Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ξέρετε αν η εφαρμογή Gmail μπορεί να δεχθεί και άλλους λογαριασμούς εκτός απο gmail?

Στα android το κάνει και έχω συνδέσει όλα μου τα emails στο gmail app (yahoo mail, Gmail, otemail, κτλ)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Παιδιά ξέρετε αν η εφαρμογή Gmail μπορεί να δεχθεί και άλλους λογαριασμούς εκτός απο gmail?

Στα android το κάνει και έχω συνδέσει όλα μου τα emails στο gmail app (yahoo mail, Gmail, otemail, κτλ)

Όχι δεν έχει αναβαθμίσει η google την εφαρμογή για να δέχεται άλλα mail, μόνο gmail λογαριασμούς. Αλλά υπάρχουν άλλες καλύτερες εφαρμογές από αυτή της google, cloudmagic, spark, outlook (δέχεται από όλα τα services), easily do mail και διάφορα άλλα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Administrators

Εδω η default mail εφαρμογή της συσκευής δουλεύει υποδειγματικά (σε όλα τα email accounts) και δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσεις το Gmail app της Google.

Modpic.gif

Εδω η default mail εφαρμογή της συσκευής δουλεύει υποδειγματικά (σε όλα τα email accounts) και δεν χρειάζεται καν να εγκαταστήσεις το Gmail app της Google.

Ναι αλλά δεν στέλνει ειδοποιήσεις για το gmail

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αλλά δεν στέλνει ειδοποιήσεις για το gmail

Στέλνει. Πως δεν στέλνει; Απλά δεν στέλνει αμέσως μόλις λάβεις το email, γιατί η google έχει σταματήσει την υποστήριξη. Λαμβάνεις την ειδοποίηση στο χρονικό διάστημα που θα ορίσεις εσύ, 15 λεπτά, 30 λεπτά, 1 ώρα, κτλ.

Στέλνει. Πως δεν στέλνει; Απλά δεν στέλνει αμέσως μόλις λάβεις το email, γιατί η google έχει σταματήσει την υποστήριξη. Λαμβάνεις την ειδοποίηση στο χρονικό διάστημα που θα ορίσεις εσύ, 15 λεπτά, 30 λεπτά, 1 ώρα, κτλ.

που σημαινει αυξημενη καταναλωση μπαταριας

Nokia 8800 Scirocco

Αυτό που λες είναι άσχετο με αυτό που ρώτησε ο ΜΙΒ και που απάντησε ο athanaso77 και εγώ. Ειδοποιήσεις έχει μια χαρά η μαμά εφαρμογή του ios και λειτουργεί με όλους τους παρόχους για mail. Το ότι στο gmail δεν χτυπάνε αμέσως τα mail και πρέπει να το βάλεις να τσεκάρει σε κάποιο χρονικό διάστημα είναι πρόβλημα της google και όχι της apple αλλά ούτε έχει σχέση με την κατανάλωση. Τα smartphones είναι για να μας κάνουν εύκολη την ζωή, αν θέλουμε μπαταρίες τότε αγοράζουμε 8210 και είμαστε cool.

Αυτά από εμένα και με συγχωρείτε για το offtopic.

Εγώ το πρόβλημα αυτο το έλυσα ως εξής! Επέλεξα να μου προωθουνται ολα τα μειλ απο τον λογαριασμό Google σε έναν άλλον που στέλνει ειδοποιήσεις άμεσα! Απενεργοποίησα εντελώς τις ειδοποιήσεις απο το gmail και εχω ολα μου τα μειλ στην προεγκατεστημένα εφαρμογή. Οποτε μου στέλνουν στο gmail το βλέπω αμέσως στον άλλο λογαριασμό!

Αυτό που λες είναι άσχετο με αυτό που ρώτησε ο ΜΙΒ και που απάντησε ο athanaso77 και εγώ. Ειδοποιήσεις έχει μια χαρά η μαμά εφαρμογή του ios και λειτουργεί με όλους τους παρόχους για mail. Το ότι στο gmail δεν χτυπάνε αμέσως τα mail και πρέπει να το βάλεις να τσεκάρει σε κάποιο χρονικό διάστημα είναι πρόβλημα της google και όχι της apple αλλά ούτε έχει σχέση με την κατανάλωση. Τα smartphones είναι για να μας κάνουν εύκολη την ζωή, αν θέλουμε μπαταρίες τότε αγοράζουμε 8210 και είμαστε cool.

Αυτά από εμένα και με συγχωρείτε για το offtopic.

Δηλαδή κάποιος σου λέει να χρησιμοποιήσω την τάδε εφαρμογή. ΕΣΥ του λες χρησιμοποίησε την τάδε.

Και εγώ λέω ότι η δεύτερη καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Δεν έχουν σχέση όλα αυτά;

Καλύτερα να βάλεις την εφαρμογή gmail αφού και δουλεύει καλά και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Και η μαμά εφαρμογή δουλεύει καλά αλλά γιατί να μην γλυτώσεις λίγο μπαταρία από κάτι που μπορείς;

Αν δεν έχουν όλα αυτά σχέση εντάξει πάω πάσο ας σβήσουν και τα ποστ μου

Nokia 8800 Scirocco

Δηλαδή κάποιος σου λέει να χρησιμοποιήσω την τάδε εφαρμογή. ΕΣΥ του λες χρησιμοποίησε την τάδε.

Και εγώ λέω ότι η δεύτερη καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Δεν έχουν σχέση όλα αυτά;

Καλύτερα να βάλεις την εφαρμογή gmail αφού και δουλεύει καλά και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.

Και η μαμά εφαρμογή δουλεύει καλά αλλά γιατί να μην γλυτώσεις λίγο μπαταρία από κάτι που μπορείς;

Αν δεν έχουν όλα αυτά σχέση εντάξει πάω πάσο ας σβήσουν και τα ποστ μου

Ρώτησε αν η εφαρμογή gmail μπορεί να δεχτεί άλλα mails εκτός από gmail όπως συμβαίνει στο Android. Τι σχέση έχει η κατανάλωση σε αυτό που ρώτησε ο ΜΙΒ; Του πρότεινα άλλες εφαρμογές που μπορεί να έχει όλα τα mail του σε μια εφαρμογή και που είναι καλύτερες και από την gmail και από την μαμά εφαρμογή mail. Ανέφερε κανείς το θέμα κατανάλωση και ότι τον απασχολεί αν καταναλώνει και πόσο καταναλώνει; Η ερώτηση ήταν ΑΝ η gmail εφαρμογή του iOS δέχεται διευθύνσεις από άλλες υπηρεσίες, yahoo, outlook, κτλ.

Εγώ το πρόβλημα αυτο το έλυσα ως εξής! Επέλεξα να μου προωθουνται ολα τα μειλ απο τον λογαριασμό Google σε έναν άλλον που στέλνει ειδοποιήσεις άμεσα! Απενεργοποίησα εντελώς τις ειδοποιήσεις απο το gmail και εχω ολα μου τα μειλ στην προεγκατεστημένα εφαρμογή. Οποτε μου στέλνουν στο gmail το βλέπω αμέσως στον άλλο λογαριασμό!

Τρόποι υπάρχουν πολλοί και φυσικά ότι βολεύει τον καθένα. Και αυτό το έχω δοκιμάσει αλλά δεν με βόλεψε η μαμά εφαρμογή. Γι αυτό και εγώ χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές, γιατί με βολεύουν πολύ καλύτερα.

Edited by stendor

• Administrators

Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά έχοντας δοκιμάσει και τις δύο λύσεις. Ο καθένας εδώ καταθέτει την άποψη του, δεν είναι κακό να παραθέτονται διαφορετικές απόψεις και προτάσεις. Γνώμη μου είναι ότι οι embeded εφαρμογές του λειτουργικού δουλεύουν άψογα και ενδείκνυται να τις χρησιμοποιείς από το να εγκαθιστάς third-party εφαρμογές για να κάνεις την ίδια δουλειά.

Όπως είπα... γνώμη μου. Ο καθένας θα πει τη δική του και ας αποφασίσει ο φίλος ποια λύση του αρμόζει περισσότερο.

Modpic.gif

Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά έχοντας δοκιμάσει και τις δύο λύσεις. Ο καθένας εδώ καταθέτει την άποψη του, δεν είναι κακό να παραθέτονται διαφορετικές απόψεις και προτάσεις. Γνώμη μου είναι ότι οι embeded εφαρμογές του λειτουργικού δουλεύουν άψογα και ενδείκνυται να τις χρησιμοποιείς από το να εγκαθιστάς third-party εφαρμογές για να κάνεις την ίδια δουλειά.

Όπως είπα... γνώμη μου. Ο καθένας θα πει τη δική του και ας αποφασίσει ο φίλος ποια λύση του αρμόζει περισσότερο.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Οι εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες built-in στο λογισμικό είναι λογικό να δουλεύουν καλύτερα, πιο γρήγορα και με χαμηλότερη κατανάλωση από τις thirdparty. Από εκεί και πέρα είναι εντελώς υποκειμενικό το ποια εφαρμογή είναι πιο πρακτική για τον καθένα. :)

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Οι εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες built-in στο λογισμικό είναι λογικό να δουλεύουν καλύτερα, πιο γρήγορα και με χαμηλότερη κατανάλωση από τις thirdparty. Από εκεί και πέρα είναι εντελώς υποκειμενικό το ποια εφαρμογή είναι πιο πρακτική για τον καθένα. :)

Κι εγώ χρησιμοποιώ οσο μπορώ τις μαμά εφαρμογές αλλά στο συγκεκριμένο πιστεύω λόγο κατανάλωσης μπαταρίας επειδή δεν έρχονται αλλιώς τα μηνύματα άμεσα χρησιμοποιώ το Gmail app

Γνώμη μου είναι.

Nokia 8800 Scirocco

SOS νεκρώνει η συσκευή!

Απο χτες το πρωι εντελώς ξαφνικά άρχισε να κολαει!

Υποθέτουμε οτι εχει να κανει με το πρωινό ξυπνητήρι καθώς το κανει μονο το πρωι και δεν χτυπάει ποτε το ξυπνητήρι!

Η οθωνη μαυρίζει και οτι και να κανεις, οτι κουμπιά και να πατήσεις δεν ξεκολαει απλα βλεπεις μια μαύρη οθωνη!

Μετα απο κανα μισάωρο με μια ώρα, εντελώς μόνη της ανοίγει αλλα όχι με κανονικό τροπο... Να κανει όλο το restart, απλα αναβοσβήνει γρήγορα για μερικά δευετερολεπτα και μετα φωτίζει κατευθείαν στην κλειδωμένη οθωνη!

Έγινε χτες το πρωι και σήμερα έγινε παλι το ίδιο! Την υπόλοιπη μερα ηταν εντάξει!

Ειναι κάτι που μπορούμε να κανουμε εμείς??

Το εχει πάθει και αλλος??

Η συσκευή ειναι Περίπου 3 μηνών.

SOS νεκρώνει η συσκευή!

Απο χτες το πρωι εντελώς ξαφνικά άρχισε να κολαει!

Υποθέτουμε οτι εχει να κανει με το πρωινό ξυπνητήρι καθώς το κανει μονο το πρωι και δεν χτυπάει ποτε το ξυπνητήρι!

Η οθωνη μαυρίζει και οτι και να κανεις, οτι κουμπιά και να πατήσεις δεν ξεκολαει απλα βλεπεις μια μαύρη οθωνη!

Μετα απο κανα μισάωρο με μια ώρα, εντελώς μόνη της ανοίγει αλλα όχι με κανονικό τροπο... Να κανει όλο το restart, απλα αναβοσβήνει γρήγορα για μερικά δευετερολεπτα και μετα φωτίζει κατευθείαν στην κλειδωμένη οθωνη!

Έγινε χτες το πρωι και σήμερα έγινε παλι το ίδιο! Την υπόλοιπη μερα ηταν εντάξει!

Ειναι κάτι που μπορούμε να κανουμε εμείς??

Το εχει πάθει και αλλος??

Η συσκευή ειναι Περίπου 3 μηνών.

Restore από itunes και set as new device στην αρχή, αν δεν στρώσει για εγγύηση

Restore από itunes και set as new device στην αρχή, αν δεν στρώσει για εγγύηση

Σε ευχαριστω πολυ!

Θα το κανουμε σημερα και θα το τσεκαρουμε αν ειναι ΟΚ!

Σε ευχαριστω πολυ!

Τελικα επειδη το back up επερνε πολυ χρονο... Σβησαμε τα παλια ξυπνητηρια και βαλαμε νεα και προς το παρον δουλευει μια χαρα!

Πολυ κουφο ομως στα καλα καθουμενα να φαει τετοιο σκαλωμα με τα ξυπνητηρια.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Σε ευχαριστω πολυ!

Τελικα επειδη το back up επερνε πολυ χρονο... Σβησαμε τα παλια ξυπνητηρια και βαλαμε νεα και προς το παρον δουλευει μια χαρα!

Πολυ κουφο ομως στα καλα καθουμενα να φαει τετοιο σκαλωμα με τα ξυπνητηρια.

δεν είναι κουφό.. ειδικα αν εχεις κάνει restore απο την προηγουμενη συσκευη... ο μοναδικος σωστός τρπος να δουλέψει σωστά η συσκευη είναι set as new και μονο επαφες περνας (Ειτε απο icloud ειτε απο itools η καποια αλλη εφαρμογή) τπτ αλλο ολα απο το 0

Καλησπέρα!

Ειναι 5-6 φορες (οχι συνεχόμενα ή συνέχεια) που όταν ξεκλειδώνω το κινητό, επηρεάζεται ο ήχος κλήσης. Σαν να πατιούνται ταυτόχρονα με το κουμπί έναρξης και το κουμπί ήχου. Εχω μια εντύπωση οτι συμβαίνει μονο όταν εχω το κινητό αθόρυβο απο τον διακόπτη στο πλαι.. Εχει συμβεί σε κανέναν; Καμία ιδέα;;

• Administrators
Καλημέρα !! Πατάω παρατεταμένα εφαρμογές για να κανω διαγραφή και μου βγάζει το χ για να την σβήσω καμία ιδέα ;

Καμία ιδέα για ποιο πράγμα; Το x που σου βγάζει είναι για να κάνεις αυτό που θέλεις, να τις διαγράψεις, ποιο είναι το πρόβλημα;

Modpic.gif

Καλημέρα !! Πατάω παρατεταμένα εφαρμογές για να κανω διαγραφή και μου βγάζει το χ για να την σβήσω καμία ιδέα ;

Τι καμία ιδέα; Έτσι όπως το γράφεις σημαίνει ότι σου βγάζει το Χ. Ξέχασες τον "δεν" μήπως;

Αν δεν σου το βγάζει μήπως ενεργοποιείς το 3d touch αντί το "τρέμουλο" με το παρατεταμένο κράτημα στην εφαρμογή; Κάνε ένα restart και δοκίμασε ξανά. Αν δεις πως και πάλι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το "τρέμουλο" των εφαρμογών τότε υπάρχει και άλλος τρόπος για να διαγράψεις εφαρμογές, settings > general > storage & icloud usage > manage storage και στην λίστα βρίσκεις την εφαρμογή που θες, την επιλέγεις και πατάς delete.

Δεν βγάζει το χ ήθελα να γράψω μην με φάτε βρε παιδιά

Δεν σε τρώμε απλά απορήσαμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δοκίμασε να κάνεις restart και να προσπαθήσεις ξανά αλλιώς διέγραψε την εφαρμογή που θες με τον τρόπο που αναφέρω στο προηγούμενο ποστ.

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned