AlienTechGR Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Στις 19:00 βγαίνει το iOS 13.4 σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Στις 19:00 βγαίνει το iOS 13.4 σήμερα... Που το διάβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Στις 19:00 βγαίνει το iOS 13.4 σήμερα... Πάντα όταν έχουμε παρελάσεις βγαίνει έκδοση Το έχω παρατηρήσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 (edited) Κατεβαίνει τώρα σε εμένα, μόλις έχω νεότερα θα ενημερώσω. Όχι ότι περιμένω να αλλάξουν πολλά βέβαια. EDIT: Μόλις περάστηκε. Μου φαίνεται ήδη πιο snappy. Θα φανεί και τις επόμενες μέρες πως θα πάει ειδικά στο θέμα αυτονομίας. Edited March 24, 2020 by AlienTechGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 (edited) Έκανα την αναβάθμιση. Έχω την εντύπωση όμως ότι πάει πιο αργά το κινητό ... Edit. Επίσης να αναφέρω οτι φαίνεται πως ΡΟΥΦΑΕΙ την μπαταρία. Edited March 25, 2020 by kalgeorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2020 Έκανα την αναβάθμιση. Έχω την εντύπωση όμως ότι πάει πιο αργά το κινητό ... Edit. Επίσης να αναφέρω οτι φαίνεται πως ΡΟΥΦΑΕΙ την μπαταρία. μην μου λες τετοια και μολις την περασα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Συμπέρασμα για τη μπαταρία θα μπορέσει να βγει μετά από 2-3 μέρες. Μέχρι στιγμής, είναι μάλλον στα ίδια επίπεδα σε θέμα μπαταρίας αλλά σίγουρα πιο γρήγορο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση (13.3.1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Συμπέρασμα για τη μπαταρία θα μπορέσει να βγει μετά από 2-3 μέρες. Μέχρι στιγμής, είναι μάλλον στα ίδια επίπεδα σε θέμα μπαταρίας αλλά σίγουρα πιο γρήγορο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση (13.3.1). χειροτερο το βλέπω εγω αντιθέτως το watch 3 τα πηγαίνει καλυτερα απο πριν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 +1 Τάσο. Λίγο χειρότερο. Bug: Έχοντας ενεργοποιημένο το Bluetooth αν πας να το κλείσεις με παρατεταμένο πάτημα στο εικονίδιο των settings επανέρχεται στο home screen χωρίς φυσικά να απενεργοποιηθεί το BT.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 σε εμενα ειχε κολλήσει η μαμα εφαρμογή mail χωρις να την εχω δουλέψει, δείχνει 8 ωρες να εχει δουλέψει στο παρασκήνιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και στην μπαταρία πάντως δεν βλέπω βελτίωση. Ελπίζω να βγει άμεσα διορθωτική 13.4.1. Μάλλον βιάστηκαν ελέω παρουσίασης των iPad Pro 2020 και για το περίφημο touchpad support.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Και στην μπαταρία πάντως δεν βλέπω βελτίωση. Ελπίζω να βγει άμεσα διορθωτική 13.4.1. Μάλλον βιάστηκαν ελέω παρουσίασης των iPad Pro 2020 και για το περίφημο touchpad support.... δεν ειναι η πρώτη φορά που μας κουράζουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 σε εμενα ειχε κολλήσει η μαμα εφαρμογή mail χωρις να την εχω δουλέψει, δείχνει 8 ωρες να εχει δουλέψει στο παρασκήνιο Αυτό είχε κολλήσει και σε μένα Τάσο σε 11 pro max και έκανα επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων και φαίνεται να έχει στρώσει πλέον. Δοκίμασε το κι εσύ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Αυτό είχε κολλήσει και σε μένα Τάσο σε 11 pro max και έκανα επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων και φαίνεται να έχει στρώσει πλέον. Δοκίμασε το κι εσύ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro απλα έκανα απεγκατασταση την συγκεκριμένη εφαρμογη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Εγώ την χρησιμοποιώ μόνιμα την συγκεκριμένη εφαρμογή οπότε τα έσβησα όλα και το ξανά έστησα ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Δεν είναι ιδέα σας,όντως η μπαταρία είναι χειρότερη από την προηγούμενη έκδοση Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Δεν είναι ιδέα σας,όντως η μπαταρία είναι χειρότερη από την προηγούμενη έκδοση Και την γενική λειτουργία της συσκευής δεν την βλέπω να ρολάρει ομαλά Βέβαια σε όλα αυτά πάντα φταίνε και κάποιες εφαρμογές Ίσως κάποια που έχω εγώ να δημιουργεί θέμα ενώ σε κάποιον άλλον να δουλεύει σωστά Οι μικρές αναβαθμίσεις πάντοτε ήταν αυτές που διορθώναν τα πράγματα πχ x.x.1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Και την γενική λειτουργία της συσκευής δεν την βλέπω να ρολάρει ομαλά Βέβαια σε όλα αυτά πάντα φταίνε και κάποιες εφαρμογές Ίσως κάποια που έχω εγώ να δημιουργεί θέμα ενώ σε κάποιον άλλον να δουλεύει σωστά Οι μικρές αναβαθμίσεις πάντοτε ήταν αυτές που διορθώναν τα πράγματα πχ x.x.1 Όλες οι εφαρμογές του ομίλου Facebook είναι κακογραμμένες με μικρή εξαίρεση το what’s app. (Ειδικά στο Instagram έχω παρατηρήσει πως κάτι έχουν κάνει με το system integration και δεν εκμεταλλεύεται πλήρως την ανάλυση της κάμερας όπως παλιά ) Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Όλες οι εφαρμογές του ομίλου Facebook είναι κακογραμμένες με μικρή εξαίρεση το what’s app. (Ειδικά στο Instagram έχω παρατηρήσει πως κάτι έχουν κάνει με το system integration και δεν εκμεταλλεύεται πλήρως την ανάλυση της κάμερας όπως παλιά ) Και όχι μόνο του Facebook Όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές εγώ παρατηρώ ότι βαραίνουν τις συσκευές εσκεμμένα με τις δήθεν συνεχόμενες προσθήκες και αναβαθμίσεις τους Βάζεις 10’ βίντεο στο YouTube, καληνύχτα η μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Σίγουρα υπάρχει θέμα με το Bluetooth. Πριν την αναβάθμιση δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα στον συγχρονισμό της συσκευής με τα Airpods (2019). Δυστυχώς μετά την αναβάθμιση αργούν να συνδεθούν και χάνουν συχνά την επαφή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Ένα bug στην iOS 13.4 Βάζω σε πτήση Μετά όταν βγάζω την λειτουργία πτήσης έχω κανονικά σήμα κανονικά WiFi απλά επάνω εμφανίζεται μόνο το αεροπλανάκι Τρώει αυτό το κόλλημα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δείχνει πάλι σωστά και σήμα και WiFi Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και σε μένα σε iPhone X με την 13.4 το ίδιο ακριβώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Σε εμένα με XR οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Και σε μένα σε iPhone X με την 13.4 το ίδιο ακριβώς . Θα το διορθώσουν λογικά με την 13.4.1 σε καμία 10 μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ήρθε και η αναβάθμιση σε 13.4.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts