doganos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Οχι απο το τηλεφωνο μιλαω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Οχι απο το τηλεφωνο μιλαω. Τότε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα, μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών μήπως βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά,να ρωτήσω κάτι για φορτιστές και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ο φορτιστής που έχει στο κουτί το 6s έχει τα εξής χαρακτηριστικά: input: 100-240V 50/60hz 0,15A Output: 5V--1A Έχω έναν άλλο αυθεντικό φοστιστή Apple 12W (αγορασμένο από Public) που έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Input: 100-240V 50/60hz 0,5A Output: 5,2V--2,4A 1.Είναι ταχυφοστιστής?Γιατι στο 5άρι που τον είχα δοκιμάσει δεν είδα διαφορά σε ταχύτητα φόσρτισης από τον κανονικό που είχε μέσα το κουτί. 2.Εαν είναι ταχυφορτιστής θα κάνει ζημιά στην μπαταρία του 6s? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά,να ρωτήσω κάτι για φορτιστές και όποιος ξέρει ας απαντήσει. Ο φορτιστής που έχει στο κουτί το 6s έχει τα εξής χαρακτηριστικά: input: 100-240V 50/60hz 0,15A Output: 5V--1A Έχω έναν άλλο αυθεντικό φοστιστή Apple 12W (αγορασμένο από Public) που έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Input: 100-240V 50/60hz 0,5A Output: 5,2V--2,4A 1.Είναι ταχυφοστιστής?Γιατι στο 5άρι που τον είχα δοκιμάσει δεν είδα διαφορά σε ταχύτητα φόσρτισης από τον κανονικό που είχε μέσα το κουτί. 2.Εαν είναι ταχυφορτιστής θα κάνει ζημιά στην μπαταρία του 6s? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μέγεθος του κειμένου. Ο μεγαλος ειναι για ipad επειδη εχουν μεγαλυτερη μπαταρια φορτιζουν πιο ''δυνατα'' γιατι αλλιως με τον μικρο κανει το ipad 6-7 ωρες για πληρη φορτιση. Ετσι κι αλλιως εχει κυκλωμα προστασιας η συσκευη οποτε με οποιον και να την φορτισεις δεν παθαινει τιποτα. Τωρα ομως τι γινεται. Το τηλεφωνο φορτιζει με 1Α. Αν το βαλεις να φορτισει με τον 2.4Α το κυκλωμα της συσκευης δεν σταματαει στο 1Α αλλα αφηνει λιγο παραπανω. πχ μπορει να παει μεχρι 1.5Α οποτε καιρδιζεις σε χρονο. Ομως να προσεχεις να μην λειτουργεις την συσκευη την ιδια ωρα. αυξανεται η θερμοκρασια απο την φορτιση αν το δουλευεις κιολας μετα ετσι γινεται η ζημια στην μπαταρια. Εγω φορτιζω και το ipad και τα τηλεφωνα με τον 2.4Α που εχεις κι εσυ. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δηλαδή αν φορτίζω το κινητό με τον άλλο φορτιστή(12W) δεν θα "χαλάσω" την μπαταρία πιο γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δηλαδή αν φορτίζω το κινητό με τον άλλο φορτιστή(12W) δεν θα "χαλάσω" την μπαταρία πιο γρήγορα? Εγώ το φορτιζω. Δεν εγγυώμαι τίποτα τι να σου πω. Όσο πιο γρήγορα φορτίζει τόσο πιο γρήγορα χαλάει είναι νόμος. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelDim96 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Από εχθές, είμαι και εγώ κάτοχος ενός iPhone 6s!!! Φοβερό κινητό, πολύ γρήγορο. Υπέροχη οθόνη!! Όσο για την μπαταρία θα ξέρω σίγουρα τις επόμενες μέρες. Πάντως μου φαίνεται αρκετά καλή, με 45% μου ήρθε και κράτησε περίπου 2μιση ώρες με ενημερώσεις και Φούλερ χρήση. Το έβαλα στη φόρτιση στο 1%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Έχω μπει στην πρίζα να το πάρω και εγώ. Έχω ένα 6 128GB και σκέφτομαι με κανένα 250άρι να περάσω στο S. Αξίζει λέτε να το κάνω ή οι διαφορές τους τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλες; Εγώ περισσότερο θέλω τα 2 GB RAM και την κάμερα. Με χαλάει λίγο που δεν έχει και OIS αλλά δεν πειράζει. Η μπαταρία είναι πιστεύετε πολύ χειρότερη του 6 ή στα ίδια επίπεδα; Να επισημάνω πως με το 6 βγάζω μια μέρα υπέρ-άνετα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Έχω μπει στην πρίζα να το πάρω και εγώ. Έχω ένα 6 128GB και σκέφτομαι με κανένα 250άρι να περάσω στο S. Αξίζει λέτε να το κάνω ή οι διαφορές τους τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλες; Εγώ περισσότερο θέλω τα 2 GB RAM και την κάμερα. Με χαλάει λίγο που δεν έχει και OIS αλλά δεν πειράζει. Η μπαταρία είναι πιστεύετε πολύ χειρότερη του 6 ή στα ίδια επίπεδα; Να επισημάνω πως με το 6 βγάζω μια μέρα υπέρ-άνετα. δεν εχει διαφορα η μπαταρια με το 6.αλλα μακαρι να ειχε την μπαταρια των plus:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 δεν εχει διαφορα η μπαταρια με το 6.αλλα μακαρι να ειχε την μπαταρια των plus:) Νομίζω είναι μια ιδέα χειρότερη από το 6 λόγο της προσθήκης του μηχανισμού ανάδρασης που ελάττωσε λίγο την μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelDim96 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Πάντως με Φούλ χρήση σήμερα το iPhone (με ενεργοποίηση του low power mode από τα 20%) και το έβαλα στη φόρτιση στα 5%, κράτησε 7 ώρες και 27 λεπτά χρήση!! Με Wi-Fi και δεδομένα! Νομίζω είναι πολύ καλά, τουλάχιστον για εμένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Έχω μπει στην πρίζα να το πάρω και εγώ. Έχω ένα 6 128GB και σκέφτομαι με κανένα 250άρι να περάσω στο S. Αξίζει λέτε να το κάνω ή οι διαφορές τους τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλες; Εγώ περισσότερο θέλω τα 2 GB RAM και την κάμερα. Με χαλάει λίγο που δεν έχει και OIS αλλά δεν πειράζει. Η μπαταρία είναι πιστεύετε πολύ χειρότερη του 6 ή στα ίδια επίπεδα; Να επισημάνω πως με το 6 βγάζω μια μέρα υπέρ-άνετα. Αν μπορείς να κρατήσεις το 6 έως το 7 ίσως είναι καλύτερα. Σχετικά με την μπαταρία πιστεύω ότι την ημέρα θα την έχεις δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Τέλος αφού όλοι είμαστε με το μικρόβιο των ανταλλαγών τελικά το πιο value for money σε gb είναι το 64 αφού έχεις σχετικά μικρή χασούρα χρημάτων. ( Εκτός εάν τα 128 gb για εσένα είναι μονόδρομος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παρέλαβα σήμερα. Δεν θα πω "η μέρα με τη νύχτα" σε σχέση με το 6 αλλά σαφώς πιο σβέλτο. Touch ID: ενεργοποίηση σε χρόνο dt- καταπληκτικό! Το σήμα (δίκτυο) μου φαίνεται πεσμένο. Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα. Έχω ένα θέμα με το store. Δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε μία εφαρμογή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Ενώ μου δείχνει το γνωστό συννεφάκι πατάω και δεν κάνει τίποτα. Γυρίζει για λίγο και μετά μου δείχνει πάλι το συννεφάκι. Τίποτα. Ούτε αγορασμένες, ούτε νέες. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έκανα επαναφορά και set up as NEW. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παρέλαβα σήμερα. Έχω ένα θέμα με το store. Δεν μπορώ να κατεβάσω ούτε μία εφαρμογή. Δεν ξέρω για ποιον λόγο. Ενώ μου δείχνει το γνωστό συννεφάκι πατάω και δεν κάνει τίποτα. Γυρίζει για λίγο και μετά μου δείχνει πάλι το συννεφάκι. Τίποτα. Ούτε αγορασμένες, ούτε νέες. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έκανα επαναφορά και set up as NEW. Έχει ένα θέμα το app store. Δεν έχει να κάνει με την συσκευή σου. Μπορείς να τις περάσεις μέσω itunes αλλιώς δοκιμάζεις σε λίγο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Kαλημερα παρελαβα σημερα ενα 6s gold πολυ ωραια αισθηση στο χερι ομως δε προλαβα να βαλω καρτα αυριο μαλλον, αλλα εχω ενα θεμα που με απασχολει.Ετσι πως το επεξεργαζομουν κατω απο το φως παρατηρησα οτι σε γωνια που βαραει το φως απευθειας πανω στο ''iphone 6s'' κατω στο πισω μερος μου κανει μια σκια γυρο σαν μια σταμπα γυρω απο το τυπωμα το κανει και σε αλλους ;Βασικα απ' οτι παρατηρησα το κανει με την αναπνοη οταν πχ πας να το καθαρισεις εμφανιζετε και μολις στεγνωσει εξαφανιζετε, ειναι θεμα τυπωματος; Δοκιμαστε το και πειτε ετσι για να βγω απο τη περιεργια περισσοτερο! Edited February 5, 2016 by dertelous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πάντως έχω την αίσθηση πως το iphone6 είχε λίγο καλύτερο touch.. επισης το touch id ενώ στην αρχή λειτουργούσε άψογα πλέον έχει τα κολληματάκια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 παιδια καλησερα ..παρελαβα και εγω σημερα το μηλωφονο...να αφησω να κλεισει για φορτησμα η μεχρι καποιο ποσοστο ?και μεχρι ποσο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν το αφήνεις να κλείσει! Το χρησιμοποιείς για όσο θέλεις, και το βάζεις να φορτίσει. Αν και δεν έχει σημασία το ποσοστό, οτιδήποτε κάτω από 20% και πάνω από 5%, είναι εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Δεν το αφήνεις να κλείσει! Το χρησιμοποιείς για όσο θέλεις, και το βάζεις να φορτίσει. Αν και δεν έχει σημασία το ποσοστό, οτιδήποτε κάτω από 20% και πάνω από 5%, είναι εντάξει. μεχρι 100 ετσι ?ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newman2 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά μετά από 2 εβδομάδες που αγόρασα το 6s και όλα ήταν τέλεια ξαφνικά σήμερα μετά από μερικές κλήσης που είχα διαπίστωσα ότι δεν έχω καθόλου ήχο κουδουνίσματος παρά μόνο δόνηση ,προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα σβήνοντας το κινητό,ανεβάζω τέρμα τον ήχο κλήσης ,σβήνω την δόνηση, και ότι άλλο μπορώ στης ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν έχω ήχο μετά από κλήση. Εάν έχετε κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ πολύ βοηθήστε .Πρώτη φορά με iphone. Edited February 5, 2016 by newman2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά μετά από 2 εβδομάδες που αγόρασα το 6s και όλα ήταν τέλεια ξαφνικά σήμερα μετά από μερικές κλήσης που είχα διαπίστωσα ότι δεν έχω καθόλου ήχο κουδουνίσματος παρά μόνο δόνηση ,προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα σβήνοντας το κινητό,ανεβάζω τέρμα τον ήχο κλήσης ,σβήνω την δόνηση, και ότι άλλο μπορώ στης ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν έχω ήχο μετά από κλήση. Εάν έχετε κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ πολύ βοηθήστε .Πρώτη φορά με iphone. Πρώτα έλεγξε αν έχεις ενεργοποιήσει καταλαθος τη λειτουργία "do not disturb" στις ρυθμίσεις. Αν όχι κάνε ένα soft reset πατώντας το power button και το home button ταυτόχρονα μέχρι να εμφανιστεί το Apple logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά μετά από 2 εβδομάδες που αγόρασα το 6s και όλα ήταν τέλεια ξαφνικά σήμερα μετά από μερικές κλήσης που είχα διαπίστωσα ότι δεν έχω καθόλου ήχο κουδουνίσματος παρά μόνο δόνηση ,προσπαθώ εδώ και πολύ ώρα σβήνοντας το κινητό,ανεβάζω τέρμα τον ήχο κλήσης ,σβήνω την δόνηση, και ότι άλλο μπορώ στης ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν έχω ήχο μετά από κλήση. Εάν έχετε κάποια άλλη ιδέα παρακαλώ πολύ βοηθήστε .Πρώτη φορά με iphone. Το διακόπτη αριστερά σήκωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Το διακόπτη αριστερά σήκωσε Οι τύποι εκεί στην Apple είναι εντελώς για ξύλο. 10 χρόνια δεν μπορούν να βάλουν ένα εικονίδιο δίπλα στην μπαταρία ότι το έχεις στο αθόρυβο; Σαν το mute icon με jailbreak. Είναι εντελώς αλλα εντελώς τραγικοί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Οι τύποι εκεί στην Apple είναι εντελώς για ξύλο. 10 χρόνια δεν μπορούν να βάλουν ένα εικονίδιο δίπλα στην μπαταρία ότι το έχεις στο αθόρυβο; Σαν το mute icon με jailbreak. Είναι εντελώς αλλα εντελώς τραγικοί Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Το έχω πάθει και εγώ και κάποιοι φίλοι μου πολλές φορές. Αν είχε κάποια ένδειξη,θα το βλέπαμε και δεν θα χάναμε πόσες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Συμφωνω απόλυτα μαζί σου. Το έχω πάθει και εγώ και κάποιοι φίλοι μου πολλές φορές. Αν είχε κάποια ένδειξη,θα το βλέπαμε και δεν θα χάναμε πόσες κλήσεις. Σκόπιμα το κάνουν αλλα δεν ξέρω το γιατι δεν έχω καταλάβει 10 χρόνια τώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts