gsa1967 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 και εγω απο lg g4 πηγα σε s7. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ενας φιλος μου θα παει σε καινουργια συσκευη και ειναι μπερδεμενος οποτε θα ηθελα και την δικη σας γνωμη Αρχικα σκευτεται S6 Edge+ καθως και Note 5.. Θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει να παει σε Note 5 γιατι δεν θα εχει εγγυηση καθως και απο που θα μπορουσε να το παρει ( αφηστε ενα Link αν ξερετε κατι καλο σε καλη τιμη!) Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη συσκευη vfm ή κατι καλυτερο ακομα καλυτερα! Θα ηθελα να μου πειτε τον λογο που διαλεγετε την συσκευη που θα προτεινετε για ευνοητους λογους Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Το note 5 έχει πενάκι το s6 edge+ την edge οθόνη και στα υπόλοιπα είναι ίδια. Στα χρήματα που διαθέτει μπορεί επίσης να δει και nexus 6p ή το φθηνότερο lg v10 εάν θέλει μεγάλη οθόνη ή να πάει στα φετινά και πιο δυνατά s7, g5 εάν δεν το ενδιαφέρει το μέγεθος οθόνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Λιγο πιο κατω απο τα 170 βγαινει και το r7 της blackview Τωρα βεβαια αλλο blackview αλλο xiaomi αλλα επειδη ειπες για βαρια 170 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 οποιο και απ τα 2 να παρεις, θα σε υπερκαλυψει διαφορες στη χρηση μπορει να μη καταλαβεις (το πιο πιθανο) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τελικά αποφάσησα να πάρω το note με την official global rom. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο κατάστημα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 προτεινω βικμολ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Χρηματα-διαστασεις-καποιο χαρακτηριστικο που θες (π.χ. μπαταρια μεγαλη,αδιαβροχο,στερεο ηχεια,αψογη καμερα,επεκταση μνημης,αποσπωμενη μπαταρια....);; Βοηθατε λιγο βρε παιδια να ξερουμε τι να προτεινουμε :) Φιλικα παντα !!! κάτι σαν το LG G4 να αντέχει εφαρμογές κλπ, και προϋπόθεση να μην έχει τίποτα περίεργα προβλήματα όπως το LG και η εξυπηρέτηση της εταιρείας να είναι σωστή, σκέφτομαι και εγώ S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Φιλε μου αν η τσεπη σου φτανει το s7 τοτε μην το σκεφτεσαι και πολυ,πιστευω θα σε καλυψει !!! Αν ομως εχεις καλομαθει σε μεγαλη οθονη ισως σε ξενερωσει το s7 Περιεργα προβληματα μπορει να σου βγαλει το οποιοδηποτε κινητο απο οποιαδηποτε εταιρια, αλλα ναι η lg εχει παει το θεμα προβλημα σε αλλο επιπεδο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoozesion Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Φιλε μου αν η τσεπη σου φτανει το s7 τοτε μην το σκεφτεσαι και πολυ,πιστευω θα σε καλυψει !!! Αν ομως εχεις καλομαθει σε μεγαλη οθονη ισως σε ξενερωσει το s7 Περιεργα προβληματα μπορει να σου βγαλει το οποιοδηποτε κινητο απο οποιαδηποτε εταιρια, αλλα ναι η lg εχει παει το θεμα προβλημα σε αλλο επιπεδο!!! Αν δεν κάνω λάθος το S7 edge έχει την ίδια οθόνη με το LG G4 σωστά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 To edge ναι φιλε μου!! Ειπες για το απλο s7, γιαυτο και ειπα για το μεγεθος της οθονης Αν εχεις 550++ παρε το s7 edge, θα εχεις και καλυτερη αυτονομια λογικα !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μου κανανε δωρο το galaxy j3 duos 2016. Δεν μπορεσα να βρω καποιο επισημο τοπικ για αυτο το κινητο να δω γνωμες κοινου και δεν θελω να ανοιξω τη συσκευασια ακομη,γιατι σκεφτομαι οτι ισως να θελησω να το αντικαταστησω παιρνωντας καποιο καλυτερο με λιγα λεφτα παραπανω. Εχετε καποια αποψη ή αντιπροτασεις για το εν λογω κινητο? Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπερα σας φιλος ενδιαφερεται για την αγορα με συνδρομη απο την ΜΤΝ αυτων των δυο κινητων ποιο ειναι το καλυτερο ; Προκειται να ξεπληρωσει το χρεως του και θα ηθελε να βαλει μια κινητη συσκευη πανω. Ακουμε προτασεις. Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XMorsX Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Το S7 Edge, αλλιως ως φθηνοτερη εναλλακτικη το Huawei P9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marayagoo Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Σε ευχαριστώ για την άποψη, τελικά το cubot πήρα, το 'χα βάλει στο "μάτι' καιρό απλά δεν είδα κ πολλά γραμμενα για αυτή την συσκευή κ ήμουν κάπως διστακτική, αλλά τελικά επικρατησε η λογική κ το ενστικτο....χαχαχαχα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλοριζικο και να χαρείς την νέα σου συσκευή sent from my Dinosaur Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Επισης κατι σημαντικο για μενα ειναι οτι καταφερνει να κρυβει τον ογκο και το σχετικο βαρος του. Το θεωρω ομορφη συσκευη. Επισης βλεπω οτι η τιμη του δεν υποχωρει, κατι σπανιο για κινεζοκινητο. Αυτο κατι λεει και σιγουρα ειναι καλο για την συσκευη. Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 S6 edge plus αν μπορεις.το κινητο ειναι φοβερο και κοντραρει στα ισια τις νεες ναυαρχιδες.θα σε αφησει εκπληκτο!note 5 πας δεν υπαρχει εγγυηση!με το s6 edge+θα περιμενει μεχρι το επομενο s8 I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marayagoo Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Σας ευχαριστώ, την περιμένω βέβαια, ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Καλημερα φιλοι και φιλες. Ψαχνω ν αγορασω ενα μικρο μινι υπολογιστη και πραγματικα εχω πελαγωσει. αυτα που ψαχνω ειναι να τρεχει windows 10 οθονη 10.1-- 11,6 μεγαλη διαρκεια μπαταρια. και καλη κατασκευη!! και να ειναι η αγορα απο ελλαδα. γιατι με paypal κλπ.κλπ. δεν το κατεχω. η χρηση που το θελω ειναι για απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ, και να μπορω να επεξεργαζομαι που και που βιντεο. απλη χρηση θα ελεγα. το μπατζετ μου ειναι απο 150 εως 300 ευρο μαξιμουμ. αν καποιος φιλος εχει να μου προτεινει κατι και δοκιμασμενο θα ειμαι υποχρεος!!! ευχαριστω εκ των προτερων. Edited July 24, 2016 by lempoi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλησπερα το κινητο μου (nexus 4 ) τα επαιξε μετα απο 2,5 χρονια και ετσι βρισκομαι στν αναζητηση μιας νεας συσκευης απο 180 ευρω μεχρι 300 το παρα πολυ. Το θελω για ιντερνετ, φβ, κανα παιχνιδακι, πλοηγηση χωρις κολληματα ,βιμπερ, να εχει καλη καμερα , ανθεκτικο οσο γινεται περισσοτερο και αν εχει και ραδιοφωνο ακομα καλυτερα και το κυριοτερο ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ και οχι οπως στο νεξους που ξεφορτιζε μεσα στη μερα ! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες προτασεις σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Xiaomi Redmi note 3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Xiaomi Redmi note 3 pro αυτο ειναι κατω απο 180€ :shifty: ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 αυτο ειναι κατω απο 180€ :shifty: Ουπς λάθος μου. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Χα χα χα χα...σοβαρευτείτε λιγο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Lenovo zuk Z2 In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts