mz3stelios Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Πάνω που νομίζω ότι έχω θέμα με μπαταρία μου βγάζει το αντουτου 128.500 με 60% μπαταρία Να υποθέσω αυτό με την αντικατάσταση μπαταρίας δεν με πιάνει εμένα ; Οπιος θέλει την αλλάζει η πρέπει να περάσουν κάποια υποχρεωτικά τεστ και μόνο αν χρίζει αντικαταστάση πάει για αλλαγή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Ωραία αναμένουμε νέα για την εξέλιξη της διαδικασίας Μεσα σε 24 ώρες το ξεκλείδωσαν χωρις λεφτα:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μεσα σε 24 ώρες το ξεκλείδωσαν χωρις λεφτα:up: Φθηνα την γλίτωσες στην κυριολεξία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλημέρα. Όταν κλείνω το wifi και ανοίγει από μόνο του την επόμενη μέρα, μπορώ να του θέσω από κάποια ρύθμιση πότε να ανοίξει, για παράδειγμα να ανοίγει μετά τις 9 το πρωί αντι 00:01; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Καλημέρα. Όταν κλείνω το wifi και ανοίγει από μόνο του την επόμενη μέρα, μπορώ να του θέσω από κάποια ρύθμιση πότε να ανοίξει, για παράδειγμα να ανοίγει μετά τις 9 το πρωί αντι 00:01; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το κλείνεις. Απλά το βάζεις σε stand by μέχρι την άλλη μέρα όπως είπες. Δεν μπορείς να αλλάξεις τις ώρες Για να το κλείσεις εντελώς πηγαίνεις μέσα από ρυθμίσεις και όχι από control center Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Έχει ένας φίλος μου ένα 6s 64GB που είναι κλειδωμένο σε πάροχο του Καναδά... Έχει ασχοληθεί κανείς με RSIM να μου πει τι πρέπει να προσέξω? Βλέπω πχ rsim 10, 10+, 11, 11+ κτλ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Έχει ένας φίλος μου ένα 6s 64GB που είναι κλειδωμένο σε πάροχο του Καναδά... Έχει ασχοληθεί κανείς με RSIM να μου πει τι πρέπει να προσέξω? Βλέπω πχ rsim 10, 10+, 11, 11+ κτλ Ας επικοινωνήσει με την εταιρεία για να το ξεκλειδώσει επίσημα Η αλλιώς να βρει κάποιον πχ στο eBay που επι πληρωμή κάνει αυτή την δουλειά R-sim δεν είναι και τόσο βολικό Σε μεταγενέστερη αναβάθμιση θα χρειαστείς άλλη r-sim κι εσυ θα ξοδεύεις χρήματα άδικα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μπήκε η 11.3, δυστυχώς δε μου δείχνει κατάσταση μπαταρίας καθώς την έχω βάλει μόνος μου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μπήκε η 11.3, δυστυχώς δε μου δείχνει κατάσταση μπαταρίας καθώς την έχω βάλει μόνος μου Sent from my iPhone using Tapatalk Μετά το Πάσχα θα πάω το 6 αρακι αντιπροσωπεία με 39 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το θέμα είναι αν δείχνει χωρητικότητα σε κανέναν που την έχει αλλάξει σε μη εξουσιοδοτημένο όπως εγώ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μπήκε η 11.3, δυστυχώς δε μου δείχνει κατάσταση μπαταρίας καθώς την έχω βάλει μόνος μου Sent from my iPhone using Tapatalk Μήπως πρέπει να φορτίσεις 100% πρώτα; Είναι σε beta μορφή ακόμα κάποια προβλήματα θα έχει αποκλείεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Γι'αυτό ρώτησα, καθώς είναι beta, αν υπάρχει κανείς ίδια περίπτωση με μένα αλλά να του δείχνει. Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι είναι οκ η μπαταρία και στην καθημερινότητα αλλά και στο ibackupbot, με 194 κύκλους είναι στο 95%. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Γι'αυτό ρώτησα, καθώς είναι beta, αν υπάρχει κανείς ίδια περίπτωση με μένα αλλά να του δείχνει. Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι είναι οκ η μπαταρία και στην καθημερινότητα αλλά και στο ibackupbot, με 194 κύκλους είναι στο 95%. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Έχεις αλλάξει μπαταρία; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Ναι σε ired, η μπαταρία που μου έβαλαν στο δωρεάν προγραμμα αντικατάστασης κλάταρε και τώρα έχω αυτή κανα 9μηνο. Είχε τελειώσει και η διετία εγγύησης και πού να ήξερα ότι θα έβγαζε πάλι προγραμμα με 39€... Sent from my iPhone using Tapatalk Edited March 29, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ναι σε ired, η μπαταρία που μου έβαλαν στο δωρεάν προγραμμα αντικατάστασης κλάταρε και τώρα έχω αυτή κανα 9μηνο. Είχε τελειώσει και η διετία εγγύησης και πού να ήξερα ότι θα έβγαζε πάλι προγραμμα με 39€... Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ που έχω γνήσια μου βγάζει στην υγεια 93%...επειδή είναι ΟΕΜ δεν στην βλέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ναι σε ired, η μπαταρία που μου έβαλαν στο δωρεάν προγραμμα αντικατάστασης κλάταρε και τώρα έχω αυτή κανα 9μηνο. Είχε τελειώσει και η διετία εγγύησης και πού να ήξερα ότι θα έβγαζε πάλι προγραμμα με 39€... Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλλον δεν είναι η αυθεντική για αυτό δεν σου εμφανίζει τα δεδομένα Οι μπαταρίες από όσο ξέρω έχουν επανω chip οπότε βλέπει τι μπαταρία είναι και δεν εμφανίζει τα απαραίτητα Δεν είμαι σίγουρος για αυτό απλά έχω βάσιμες υποψίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ε ναι, δεν υπάρχει άλλος λόγος να μην το αναφέρει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Γιατί είναι σε beta ακόμα; Πόσες beta version για την 11.3 έβγαλαν πριν γίνει η μαζική κυκλοφορία σήμερα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Γιατί είναι σε beta ακόμα; Πόσες beta version για την 11.3 έβγαλαν πριν γίνει η μαζική κυκλοφορία σήμερα. Προφανώς χρειάζονται περισσότερο feedback για να το τελειώσουν οπότε εγώ κι εσύ πρέπει να γίνουμε beta testers Μια εικόνα να έχουμε για την μπαταρία είναι αρκετό πιστεύω Σε σχέση με παλιά που νομίζαμε ότι με τις αναβαθμίσεις βάραινε η συσκευή ενώ στην ουσία η μπαταρία έριχνε την απόδοση του επεξεργαστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Διάβασα πως αν έχει αλλαχτεί η μπαταρία εκτός Apple, δε θα φαίνεται τελικά το ποσοστό, όπως έχει τώρα η κατάσταση σύμφωνα με το ifixit Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Διάβασα πως αν έχει αλλαχτεί η μπαταρία εκτός Apple, δε θα φαίνεται τελικά το ποσοστό, όπως έχει τώρα η κατάσταση σύμφωνα με το ifixit Sent from my iPhone using Tapatalk Οπότε επαληθεύεται η σκέψη μου Αναμένουμε εντυπώσεις από κατόχους συσκευών με official μπαταρία Έχει πολλές αλλαγές backstage η 11.3 Μένουμε σε επικοινωνία για περισσότερες λεπτομέρειες επάνω στην λειτουργία και επιδιόρθωση ορισμένων bug που είχαν μείνει στις εκδόσεις 11.2.x Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Έχει πολλές αλλαγές backstage η 11.3 Μένουμε σε επικοινωνία για περισσότερες λεπτομέρειες επάνω στην λειτουργία και επιδιόρθωση ορισμένων bug που είχαν μείνει στις εκδόσεις 11.2.x Αυτό φαίνεται και στο μέγεθος της αναβάθμισης, κάπου στα 700mb. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Και έτσι λοιπόν, μιας και η μπαταρία του ired μου φαινόταν μούφα, πήγα το πρωί στο φίλο Πακιστανό που είναι τζιμάνι τεχνικός και... Voila!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Και έτσι λοιπόν, μιας και η μπαταρία του ired μου φαινόταν μούφα, πήγα το πρωί στο φίλο Πακιστανό που είναι τζιμάνι τεχνικός και... Voila!! Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτοί εκεί κάτω είναι αρκετά γνώστες σε αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Γνώστες Τάσο με 15 ευρουλάκια, με το που είδα ότι δε κολλάει κάτω από το 10% όπως με την προηγούμενη μπαταρία και έβγαλε και το ποσοστό χωρητικότητας, το έπαιξα κουβαρντάς και του έδωσα 20 του ανθρώπου. Με τη μπαταρία από το ired(2 αλλαγές καθώς η πρώτη βγήκε σκαρτη στις 3 μέρες), κόλλαγε απίστευτα κάτω από το 10% και όταν ξεφόρτωσε μια φορά τελείως, άναψε μόνο με το φορτιστή του iPad, αφού αναβόσβηνε το logo δυο τρεις φορές πριν μπει στο λειτουργικό Edited March 30, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts