kalafan Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 το πηγα πισω σημερα... Μου ειπαν τα γνωστα περι αποστολης για ελεγχο στην Infoquest kαι περι αντικαταστασης και οταν τους ειπα για σφραγισμενο και οχι ανακατασκευασμενο μου αρχισαν το παραμυθι οτι θα ειναι καινουργιο στη ζελατινα αχρησιμοποιητο ,με 1 χρονο εγγυηση κλπ... Τελικα τους ζητησα επιστροφη χρηματων για ψυχολογικους λογους ,κατι που δεν αρνηθηκαν αλλά μου ειπαν οτι μπορει να γινει αφου διαπιστωθει το προβλημα απο το service...συνηθως μετα απο 2 μερες μου ειπαν... Ειδομεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 το πηγα πισω σημερα... Μου ειπαν τα γνωστα περι αποστολης για ελεγχο στην Infoquest kαι περι αντικαταστασης και οταν τους ειπα για σφραγισμενο και οχι ανακατασκευασμενο μου αρχισαν το παραμυθι οτι θα ειναι καινουργιο στη ζελατινα αχρησιμοποιητο ,με 1 χρονο εγγυηση κλπ... Τελικα τους ζητησα επιστροφη χρηματων για ψυχολογικους λογους ,κατι που δεν αρνηθηκαν αλλά μου ειπαν οτι μπορει να γινει αφου διαπιστωθει το προβλημα απο το service...συνηθως μετα απο 2 μερες μου ειπαν... Ειδομεν Αφού δεν είχε πρόβλημα γιατί το πηγές πίσω; Κι αν δεν έχει πρόβλημα θα στο επιστρέψουν δεν θα δεχτούν αυτό που ζητάς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς το Bluetooth της Sony sbh54 με το iPhone? Το sbh50 συγχρονίζοταν με τις επαφές και τις έδειχνε κανονικά στην οθόνη του. Το mw1 πάλι όχι. Αν ξέρει κάποιος για το sbh54 ας πει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Έχω το LG Urbane που ειναι κι αυτό android watch. Λειτουργεί άψογα αλλά μόνο για τα βασικά σε σχέση με όσα κανει ένα Apple Watch για το οποίο υπάρχουν σχεςον όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στο iPhone. Είχα πριν τον Samsung Gear s που ειχε κι αυτό πολλές εφαρμογές. Παρόλο το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης απο τα Apple Watch διαπίστωσα οτι οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός των βασικών ειναι ταλαιπωρία. Όποτε αποφάσισα να μην δώσω τόσα πολλά χρήματα για το ρολόι της Apple και να βολευτώ μ ένα πανέμορφο και γερό ρολόι σαν το Urbane. Οι δυνατότητες του ειναι οι εξής: Απόρριψη κλήσεων, ειδοποίησεις για τα πάντα αλλα χωρίς δυνατότητα απάντησης. Ανάγνωση mails, small, messages κλπ. Καιρός, μετρητής βημάτων και καρδιακών παλμών, τα οποία όμως δεν συνεργάζονται με το iPhone και δεν αποθηκεύονται πουθενά. Θα έπρεπε η Google να βγάλει δικές της εφαρμογές health για iOS. Η μπαταρία αν το κλείσω το βράδυ με ανοιχτή μονίμως την οθόνη μου βγάζει 2 μέρες. Με κλειστή οθόνη άνετα 3. εγω σκεφτομαι να παρω το 360sport ,θα το παρω απο amazon που δινει 30μερες δοκιμη να δω τι συμβατοτητα εχει με το 6s+ και θα δω μετα αν θα το κρατησω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Το τηλεφωνο το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας 9 Οκτωβριου.Ερχομουν απο iphone 6 Μετα απο σχεδον 4 μηνες δηλωνω απιστευτα ευχαριστημενος.Ειναι ισως το καλυτερο iphone που ειχα.Οι οποιοι ενδιασμοι για το μεγεθος μετα τις 10 μερες απλα δεν υπαρχουν.Πλεον το μεγεθος ουτε καν το καταλαβαινω.Προφανως το συνηθισα και μου φαινεται μια χαρα.Επισης εκπληκτικη η μπαταρια.Με αρκετη χρηση ανετα 2 μερες.. Οσοι το σκεπτονται θα τους προτεινω να το αγορασουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Το τηλεφωνο το πηρα την πρωτη μερα κυκλοφοριας 9 Οκτωβριου.Ερχομουν απο iphone 6 Μετα απο σχεδον 4 μηνες δηλωνω απιστευτα ευχαριστημενος.Ειναι ισως το καλυτερο iphone που ειχα.Οι οποιοι ενδιασμοι για το μεγεθος μετα τις 10 μερες απλα δεν υπαρχουν.Πλεον το μεγεθος ουτε καν το καταλαβαινω.Προφανως το συνηθισα και μου φαινεται μια χαρα.Επισης εκπληκτικη η μπαταρια.Με αρκετη χρηση ανετα 2 μερες.. Οσοι το σκεπτονται θα τους προτεινω να το αγορασουν. Καλα ολα αυτα που λες. Ναι η μπαταρια κραταει περισσοτερο απο το απλο μοντελο. Ναι η συσκευη ειναι πολυ καλη αλλα για καποιους το μεγεθος ειναι απαγορευτικο. Οσο και να λεμε εμεις οτι συνηθιζεται για καποιους ομως δεν συνηθιζεται με τιποτα. Επειδη ξερω απο φιλους το λεω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πρόβλημα λόγο μεγέθους υπαρχει μόνο σε όσους φοράνε στενά εφαρμοστά παντελόνια και το έχουν σε τεράστιες τεθωρακισμένες θήκες. Μιλάμε καποιες τέτοιες θήκες κάνουν το 6s να πλησιάζει σε διαστάσεις το plus Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Πρόβλημα λόγο μεγέθους υπαρχει μόνο σε όσους φοράνε στενά εφαρμοστά παντελόνια και το έχουν σε τεράστιες τεθωρακισμένες θήκες. Μιλάμε καποιες τέτοιες θήκες κάνουν το 6s να πλησιάζει σε διαστάσεις το plus Και σκέτη συσκευή στο χέρι είναι κάπως δύσκολη. Εγώ είμαι 1,90 σχεδόν δηλαδή έχω θεωρητικά μεγάλα χέρια αλλα πάλι δυσκολεύομαι. Βέβαια η μπαταρία του και η οθόνη με έχουν καλύψει απόλυτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Και σκέτη συσκευή στο χέρι είναι κάπως δύσκολη. Εγώ είμαι 1,90 σχεδόν δηλαδή έχω θεωρητικά μεγάλα χέρια αλλα πάλι δυσκολεύομαι. Βέβαια η μπαταρία του και η οθόνη με έχουν καλύψει απόλυτα Θεωρώ οτι εκτός όταν είμαστε όρθιοι η κρατάμε κάτι στο ένα χέρι, δεν ειναι πρόβλημα η χρήση και των δυο χεριών όταν απαιτείται. Και πάλι τα βασικά τα κάνω μ ένα χέρι. Συσκευές με οθόνες μικρότερες, όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα οι ανάγκες μας, προϋποθέτουν συνύπαρξη tablet. Διαφορετικά βγάζεις τα μάτια σου και οτιδήποτε άλλο πέρα των πολύ βασικών ειναι ταλαιπωρία. Συν οτι η μπαταρία δεν αρκεί για περισσότερη χρήση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Θεωρώ οτι εκτός όταν είμαστε όρθιοι η κρατάμε κάτι στο ένα χέρι, δεν ειναι πρόβλημα η χρήση και των δυο χεριών όταν απαιτείται. Και πάλι τα βασικά τα κάνω μ ένα χέρι. Συσκευές με οθόνες μικρότερες, όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα οι ανάγκες μας, προϋποθέτουν συνύπαρξη tablet. Διαφορετικά βγάζεις τα μάτια σου και οτιδήποτε άλλο πέρα των πολύ βασικών ειναι ταλαιπωρία. Συν οτι η μπαταρία δεν αρκεί για περισσότερη χρήση. Δηλαδή εάν δώσω το plus και πάρω Nokia 8800 ( για μία μούρη ζούμε) επιβάλλεται να πάρω και το iPad pro για να είμαι στο μία ή άλλη σε μέγεθος??? χαχαχαχαχα. Μία χαρά Κώστα τέλος τα κινητά με κάτω των 5.1 οθόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Δηλαδή εάν δώσω το plus και πάρω Nokia 8800 ( για μία μούρη ζούμε) επιβάλλεται να πάρω και το iPad pro για να είμαι στο μία ή άλλη σε μέγεθος??? χαχαχαχαχα. Μία χαρά Κώστα τέλος τα κινητά με κάτω των 5.1 οθόνες. Θέλω κι εγώ ένα 8800 άμα πάρεις πες κι εμένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μπορει καποιος να μου πει περιληπτικα ολα τα μειονεκτηματα του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μπορει καποιος να μου πει περιληπτικα ολα τα μειονεκτηματα του κινητου; Για μένα μόνο το βάρος/μέγεθος και ίσως θα ήθελα τον αισθητήρα της Samsung για τις βραδινες.. Από εκεί και πέρα happy και δεν το αλλάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Μπορει καποιος να μου πει περιληπτικα ολα τα μειονεκτηματα του κινητου; Τα έχουμε αναφέρει κατα καιρούς. Η οθόνη ενώ ειναι πολύ καλή για FHD, υστερεί σε σχέση με τις καλές QHD σε λεπτομέρεια όταν παρακολουθείς βίντεο η βλέπεις φωτογραφίες. Η καμερα ενώ τα πάει πολύ καλα σε εξωτερικά πλάνα, όταν σουρουπώσει γίνεται πολύ μέτρια. Ειδικά σε εσωτερικούς χώρους με μέτριο φωτισμό, υστερεί πολύ έναντι του ανταγωνισμού. Το μέθης της συσκευής για 5,5" οθόνη ειναι μεγάλο πάλι σ σχέση με τον ανταγωνισμό. Στο λειτουργικό παρόλο που στο iOS 9 προστέθηκαν πολλές βασικές ελλείψεις, συνεχίζουν να υπάρχουν κι άλλες και αφορούν κυρίως την συνεργασία μεταξύ εφαρμογών. Παράδειγμα επιλέγεις ένα κείμενο που θες να μεταφράσεις. Δεν υπαρχει επιλογή να το μεταφέρει άμεσα σε μια εφαρμογή μετάφρασης. Θα πρέπει να κανεις copy, να ανοίξεις το Google translation και paste. Σε οποιαδήποτε συσκευή android ώσπου να γίνουν όλα αυτά έχεις διαβάσει ήδη την μετάφραση και έχεις επιστρέψει στο αρχικό. Επισης το gesture για επιστροφή δεν λειτουργεί παντού. Δεν μιλώ μόνο για εφαρμογές τρίτων. Πχ αν ανοίξεις ένα σύνδεσμο απο το Mail στον Safari, η ίδια η Apple σε αναγκάζει για επιστροφή στο Mail να πατήσεις πάνω αριστερά στην μπάρα. Πράγμα αδύνατο για χρήση μ ένα χέρι. Υπάρχουν κι αλλα μικρό θεματάκια που όμως δεν ειναι αξία λόγου. Edited February 3, 2016 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Μπορει καποιος να μου πει περιληπτικα ολα τα μειονεκτηματα του κινητου; Η κάμερα σε σκοτεινό περιβάλλον και το μέγεθος της συσκευής για τις διαστάσεις της οθόνης. Υπάρχουν και μικρότερα τηλέφωνα με αυτές τις διαστάσεις οθόνης. Τα αλλα που αναφέρθηκαν πιο πάνω αφορούν το iOS που είναι έτσι το ξέρουμε και το αποδεχόμαστε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τασο πολλά αποδεχόμαστε στο παρελθόν αλλα βλέπουμε οτι σιγά σιγά δίνονται. Η ανάγκη ειναι που κανει την Apple να τα δίνει. Μπορούσε να πλασάρει το μεγάλο iPad σαν Pro αν δεν μπορούσες να κανεις attachment σε απαντητικό Mail? η το να μεταφέρεις κείμενο απο ένα Mail σε εφαρμογές όπως το Evernote κλπ; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλησπερα σε όλους ! Απο εχθές το βράδυ έκανα την μετάβαση από lg g4 σε phone 6 s plus 64 giga . Ακολουθεί αναλυτικό review για όσους ενδιαφέρονται .. ( Φυσικά το review αποτελεί early impressions κατάσταση , θα επανέλθω αν χρειαστεί έπειτα από κάποιο καιρό χρήσης ) Ποιότητα κατασκευής -> Η αίσθηση και η ποιότητα κατασκευής αναμενόμενα βρίσκονται σε πολύ πολύ υψηλά επίπεδα . Σου δίνει την αίσθηση στιβαρής κατασκευής αφήνοντας σε με ένα χαζό χαμόγελο κάθε φορά που αγγίζει το δάχτυλο τις καμπύλες του . Το χρώμα που διάλεξα είναι rose gold και ομολογώ πως με τρόμαζαν τα όσα άκουγα στο internet άλλα και διαφορές φωτό που είχα δει . Από κοντά με έχει εντυπωσιάσει . Έχει τρομερές διακυμάνσεις ανάλογα με την φωτεινότητα του μέρους στο οποίο βρίσκεσαι ! Σίγουρα καλή επιλογή το χρώμα . Γενική αίσθηση της συσκευής -> Από το πρώτο λεπτό γίνεται αντιληπτή η ταχύτητα της συσκευής. Εκτελεί κάθε εντολή ταχύτατα και δίχως το παραμικρό δισταγμό . Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές ανοίγουν άμεσα δίχως το παραμικρό περιθώριο γκρίνιας . Τρομερή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι στο νετάρισμα της συσκευής με συγχρονισμούς/ κατεβάσματα πολλών εφαρμογών μαζί / πέρασμα επαφών / σκάλισμα κλπ το κινητό από άποψη θερμοκρασίας ήταν ακριβώς όπως πριν. Δεν είδα καν αισθητή θερμοκρασία στο πίσω μέρος της συσκευής ούτε όταν το ακούμπησα στο μάγουλο μου από την πίσω πλευρά ( Περίεργο η όχι έτσι αντιλαμβάνομαι με μεγαλύτερη ακρίβεια την θερμοκρασία ) 3d touch -> Είναι ένα χαρακτηριστικό που εύκολα ξεχνάς άλλα άμα του δώσεις χρόνο σου φαίνεται πολύ χρήσιμο . Μου θύμισε την λειτουργιά του track pad και των shortcuts στο mac book retina που έχω. Στην αρχή δεν το χρησιμοποιούσα άλλα άπαξ και μάθεις το track pad δεν υπάρχει επιστροφή . Για να επιστρέψω στο 3 d touch το χρησιμοποιώ κανονικότατα συνεχεία . Ειδικά σε σερφάρισμα mail κλπ το βρίσκω πολύ βολικό ειδικά με το μεγάλο μέγεθος της οθόνης . Οθόνη -> Αρχικά θέλω να πω ότι δεν είμαι ούτε fan boy ούτε τίποτα. ΔΕΝ μου αρέσουν οι amoled οθόνες. Μου αρέσει μονό η oled τηλεόραση που υπάρχει στο σπίτι. Στο κινητό θέλω κάλες γωνιές θέασης φωτεινότητα και πιστά χρώματα . Το 6 s plus μου δίνει όλα τα παραπάνω. Προέρχομαι από g4 το οποίο είχε αισθητά μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης . Δεν μου φάνηκε κάποια διαφορά στην οθόνη σε κάθε χρήση ( με εξαίρεση βίντεο όπως το ντεμί που είχε η lg στο κινητό της το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό ) . Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι πριν το g4 είχα το απλό 6αρι. εκεί μπορώ να πω ότι η ανάλυση της οθόνης όντως με ξένιζε. Γενικά την θεωρώ πάρα πάρα πολύ καλή οθόνη που ικανοποιεί στο μέγιστο . Μπαταριά -> Έχω κάνει μόλις μια φόρτιση και έχω εντυπωσιαστεί όσο ποτέ. Από εχθές το βράδυ στις 11 το έβγαλα από την μπρίζα . Στέλνω μηνύματα , mail , βγάζω φωτογραφίες , έκανα παραπάνω από 2 ώρες κλήσεων με την μια από αυτές σε ανοιχτή ακρόαση λόγο οδήγησης και γενικά έχω κάνει πολύ '' βαρβάτη χρήση ΄΄και αυτή τη στιγμή είναι ακόμα στο 65 % . Τρομερή μπαταριά τέλος ! Κάμερα -> Δεν έχω δοκιμάσει τις δυνατότητες τις στο έπακρο. Μέχρι στιγμής αυτά που έχω να πω είναι 1) πολύ καλή αργή κίνηση 2) εξαιρετικά πανοράματα 3) πάρα πάρα πολύ κάλες φωτογραφίες σε φως ημέρας 4) εξαιρετικά Γρηγόρη εστιάση 5) πολύ κάλος ο σταθεροποιητής 6) επειδή προέρχομαι από το lg g4 οι επιδώσεις σε χαμηλό -εσωτερικό φωτισμό είναι ΚΑΚΕΣ . Τέλος συγκριτικά με το lg g4 και κάποια αρνητικά 1) Σταθεροποιητής εικόνας είναι πολύ κάλος στο ι φον άλλα του g4 ήταν ''εκνευριστικά ΄΄ κάλυτερος . 2)Η κάμερα του ι φον σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σε εσωτερικούς χώρους ΔΕΝ μπορεί καν να συγκριθεί με το lg g 4 . Είναι μέρα με την νύχτα . Πολύ μα πολύ καλύτερο το g 4 . 3) To g 4 έτρωγε την μπαταριά σα να μην υπάρχει αύριο . Με λιγότερη χρήση από αυτή που έκανα στο ΄ άστρωτο ΄6 s plus δεν έβγαζα ήμερα μέχρι τις 12 το βράδυ . Με το Άι φον πάω για δεύτερη . 4)Η μπαταριά όπως είπα κρατάει πολύ περισσότερο άλλα κάνει να φορτίσει και 2 μέρες για να πούμε την αλήθεια .. Πολύ αργή φόρτιση 5) ΤΟ κινητό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μαζεμένο από άποψη διαστάσεων . 6) Το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ . Με το lg πίστευα πως το double tap to unlock είναι ταχύτατος τρόπος άλλα το touch id το ξεπέρασε . πραγματικά αστραπιαίο . Μικρό βγήκε το ποστ δε λέω ..:lol::lol: Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τα είπες πολύ σωστά. Έχουμε παρόμοιες εντυπώσεις. Κάτι που ξέχασες κι εσύ αλλα κι εγώ προηγουμένως, ειναι η απαράδεκτη αναδίπλωση κειμένου στο browsing με αποτέλεσμα το browsing σε portrait να ειναι ανύπαρκτο. Εντάξει υπαρχει το read mode αλλα οχι παντού και κυρίως στα forum. Τέλος να πω οτι για μένα που είχα σταματήσει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ iPhone σαν κύρια συσκευή, το φετινό iOS, τα 2 gb ram και οι μεγάλες οθόνες ήταν ο συνδιασμός που μ έκανε να γυρίσω μόνιμα πλέον. Για την καμερα δεν ευελπιστώ σε αλματώδη βελτίωση στο 7 για δυο λόγους. Πρώτον γιατί η Apple έχει σαν κριτήριο την μεγάλη μερίδα αυτών που βλέπουμε να ανεβάζουν φωτο στο FB γεμάτες θόρυβο και δεύτερον το οτι επιμένει στον ίδιο προμηθευτή ο οποίος ειναι πολύ πίσω ακόμα. Με f2.2 σε τόσο μικρούς φακούς, δεν παίρνεις με τίποτα σωστές φωτο αν ο φωτισμός δεν ειναι τέλειος. Δεν αρκεί το πολύ καλό camera software ούτε το εξαιρετικό OIS. Φαντάζομαι θα σου λείπουν πολύ οι άνετες φωτογραφίες του G4 ειδικά όταν φωτογραφίζεις πρόσωπα και βραδινά τοπία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Τα είπες πολύ σωστά. Έχουμε παρόμοιες εντυπώσεις. Κάτι που ξέχασες κι εσύ αλλα κι εγώ προηγουμένως, ειναι η απαράδεκτη αναδίπλωση κειμένου στο browsing με αποτέλεσμα το browsing σε portrait να ειναι ανύπαρκτο. Εντάξει υπαρχει το read mode αλλα οχι παντού και κυρίως στα forum. Τέλος να πω οτι για μένα που είχα σταματήσει εδώ και χρόνια να χρησιμοποιώ iPhone σαν κύρια συσκευή, το φετινό iOS, τα 2 gb ram και οι μεγάλες οθόνες ήταν ο συνδιασμός που μ έκανε να γυρίσω μόνιμα πλέον. Για την καμερα δεν ευελπιστώ σε αλματώδη βελτίωση στο 7 για δυο λόγους. Πρώτον γιατί η Apple έχει σαν κριτήριο την μεγάλη μερίδα αυτών που βλέπουμε να ανεβάζουν φωτο στο FB γεμάτες θόρυβο και δεύτερον το οτι επιμένει στον ίδιο προμηθευτή ο οποίος ειναι πολύ πίσω ακόμα. Με f2.2 σε τόσο μικρούς φακούς, δεν παίρνεις με τίποτα σωστές φωτο αν ο φωτισμός δεν ειναι τέλειος. Δεν αρκεί το πολύ καλό camera software ούτε το εξαιρετικό OIS. Φαντάζομαι θα σου λείπουν πολύ οι άνετες φωτογραφίες του G4 ειδικά όταν φωτογραφίζεις πρόσωπα και βραδινά τοπία. Κώστα συμφωνώ μαζί σου και εμένα μου λείπει γενικά η κάμερα του g4 αλλά όταν ήρθε η ώρα της κρίσης για αγορά συσκευής στο over all το plus υπερτερεί σε πολλά περισσότερα vs ανταγωνισμού οπότε one way ride. Μεταξύ μας ακόμα το ios παίρνει αρκετή βελτίωση σε εφαρμογές ή τρικ που άλλες πλατφόρμες τα έχουν είδη αλλά ok αναμένουμε / απ την άλλη και οι άλλες πλατφόρμες μπορούν να αποκτήσουν την σταθερότητα του μήλου αλλά ακόμα το παλεύουν. Ειδομεν για το 7....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Te salat αυτό με το κείμενο δεν το κατάλαβα .. Μπορείς αν δεν σου κάνει κόπο να μου εξηγήσεις ; Γενικά ναι την συσκευή την θεωρώ καλύτερη από το G4 .. Για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι αρκετά καλύτερη ώστε να δικαιολογεί παραπάνω από 350 εύρο διαφορά από το G4 .. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το μήλο .. Μου λείπει πάντως από τώρα η εκπληκτική κάμερα του G4 με το πολύ καλό αυτόματο. Αλλά και με τις manual ρυθμίσεις .. Έχω βγάλει φωτογραφίες με ελάχιστο φως με ελάχιστο θόρυβο σε manual που σου έπεφτε το σαγόνι.. Τι να κάνουνε τίποτα δεν είναι τέλειο σε όλες τις πτυχές του .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannisrethymno Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπέρα στην παρέα,είμαι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες αλλά έχω το εξής θέμα. 1)Με cyta pirelli router έχω συχνά αποσυνδέσεις για λίγο και μετά πάλι σύνδεση. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν φταίει το κινητό ή η σύνδεση μου? 2)Το βράδυ με κλειστά τα φώτα, παρατηρώ πως η φωτεινότητα της οθόνης ανεβοκατεβαίνει με πάντα απενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα.Το έχετε παρατηρήσει ποτέ?Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Φίλε μου δεν νομίζω να σε βοηθάω και πολύ αλλά 1) πριν περάσω σε forth net είχα cyta και είχα ακριβώς το ίσιο πρόβλημα και με το τότε iPhone 6 και με το iPad Kai me to MacBook.. Δεν ξέρω τι έπαιζε αλλά τώρα με forthnet όλα κομπλέ.. 2) αυτό με την φωτεινότητα το έχω δει πολύ έντονα στο iPad .. Πολύ σπαστικό , με ενδιαφέρει και εμένα να δω τι και πως ! Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Te salat αυτό με το κείμενο δεν το κατάλαβα .. Μπορείς αν δεν σου κάνει κόπο να μου εξηγήσεις ; Γενικά ναι την συσκευή την θεωρώ καλύτερη από το G4 .. Για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι αρκετά καλύτερη ώστε να δικαιολογεί παραπάνω από 350 εύρο διαφορά από το G4 .. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το μήλο .. Μου λείπει πάντως από τώρα η εκπληκτική κάμερα του G4 με το πολύ καλό αυτόματο. Αλλά και με τις manual ρυθμίσεις .. Έχω βγάλει φωτογραφίες με ελάχιστο φως με ελάχιστο θόρυβο σε manual που σου έπεφτε το σαγόνι.. Τι να κάνουνε τίποτα δεν είναι τέλειο σε όλες τις πτυχές του .. Δες στην φωτογραφία πως φαίνεται το κείμενο του Myphone στο plus και αν μπορεις δες το και σε μια android συσκευή. Θα διαπιστώσεις οτι η αναδίπλωση στο android δίνει μεγαλύτερο μέγεθος στο κείμενο και φυσικά διαβάζεται πολύ πιο άνετα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160204/ccc6fda5f26c9bcb9a06f1e7faa97561.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flandre Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Χμμ, αυτό είναι όντως πρόβλημα σε όσα site δεν έχουν mobile έκδοση. Συμβαίνει με όλους τους browsers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Χμμ, αυτό είναι όντως πρόβλημα σε όσα site δεν έχουν mobile έκδοση. Συμβαίνει με όλους τους browsers; Το συγκεκριμένο όμως έχει mobile σελίδα είναι πολύ βολική με λιγότερα δεδομένα για φόρτωση αν μπαίνεις από δεδομένα δικτύου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts