IRONMAIDEN Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σε όλα αυτά ξέχασες τη παράμετρο, ΑΝ σου αλλάξουν μπαταρία στο εξουσιοδοτημένο σέρβις. Δεν είναι σίγουρο. Αν ήταν σίγουρο, όλοι θα είχαμε γνήσια μπαταρία και δε θα κοιτούσαμε OEM μπαταρίες από εξωτερικούς συνεργάτες. Εγώ μπορώ να περιμένω δύο εβδομάδες καθώς έχω δεύτερη συσκευή, επίσης έδινα 90 ευρώ για να έχω άλλα δύο χρόνια το κινητό. Το θέμα είναι ότι η Apple δε μ άφησε διότι θεώρησε πως η συσκευή μου δεν έχει κανένα θέμα με τη μπαταρία. Άσχετα αν έκλεισε δύο χρόνια. Τι ψάχνεις φίλε μου... Οταν λες η apple εννοεις apple store ή εξουσιοδοτημενο service στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Volcom σε ήδη ανοιγμένο κινητό (από μη εξουσιοδοτημένο) γνωρίζεις αν υπάρχει διαφορά στην τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Οταν λες η apple εννοεις apple store ή εξουσιοδοτημενο service στην Ελλαδα? Έχω εξηγήσει σε προηγούμενες σελίδες την εμπειρία μου. Εξουσιοδοτημένο service. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημέρα παιδιά. Σε iphone 6s 16GB με υπολειπόμενο αποθηκευτικό χώρο 200 MB δεν επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών. Τι μπορεί να φταίει; Δεν επαρκεί ο χώρος; Επίσης για κάποιο λόγο δε λειτουργεί το φλας. Δεν έχει αναβαθμιστεί σε ios 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημέρα παιδιά. Σε iphone 6s 16GB με υπολειπόμενο αποθηκευτικό χώρο 200 MB δεν επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών. Τι μπορεί να φταίει; Δεν επαρκεί ο χώρος; Επίσης για κάποιο λόγο δε λειτουργεί το φλας. Δεν έχει αναβαθμιστεί σε ios 11 Ναι δεν έχεις χώρο Ελευθέρωσε λίγο Πρέπει να σβήσεις φωτό βίντεο εφαρμογές και λοιπά Κράτησε τα πρώτα πχ στον υπολογιστή και μετά ότι δεν χρειάζεσαι το σβήνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Volcom σε ήδη ανοιγμένο κινητό (από μη εξουσιοδοτημένο) γνωρίζεις αν υπάρχει διαφορά στην τιμή; σε ηδη ανοιγμενο δεν αναλαμβανουν την αλλαγη απο οσα εχω διαβασει...σε γειτονικο forum... καποιοι εστειλαν μαιλ και του απαντησαν να μην εχει ανοιχτει ή αλλαχτει απο τριτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ναι δεν έχεις χώρο Ελευθέρωσε λίγο Πρέπει να σβήσεις φωτό βίντεο εφαρμογές και λοιπά Κράτησε τα πρώτα πχ στον υπολογιστή και μετά ότι δεν χρειάζεσαι το σβήνεις Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν πούλησα το 6S. Βρήκα το λιμάνι μου εδώ αλλά δυστυχώς μου τα χάλασε η Apple με την αυτονομία τις μπαταρίες και τους υποχρονισμούς. Εκτός απροόπτου (αντιστέκομαι στο iphone 7...) πάω σε HTC U11. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μετά από ενάμιση χρόνο σχεδόν πούλησα το 6S. Βρήκα το λιμάνι μου εδώ αλλά δυστυχώς μου τα χάλασε η Apple με την αυτονομία τις μπαταρίες και τους υποχρονισμούς. Εκτός απροόπτου (αντιστέκομαι στο iphone 7...) πάω σε HTC U11. Όλοι έχουμε ξενερώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Γνήσια εκτός από την apple κυριολεκτικά κανείς δεν έχει! Μιλαμε για μπαταρια.Δηλαδη η εταιρια που κατασκευαζει τις μπαταριες για την apple αποκλειεται να δινει και σε after market ? Πιστευεις οτι η μπαταρια η "γνησια" ειναι κορυφαιας ποιοτητας και μοναδικη?Δικαιολογει το κοστος της στα apple store? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μιλαμε για μπαταρια.Δηλαδη η εταιρια που κατασκευαζει τις μπαταριες για την apple αποκλειεται να δινει και σε after market ? Πιστευεις οτι η μπαταρια η "γνησια" ειναι κορυφαιας ποιοτητας και μοναδικη?Δικαιολογει το κοστος της στα apple store? Όχι δεν δικαιολογείται το κόστος της Επίσης δεν νομίζω ότι είναι η μοναδική κορυφαίας ποιότητας Επίσης πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο έχουν βρει τρόπο να φτιάχνουν κι άλλοι την ίδια μπαταρία Ίσως έξω υπάρχουν και καλύτερες Πω όμως να τις βρούμε και επίσης ανοίγοντας την συσκευή ποιος αναλαμβάνει το ρίσκο της αλλαγής της μπαταρίας; Είναι πολλά τα ερωτήματα που ο περισσότερος κόσμος δεν ρισκάρει να γλυτώσεις 20-30€ και να μείνει ξαφνικά χωρίς συσκευή την οποία είχε χρυσό πληρώσει Κάποιοι τις αλλάζουμε μόνοι μας αλλά εμείς είμαστε ψύλλος στα άχυρα. Οι υπόλοιποι διαθέτουν τα χρήματα και θέλουν το κεφάλι τους ήσυχο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Όχι δεν δικαιολογείται το κόστος της Επίσης δεν νομίζω ότι είναι η μοναδική κορυφαίας ποιότητας Επίσης πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο έχουν βρει τρόπο να φτιάχνουν κι άλλοι την ίδια μπαταρία Ίσως έξω υπάρχουν και καλύτερες Πω όμως να τις βρούμε και επίσης ανοίγοντας την συσκευή ποιος αναλαμβάνει το ρίσκο της αλλαγής της μπαταρίας; Είναι πολλά τα ερωτήματα που ο περισσότερος κόσμος δεν ρισκάρει να γλυτώσεις 20-30€ και να μείνει ξαφνικά χωρίς συσκευή την οποία είχε χρυσό πληρώσει Κάποιοι τις αλλάζουμε μόνοι μας αλλά εμείς είμαστε ψύλλος στα άχυρα. Οι υπόλοιποι διαθέτουν τα χρήματα και θέλουν το κεφάλι τους ήσυχο Αν ειχα το τελευταιο μοντελο και προβλημα μπαταριας το επισημο σερβις ειναι μονοδρομος σιγουρα... τωρα με 3 χρονια ξεζουμισματως στο 6αρι... εγω εβαλα μια μπαταρια που βρηκα στο γερμανικο ebay με κοστος καμια 14 ευρω μαζι με το σετ εργαλειων.. εχει κανα 6μηνο που την αλλαξα ολα καλα μεχρι που μπηκε το iOS 11 και εκει ειδα οτι αυτο θα ειναι και το τελος του 6. http://prntscr.com/hzpw8d τα στατιστικα της τωρα στο ibackupbot Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Είναι πολλά τα ερωτήματα που ο περισσότερος κόσμος δεν ρισκάρει να γλυτώσεις 20-30€ και να μείνει ξαφνικά χωρίς συσκευή την οποία είχε χρυσό πληρώσει Η αλήθεια σε λίγες μόνο γραμμές. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Η αλήθεια σε λίγες μόνο γραμμές. Στην Ελλαδα που εχει επισημο σερβις η apple? Αθηνα Θεσσαλονικη? Αν εμενες κατω στην Ιεραπετρα θα πηγαινες το κινητο σου αθηνα για αντικατασταση μπαταριας? H σε καποιο iRepair της παντερμης κρητης ? η θα εδινες κανα 200αρι τα πηγαινε ελα συν το κοστος της μπαταριας? Aν δεν εριχνε στο 30αρι την μπαταρια ουτε απο εξω θα περνουσαμε οσοι ειχαμε εκτος εγγυησης τηλεφωνα :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Βάλατε την 11.2.2; Έχετε δει διαφορές στην απόδοση όπως συζητιέται αυτές τις μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Βάλατε την 11.2.2; Έχετε δει διαφορές στην απόδοση όπως συζητιέται αυτές τις μέρες; Εγώ δεν ρισκάρω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Βάλατε την 11.2.2; Έχετε δει διαφορές στην απόδοση όπως συζητιέται αυτές τις μέρες; τις παλλιες καλες μερες, ετρεχα κατευθειαν να βαλω το update για να παρω τα καινουρια features κτλ. Τωρα παρακαλαω να μην μου βγαζει την υπενθυμιση για update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Επειδή το κινητό ήρθε ξανά στα χέρια μου (τα τελευταία γεγονότα των υποχρονισμών και των μπαταριών, έχουν θορυβίσει και τους μεγαλύτερους fans) πήρα πίσω το κινητό με αναβαθμισμένο το ios σε 11.2.2 Έστησα τη συσκευή ως νέα χωρίς αντίγραφο. Μου κάνει εντύπωση πόσο καλή είναι η τελευταία αναβάθμιση. Με σιγουριά ανώτερη από τη 10.3.3 που είχα αράξει. Το κινητό παραμένει σβέλτο χωρίς καθυστερήσεις. Επίσης η αυτονομία είναι σε καλύτερα επίπεδα. Πρέπει να έπεσε πολύ μαστίγιο στο Κουπερτίνο!!! Edited January 19, 2018 by left_ace Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλησπερα παιδια. Παλι προβλημα με το κινητο. Μου το αντικατεστησαν με καινουρια συσκευη πριν απο 3 βδομαδες περιπου ( για μπαταρια πηγα). Σημερα νωρις το πρωι εκανα κλησεις κανονικα. Μετα απο 1-2 ωρες ομως οι κλησεις μου δεν με ακουνε καθολου, σαν να ειναι νεκρο (φυσικα δεν εχω ενεργοποιημενη την σιγαση μεσα στην κληση). Οταν ειμαι σε κληση, το εικονιδιο για ενεργοποιηση μεγαφωνου δεν μπορει να πατηθει. Μεσα στην ηχογραφηση δεν πατιεται το εικονιδιο για record. Καμμια ιδεα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Βάλατε την 11.2.2; Έχετε δει διαφορές στην απόδοση όπως συζητιέται αυτές τις μέρες; ναι ρε παιδιά.. γαι πείτε απόψεις... γιατί έχω μείνει "ασφαλής" στην 10.3.3 και δεν λέω να μετακινηθώ! :p Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 καλησπερα παιδια. Παλι προβλημα με το κινητο. Μου το αντικατεστησαν με καινουρια συσκευη πριν απο 3 βδομαδες περιπου ( για μπαταρια πηγα). Σημερα νωρις το πρωι εκανα κλησεις κανονικα. Μετα απο 1-2 ωρες ομως οι κλησεις μου δεν με ακουνε καθολου, σαν να ειναι νεκρο (φυσικα δεν εχω ενεργοποιημενη την σιγαση μεσα στην κληση). Οταν ειμαι σε κληση, το εικονιδιο για ενεργοποιηση μεγαφωνου δεν μπορει να πατηθει. Μεσα στην ηχογραφηση δεν πατιεται το εικονιδιο για record. Καμμια ιδεα? Ευχαριστω! Πήγαινε ξανά για αντικατάσταση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Πήγαινε ξανά για αντικατάσταση Επισης, ο ηχος παιζει κανονικα σε youtube video απο τα ηχεια. Βαζω ακουστικα και παλι παιζει απο τα ηχεια. Σαν να μην τα βλεπει καθολου τα ακουστικα. Στο hardware λες ειναι το προβλημα? Εχω την εγγυηση απο το apple store νομιζω για 90 μερες, θα μου το αλλαξουν αμεσως στην istorm η παλι πρηξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Επισης, ο ηχος παιζει κανονικα σε youtube video απο τα ηχεια. Βαζω ακουστικα και παλι παιζει απο τα ηχεια. Σαν να μην τα βλεπει καθολου τα ακουστικα. Στο hardware λες ειναι το προβλημα? Εχω την εγγυηση απο το apple store νομιζω για 90 μερες, θα μου το αλλαξουν αμεσως στην istorm η παλι πρηξιμο? Έχει πρόβλημα η είσοδος των ακουστικών η μπορεί και μητρική να είναι Ότι και να είναι πρέπει να πας για αλλαγή συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 ναι ρε παιδιά.. γαι πείτε απόψεις... γιατί έχω μείνει "ασφαλής" στην 10.3.3 και δεν λέω να μετακινηθώ! :p Παραπάνω έχω γράψει τις εντυπώσεις μου. Σήμερα πήγα και στην 11.2.5 Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα μέχρις στιγμής. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Έχει πρόβλημα η είσοδος των ακουστικών η μπορεί και μητρική να είναι Ότι και να είναι πρέπει να πας για αλλαγή συσκευής Καλα κρασια. Δεν μου ειχε τυχει hardware προβλημα περαν της μπαταριας οσα χρονια εχω iphone, μου ετυχε και αυτο. Το κοβω να μην ητανε καινουρια η συσκευη, παρολο που με διαβεβαιωσαν και ειχε και την αρχικη ζελατινη πανω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts