Te_salat Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Το γνωρίζατε αυτό; http://tech.in.gr/consult/article/?aid=1500043131 Όντως καθαρίζει τη μνήμη και βρίσκεις τις εφαρμογές στο switcher κλειστές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Όντως καθαρίζει τη μνήμη και βρίσκεις τις εφαρμογές στο switcher κλειστές. Επίσης, άλλο ένα tip που βρήκα πρόσφατα (δεν θυμάμαι το λινκ) αφορούσε το σβήσιμο της cache του App Store πατώντας 10 συνεχόμενες φορές κάποιο από τα 5 κουμπιά που υπάρχουν στην κάτω πλευρά του store. Κάνοντας το αυτό, ασπρίζει και φορτώνει από την αρχή το store. Έτσι σβήνεται η cache. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλησπέρα , μόλις ενεργοποίησα το iCloud και αντιμετωπίζω κάτι προβληματάκια . Πήγα στις ρυθμίσεις ->iCloud->φωτογραφίες(πάτησα "ναι")->βιβλιοθήκη φωτό iCloud (ενεργοποίησα) και απο κάτω επέλεξα "λήψη και διατήρηση αρχικών " και τώρα μου γράφει "αποστολή 34 στοιχείων " αλλα δεν γίνεται αποστολή εδώ και δυο μέρες.Ξερει κανένας τι να κάνω ;Άλλο ένα παράξενο είναι το εξής ...πήγα γενικά->χώρος και χρήση iCloud ->στο iCloud επέλεξα διαχείρηση χώρου αποθήκευσης και μου λέει έχουν ανεβεί συνολικά 26 φωτογραφίες που πιάνουν 67,4 MB και γράφει πως έχω διαθέσιμα 4.4 gb απο τα 5 ....τι γίνεται ;Δεν έχω ανεβάσει κανένα άλλο αρχείο πέραν αυτών των φωτογραφειών ...Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Με αφορμή ένα άρθρο του phone arena http://www.phonearena.com/news/Apples-iPhone-6S-Plus-smashes-its-Android-competition-in-AnTuTus-2015-Top-10-chart_id77395 που δείχνει το 6s plus να βρίσκεται στην κορυφή του Antutu, έκανα απευθείας τεστ αφού πρώτα κατέβασα την εφαρμογή απο το App Store και έτρεξα το Antutu χωρίς να κλείσω τις εφαρμογές που είχα ήδη ανοικτές ούτε restart. To score πλησίασε κατα πολύ αυτό που βλέπουμε στο άρθρο. Μου έδωσε 131.049 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Με αφορμή ένα άρθρο του phone arena http://www.phonearena.com/news/Apples-iPhone-6S-Plus-smashes-its-Android-competition-in-AnTuTus-2015-Top-10-chart_id77395 που δείχνει το 6s plus να βρίσκεται στην κορυφή του Antutu, έκανα απευθείας τεστ αφού πρώτα κατέβασα την εφαρμογή απο το App Store και έτρεξα το Antutu χωρίς να κλείσω τις εφαρμογές που είχα ήδη ανοικτές ούτε restart. To score πλησίασε κατα πολύ αυτό που βλέπουμε στο άρθρο. Μου έδωσε 131.049 Δυστυχώς τα νούμερα δεν λένε τίποτα. Και αυτοί που τα παίρνουν ως δείγμα για επιλογή τηλεφώνου δεν ξέρουν απλά από τηλέφωνα. Δεν λέω για σένα μην το πάρεις προσωπικά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Στα αγαπημένα του Safari που βρίσκονται by default στην πρώτη καρτέλα μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ναι μπορείς, πας στο εικονίδιο με το βιβλιαράκι που είναι στα αριστερά απο αυτό που διαχειρίζεσαι τις καρτέλες. Μετα πας Αγαπημένα -> Αλλαγές -> Νέος Φάκελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δυστυχώς τα νούμερα δεν λένε τίποτα. Και αυτοί που τα παίρνουν ως δείγμα για επιλογή τηλεφώνου δεν ξέρουν απλά από τηλέφωνα. Δεν λέω για σένα μην το πάρεις προσωπικά. Σίγουρα τα νούμερα δεν λένε τίποτα απο μόνα τους. Απλά ειναι ενδεικτικά. Χρόνια τώρα το γράφουμε στα android φόρουμ. Απλά απο το συγκεκριμένο βγαίνει το συμπέρασμα ότι το τελευταίο chip της Apple έχει αυξήσει την διαφορά που υπήρχε. Και βέβαια θα φανεί σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες. Λογικό ειναι να μην βλέπεις διάφορες στο άνοιγμα μη απαιτητικών εφαρμογών σε σχέση με τον Α8. Όμως η συνολική εμπειρία χρήσης σε συνάρτηση με τα 2 gb ram ειναι εμφανής πολύ περισσότερο απ ότι ήταν μεταξύ iPhone 5 & 5s. Επίσης η GPU φαίνεται ξεκάθαρα ότι ειναι ανώτερη όλων στην πράξη. Όταν δηλαδή ανοίγεις κάποιο βαρύ game η παίζεις ταυτόχρονα κάποιο βίντεο υψηλής ανάλυσης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σίγουρα τα νούμερα δεν λένε τίποτα απο μόνα τους. Απλά ειναι ενδεικτικά. Χρόνια τώρα το γράφουμε στα android φόρουμ. Απλά απο το συγκεκριμένο βγαίνει το συμπέρασμα ότι το τελευταίο chip της Apple έχει αυξήσει την διαφορά που υπήρχε. Και βέβαια θα φανεί σε εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες. Λογικό ειναι να μην βλέπεις διάφορες στο άνοιγμα μη απαιτητικών εφαρμογών σε σχέση με τον Α8. Όμως η συνολική εμπειρία χρήσης σε συνάρτηση με τα 2 gb ram ειναι εμφανής πολύ περισσότερο απ ότι ήταν μεταξύ iPhone 5 & 5s. Επίσης η GPU φαίνεται ξεκάθαρα ότι ειναι ανώτερη όλων στην πράξη. Όταν δηλαδή ανοίγεις κάποιο βαρύ game η παίζεις ταυτόχρονα κάποιο βίντεο υψηλής ανάλυσης. Σίγουρα υπάρχει διαφορά αλλα όταν έβαλα το slow animations με jailbreak κατάλαβα ότι το όλο θέμα με το iPhone ειναι η ταχύτητα στην εναλλαγή των animation αυτό κάνει το iOS να φαίνεται αργό. Εχω ένα iPhone 6 και δεν το λες και ταχύ. Στην καθημερινή χρήση ναι ειναι καλά αλλα τα animations θέλουν λιγο πιο γρήγορα να τα κάνουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ναι μπορείς, πας στο εικονίδιο με το βιβλιαράκι που είναι στα αριστερά απο αυτό που διαχειρίζεσαι τις καρτέλες. Μετα πας Αγαπημένα -> Αλλαγές -> Νέος Φάκελος. Σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το πήρα! Σε λιγο το unboxing ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Με γεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φίλοι help ! Μόλις ξεκίνησα το power on και μου εμφανίζει το Apple ID απο το παλιό μου iPhone 5c, αλλα μου λέει οτι απαιτείται το iOS 9.2 που εχω στο παλιό. Τι κάνω ; Να το ρυθμίσω ως καινούριο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φίλοι help ! Μόλις ξεκίνησα το power on και μου εμφανίζει το Apple ID απο το παλιό μου iPhone 5c, αλλα μου λέει οτι απαιτείται το iOS 9.2 που εχω στο παλιό. Τι κάνω ; Να το ρυθμίσω ως καινούριο ; Εξαρταται τι θελεις να κανεις. Καλυτερα ρυθμισε το ως καινουργια συσκευη να το κανεις ολο απο την αρχη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φίλε εχω Id αλλα εχει αποθηκευτεί με το 9.2. Προφανώς η νεα συσκευή δεν εχει το 9.2. Αν το εγκαταστήσω ως νέο μπορώ μετα και αφού κατεβάσω την 9.2 να το ρυθμίσω με το back up μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Το backup οι αγορές κ.λπ συνδέονται με το Apple id και όχι με τη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλημερα στην ομαδα,κατοχος πλεον και εγω ενος 6s plus ολα καλα και τελεια μετα απο ενα προβλημα με το ηχειο το πηγα στον γερμανο που εγινε η αγορα και μετα επο ενα μηνα !!!! εγινε αντικατασταση με νεα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν την παλευω με το μεγεθος,και με βλεπω να το δινω για 6s. Θα δω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια?? γιατι με το s plus και την χρηση που κανω εγω κραταει 3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλημερα στην ομαδα,κατοχος πλεον και εγω ενος 6s plus ολα καλα και τελεια μετα απο ενα προβλημα με το ηχειο το πηγα στον γερμανο που εγινε η αγορα και μετα επο ενα μηνα !!!! εγινε αντικατασταση με νεα. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν την παλευω με το μεγεθος,και με βλεπω να το δινω για 6s. Θα δω μεγαλη διαφορα στην μπαταρια?? γιατι με το s plus και την χρηση που κανω εγω κραταει 3 μερες. Αν σε βγάζει 3 μέρες όπως λες το s plus τότε το s σίγουρα θα σε βγάζει τουλάχιστον 1,5 μέρα. Εγω πάντως έκανα την αντίθετη αλλαγή από εσένα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν σε βγάζει 3 μέρες όπως λες το s plus τότε το s σίγουρα θα σε βγάζει τουλάχιστον 1,5 μέρα. Εγω πάντως έκανα την αντίθετη αλλαγή από εσένα και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! Και 1,5 μερες καλα μου ειναι, το μεγεθος ειναι το δυσκολο δεν μπορω να το συνηθισω,θα του δωσω λιγο χρονο ακομα και βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Και 1,5 μερες καλα μου ειναι, το μεγεθος ειναι το δυσκολο δεν μπορω να το συνηθισω,θα του δωσω λιγο χρονο ακομα και βλεπουμε! Όντως το μέγεθος ειναι για κάποιους μονόδρομος. Επίσης αυτό εχει και λιγο αυξημένο βάρος. Με το απλό θα βγάζεις 2 μέρες έτσι όπως πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Όντως το μέγεθος ειναι για κάποιους μονόδρομος. Επίσης αυτό εχει και λιγο αυξημένο βάρος. Με το απλό θα βγάζεις 2 μέρες έτσι όπως πιστεύω Μια χαρα ειναι λοιπον με την μπαταρια, αν δεν τα καταφερω μερικες μερες θα το δωσω για το S! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μια χαρα ειναι λοιπον με την μπαταρια, αν δεν τα καταφερω μερικες μερες θα το δωσω για το S! Ναι μια χαρά ειναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εγώ το έχω μαζί με Apple Watch και δεν είναι καθόλου πρόβλημα το μέγεθος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα Bluetooth headset και το Apple iwatch ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα Bluetooth headset και το Apple iwatch ? Ναι, χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts