Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα το lenovo K3 note και για κάποιο λόγο πρέπει να άλλαξω τη συσκευή.Μου προτείνανε το

jiayu S3 Με το lenovo K3 note ήμουν ικανοποιημένος και οι ρομπου κυκλοφορούσαν είναι εξαιρετικές.Ηθελε να ρωτήσω αν θα μου προτεινατε να το ξαναπάρω ή αν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή καλύτερη για δίκαρτο στα λεφτά του lenovo K3 συμπεριλαβανομένου του jiayu S3(το έχω ήδη απορίψει μέσα μου).

Εννοείς αυτό στα 800€:http://www.skroutz.gr/s/7504828/Apple-iPhone-6s-Plus-16GB.html

ή αυτό στα 670€ (το πιο οικονομικό :lol: :lol: :lol:) : http://www.skroutz.gr/s/7424465/Apple-iPhone-6s-Plus-16GB.html

:blink: :worry: :wacko: :confused: :dash:

Όποιο να ναι! :lol:

Εφοσον μπορει να τα σκασει, ας τα σκασει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δες και το Moto X Play ή και το Moto X 2014 αν δεν σε πειράζει που είναι μοντέλο 2 χρόνων. Άλλα pure android δε θα βρεις. Το Nexus θεωρώ είναι καλύτερο από όλα τα παραπάνω, εκτός από το Xiaomi

Η βασική διάφορα πέρα του μεγέθους(5.5 έναντι 5 ίντσες) είναι ο επεξεργαστής. Ο Snapdragon 650 του note είναι πολύ καλύτερος του 616 του Redmi 3. Οπότε Note 3 Pro με κλειστά μάτια.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Καλησπέρα,

Ψάχνω απλό κινητό για μεγάλο άνθρωπο με τα εξής χαρακτηριστικά

1) Χαμηλό Sar 2) Να είναι αναδιπλούμενο

Προαιρετικά : Μεγάλα κουμπιά/Μεγαλη οθόνη

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ πολύ

εχω δει το doogee x5 και το leagoo alfa 5 .... απο ποιοτητα στην ομιλια πως ειναι ? εχουν δυνατο ακουστικο?

δωστε μου και αλλες επιλογες αν ειναι να το ψαξω....

Edited by akis8607

Καμία γνώμη;

Η κάμερα νοιάζει πιο πολύ εμένα και επειδή εγώ θα περιμένω 2 μήνες ακόμα, ισως μέχρι τότε κινηθω προς Zuk Z2 (με τα 4 ραμ) ανάλογα και την τιμή του .

Αλλά μέχρι την Κυριακή θα κάνω μία παραγγελία και θέλω να είμαι σίγουρος.

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

παιδια καλησπερα..ψαχνω ενα ανθεκτικο κινεζικο κινητο για σκληρη χρηση λογω δουλειας...σκονη πτωσειςκτλ...η αυτονομια σε μπαταρια με ενδιαφερει..προτιμω προτασεις απο ατομα που ηδη εχετε καποιο και εισαστε ευχαριστημενοι..ευχαριστω

Καλησπερα.

Ψαχνω το a7 2016.Απο που μπορω να το προμηθευτω,εκτος Ελλαδας (δεν νομιζω να εχει ερθει αλλωστε),απο σιγουρη πηγη?και δεν εννοω e-bay και amazon..υπαρχει εναλλακτικη?

Oneplus One to rule them all!

Mi4s μοντέλο 2μηνων. Αλλιώς το Mi4lte

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

Ποιο από τα δύο;;!!!

Το θέλω για χρήση ίντερνετ, Social media, δεν παίζω παιχνίδια, δεν με πολυενδιαφέρει η κάμερα,

θέλω Premium feeling και όχι κολλήματα σε βάθος χρόνου (τουλάχιστον δύο με τρία)!

Ευχαριστώ πολύ..

Ας κάνουμε όλοι τον κόσμο λίγο καλύτερο!:)

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...