dgeorge4 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 (edited) Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω αλλά επειδή βλέπω τη λίστα μπροστά μου με όλα τα αποτελέσματα των 6s,όσα έχουν 2300 έχουν κάνει μεν τεστ αλλά είναι ελλιπές, δηλαδή δεν έκαναν full discharge η έστω το 3ωρο partial discharge ή κατά τη διάρκεια του τεστ το τηλέφωνο δε δουλεύει ο επεξεργαστής στο 100% με αποτέλεσμα να μη πέφτει η μπαταρία. Τον Tmsc εχεις; Ορίστε το δικό μου Sent from my iPhone using Tapatalk Edit: ok, σε βρήκα :) Όντως πολύ καλή η μπαταρία σου αν και είσαι με 10.3.3 ακόμα. Απορώ βέβαια γιατί σας πέφτει το workload από ένα σημείο και μετά Edited April 6, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 η cpu μου ειναι πολυ χαμηλοτερα απο τον μ.ο. ομως οταν δεν εχω πολυ μπαταρια και απλα πιο χαμηλα οταν εχω. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 η cpu μου ειναι πολυ χαμηλοτερα απο τον μ.ο. ομως οταν δεν εχω πολυ μπαταρια και απλα πιο χαμηλα οταν εχω. :wacko:Οπότε πας για αλλαγή μπαταρίας λογικά. Εγώ όταν πέρασα την 11.3 έβγαζε παύλα και επειδή είμαι ψυχάκιας, πήγα το επόμενο πρωί και άλλαξα μπαταρία όπως έγραψα πιο πάνω και τώρα βγάζει κανονικά Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Η μπαταρία μου. Το είχα να τρέχει 5 ώρες https://browser.geekbench.com/v4/battery/60126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Η μπαταρία μου. Το είχα να τρέχει 5 ώρες https://browser.geekbench.com/v4/battery/60126Σου ενεργοποιεί και σένα throttle στον επεξεργαστή κάτω από το 65% της μπαταρίας Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Έχω την 10.3.3 μέσα και δεν μπορώ να το δω αλλά ειμαι σίγουρος ότι το κάνει. Είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να βάλω την τελευταία έκδοση για να το έχω όπως θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Έχω την 10.3.3 μέσα και δεν μπορώ να το δω αλλά ειμαι σίγουρος ότι το κάνει. Είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να βάλω την τελευταία έκδοση για να το έχω όπως θέλω.Βάλε την, δεν υπάρχει λόγος να μείνεις εκεί πλέον Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Καλησπέρα! Έγινε αγορά και τοποθέτηση μπαταρίας (εκτός εγγύησης).Στις ρυθμίσεις>Μπαταρία>Υγεία Μπαταρίας και στην Δυνατότητα απόδοσης κορυφής λέει το εξής: Δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός της υγείας μπαταρίας σε αυτό το iPhone.Για υπηρεσίες σέρβις στην μπαταρία,απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις Apple. Χρειάζεται να γίνει επικοινωνία με την iStorm ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 (edited) Καλησπέρα! Έγινε αγορά και τοποθέτηση μπαταρίας (εκτός εγγύησης).Στις ρυθμίσεις>Μπαταρία>Υγεία Μπαταρίας και στην Δυνατότητα απόδοσης κορυφής λέει το εξής: Δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός της υγείας μπαταρίας σε αυτό το iPhone.Για υπηρεσίες σέρβις στην μπαταρία,απευθυνθείτε σε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις Apple. Χρειάζεται να γίνει επικοινωνία με την iStorm ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Εγώ είχα κάνει το ίδιο με σένα, άλλαξα μπαταρία εκτός εγγύησης και μου έβγαλε το ίδιο με το που εγκατέστησα την 11.3. Την επόμενη μέρα το πρωί την ξανά άλλαξα σε Πακιστανό και μου έβγαλε κανονικά ένδειξη 98% πλέον. Λύση istorm δε νομίζω να παίζει καθώς καταλαβαίνουν πολύ εύκολα ότι το τηλέφωνο έχει πειραχτεί από μη εξουσιοδοτημένο Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 11, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παιδιά καλημέρα ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται το κλείστρο στην κάμερα,δεν έχω ενεργοποιημένο το live και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κανει. Έχω ο iOS 11.3 αλλά και πριν την ενημέρωση το ίδιο "πρόβλημα" είχα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παιδιά καλημέρα ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται το κλείστρο στην κάμερα,δεν έχω ενεργοποιημένο το live και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κανει. Έχω ο iOS 11.3 αλλά και πριν την ενημέρωση το ίδιο "πρόβλημα" είχα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ Το αθόρυβο μήπως; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Παιδιά καλημέρα ξαφνικά σταμάτησε να ακούγεται το κλείστρο στην κάμερα,δεν έχω ενεργοποιημένο το live και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κανει. Έχω ο iOS 11.3 αλλά και πριν την ενημέρωση το ίδιο "πρόβλημα" είχα. Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ Και στις γυναίκας μου σε iPhone X το ίδιο .Μακαρι να ήξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Το αθόρυβο μήπως; Και ξαφνικά έφτιαξε.....ότι να ναι.....Αν και το κινητό δεν ήταν σε αθόρυβη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Και ξαφνικά έφτιαξε.....ότι να ναι.....Αν και το κινητό δεν ήταν σε αθόρυβη λειτουργία. Πείραξες τίποτα ; Μήπως έκανες επανεκκίνηση η τίποτε άλλο ; Πργματικα είναι κουφό ,σε iPhone X στη λειτουργία πορτραίτου που δοκίμασα ακούγεται το κλείστρο στη λειτουργία Φωτό τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πείραξες τίποτα ; Μήπως έκανες επανεκκίνηση η τίποτε άλλο ; Πργματικα είναι κουφό ,σε iPhone X στη λειτουργία πορτραίτου που δοκίμασα ακούγεται το κλείστρο στη λειτουργία Φωτό τίποτα Μηπως εχεις συνδεδεμενο ΒΤ; Εμενα αναλογα με τα κεφια του...καθε φορα που εχω ακουστικο ΒΤ μια στελνει τους ηχους στο ηχειο του κινητου και τις πιο πολλες φορες το στελνει στο ΒΤ και ετσι δδεν εκουω ειδοποιησεις ακομα και κλησεις καποιες φορες χανω...καποια στιγμη σταματησε αλλα τωρα ξεκινησε παλι με την 11.3 και στο 6σ και σε 7αρι... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μηπως εχεις συνδεδεμενο ΒΤ; Εμενα αναλογα με τα κεφια του...καθε φορα που εχω ακουστικο ΒΤ μια στελνει τους ηχους στο ηχειο του κινητου και τις πιο πολλες φορες το στελνει στο ΒΤ και ετσι δδεν εκουω ειδοποιησεις ακομα και κλησεις καποιες φορες χανω...καποια στιγμη σταματησε αλλα τωρα ξεκινησε παλι με την 11.3 και στο 6σ και σε 7αρι... Μπορείς να το φτιάξεις αυτό άμα θέλεις από το κέντρο ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μπορείς να το φτιάξεις αυτό άμα θέλεις από το κέντρο ειδοποιήσεων. Που ειναι αυτο δε το βλεπω.... για ριξε φως..χαχαχα ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Πείραξες τίποτα ; Μήπως έκανες επανεκκίνηση η τίποτε άλλο ; Πργματικα είναι κουφό ,σε iPhone X στη λειτουργία πορτραίτου που δοκίμασα ακούγεται το κλείστρο στη λειτουργία Φωτό τίποτα Πριν την αναβάθμιση σε 11,3 κατάλαβα ότι δεν λειτουργεί. Μετά από μια δυο μέρες έκανα την ενημέρωση και επανεκκίνηση,δεν δούλευε ούτε τότε. Κατά την διάρκεια της ημέρας το έβαλα να φορτίσει και εκεί από περιέργεια ξανά δοκίμασα και το άκουσα να λειτουργεί!Είχα ελέγξει μήπως έχω το live ενεργό γιατί την είχα πατήσει και πάλι εδώ τα παιδιά με έσωσαν λέγοντας να το κλείσω. Μου κάνει εντύπωση όμως τι περίεργα ψυχολογικά παθαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Που ειναι αυτο δε το βλεπω.... για ριξε φως..χαχαχα ευχαριστω Τραβάς από κάτω προς τα πάνω(control center) για να εμφανιστεί το υπομενού και θα πας εκεί που είναι ο ήχος από το I tunes και θα το δεις. Edited April 18, 2018 by thanoslam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Και ξαφνικά έφτιαξε.....ότι να ναι.....Αν και το κινητό δεν ήταν σε αθόρυβη λειτουργία. Ταάμπα ψάχνουμε Πηγαινε στο control center και ανέβασε τον ήχο που είναι για βίντεο κλπ ..εκει πρέπει να ακουστεί Μου το είπε ένα παληκαρι σ ένα forum ...μάλλον το ίδιο είναι και σε εσένα :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πέρασα 11.3.1, έκανα αμέσως geekbench battery test, 10% παραπάνω μπαταρία. Υπόψιν στην 11.3 είχα κάνει το τεστ 2 φορές και εβγαλε με ακρίβεια λεπτού το ίδιο αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Μπαταρία ΟΕΜ που να σας έχει βγει καλή, έχετε πετύχει; Αν έχετε πετύχει πόσο καιρό σας έχει πάει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ερώτηση για καμμένους, όταν χρησιμοποιείτε 3G/4G από την 11.3 και μετά, σας κάνει πηδηματάκια η μπαταρία; Και τί εννοώ, εκεί που είμαι πχ 60% και το δουλεύω πάει 59% και κρατάει σταθερά και ξαφνικά τσουπ σε ένα λεπτό πέφτει 58 και έπειτα 57 και μετά ξανά κρατάει. Δε το κάνει στα ψηλά ποσοστά αλλά από το 65% και κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ερώτηση για καμμένους, όταν χρησιμοποιείτε 3G/4G από την 11.3 και μετά, σας κάνει πηδηματάκια η μπαταρία; Και τί εννοώ, εκεί που είμαι πχ 60% και το δουλεύω πάει 59% και κρατάει σταθερά και ξαφνικά τσουπ σε ένα λεπτό πέφτει 58 και έπειτα 57 και μετά ξανά κρατάει. Δε το κάνει στα ψηλά ποσοστά αλλά από το 65% και κάτω Στο 8 plus μου , βλέπω κάτι τέτοιες συμπεριφορές με την μπαταρία. Ειδικά αν έχω ώρα να δουλέψω το κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ερώτηση για καμμένους, όταν χρησιμοποιείτε 3G/4G από την 11.3 και μετά, σας κάνει πηδηματάκια η μπαταρία; Και τί εννοώ, εκεί που είμαι πχ 60% και το δουλεύω πάει 59% και κρατάει σταθερά και ξαφνικά τσουπ σε ένα λεπτό πέφτει 58 και έπειτα 57 και μετά ξανά κρατάει. Δε το κάνει στα ψηλά ποσοστά αλλά από το 65% και κάτω Πρέπει να την φορτίσεις μια στο 100% από το 0% για να γράφει πιο σωστά Γενικά το 4g καταναλώνει παραπάνω ειδικά σε κάποιες περιοχές με χαμηλή κάλυψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts