Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα refurbished που δινουν στην istorm μπορει να εχουν γρατζουνιες,εστω και μια ή φαινοντε σαν καινουρια?

Σαν καινούρια είναι.

τα refurbished που δινουν στην istorm μπορει να εχουν γρατζουνιες,εστω και μια ή φαινοντε σαν καινουρια?

Εμένα το 6 αρι που έχω είναι ανακατασκευασμένο γιατί το καινούργιο που είχα έσκασε σαν καρπούζι από τον δεύτερο όροφο

Σε πληροφορώ ότι το έχει φτιάξει η apple και όχι ο μαστρο μήτσος και είναι καλύτερο από το καινούργιο που είχα.

Εαν δεν μου το λέγανε δεν θα το πίστευα

Τα κομμάτια που αλλάζουν μπαίνουν καινούργια

Αν το πλαίσιο έχει κάποια σημάδια δεν το αφήνουν και σου δίνουν την συσκευή έτσι

Βάζουν άλλο πλαίσιο, καινούργια μπαταρία και γενικά ότι χρειάζεται για να γίνει η συσκευή καινούργια

Μπορεί πχ η μητρική να είναι καλή την αφήνουν ίδια δεν σ ενοχλεί

Περνάει από μηχάνημα και κάνει κάποια τεστ πριν φτάσει στον επόμενο κάτοχο

Nokia 8800 Scirocco

Τα κομμάτια που αλλάζουν μπαίνουν καινούργια

Αν το πλαίσιο έχει κάποια σημάδια δεν το αφήνουν και σου δίνουν την συσκευή έτσι

Βάζουν άλλο πλαίσιο, καινούργια μπαταρία και γενικά ότι χρειάζεται για να γίνει η συσκευή καινούργια

Μπορεί πχ η μητρική να είναι καλή την αφήνουν ίδια δεν σ ενοχλεί

Περνάει από μηχάνημα και κάνει κάποια τεστ πριν φτάσει στον επόμενο κάτοχο

Η ανακατασκευή γίνεται στην Ολλανδία και όχι στην Ελλάδα. Στους apple resellers στέλνουν + ανακατασκευασμένες συσκευές οπότε αν χαλάσει πλήρως η δικιά μας και πληρώσουμε μας δίνουν άλλη ανακατασκευασμένη από αυτές που τους είχαν προμηθεύσει αρχικά και τα δικά μας που χάλασαν πάνε Ολλανδία για να δουν τι σώζεται και να κρατηθεί για την επόμενη ανακατασκευή. Αν δεις χαλασμένη συσκευή και ανακατασκευασμένη έχουν διαφορετικό imei code

Η ανακατασκευή γίνεται στην Ολλανδία και όχι στην Ελλάδα. Στους apple resellers στέλνουν + ανακατασκευασμένα κομμάτια και τα δικά μας που χάλασαν πάνε Ολλανδία για να δουν τι σώζεται και να κρατηθεί για την επόμενη ανακατασκευή.

Το γνωρίζω αυτό

Είπα εγώ ότι γίνεται στην Ελλάδα;

Nokia 8800 Scirocco

Το γνωρίζω αυτό

Είπα εγώ ότι γίνεται στην Ελλάδα;

Απλώς το είπα συμπληρωματικά, προφανώς και εσύ γνωρίζεις. Ουδέποτε υπονόησα κάτι τέτοιο απλώς στο συμπλήρωσα επειδή απάντησες στο παιδί πιο πάνω για την γρατζουνιά.

Δεν σε διόρθωσα για να εξηγούμαστε. Συγγνώμη εάν σε προσέβαλα.

Απλώς το είπα συμπληρωματικά, προφανώς και εσύ γνωρίζεις. Ουδέποτε υπονόησα κάτι τέτοιο απλώς στο συμπλήρωσα επειδή απάντησες στο παιδί πιο πάνω για την γρατζουνιά.

Δεν σε διόρθωσα για να εξηγούμαστε. Συγγνώμη εάν σε προσέβαλα.

Οκ με συγχωρείς

Nokia 8800 Scirocco

Η ανακατασκευή γίνεται στην Ολλανδία και όχι στην Ελλάδα. Στους apple resellers στέλνουν + ανακατασκευασμένες συσκευές οπότε αν χαλάσει πλήρως η δικιά μας και πληρώσουμε μας δίνουν άλλη ανακατασκευασμένη από αυτές που τους είχαν προμηθεύσει αρχικά και τα δικά μας που χάλασαν πάνε Ολλανδία για να δουν τι σώζεται και να κρατηθεί για την επόμενη ανακατασκευή. Αν δεις χαλασμένη συσκευή και ανακατασκευασμένη έχουν διαφορετικό imei code

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Οποτε αν μου δωσουν ανακατασκευασμενη με γρατζουνια τους λεω να μου δωσουν αλλη.

Οταν λες αν δω χαλασμενη συσκευη και ανακατασκευασμενη εχουν διαφορετικο imei τι εννοεις?

Παίδες έχω 10.3.3! Τι λέτε αξίζει να μπω στην 11; Στην τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη;

Ούτε κατά διάνοια. Μη σου πω πέρασε και το tvos beta profile να μπλοκάρεις την αναβάθμιση

Άντε σιγά σιγά να γυρνάω στην Apple :)

https://9to5mac.com/2018/02/06/how-to-ios-11-3-battery-health-and-battery-throttling-disabling/

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παίδες έχω 10.3.3! Τι λέτε αξίζει να μπω στην 11; Στην τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη;

Εγώ είμαι με 11.2.5 και είμαι μια χαρά

Έχω και κάποια πράγματα που με βολεύουν από το iOS 11

Αν δεν έχεις πρόβλημα άφησε το μην το πειράζεις καθόλου είσαι σε μια από τις καλύτερες εκδόσεις όποτε ίσως πας σε κάποια άλλη το ίδιο καλή η σε λίγο χειρότερη

Καλύτερα δεν θα είσαι πάντως είναι σίγουρο

Nokia 8800 Scirocco

Είχα γράψει πιο πάνω τις πρώτες εντυπώσεις της 11.2.5. Ηταν θετικές.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες βλέπω μια διαφορετική εικόνα στη συσκευή. Βλέπω πολλά lags

Δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή από τότε που έστησα καθαρά την 11.2.5 για να πω ότι έχω βάλει το χεράκι μου.

Φαίνεται να έχει βαρύνει η συσκευή και μου θυμίζει πολύ αυτή η συμπεριφορά παλιές εκδόσεις android (μέχρι τη kitkat) που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έβλεπες να χωλαίνουν οι συσκευές και να χάνουν τη σπιρτάδα τους, κάτι τέτοιο.

Τίποτα παίδες, το ios στα χειρότερά του, τελεία και παύλα.

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες βλέπω μια διαφορετική εικόνα στη συσκευή. Βλέπω πολλά lags

Δεν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή από τότε που έστησα καθαρά την 11.2.5 για να πω ότι έχω βάλει το χεράκι μου.

Φαίνεται να έχει βαρύνει η συσκευή και μου θυμίζει πολύ αυτή η συμπεριφορά παλιές εκδόσεις android (μέχρι τη kitkat) που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έβλεπες να χωλαίνουν οι συσκευές και να χάνουν τη σπιρτάδα τους, κάτι τέτοιο.

βρε δεν κουνιέμαι από την 10.3.3!!!

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Δεν μου φαίνεται λογικό να οφείλεται αποκλειστικά στο λειτουργικό αυτή η συμπεριφορά. Εγώ έχω το 7αρι και το iPad Pro του 2016 και αμφότερα είναι πύραυλοι στην 11.2.5.

Η μπαταρία σου πως είναι; Μήπως υποχρονιζεται ο επεξεργαστής λόγω μειωμένης απόδοσης της μπαταρίας;

Κάνε ένα GeekBench και ένα antutu για να είσαι βέβαιος.

Δεν μου φαίνεται λογικό να οφείλεται αποκλειστικά στο λειτουργικό αυτή η συμπεριφορά. Εγώ έχω το 7αρι και το iPad Pro του 2016 και αμφότερα είναι πύραυλοι στην 11.2.5.

Η μπαταρία σου πως είναι; Μήπως υποχρονιζεται ο επεξεργαστής λόγω μειωμένης απόδοσης της μπαταρίας;

Κάνε ένα GeekBench και ένα antutu για να είσαι βέβαιος.

Εσύ έχεις το 7άρι και το ipad Pro του 16.

Εγώ έχω το 6S.

Το ιδιο παρατηρησα και εγω.

Η μπαταρια φευγει πιο γρηγορα και η οθονη των widgets κολλαει ασχημα.

Εγω προσωπικα αφερεσα δυο widgets που δεν χρησιμοποιουσα, εκανα ένα soft reset (επανεκκινηση με τα γνωστα πληκτρα) και ηρθε στα ισα του ξανα.

Εσύ έχεις το 7άρι και το ipad Pro του 16.

Εγώ έχω το 6S.

Ναι ξέρω ότι είμαι στο νήμα του 6s. :)

Αλλα κάνε ένα benchmark να αποκλείσουμε την πιθανότητα υποχρονισμού του επεξεργαστη σου.

Το ιδιο παρατηρησα και εγω.

Η μπαταρια φευγει πιο γρηγορα και η οθονη των widgets κολλαει ασχημα.

Εγω προσωπικα αφερεσα δυο widgets που δεν χρησιμοποιουσα, εκανα ένα soft reset (επανεκκινηση με τα γνωστα πληκτρα) και ηρθε στα ισα του ξανα.

Προσωπικά μου βγάζει καλύτερη αυτονομία με την 11.2.5 απ ότι στην 10.3.3

Αυτό που μ ενοχλεί είναι τα lags.

Αυτό που γράφεις θα το κάνω μήπως και δω διαφορά.

Προσωπικά μου βγάζει καλύτερη αυτονομία με την 11.2.5 απ ότι στην 10.3.3

Αυτό που μ ενοχλεί είναι τα lags.

Αυτό που γράφεις θα το κάνω μήπως και δω διαφορά.

Πραγματικα είναι σα να πηρε ανασα το κινητο σε εμενα.

Δες εάν κολλαει και σε εσενα η αριστερη οθονη με τα widgets

Πραγματικα είναι σα να πηρε ανασα το κινητο σε εμενα.

Δες εάν κολλαει και σε εσενα η αριστερη οθονη με τα widgets

Ναι φίλε μου το κάνει... καλά λέω εγώ android εποχή, εκεί έφτασε η Apple.

Να σβήνουμε από δω κι από widgets κτλ, για να λειτουργεί καλά το τηλέφωνο :down:

Ναι φίλε μου το κάνει... καλά λέω εγώ android εποχή, εκεί έφτασε η Apple.

Να σβήνουμε από δω κι από widgets κτλ, για να λειτουργεί καλά το τηλέφωνο :down:

Καποια βλακεια εχουν κανει εκει μαλλον.

Κανε πρωτα μια επανεκκινηση με τα πληκτρα να δεις εάν στρωσει, και εάν δεν, τοτε αφερεσε widget.

Εγω αφησα μονο τρια (καιρο, ημερολογιο και το whatsup της κοσμοτε)

Καποια βλακεια εχουν κανει εκει μαλλον.

Κανε πρωτα μια επανεκκινηση με τα πληκτρα να δεις εάν στρωσει, και εάν δεν, τοτε αφερεσε widget.

Εγω αφησα μονο τρια (καιρο, ημερολογιο και το whatsup της κοσμοτε)

Εγώ έχω πιο λίγα από σένα...:D:lol:

Θα το κάνω και θα επανέλθω, δεν αντιλέγω.

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned