Ntinos_tech Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ρυθμίσεις/μηνύματα/iMessage Το κλείνεις αν δεν το θες Μα είναι κλειστό φίλε μου...αυτο λεω...αυτο δε καταλαβαινω.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μα είναι κλειστό φίλε μου...αυτο λεω...αυτο δε καταλαβαινω.... Τότε κράτησε πατημένα home & power button μέχρι να κλείσει η συσκευή Άνοιξε την μετά και θα είσαι εντάξει Κάτι κόλλησε. Με συγχωρείς δεν σε είχα καταλάβει από την αρχή τι εννοούσες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Τότε κράτησε πατημένα home & power button μέχρι να κλείσει η συσκευή Άνοιξε την μετά και θα είσαι εντάξει Κάτι κόλλησε. Με συγχωρείς δεν σε είχα καταλάβει από την αρχή τι εννοούσες ελπιζω να μη χασει τις ρυθμισεις....και τα κανω ολα παλι απο την αρχη;ε;...σας εχω ζαλισει..αλλα πραγματικα μεγλαη απογοητευση...ερχομενος απο αντροιντ!η πρωτη ιοσ συσκευη.....κριμα...αρχισα να κλαιω τα χρηματα Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 ελπιζω να μη χασει τις ρυθμισεις....και τα κανω ολα παλι απο την αρχη;ε;...σας εχω ζαλισει..αλλα πραγματικα μεγλαη απογοητευση...ερχομενος απο αντροιντ!η πρωτη ιοσ συσκευη.....κριμα...αρχισα να κλαιω τα χρηματα Χαχαχα όχι μην στεναχωριέσαι. Είναι το πρώτο σοκ Θα είσαι εντάξει μετά αρκεί να μπεις στο iπνευμα Δεν χάνεις τίποτα. Ένα reset κάνει απλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μπα παλι το ιδιο μυνημα πολυ περιεργο, υπάρχει περιπτωση να ειναι ρυθμιση στο account? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μπα παλι το ιδιο μυνημα πολυ περιεργο, υπάρχει περιπτωση να ειναι ρυθμιση στο account? Σε ποια έκδοση λογισμικού είσαι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Σε ποια έκδοση λογισμικού είσαι; 10.2 αλλα δε νομιζω οτι παιζει ρολο... ανοιγει κλεινει η συσκευη και το ιδιο μυνημα...για χρεωσεις απο φορεα λογω imessage.... επιλογες Ακυρωση και ΟΚ.... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 10.2 αλλα δε νομιζω οτι παιζει ρολο... ανοιγει κλεινει η συσκευη και το ιδιο μυνημα...για χρεωσεις απο φορεα λογω imessage.... επιλογες Ακυρωση και ΟΚ.... Ακύρωση πρέπει να πατήσεις αλλά δεν έπρεπε να εμφανίζεται καθόλου Πήγες δηλαδή στις ρυθμίσεις και το έχεις κλειστό η λέει αναμονή προς ενεργοποίηση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Ακύρωση πρέπει να πατήσεις αλλά δεν έπρεπε να εμφανίζεται καθόλου Πήγες δηλαδή στις ρυθμίσεις και το έχεις κλειστό η λέει αναμονή προς ενεργοποίηση; Νομιζω οτι χτεςηταν ανοιχτο και μου ειπε οτι απετυχε η ενεργοποιηση..αλλα δεν ειμαι σιγουρος... τωρα ειναι γκρι και ο διακοπτης αριστερα!πιστευεις οτι αν παω σε καταστημα wind I vodafone θα δωσουν λυση? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Νομιζω οτι χτεςηταν ανοιχτο και μου ειπε οτι απετυχε η ενεργοποιηση..αλλα δεν ειμαι σιγουρος... τωρα ειναι γκρι και ο διακοπτης αριστερα!πιστευεις οτι αν παω σε καταστημα wind I vodafone θα δωσουν λυση? Ειδικά οι κοπέλες εκεί στα καταστήματα σίγουρα θα ξέρουν Για καμία selfish ίσως σε βοηθήσουν Βγάλε την SIM κάνε επανεκκίνηση την συσκευή και ξανά βαλτην Αφού το έχεις κλειστό δεν πρέπει να βγαίνει το μήνυμα για ενεργοποίηση του imessage Σου εμφανίζεται κάπως έτσι https://www.google.gr/search?q=facetime+αναμονη+για+ενεργοποιηση&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjBkcDd-YfRAhXlAsAKHRfjD4MQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=RfZAJyp05mrIzM%3A Edited December 22, 2016 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 τιποτα να μην κλαψεις. 1η μερα ειναι , οταν εμαθες να οδηγας σου φαινοντουσαν ολα παιχνιδακι?? καθε μερα και καλυτερα. Ειναι 2-3 βασικα πραγματα να μαθεις και μετα δεν θα ξανα ασχοληθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ευχαριστω φιλε μου, αλλα το περιεργο ειναι οτισημερα ελαβα σμσ οτι χτες χρεωθηκα 1 ευρω δεδομενα....δε καταλαβαινω απο που και πως! υπαρχει περιπτωση να ηταν ενεργοποιημενο το air drop... λες να ηταν απο εκει η χρεωση; ισως κατα λαθος πατηθηκε στην οθονη μετα shortcuts (συρσιμο απο κατω προςταπανω ). αλλιως δε ξερωτι αλλο να κανω..για τα ακουστικα δε παιζει να εχουν θεμα...απλα γιατι το Bluetooth to παιζει με το ανδροιντ κανονικοτατα! και μαλιστα συγχρονος σε 2 συσκευες....μονο στο ιφονε εχει θεμα!....και με χαλαει απιστευτα! Εγώ παιδεύτηκα με το Bluetooth γιατί είχα συνεχείς αποσυνδέσεις με 3 ακουστικά και σε 2 iPhone 6s και 6s plus. Διάβασα όλο το ίντερνετ μήπως μπορέσω να περάσω τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών εκτός από το ακουστικό και στο ηχείο της συσκευής αλλά δε βρήκα άκρη . Γύρισα πάλι σε android γιατί σχεδόν όλη τη μέρα έχω συνδεδεμένο το Bluetooth και με το iPhone έχανα ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 ελπιζω να μη χασει τις ρυθμισεις....και τα κανω ολα παλι απο την αρχη;ε;...σας εχω ζαλισει..αλλα πραγματικα μεγλαη απογοητευση...ερχομενος απο αντροιντ!η πρωτη ιοσ συσκευη.....κριμα...αρχισα να κλαιω τα χρηματα διαβαζω το μνμ σου φιλε και ένα χαμογελο μου βγηκε.δεν σε κοροιδευω απλα και εγω εχτες πηρα iPhone μετα από χρονια στο android και επαθα το ιδιο σοκ.(η δικια μου συσκευη μαλιστα είναι αγορασμενη από Cosmote bazaar και δεν ξερω πραγματικα τι παιζει.αν είναι επισκευασμενο κλπ) το λοιπον στις 11.30μμ περνω φιλο iφονακια.. -ρε του λεω όταν παταω πανω σε ένα app το πληκτρολογιο δεν κανει μπιπ. -ε κατσε να ακουσω λεει το δικο μου γιατι δεν ξερω αν κανει το δικο μου.δεν ακουω κατι κατσε να ρωτησω την γυναικα μου... -ελα ρε μλκ και εμενα δεν κανει μην ανγχωνεσαι κοιμησου....χαχαχαααχαχαχαχαχα:lol::lol: και το καλυτερο...μου λεει μην ανγχωνεσαι εγω λεει όταν το πηρα εψαχνα για τα πλαινα πληκτρα από το home button που εχουν οι android συσκευες,,,:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: θα βγαλουμε ακρη μην μασας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 διαβαζω το μνμ σου φιλε και ένα χαμογελο μου βγηκε.δεν σε κοροιδευω απλα και εγω εχτες πηρα iPhone μετα από χρονια στο android και επαθα το ιδιο σοκ.(η δικια μου συσκευη μαλιστα είναι αγορασμενη από Cosmote bazaar και δεν ξερω πραγματικα τι παιζει.αν είναι επισκευασμενο κλπ) το λοιπον στις 11.30μμ περνω φιλο iφονακια.. -ρε του λεω όταν παταω πανω σε ένα app το πληκτρολογιο δεν κανει μπιπ. -ε κατσε να ακουσω λεει το δικο μου γιατι δεν ξερω αν κανει το δικο μου.δεν ακουω κατι κατσε να ρωτησω την γυναικα μου... -ελα ρε μλκ και εμενα δεν κανει μην ανγχωνεσαι κοιμησου....χαχαχαααχαχαχαχαχα:lol::lol: και το καλυτερο...μου λεει μην ανγχωνεσαι εγω λεει όταν το πηρα εψαχνα για τα πλαινα πληκτρα από το home button που εχουν οι android συσκευες,,,:lol::lol::lol::lol: θα βγαλουμε ακρη μην μασας... ναι ρε φιλαρακι...αχαχχαχ γελασα πολύ με το μυνημα σου....ακριβως τα ιδια...μου φαινεται αχρηστο...αλλα μαλλον δεν ξερουμε και λογικο είναι ακομα...τα κολπα..παντως το θεμα με το ακουστικο λυθηκε δε ξερω πως....ενταξει ανδροιντ και παλι ανδροιντ αλλα τωρα σε 4-5 χρονια παλι αν τα βγαλει η συσκευή και τα νευρα μου δε το σπασω...!από μπαταρια κραταει 1-2 μερες με ελαχιστη χρηση!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowgr Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 αχρηστο δεν είναι αλλα δεν τοξερουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Ακόμα θυμάμαι που έκλαιγα τα λεφτά μου όταν πήρα το 4s, και κατέβαζα "ευλογίες" δυο βδομάδες. Έπειτα όμως αναφώνησα, "εδώ είμαστε"! Δε στο λέω για να πάρεις θάρρος, το πιο πιθανό είναι να μη το συνηθησεις :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 τελικα μου ειπαν ότι το μηνυμα για τις χρεωσεις φορεα το βγαζει όταν μπαινει-βγαινει στο δικτυο κινητης για να ενημερωνει..αλλα ΔΕΝ χρεώνει...επισης υπαρχει επιλογή να ΜΗΝ στελνει ιμεσσατζ όταν δεν εχει ιντερνετ ΣΑΝ ΣΜΣ γιατι τοτε οντως θα πεσει χρεωση (λογικο) σαν απλο σμσ...επισης αν μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ότι τα ιμεσσατζ ΔΕΝ χρεωνονται αφου χρησιμοποιουν ιντερνετ (wifi) και αποστέλλονται ΜΟΝΟ σε χρηστες apple σωστα το καταλαβα;επισης μπορει καποιος να μου πει αν εχω 2 συσκευες με το ιδιο applied τι συμβαινει; μπορω να εχω ιμεσσατζ στο ένα και να μην εχω στο άλλο;μπορω να τις εχω και τις 2 ονλινε στο ιντερνετ?Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Εγώ παιδεύτηκα με το Bluetooth γιατί είχα συνεχείς αποσυνδέσεις με 3 ακουστικά και σε 2 iPhone 6s και 6s plus. Διάβασα όλο το ίντερνετ μήπως μπορέσω να περάσω τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών εκτός από το ακουστικό και στο ηχείο της συσκευής αλλά δε βρήκα άκρη . Γύρισα πάλι σε android γιατί σχεδόν όλη τη μέρα έχω συνδεδεμένο το Bluetooth και με το iPhone έχανα ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που ήθελες να κάνεις είναι 3 κινήσεις Σηκώνεις το control center Κανείς δεξιά στην δεύτερη καρτέλα Πιέζεις σ ένα εικονίδιο κάτω κάτω που πιθανόν λέει iPhone η jabra πχ και εκεί επιλέγεις που θέλεις να πηγαίνουν οι ήχοι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Για να μη χρεωθει κανεις 1€ απο imessage κλεισε το imessage απο ρυθμισεις>μηνυματα και απο κατω ειναι το facetime.Κλεισε τα και δεν χρεωνεσαι τιποτα.Επισης αμα σου βγαινει ειδοποιηση για imessage,ενω το εχετε κλεισει απλα αγνοηστε το.Δεν χρεωνεστε τιποτα,σε 5s δεν εχω χρεωθει με Cosmote,Wind(F2G) ακομα και Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Για να μη χρεωθει κανεις 1€ απο imessage κλεισε το imessage απο ρυθμισεις>μηνυματα και απο κατω ειναι το facetime.Κλεισε τα και δεν χρεωνεσαι τιποτα.Επισης αμα σου βγαινει ειδοποιηση για imessage,ενω το εχετε κλεισει απλα αγνοηστε το.Δεν χρεωνεστε τιποτα,σε 5s δεν εχω χρεωθει με Cosmote,Wind(F2G) ακομα και Q. Έχω μιλήσει και τηλεφωνικά με τον παραπανωχ χρήστη μήπως και τον βοηθήσω Ενώ τα έχει κλειστά και τα δύο στις ρυθμίσεις κάθε φορά που ανοίγει την συσκευή η την βγάζει από flight mode του εμφανίζεται το banner για το imessage που δεν θα έπρεπε Έχει wind και είναι στην 10.2 Δοκίμασε reset με τα πλήκτρα και λοιπά αλλά τίποτα Αν είναι κάποιος που του έχει τύχει ας βοηθήσει Μόνο ξέχασα να του πω να δοκιμάσει επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ίσως διορθωθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Επειδη δεν βρησκω το προβλημα μου πουθενα θα το γραψω εδω μπας και με βοηθησει καποιος. Μετα απο την τελευταια αναβαθμιση πεφτει η μπαταρια του iPhone 6S 16GB παρα πολυ ουτε μια μερα δεν με φτανει. Τι να κανω ; Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τωρα να δουμε πως θα τα παει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Επειδη δεν βρησκω το προβλημα μου πουθενα θα το γραψω εδω μπας και με βοηθησει καποιος. Μετα απο την τελευταια αναβαθμιση πεφτει η μπαταρια του iPhone 6S 16GB παρα πολυ ουτε μια μερα δεν με φτανει. Τι να κανω ; Το εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων τωρα να δουμε πως θα τα παει. Είδες μήπως ανήκεις σε παρτίδα που χρειάζεσαι αντικατάσταση μπαταρίας; Υπάρχει ανάλογα σελίδα που έχει ανακοινώσει η apple Με μια αναζήτησή 6s battery apple θα βρεις όλες τις πληροφορίες και πως να ανακαλύψεις αν είσαι μέσα σε προβληματική παρτίδα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Κατέβασε αυτό Battery Life: Your Battery Doctor από Nga Nguyen https://appsto.re/gr/L0tJfb.i και πες μας τη χωρητικότητα μπαταρίας Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Κατέβασε αυτό Battery Life: Your Battery Doctor από Nga Nguyen https://appsto.re/gr/L0tJfb.i και πες μας τη χωρητικότητα μπαταρίας Sent from my iPhone using Tapatalk Λοιπον τα στοιχεια ειναι: Buttery Heath: PERFCT 1700/1715mAh Current Capacity: 799/1700mAh Voltage 3.99V Termperature: 32.18 oC Source Usb Charger Amperage 10000.00mA Power 5.00W Αυτα. Προγραμμα για να κραταει την μπαταρια και να τα απενεργοποιει ολα το βραδυ εχουμε οπως και στα Android ; Edited December 23, 2016 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Η μπαταρία σου είναι άψογη, προγραμμα σαν του android δεν υπάρχει, μπορείς όμως από το μενού της μπαταρίας να ενεργοποιείς τη λειτουργία χαμηλής ισχύος πριν κοιμηθείς και θα χάνεις ελάχιστα το βράδυ 2-3% Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts