Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα to lg g2 και δεν ημουν πολυ ευχαριστιμενος μου εβγαλε πολλα προβληματα με την οθονη. Τωρα θελω κινητο γυρο στα 300 ευρω βαρια βαρια 400 αν προκειτε για κατι που αξιζει πολυ. Ελεγα κατι σε μοτορολα ισως το play αλλα αξιζει τωρα, μηπως να περιμενω να πεσει η τιμη του; Samsung δεν πολυ θελω... για το lg g3 πια ειναι η γνωμη σας; Και δωστε καμια αλλη ιδεεα...

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To 640 ξεφευγει σε τιμη.

Αλλα σοβαρα τωρα. Μεταξυ του 535 και του Redmi2, υπαρχει η παραμικρη συγκριση;;

http://www.phonearena.com/phones/compare/Microsoft-Lumia-535,Xiaomi-Redmi-2-Prime/phones/8989%2C9568

Απλα η μερα με τη νυχτα..

Υπαρχει κατι καλυτερα σε αυτα τα λεφτα ή να προβω σε αγορα;

Τι προτεινεται για αγορα συσκευης απο επιδοτηση cosmote μια που δεν υπαρχει πλεον το huawei p8 lite (περιπου σε αυτην την κατηγορια χρηματων+ λιγο παραπανω)

Αυτή τη στιγμή πωλείτε στο geekbuying (http://www.geekbuying.com/item/ZTE-NUBIA-Z5S-5-0-Inch-FHD-Android-4-4-2GB-16GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-800-Quad-Core-Gorilla-Glass-3---Black-349550.html) στα 120 Ευρώ μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση με 1 χρόνο εγγύηση.

Τι λέτε αξίζει?

Όπως λέει ο τίτλος, ποιο θεωρείται από τα συγκεκριμένα τρία την καλύτερη επιλογή;

Ψάχνει ένας φίλος μου και είναι ανάμεσα σε αυτά τα 3(και μόνο αυτά)...

Lenovo A606

Samsung Galaxy Core Prime

MLS iQTalk Rock Mini

Edited by tsamo
Formatting
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι σε αναζήτηση κινητού και θα ήθελα τη γνώμη σας. Υποψήφια τα 2 κινητά που αναφέρω. Δεκτές και άλλες προτάσεις αν και κλείνω μετά από αρκετό ψάξιμο στο Lenovo. Εψαξα και με λιγότερα χρήματα αλλά το Huawei P8 lite ήταν εξαφανισμένο από παντού.Αν πάω για το Lenovo S90 αξίζει να δώσω 30 ευρώ παραπάνω; Υπάρχει διαφορά; Τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ Edited by aragorn77

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Με 20-30$ παραπάνω παίρνεις καλύτερες συσκευές και πιο καινούργιες.

Αν δεν σε ενοχλεί αυτό,τότε προχώρα.

Από επώνυμα κινέζικα,κοίτα το meizu m2 note , το xiaomi redmi note 2 που δεν έχουν πολύ που κυκλοφόρησαν ( Τα βρίσκεις πάνω κάτω στα 150-160$ καινούργια πάντα κι όχι μεταχειρισμένα )

Ειδικά το xiaomi είναι απ'τα πιο vfm αυτό τον καιρό γι'αυτά τα λεφτά.

Δεν αναφέρουν κάτι για βελτίωση του gps, άρα χαιρετίσματα.

Άλλωστε, μιλάμε για κινέζικα κινητά των 100 ευρώ....δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις.

Κοίτα στα θέματα meizu, xiaomi, huawei που είναι αξιόπιστες εταιρίες, άντε δες και zte και lenovo, μήπως βρει κάτι φθηνό που να σε καλύπτει, αν και οι δύο πρώτες φαίνεται να μην περιέχουν την 800ρα συχνότητα του 4G στην Ελλάδα.

Ειμαι κατοχος του lenovo s750 το οποιο τα φτηνει σιγα σιγα και μετα απο 2 χρονια γινεται ...παλιο . Θελω να ψαχτω για συσκευη ανάλογης αντοχης κι αναλογης κομψοτητητας (οχι caterpilar κτλ) με οσο πιο αναβαθμισμενη τεχνολογια γινεται (2-3 gb ram 3000+ mahl 8+ mpixels) μεχρι 250

Καλησπέρα σας, θέλω ένα 7-8άρι τάμπλετ για κοπέλα. Το budget είναι από 200 ως 300, βαριά 345 που είδα κάνα δύο καλά, αλλά δεν πολυψήνομαι... Δε με νοιάζει η κάμερα, έτσι κι αλλιώς όλα μάπα κάμερα έχουν. Με νοιάζει η ανάλυση οθόνης, cpu-ram, bloatware, απροβλημάτιστο, service και σχετικό value for money.

Sony Xperia Z3 Compact Tablet Wi-Fi (16GB)

Asus ZenPad S 8.0 Z580C (16GB)

Asus MeMO Pad 8 ME581C (16GB)

HTC Nexus 9 WiFi (16GB)

Καλησπερα,

σκεφτομαι να κανω την κινηση και απο android να παω σε windows.Το κινητο που εχω τωρα ειναι το galaxy s4 και θα ηθελα καποιο παρομοιων επιδοσεων η και καλυτερο αν υπαρχει.Θελω οθονη απο 5 ιντσες και πανω καλο επεξεργαστη και ram. Η τιμη δεν με πειραζει.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

To σκέφτομαι, αλλά λέω να πάω σε anroid.

Και δεν θα δοκιμάσεις τα 10ρια???

930 και απο μένα που έχει και πολύ καλή κάμερα και ας θέλεις να αλλάξεις λειτουργικό......:lol::p:D:X:ninja:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν ξέρω.... Είχα δοκιμάσει σε ένα μαγαζί το 930 και έκαιγε, και ακούω και άσχημα λόγια για την μπαταρία. Αυτή τη στιγμή πάντως είμαι σχεδόν έτοιμος να αγοράσω το lg g flex 2, 330 από το amazon.de

Από αυτά θα έπαιρνα το nexus (γιατί μου αρέσει πάρα πολύ :p ). Το zenpad φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν το έχω δει ποτέ καν από κοντά...

Επίσης δε σκέφτεσαι το ipad mini με retina? Ξεκινάει από τα 300 και πραγματικά το ipad είναι το καλύτερο tablet...

Ενας φίλος πουλάει το Samsung tab 3 10.1 και μου το ειπε αφου ειχα καταλήξει στο να αγοράσω το Lenovo tab 2 a10-70 l. Ποια η γνώμη σας μεταξύ των δυο ; Την τιμή για το πρώτο ειπε θα τη συζητήσουμε.
:w00t:

Νομιζω το Sony M4 Aqua παιζει γυρω σε αυτα τα χρηματα καινουριο.

Για κατι πιο δυνατο, θα μπορουσες να ψαχτεις και για κανα μεταχειρισμενο Sony Xperia Z2.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Από αυτά θα έπαιρνα το nexus (γιατί μου αρέσει πάρα πολύ :p ). Το zenpad φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν το έχω δει ποτέ καν από κοντά...

Επίσης δε σκέφτεσαι το ipad mini με retina? Ξεκινάει από τα 300 και πραγματικά το ipad είναι το καλύτερο tablet...

Μακριά από Apple όσο αφορά εμένα :D

Το nexus το σκέφτομαι αλλά λένε διάφορα για υπερθερμάνσεις και με φόβισε λίγο. Αντιθέτως για το Asus διαβάζω μόνο καλά σχόλια και έχει πολύ καλή αυτονομία.

Καλησπέρα σας, θέλω ένα 7-8άρι τάμπλετ για κοπέλα. Το budget είναι από 200 ως 300, βαριά 345 που είδα κάνα δύο καλά, αλλά δεν πολυψήνομαι... Δε με νοιάζει η κάμερα, έτσι κι αλλιώς όλα μάπα κάμερα έχουν. Με νοιάζει η ανάλυση οθόνης, cpu-ram, bloatware, απροβλημάτιστο, service και σχετικό value for money.

Sony Xperia Z3 Compact Tablet Wi-Fi (16GB)

Asus ZenPad S 8.0 Z580C (16GB)

Asus MeMO Pad 8 ME581C (16GB)

HTC Nexus 9 WiFi (16GB)

Το πρώτο με κλειστά ματια ;)

Θα με θυμηθείς.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν και σε κατι συγκριτικα βιντεακια το lenovo υπερεχει σε ταχυτητα το meizu βλεπω συνολικα καλύτερο. To xiaomi μαλλον εινια καλυτερο και απο τα 2 αλλα το βρηκα μονο se preorder δηλαδη μιλαμε για κανα διμηνο τριμηνο ακομα μεχρι να το χω στα χερια μου. Σωστα?
HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

Αν και σε κατι συγκριτικα βιντεακια το lenovo υπερεχει σε ταχυτητα το meizu βλεπω συνολικα καλύτερο. To xiaomi μαλλον εινια καλυτερο και απο τα 2 αλλα το βρηκα μονο se preorder δηλαδη μιλαμε για κανα διμηνο τριμηνο ακομα μεχρι να το χω στα χερια μου. Σωστα?

To Meizu είναι πιο απλό και στην χρήση χωρίς να το πειράξεις,το lenovo απ'την αρχή του εως και τώρα δεν βρίσκουν ηρεμία οι κάτοχοι στο να αλλάζουν rom.Ειδικά αν δεν ξέρεις απ'αυτά δεν στο συνιστώ καθόλου.

Όχι υπάρχει και σε stock,αν δεις στο θέμα του το έχουν παραλάβει 2-3 άτομα.

Παρακάτω θα το βρείς αν και ελάχιστα πιο ακριβά μιας και είναι πιο αξιόπιστο το site.

XIAOMI Redmi Note 2

Xiaomi Redmi note 2 prime

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...