billy1986 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Καλημέρα. Έχουμε ένα iPhone 6s πως μπορούμε να το κλωνοποιήσουμε σε iPhone 8? Ώστε να έχει το iPhone 8 όλα τα αρχεία του 6s? Με iCloud? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Καλημέρα. Έχουμε ένα iPhone 6s πως μπορούμε να το κλωνοποιήσουμε σε iPhone 8? Ώστε να έχει το iPhone 8 όλα τα αρχεία του 6s? Με iCloud? Ειτε icloud ειτε itunes. Για μενα καλυτερα συνδεση του κινητου στο pc και backup απο το ενα και restore στο αλλο μεσω itunes. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Καλημέρα. Έχουμε ένα iPhone 6s πως μπορούμε να το κλωνοποιήσουμε σε iPhone 8? Ώστε να έχει το iPhone 8 όλα τα αρχεία του 6s? Με iCloud? Εγώ iCloud χρησιμοποιώ, αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς λειτουργεί, καντο μέσω iTunes Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Εγώ iCloud χρησιμοποιώ, αν δεν είσαι σίγουρος για το πώς λειτουργεί, καντο μέσω iTunes Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μόνο βάζω το λογαριασμό αν θυμάμαι σωστά και κάνω επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Εάν έχεις τις δυο συσκευές μαζί , κοντά τη μια με την άλλη και είσαι σε WiFi , μόλις ανοίξεις το 8 και πατήσεις να κάνεις το πρώτο σεταρισμα , θα σε ρωτήσει αν έχεις άλλη συσκευή κοντά σου που θες να αντιγράψεις. Και μετά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για να το κάνεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Εάν έχεις τις δυο συσκευές μαζί , κοντά τη μια με την άλλη και είσαι σε WiFi , μόλις ανοίξεις το 8 και πατήσεις να κάνεις το πρώτο σεταρισμα , θα σε ρωτήσει αν έχεις άλλη συσκευή κοντά σου που θες να αντιγράψεις. Και μετά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες για να το κάνεις. Sent from my iPhone using Tapatalk Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ! Όπως σου είπε από πάνω είναι το πιο εύκολο Μόνο να έχεις καλό δίκτυο Σε 10-15’ είναι σαν να έχεις το ίδιο κινητό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Όπως σου είπε από πάνω είναι το πιο εύκολο Μόνο να έχεις καλό δίκτυο Σε 10-15’ είναι σαν να έχεις το ίδιο κινητό Ελπίζω να δει διαφορά ο μπαμπάς από το 6s στο 8. Την ίδια μέρα στέλνω πάλι στη document και το 6s για αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Ελπίζω να δει διαφορά ο μπαμπάς από το 6s στο 8. Την ίδια μέρα στέλνω πάλι στη document και το 6s για αλλαγή μπαταρίας. Λίγο στην οθόνη, λίγο στην αυτονομία, λίγο σε ταχύτητα, λίγο σε κάμερα Θεωρητικά πάντα γιατί πρακτικά μπορεί να μην καταλάβει και απολύτως τίποτα Εγώ πραγματικά με την χρήση που κάνω και τις απαιτήσεις που έχω δεν είδα διαφορά ούτε με το SE 2020 Μια ίδια συσκευή είδα που αξίζει 400€ παραπάνω από το 6s των 100€ Ναι μεν έχει διαφορες σε όλα τα σημεία αλλά θέλω να εννοήσω ότι εξαρτάται τι χρήση κανείς και κατά ποσό είναι προτεραιότητα σου πχ ο δυνατός ήχος, η κάμερα ή κάποια αλλά χαρακτηριστικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Λίγο στην οθόνη, λίγο στην αυτονομία, λίγο σε ταχύτητα, λίγο σε κάμερα Θεωρητικά πάντα γιατί πρακτικά μπορεί να μην καταλάβει και απολύτως τίποτα Εγώ πραγματικά με την χρήση που κάνω και τις απαιτήσεις που έχω δεν είδα διαφορά ούτε με το SE 2020 Μια ίδια συσκευή είδα που αξίζει 400€ παραπάνω από το 6s των 100€ Ναι μεν έχει διαφορες σε όλα τα σημεία αλλά θέλω να εννοήσω ότι εξαρτάται τι χρήση κανείς και κατά ποσό είναι προτεραιότητα σου πχ ο δυνατός ήχος, η κάμερα ή κάποια αλλά χαρακτηριστικά Μπαταρία και κάμερα θα έλεγα μας ενδιαφέρει περισσότερο και ίσως το Touch ID που δουλεύει σωστά στο 8. Στη document ξανά βάζουν μεμβράνη αδιαβριχοποίηση στο 8? Έχει και το 6s τέτοια μεμβράνη? Γιατί το 6 που είχα δεν είχε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Μπαταρία και κάμερα θα έλεγα μας ενδιαφέρει περισσότερο και ίσως το Touch ID που δουλεύει σωστά στο 8. Στη document ξανά βάζουν μεμβράνη αδιαβριχοποίηση στο 8? Έχει και το 6s τέτοια μεμβράνη? Γιατί το 6 που είχα δεν είχε τίποτα. Το 6s έχει ένα λαστιχάκι γύρω γύρω Το βάζουν ξανά ναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Ωχ καινουρια αναβάθμιση .... έχω αρχίσει και φοβάμαι πλέον χαχααχ... να την κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Μια βοήθεια από κάποιον αν γνωρίζει. Άσχετος με την πλατφόρμα iOS βρέθηκα με ενα 6s στα χέρια κυρίως προκειμένου να χρησιμοποιήσω το apple car play στο αυτοκίνητο. Έκανα το λάθος να αναβαθμίσω σε 13.5.1 την έκδοση του λειτουργικού και ενώ μέχρι τώρα συνδεόταν και άνοιγε μόνο του το apple car play πλέον δεν ανοίγει με τίποτα και το χειρότερο δεν εμφανίζεται ούτε στις ρυθμίσεις της συσκευής. Με το ίδιο καλώδιο στο ίδιο αυτοκίνητο. Το κουλο είναι ότι σε ένα iphone 11 με την ίδια έκδοση λειτουργικού και το ίδιο καλώδιο στο ίδιο αυτοκίνητο όλα λειτουργούν κανονικά. Αν ξέρετε πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα θα σας είμαι υπόχρεος. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Μια βοήθεια από κάποιον αν γνωρίζει. Άσχετος με την πλατφόρμα iOS βρέθηκα με ενα 6s στα χέρια κυρίως προκειμένου να χρησιμοποιήσω το apple car play στο αυτοκίνητο. Έκανα το λάθος να αναβαθμίσω σε 13.5.1 την έκδοση του λειτουργικού και ενώ μέχρι τώρα συνδεόταν και άνοιγε μόνο του το apple car play πλέον δεν ανοίγει με τίποτα και το χειρότερο δεν εμφανίζεται ούτε στις ρυθμίσεις της συσκευής. Με το ίδιο καλώδιο στο ίδιο αυτοκίνητο. Το κουλο είναι ότι σε ένα iphone 11 με την ίδια έκδοση λειτουργικού και το ίδιο καλώδιο στο ίδιο αυτοκίνητο όλα λειτουργούν κανονικά. Αν ξέρετε πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα θα σας είμαι υπόχρεος. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως αυτό βοηθήσει https://support.apple.com/el-gr/HT210892 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Η ρύθμιση βρίσκεται στις ρυθμίσει - γενικά - CarPlay . Σε κάποια αυτοκίνητα μόλις το συνδέσεις με το usb θέλει να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί τις φωνητικής εντολής ή το aux ή το power του multimedia που έχεις . Κάνε μια δοκιμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Ίσως αυτό βοηθήσει https://support.apple.com/el-gr/HT210892Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν το 4 υπεύθυνο.ηταν ανενεργό το Siri. Με το που το ενεργοποίησα εμφανίστηκε και η επιλογή apple car play ξανά στις ρυθμίσεις Ευχαριστώ και τον φίλο tsarli για την καλή πρόθεση να βοηθήσει. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Ήταν το 4 υπεύθυνο.ηταν ανενεργό το Siri. Με το που το ενεργοποίησα εμφανίστηκε και η επιλογή apple car play ξανά στις ρυθμίσεις Ευχαριστώ και τον φίλο tsarli για την καλή πρόθεση να βοηθήσει. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τίποτα φίλε να είσαι καλά Να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις μιας και ρώτησες για CarPlay Έχω το Opel corsa E απο καινουργιο ..ενα χρονο το εχω το σύστημα που φοράει έχει CarPlay Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί ασύρματα και όχι μόνο με καλώδιο ? Να υπάρχει κάτι σαν ανταπτορας μέσω usb .. η κατι τετοιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 (edited) Τίποτα φίλε να είσαι καλά Να σε ρωτήσω κάτι μήπως ξέρεις μιας και ρώτησες για CarPlay Έχω το Opel corsa E απο καινουργιο ..ενα χρονο το εχω το σύστημα που φοράει έχει CarPlay Υπάρχει τρόπος να συνδεθεί ασύρματα και όχι μόνο με καλώδιο ? Να υπάρχει κάτι σαν ανταπτορας μέσω usb .. η κατι τετοιο ?Η μόνη περίπτωση να συνδεθεί ασύρματα από όσο γνωρίζω είναι μέσω ενός usb adaptor που έχω δει να διαφημίζεται στο Facebook . Είναι βέβαια σε τσιμπημενη τιμή κάπου 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω και θα σου στείλω pm. Ώστε να κρίνεις εσύ αν αξίζει ή όχι. Δες τα pm σου. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 28, 2020 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Μια βοήθεια από κάποιον αν γνωρίζει. Άσχετος με την πλατφόρμα iOS βρέθηκα με ενα 6s στα χέρια κυρίως προκειμένου να χρησιμοποιήσω το apple car play στο αυτοκίνητο. Έκανα το λάθος να αναβαθμίσω σε 13.5.1 την έκδοση του λειτουργικού και ενώ μέχρι τώρα συνδεόταν και άνοιγε μόνο του το apple car play πλέον δεν ανοίγει με τίποτα και το χειρότερο δεν εμφανίζεται ούτε στις ρυθμίσεις της συσκευής. Με το ίδιο καλώδιο στο ίδιο αυτοκίνητο. Το κουλο είναι ότι σε ένα iphone 11 με την ίδια έκδοση λειτουργικού και το ίδιο καλώδιο στο ίδιο αυτοκίνητο όλα λειτουργούν κανονικά. Αν ξέρετε πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα θα σας είμαι υπόχρεος. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια λύση είναι να περιμένεις λίγο να βγει αναβάθμιση και θα λυθεί Θεωρητικά είναι ανώδυνο απλά θα περιμένεις Άλλη λύση να κανει με τα πλήκτρα reset στη συσκευή σου μήπως κάτι έχει κολλήσει Άλλη λύση είναι επαναφορά της συσκευής σε ρυθμίσεις και περιεχόμενο βέβαια έχει λίγο φασαρία να τα ξανά βάλεις όλα από την αρχή Θα πρότεινα να περιμένεις λίγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Η μόνη περίπτωση να συνδεθεί ασύρματα από όσο γνωρίζω είναι μέσω ενός usb adaptor που έχω δει να διαφημίζεται στο Facebook . Είναι βέβαια σε τσιμπημενη τιμή κάπου 150 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Θα το ψάξω και θα σου στείλω pm. Ώστε να κρίνεις εσύ αν αξίζει ή όχι. Δες τα pm σου. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ευχαριστώ πολύ Έκανα και εγώ μια αναζήτησή και είναι όπως τα λες Είναι τσιμπημένες τιμές και το βασικό είναι ότι δεν ξέρω αν θα δουλέψει σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει κανείς άλλος πρόβλημα στην χρήση δεδομένων? εμένα αργεί νά φορτώσει τίς σελίδες η νά ανοίξει κάποια φωτογραφία η βίντεο από το ίντερνετ.. πάντα για τα δεδομένα μιλάω όχι για wifi πού δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει κανείς άλλος πρόβλημα στην χρήση δεδομένων? εμένα αργεί νά φορτώσει τίς σελίδες η νά ανοίξει κάποια φωτογραφία η βίντεο από το ίντερνετ.. πάντα για τα δεδομένα μιλάω όχι για wifi πού δουλεύει άψογα Kαλημέρα, κάνε μια επανοφορά ρυθμίσεων δικτύου. Θα χάσεις βέβαια όλους τους κωδικούς wifi, αλλά είναι η μοναδική λύση για να βεβαιωθείς αν κάτι συμβαίνει με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 (edited) Kαλημέρα, κάνε μια επανοφορά ρυθμίσεων δικτύου. Θα χάσεις βέβαια όλους τους κωδικούς wifi, αλλά είναι η μοναδική λύση για να βεβαιωθείς αν κάτι συμβαίνει με τη συσκευή. Ευχαριστώ θά τό δοκιμάσω Edited August 31, 2020 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Ευχαριστώ θά τό δοκιμάσω Κλεισε την κλειδοθήκη πρώτα για να μην χάσεις τους κωδικούς WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Κλεισε την κλειδοθήκη πρώτα για να μην χάσεις τους κωδικούς WiFi Πού την βρησκω την κλειδοθήκη για να την κλείσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts