Swimmer21 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπερα σε ολους, το LG G4 μου τα επαιξε, πηρε νερα στη θαλασσα και τελος.. Ψαχνω πλεον για νεο κινητο εως 300-350 ευρω κατι αντιστοιχο με LG G4, ικανοποιητικη καμερα, καλυτερη μπαταρια και θα ηθελα να παιρνει καρτα sd.. Σε αυτα τα λεφτα τι προτινετε απο Skroutz και επειδη ειμαι ασχετος απο αγορα κινητου απο Κινα, υπαρχει κατι αξιοπιστο να αγορασω με ασφαλη τροπο; Και αν ναι απο πιο site? Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα τότε καλύτερα από Ελλάδα ώστε να έχεις και εγγύηση. Σε αυτά τα χρήματα αξιόλογες επιλογές είναι το huawei mate s, LG v10 αν δεν σε πειράζει το μέγεθος και LG g5. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Swimmer21 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Κατι πιο οικονομικο αλλα με παρομοια χαρακτηριστικα απο Κινα; Κατι Redmi Pro που εχω δει κατα καιρους, αξιζουν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Όταν λες πιο οικονομικό πόσο εννοείς? Κοίταξε, υπάρχουν πχ το redmi note 3 pro παίζει πολυ κοντά στα 180$, αλλά δεν τα φτάνει σε χαρακτηριστικά, συνήθως θα πρέπει να ασχοληθείς με αλλαγές ρομ, έχει ελλιπείς μπάντες κλπ. Και γενικα για να πάρεις κάτι σχετικά καλό 200$ από Κίνα θα τα δώσεις σίγουρα με υποχωρήσεις βέβαια στην αξιοπιστία και στα χαρακτηριστικά. Γνώμη μου πάντως από Κίνα είναι να μην δώσεις πάνω από 250$ γιατί την εγγύηση ουσιαστικά την ξεχνάς. Καλά επίσης είναι και τa Lenovo zuk z1 και z2 από Κίνα αλλά πάλι θα ασχολείσαι με ρομ κλπ. Αν δεν σου είναι πρόβλημα αυτό έχεις επιλογές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Κοίτα τό Xiaomi Redmi 3s από vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi/redmi-3s.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 (edited) Γεια χαρα! Ήρθε ο καιρός να αλλάξω το φτωχό -πλην φιλότιμο μου - LG L90 με κάτι πιο σύγχρονο! Η αναζήτησή μου εδώ και μία εβδομάδα δυστυχώς με έχει μπερδέψει περισσότερο... έχω μπλέξει reviews, συγκριτικά sar mar και δεν συμμαζεύεται οπότε....ήρθα στους ειδικούς! Λοιπόν...τα δεδομένα: Λειτουργικό: Android και οι...παραλλαγές του Οθόνη : 5,5 (ακόμη και αυτήν την θεωρώ μεγάλη...). Μεγάλη βαρύτητα στην αντοχή...βλέπω όλο και περισσότερα κινητά φίλων πανάκριβα με ραγισμένες οθόνες...Ειναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα και με την πρώτη πτώση να τα κλαίς Μπαταρία: Δεν ζητάω κανα θηρίο! Να την βγάζει την μέρα αξιοπρεπώς. Χρήση: Δεν ασχολούμαι με παιχνίδια! Όχι οτι αποκλείεται κάποια στιγμή, απλά δεν θα ψάξω το σούπερ ντούπερ παιχνίδι και να μετράω frames κτλ... Να προσθέσω ακόμη ότι ούτε είμαι ιδιαίτερος fan των κινητών. Ειναι εργαλείο δουλειάς πλεόν ωστόσο κακά τα ψέματα. Αλλά δεν θα κάτσω να πολυασχοληθώ με root - bootloader - νεες rom κτλ. Το χω κάνει για να πάρω μία ιδέα. Δεν έχω χρόνο για πειράματα! SAR: Μην με κράξετε αλλά έχω κι εγώ το θεματάκι με το SAR! Δεν θέλω να ξεκινάει από 1 ρε παιδί μου! Κάτι με πιάνει! Αγορά: Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα, απο σκρουτζομάγαζο, στηριζόμενη στις κριτικές και σε προηγούμενες αγορές φίλων. Πρώτη φορά θα αγοράσω έτσι και δεν κρύβω ότι ανησυχώ λίγο κυρίως για το τι θα γίνει σε περίπτωση που έρθει κάτι προβληματικό κτλ...Αν δεν έχεις άμεση επαφή.... Από αυτά που έψαξα και απο προηγούμενα threads είδα ότι: Το LG V10 είναι κινητάρα! Αλλα στις 5,7" ...μου φαίνεται τεράστιο! Αν μπει και κάνα προστατευτικό.... Πολύ με αρέσουν τα κινητά της Huawei...Π.χ. http://www.skroutz.gr/s/7599025/Huawei-Mate-S-32GB.html Ωστόσο έχουν αυτό το ρημάδι το SAR... Ένα άλλο με πολύ καλά χαρακτηριστικά είναι και το εξής: http://www.skroutz.gr/s/8874195/HTC-One-X9-32GB.html Σαφώς και δεν αποκλείω και κάτι φθηνότερο αν αξίζει και είναι δοκιμασμένο! Edited August 7, 2016 by kixer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Κοίτα τό Xiaomi Redmi 3s από vickmall http://www.vickmall.com/xiaomi/redmi-3s.html το οποίο τι διαφορές ακριβώς έχει από το pro; My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerZornGottes Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ότι λέει ο τίτλος! Υπάρχουν αξιόπιστα μοντέλα; Ακούω προτάσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Lenovo με καμία. Xiaomi η huawei. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Bluboo Picasso, bluboo Maya, κάποιο homtom όπως homtom ht7, ht3. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ποια η γνωμη σας για αγορα κινητου αναμεσα σε xperia z3 huawei p9 lite και nexus 5; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Το mate s έχει 2 κεραίες και η τιμή του sar είναι η μέγιστη τιμή που ισχύει όταν λειτουργούν και οι 2 κεραίες. Αυτό συμβαίνει σε συνθήκες με χαμηλή ποιότητα σήματος ώστε να έχεις καλό σήμα. Σε φυσιολογικές συνθήκες λειτουργεί η μια κεραία και το sar είναι πολύ χαμηλότερο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Nexus 5X απο μενα φιλε μου γιατι περνει γρηγορα ενημερωσεις , ειναι stock android εχει καλη καμερα και θα παρει επισημα και πιο γρηγορα το android 7.0 Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 καλημερα πρεπει να αποφασισω εγω (και κλινω προς lumia ειναι η αληθεια) αυστηρα μεχρι αυτα τα χρηματα η μελλουσα κατοχος χρησιμοποιει ελαχιστο browsing google calendar με συγχρονισμο απο υπηρεσια τηλεγραμματειας για ραντεβου και μαξ κανενα fb/instagram και πολλα τηλεφωνα γενικα αδεξια χρηστης και οχι φαν του mobile οι τιμες ειναι παρομοιες και ακουω πως το lumia 650 ειναι πολυ ΟΚ καμμια γνωμη ? αυριο θα πρεπει να το αγορασω! και να το σεταρω μεχρι παρασκευη που φευγει διακοπες ευχαριστω κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Mate s απο μενα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Xiaomi mi4 απο σκρουτζ. Εχει αρκετά καλη μπαταρία,καλη καμερα και ωραιο στο ματι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DerZornGottes Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Bluboo Picasso, bluboo Maya, κάποιο homtom όπως homtom ht7, ht3. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τα leagoo z5 και VKworld f1 αξίζουν? To leagoo το βρίσκω στο σκρουτζ 60€ με 2 χρόνια εγγύησ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 LG V10, LG G5, Nexus 5X. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kixer Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ναι το mate s μ' αρεσει πολύ. Το χω ξαναδιαβάσει αυτο με τις κεραίες και ότι δεν εκπέμπει συνεχως στο φουλ. Μακάρι να ειναι ετσι. Για το V10 δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω στο χέρι με τον καιρό. Ακόμη και οι 4,7 με ξένιζαν όταν πρωτοπήρα το παλιο. Και το LG Nexus το ριχνω αρκετη μελετη. Καθαρό Android, κάμερες πολύ καλές. Η μπαταρία είναι τόσο χάλια ρε παιδια; Βγαζει 1-1,5 μέρα με λίγο ιντερνετ, email, skype, viber, facebook (λίγη ως μέτρια χρήση); Η είναι τόσο αδύναμη όσο λένε; Exei kai 2GB RAM ενω αυτα που κοιτάω είναι στα 3. Τo G5 η αλήθεια είναι ότι το έχω λίγο απο μακριά κυρίως λόγω των προβλημάτων που έβγαλε το G4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εγώ θα σου πρότεινα το Nokia 108, που έχει 0,3 MP κάμερα (χρειάζεται microSD όμως), έχει η συσκευή και ακουστικά προτιμω την εστω λιγο μεγαλυτερη μπαταρια του 130 Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 αν θες κατι τελειως απλο και οικονομικό, δες καποια σαμσουνγκ του εικοσαευρου ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemik Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 4g. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό και από την ελληνική υποστήριξη!!! Το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και ακόμα δουλεύει άψογα. Τώρα σκέφτομαι να το αναβαθμισω φυσικά πάλι με xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω το redmi note 3pro που από όσο διαβάζω είναι τουμπανο και οικονομικό,ομως πρόσφατα είδα ότι ή xiaomi παρουσίασε το redmi note με την dual camera. Τώρα ερχετε ή ερώτηση να πάρω το redmi note 3 pro ή να περιμένω λίγο να πέσει η τιμή τού redmi note θα αξίζει η αναμονή??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Πότε πουλάνε τα jumbo κινητά των 300 ευρώ?? :blink: Έχω χάσει επεισόδια... :wacko: Θεούλης όπως πάντα.... :D :D :D Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 ο κυβος εριφθη. Αναμενω να παραλαβω, αν πανε ολα καλα. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παρε το τούμπανο rn3 pro στα 150 ευρώ πλέον (έκδοση 32/3GB) για να γουστάρεις κ πάρε σε κάνα χρόνο το καινούριο σε τιμή χώμα πλέον, για να ξανα-γουστάρεις!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts