left_ace Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Πρέπει να την φορτίσεις μια στο 100% από το 0% για να γράφει πιο σωστά Γενικά το 4g καταναλώνει παραπάνω ειδικά σε κάποιες περιοχές με χαμηλή κάλυψη Τα έχουμε κάνει κι αυτά, φως δεν είδαμε. Εγώ θα έλεγα ότι αυτά είναι δείγματα φθοράς της μπαταρίας. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τα έχουμε κάνει κι αυτά, φως δεν είδαμε. Εγώ θα έλεγα ότι αυτά είναι δείγματα φθοράς της μπαταρίας. Ποσό υγεία δείχνει η μπαταρία σου; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Εμένα 98% η πακιστανική που έχω βάλει και στο ibackupbot έχω 24 κύκλους με 1690 designed και 1700 full capacity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση, περισσότερο λόγω "καχυποψίας" στο νέο - ξένο:p, αναβαθμίστηκα στην 11.3.1, από 10.3.3....και όλα καλά! Και κάτι πολύ βασικό: όχι από clean install, αναβάθμιση μέσω wifi! :D Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Μπαταρία ΟΕΜ που να σας έχει βγει καλή, έχετε πετύχει; Αν έχετε πετύχει πόσο καιρό σας έχει πάει; εχει προγραμμα η apple απο το 6 και πανω μπαταρια στα επισημα σερβις στα 39 ευρω τελικη..αρκει να μην εχει ανοιχτει το κινητο για επισκευη απο τριτους..μεχρι τελος του 18 ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Τι εννοείς όχι καθαρό install? Έχω 10.3.3 και εγώ και σκέφτομαι να μπω στην τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 (edited) [/color]Τι εννοείς όχι καθαρό install? Έχω 10.3.3 και εγώ και σκέφτομαι να μπω στην τελευταία έκδοση. Απο πάνω, OTA. Χωρίς καλώδιο και itunes. Edited May 3, 2018 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Έχει κάποια πρακτική διαφορά η ΟΤΑ από καλώδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Προτίμησε το καλώδιο εάν υπάρχει υπολογιστής. Αλλά πρακτικά δεν υπάρχει διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Προτίμησε το καλώδιο εάν υπάρχει υπολογιστής. Αλλά πρακτικά δεν υπάρχει διαφορά Καλημέρα φίλε μου, εγώ από την άλλη θα το τροποποιούσα λίγο αυτό που είπες: Θεωρητικά δεν έχει καμιά διαφορά... γιατί πρακτικά, να το πώ πολύ απλοϊκά, αλλιώς είναι να κάθεται η αναβάθμιση και έκδοσης μάλιστα, όχι απλό update πάνω σε καθαρό έδαφος και αλλιώς να κάθεται σε "περιβάλλον" που έχει υποστεί κι άλλες αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις εφαρμογών, ΑΠεγκαταστάσεις etc etc... Με λίγα λόγια, ΑΝ δεν έχεις μια στοιχειώδη εξοικίωση με itunes, (να πάρεις τα κατάλληλα backups σου ή και να κάνεις τα κατάλληλα sync ), προχώβρα μέσω wifi και οι εμπειρίες των χρηστών εδώ στο forum, έδειξαν ότι σε ανάλογες αναβαθμίσεις (από την 10.3.3 στην 11.3.1), δεν παρουσίασαν κάποιο θέμα... ελπίζω να σε βοήθησα έστω λίγο... Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Καλημέρα φίλε μου, εγώ από την άλλη θα το τροποποιούσα λίγο αυτό που είπες: Θεωρητικά δεν έχει καμιά διαφορά... γιατί πρακτικά, να το πώ πολύ απλοϊκά, αλλιώς είναι να κάθεται η αναβάθμιση και έκδοσης μάλιστα, όχι απλό update πάνω σε καθαρό έδαφος και αλλιώς να κάθεται σε "περιβάλλον" που έχει υποστεί κι άλλες αναβαθμίσεις, εγκαταστάσεις εφαρμογών, ΑΠεγκαταστάσεις etc etc... Με λίγα λόγια, ΑΝ δεν έχεις μια στοιχειώδη εξοικίωση με itunes, (να πάρεις τα κατάλληλα backups σου ή και να κάνεις τα κατάλληλα sync ), προχώβρα μέσω wifi και οι εμπειρίες των χρηστών εδώ στο forum, έδειξαν ότι σε ανάλογες αναβαθμίσεις (από την 10.3.3 στην 11.3.1), δεν παρουσίασαν κάποιο θέμα... ελπίζω να σε βοήθησα έστω λίγο... Αυτά όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο Το 90% του κόσμου κάνει τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ και δεν έχει πρόβλημα Κανονικά έτσι πρέπει κιόλας να είναι αφού υπάρχει σαν επιλογή να δουλεύει και σωστά Παλαιότερα έκανα όλες τις αναβαθμίσεις με το iTunes και μην σου πω ότι παραπάνω προβλήματα είχα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Το 90% του κόσμου κάνει τις αναβαθμίσεις ΟΤΑ και δεν έχει πρόβλημα φίλε μου, κρατάω αυτό που είπες και με καλύπτει... άλλωστε την ευκολία, ποτέ κανείς δεν την αρνήθηκε.. :D αλλά ΑΝ κάτσει θέμα, τότε είναι μονόδρομος fresh new install... και κλείνωντας, ειλικρινά χωρίς υποψία έπαρσης, θέλω να σου πώ σαν μηχανικός πληροφορικής, ότι ΠΑΝΤΑ ο ενδεδειγμένος τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών, ή ακόμα περισσότερο Λειτουργικών Συστημάτων , είναι οι "ΚΑΘΑΡΕΣ" εγκαταστάσεις..για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...κι αν έχεις θεματάκι τότε, το μυαλό σου φεύγει και πάει σε hardware υποψίες.. φιλικά πάντα ;) Και σόρρυ για το 'εν μέρη' εκτός θέματος post Μου.. Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 φίλε μου, κρατάω αυτό που είπες και με καλύπτει... άλλωστε την ευκολία, ποτέ κανείς δεν την αρνήθηκε.. :D αλλά ΑΝ κάτσει θέμα, τότε είναι μονόδρομος fresh new install... και κλείνωντας, ειλικρινά χωρίς υποψία έπαρσης, θέλω να σου πώ σαν μηχανικός πληροφορικής, ότι ΠΑΝΤΑ ο ενδεδειγμένος τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών, ή ακόμα περισσότερο Λειτουργικών Συστημάτων , είναι οι "ΚΑΘΑΡΕΣ" εγκαταστάσεις..για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...κι αν έχεις θεματάκι τότε, το μυαλό σου φεύγει και πάει σε hardware υποψίες.. φιλικά πάντα ;) Και σόρρυ για το 'εν μέρη' εκτός θέματος post Μου.. Συμφωνώ με αυτά που λες αλλά προϋποθέτουν ότι Θα έχεις πρόβλημα Έλα που όμως αρκετοί δεν έχουν όποτε πρώτα δοκιμάζεις με ΟΤΑ και ίσως να πάνε όλα καλά Με την μεγαλύτερη πιθανότητα Υπάρχει και η μικρή πιθανότητα να υπάρξει πρόβλημα όποτε κανείς μετά καθαρή εγκατάσταση και αν συνεχιστεί τότε είναι πιο σοβαρό το πρόβλημα Δεν χρειάζεται να ξεκινάμε ανάποδα για να φυλαμε τα ρούχα μας Κανείς μια απλή αναβάθμιση και μετά βλέποντας και κάνοντας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Οπωσδήποτε η καθαρή εγκατάσταση ειναι σίγουρη αλλά είναι μπελάς γιατί πρέπει μετά να εγκαταστήσεις και να ξαναρυθμίσεις τις εφαρμογές που είχες απο την αρχή . Και αν έχεις μόνο τριάντα εφαρμογες όπως εγώ κάπως πάει και έρχεται αλλά εάν έχεις καμμιά εκατοστή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι Γιαυτό το πιο λογικό είναι να επαναφέρεις backup και τελείωσες αλλά εκεί το μπέρδεμα είναι ότι εάν επαναφερεις προβληματικό αντίγραφο τότε έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό και τσάμπα ο κόπος γιατί επαναφέρεις τυχόν πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλησπερα στην ομαδα ! Εκανα ενημερωση απο 11.3.0 και πηγα στην 11.3.1 και επειδη μου δημιουργει προβλημα με το samsung gear s3 μπορω να ξαναγυρισω στην 11.3.0 Αν ναι πως ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καλησπερα στην ομαδα ! Εκανα ενημερωση απο 11.3.0 και πηγα στην 11.3.1 και επειδη μου δημιουργει προβλημα με το samsung gear s3 μπορω να ξαναγυρισω στην 11.3.0 Αν ναι πως ? Ευχαριστω ! Οχι δεν γίνεται. Η 11.3 έπαψε να υπογράφεται εδώ και 4,5 μέρες νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Οχι δεν γίνεται. Η 11.3 έπαψε να υπογράφεται εδώ και 4,5 μέρες νομίζω.Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Όταν κάνουμε back up αποθηκεύονται και οι φωτό και τα βίντεο και όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Όταν κάνουμε back up αποθηκεύονται και οι φωτό και τα βίντεο και όλα; Δες στις ρυθμίσεις στο icloud αν είναι επιλεγμένα. Γενικά το back up στις Apple συσκευές έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Παλιά κάναμε back up και μετά ούτε κωδικούς βάζαμε στις εφαρμογές. Ξεκούραστα μπορούσες να κάνεις αντίγραφα και να έστηνες τη συσκευή. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 αλλά εκεί το μπέρδεμα είναι ότι εάν επαναφερεις προβληματικό αντίγραφο τότε έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό και τσάμπα ο κόπος γιατί επαναφέρεις τυχόν πρόβλημα Αυτό είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πραγματικότητα, που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ την γνωρίζουν! :ninja::!::rolleyes: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Έχω κολλήσει αν φταίει το iOS ή η μπαταρία(πακιστανική) για την μειωμένη απόδοση. Battery health 97% και ibackupbot 1690/1715 δείχνουν. Το θέμα είναι ότι κανω battery test μέσω geekbench 4, το full discharge, και βρίσκω αποτελέσματα με iPhone 6s με Samsung επεξεργαστή, στο ίδιο iOS 11.3.1, χωρίς power throttle, πολύ καλύτερα από το δικό μου. Στη πραγματική χρήση δηλαδή βλέπω μία ώρα κάτω χρήση σε σχέση με τη 10.3.3 Edited May 9, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Έχω κολλήσει αν φταίει το iOS ή η μπαταρία(πακιστανική) για την μειωμένη απόδοση. Battery health 97% και ibackupbot 1690/1715 δείχνουν. Το θέμα είναι ότι κανω battery test μέσω geekbench 4, το full discharge, και βρίσκω αποτελέσματα με iPhone 6s με Samsung επεξεργαστή, στο ίδιο iOS 11.3.1, χωρίς power throttle, πολύ καλύτερα από το δικό μου. Στη πραγματική χρήση δηλαδή βλέπω μία ώρα κάτω χρήση σε σχέση με τη 10.3.3 Μπορεί να φταίει και η μπαταρία Έχουν πάνω ένα ολοκληρωμένο Δεν παίζει μόνο ρόλο η χωρητικότητα της Ίσως δεν είναι καλή η μπαταρία στο σύνολο της Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Και γω πιστεύω η μπαταρία είναι, στο s7 με καινούρια original έχω τη δεύτερη καλύτερη μέτρηση με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο στο Geekbench ενώ στο 6s είμαι κάτω κι από το μέσο όρο :) Το θέμα είναι ότι άλλαξα μπαταρία πριν βγει η ανακοίνωση με τα 39€ και τώρα άντε να βρω αξιόπιστη μπαταρία και δεν εμπιστεύομαι κανένα. Με βλέπω να παραγγέλνω μια νέα από Ifixit και να την αλλάξω στον πακιστανο. Είναι καλό το τηλέφωνο και θέλω να δουλεύει στην πένα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Και γω πιστεύω η μπαταρία είναι, στο s7 με καινούρια original έχω τη δεύτερη καλύτερη μέτρηση με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο στο Geekbench ενώ στο 6s είμαι κάτω κι από το μέσο όρο :) Το θέμα είναι ότι άλλαξα μπαταρία πριν βγει η ανακοίνωση με τα 39€ και τώρα άντε να βρω αξιόπιστη μπαταρία και δεν εμπιστεύομαι κανένα. Με βλέπω να παραγγέλνω μια νέα από Ifixit και να την αλλάξω στον πακιστανο. Είναι καλό το τηλέφωνο και θέλω να δουλεύει στην πένα Sent from my iPad using Tapatalk Δυστυχώς όλες οι μπαταρίες που κυκλοφορούν είναι από δεύτερους κατασκευαστές Μόνο original όπως είπες με 39€ αλλά νομίζω εάν έχει ανοιχτεί η συσκευή δεν στο φτιάχνουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Και γω πιστεύω η μπαταρία είναι, στο s7 με καινούρια original έχω τη δεύτερη καλύτερη μέτρηση με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο στο Geekbench ενώ στο 6s είμαι κάτω κι από το μέσο όρο :) Το θέμα είναι ότι άλλαξα μπαταρία πριν βγει η ανακοίνωση με τα 39€ και τώρα άντε να βρω αξιόπιστη μπαταρία και δεν εμπιστεύομαι κανένα. Με βλέπω να παραγγέλνω μια νέα από Ifixit και να την αλλάξω στον πακιστανο. Είναι καλό το τηλέφωνο και θέλω να δουλεύει στην πένα Sent from my iPad using Tapatalk Εγώ έκανα τα εξής: Έκανα ένα σαφάρι αναζήτησης για αξιόπιστη μπαταρία στο ebay και βρήκα αυτή. Μετα είδα και στη συνέχεια πληκτρολόγησα για εργαλεία 'Repair Opening Tool Kit Screwdriver Set For iPhone 6S' πάλι από το ebay και άλλαξα μόνος τη μπαταρία του 6S μου. Η αλλαγή είναι πανεύκολη αν δεις στο βίντεο. Δεν έχω σχέση με το επάγγελμα και το έκανα σε μια ώρα περίπου. Είμαι ένα μήνα με τη μπαταρία αυτή και όλα τρέχουν τόσο ομαλά. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts