left_ace Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Μου είπαν ότι είναι οεμ απλά δεν έχουν την πιστοποίηση που έχει η Apple. Πρακτικά από το ίδιο «εργοστάσιο» είπαν ότι βγαίνουν. Είχε πάνω και το logo της Apple. Η προηγούμενη που είχα βάλει και με έβγαλε 1 χρόνο δεν είχε logo και μου είπαν ότι είναι μεγάλη διαγορα ποιότητας μεταξύ των 2 μπαταριών. Όπως και να έχει αν δω ότι υπάρχει πρόβλημα πάω πάλι από το μαγαζί, δεν υπάρχει θέμα σε αυτό. Δεν έχει κάποια σχέση το logo. Στις μπαταρίες των OEM, υπάρχει ρίσκο. Έχω αλλάξει δύο. Η πρώτη μου βγήκε μάπα και αυτή που φοράω τώρα είναι εξαιρετική. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα έναν αξιόπιστο ebayer με πολύ καλό feedback και αγοράζω για φίλους και συγγενείς. Θα σου έλεγα να ρίξεις μία ματιά στο YouTube, πως αλλάζει η μπαταρία στα iPhone. Είναι πολύ εύκολο. Επίσης είναι πολύ εύκολο να προμηθευτείς εργαλεία για iPhone. Με 20 ευρώ συνολικά (15 η μπαταρία + 5 τα εργαλεία) κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peterv Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Γιαυτο πηγαίνουμε info quest ή document αλλάζουμε μπαταρία με 39€ και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση peterv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Γιαυτο πηγαίνουμε info quest ή document αλλάζουμε μπαταρία με 39€ και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. ... και isystem. Την άλλαξα σήμερα, 39€ εννοείτε και παραλαβή σε 1 ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Γιαυτο πηγαίνουμε info quest ή document αλλάζουμε μπαταρία με 39€ και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. ... και isystem. Την άλλαξα σήμερα, 39€ εννοείτε και παραλαβή σε 1 ώρα. Και νομίζεις έπειτα ότι έχεις καινούριο τηλέφωνο :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Γιαυτο πηγαίνουμε info quest ή document αλλάζουμε μπαταρία με 39€ και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. ... και isystem. Την άλλαξα σήμερα, 39€ εννοείτε και παραλαβή σε 1 ώρα. Καλησπερα, Αυτο ειναι το μαγαζι που κατεβαινεις με μετρο σταση χολαργος? Ρωτω διοτι ειμαι αιγινα κ θελω να ανεβω κ εγω να αλλαξω μπαταρια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Καλησπερα, Αυτο ειναι το μαγαζι που κατεβαινεις με μετρο σταση χολαργος? Ρωτω διοτι ειμαι αιγινα κ θελω να ανεβω κ εγω να αλλαξω μπαταρια:) Εκεί είναι ναι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Εκεί είναι ναι Sent from my iPhone using Tapatalk ωραια.Σε ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Και νομίζεις έπειτα ότι έχεις καινούριο τηλέφωνο :) Σε τι ποσοστό ήταν η μπαταρία σου πριν την αλλάξεις και βίωσες τόση μεγάλη διαφορά στην απόδοση; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Σε τι ποσοστό ήταν η μπαταρία σου πριν την αλλάξεις και βίωσες τόση μεγάλη διαφορά στην απόδοση; :) Δεν είπα εγώ ότι βίωσα μεγάλη διαφορά στην απόδοση, το σχόλιο ήταν του dgeorge4. Ήταν στο 87% αλλά επειδή τα Χριστούγεννα κλείνω 3 χρόνια και σκοπεύω να το κρατήσω όσο αντέξει, την άλλαξα λόγω των 39€. Αργότερα θα έπρεπε να πάω ή σε ΟΕΜ με μικρή οικονομική διαφορά ή σε apple με 99€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Έβαλα οεμ και ήταν 99% προχτές που την άλλαξα. 2ρη μέρα χρήσης πήγε στο 98%.. Κρατάει πολύ η μπαταρία (συγκριτικά με την παλιά αλλά, wtf?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Έβαλα οεμ και ήταν 99% προχτές που την άλλαξα. 2ρη μέρα χρήσης πήγε στο 98%.. Κρατάει πολύ η μπαταρία (συγκριτικά με την παλιά αλλά, wtf?) Ειναι μπαταρια με αντιστροφη μετρηση Εχεις ακομα 98 μερες μεχρι να αυτοκαταστραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Έβαλα οεμ και ήταν 99% προχτές που την άλλαξα. 2ρη μέρα χρήσης πήγε στο 98%.. Κρατάει πολύ η μπαταρία (συγκριτικά με την παλιά αλλά, wtf?) Το έκανες το Geekbench? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Το έκανα και έπιανε λίγο κάτω από το μ.ο. Πήγα και την άλλαξα και τώρα ειμαι κομπλέ με 100% υγεία! Το 64gb χωρίς γρατζουνιές ποσό να το έβαζα για πώληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Το έκανα και έπιανε λίγο κάτω από το μ.ο. Πήγα και την άλλαξα και τώρα ειμαι κομπλέ με 100% υγεία! Το 64gb χωρίς γρατζουνιές ποσό να το έβαζα για πώληση;Πιστεύω 300 πιάνει Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 300 μόνο ε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Λοιπόν παιδιά μια απορία θα εκφράσω, μήπως το έχει συναντήσει και άλλος. Κάθε δεύτερη φόρτιση του κινητού μου κάνει την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Και δεν το λέω στον αέρα, το έχω παρακολουθήσει πολλές φορες για να το ποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Λοιπόν παιδιά μια απορία θα εκφράσω, μήπως το έχει συναντήσει και άλλος. Κάθε δεύτερη φόρτιση του κινητού μου κάνει την μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Και δεν το λέω στον αέρα, το έχω παρακολουθήσει πολλές φορες για να το ποστάρω. Ίδιος τρόπος φόρτισης κάθε φορά; Ίδιο ποσοστό; Ίδια χρήση της συσκευής; Ίδια ποιότητα σήματος; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Ίδιος τρόπος φόρτισης κάθε φορά; Ίδιο ποσοστό; Ίδια χρήση της συσκευής; Ίδια ποιότητα σήματος; Ναι. Πραγματικά. Ξέρω ότι όταν το φορτίσω την δεύτερη φορά θα κρατήσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εννοείς τρίτη κρατάει λίγο, Τετάρτη πολύ κ.ο.κ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Εννοείς τρίτη κρατάει λίγο, Τετάρτη πολύ κ.ο.κ? Ακριβώς. Και πιστέψτε με το παρακολουθώ καιρό. Δεν το είπα στην τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 11.4.1 100% health Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 11.4.1 100% health Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Η 11.4.1 είναι μια αξιοπρεπέστατη έκδοση. Εάν δεν συντρέχουν λόγοι να αναβαθμίσεις : Α. Ψυχολογικοί Β. Αισθητικοί Γ. Group notification Δ. Apple Watch(εγώ για αυτό αναβαθμισα το 6αρη μου και ακόμα χτυπάει το κεφάλι μου) Μένεις εκεί που είσαι. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πως υπάρχει μια μείωση της διαρκείας σταθερότητας. Μαντεύω πως η τελική έκδοση θα είναι διαφορετική από την gm αλλά για να δούμε! Άλλη μια φορά είχε γίνει αυτό που περιγράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Ποιοι θα είναι οι τολμηροί που θα αναβαθμίσουν απόψε... Προσωπικά ακόμα μένω στην 11.4 και βλέπουμε για το πότε θα βάλω την 12. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Ποιοι θα είναι οι τολμηροί που θα αναβαθμίσουν απόψε... Προσωπικά ακόμα μένω στην 11.4 και βλέπουμε για το πότε θα βάλω την 12. Βάλε 11.4.1 οσο προλαβαίνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Βάλε 11.4.1 οσο προλαβαίνεις Για πιο λόγο; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts