SpY Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Καλησπέρα Ψάχνω κινητό για μια κοπέλα γύρω στα 50-60ευρώ max απο εξωτερικό απο οποιαδήποτε αξιόπιστο μαγαζί Να έχει : 4.5" ή 4.7" ή 5.0" Μια αξιοπρεπή κάμερα, το Wifi να πιάνει το απέναντι δωμάτιο και να είναι δοκιμασμένο και απροβλημάτιστο Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ούτε με flasharismata, Root με άλλες ROM κτλ Το μόνο που χρησιμοποιεί είναι ο Browser, Facebook, Viber και Youtube ευχαριστώ :) Edited June 25, 2015 by SpY Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Καλησπέρα Ψάχνω κινητό για μια κοπέλα γύρω στα 50-60ευρώ max απο εξωτερικό απο οποιαδήποτε αξιόπιστο μαγαζί Να έχει : 4.5" ή 4.7" ή 5.0" Μια αξιοπρεπή κάμερα, το Wifi να πιάνει το απέναντι δωμάτιο και να είναι δοκιμασμένο και απροβλημάτιστο Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ούτε με flasharismata, Root με άλλες ROM κτλ Το μόνο που χρησιμοποιεί είναι ο Browser, Facebook, Viber και Youtube ευχαριστώ :) Το blackview breeze. Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις καθολου με το κινητο, το δουλευεις out of the box και η ρομ ειναι καθαρη χωρις καθολου κινεζιες και αρκετα καλη καμερα για τα λεφτα του. Δοκιμασμενο για μεγαλο χρονικο διαστημα δεν ειναι γιατι κυκλοφορησε σχετικα προσφατα, αλλα μεχρι τωρα οσοι το εχουν παραλαβει λενε τα καλυτερα. Οι πιο πολλοι το πηραμε απο gearbest, με κουπονι σου βγαινει τωρα γυρω στα 60€, μπορεί να το βρεις και πιο φθηνά τώρα σε άλλο μαγαζι. Γενικα δεν ξερω αν εχεις και πολλες αξιόλογες εναλλακτικες επιλογες σε αυτα τα χρηματα. Δες και το σχετικό νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413611 Edited June 26, 2015 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Καλημερα στο φορουμ...ποιο απο τα 2 θα διαλεγατε? Τουμπανα και τα 2.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Το ipad mini παίρνεις μέχρι 330 στις 7.9 ίντσες.Από εκεί και πέρα είναι τι θες, android ή ios Edited June 26, 2015 by kill_bill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest philliako Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Σκεφτομουνα και γω την αγορα του Ulefone Be Touch 2 αν καποιος εχει εμπειρια απο την συγκεκριμενη μαρκα ας μας πει αν αξιζει η αγορα του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greekspinner Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Το ipad mini παίρνεις μέχρι 330 στις 7.9 ίντσες.Από εκεί και πέρα είναι τι θες, android ή ios Δεν έχω θέμα εαν είναι android ή ios αλλά δεν ξέρω μήπως αρχίζει να crashαρει το samsung εξαιτίας του touchwiz ....σε θέμα ταχύτητας ποιό είναι ποιο γρήγορο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Και τα 2 γρήγορα είναι (το ios ειναι πιο ελαφρύ γιαυτό), το samsung ωστόσο είναι πιο γρήγορο στα χαρτιά.Εγώ ανάμεσα στο tab s 8.4 και στο ipad mini 2 θα πήγαινα στο samsung πάντως, λόγω ram (3gb vs 1gb), micro sd, οθόνης, κάμερας κλπ.Στη μπαταρία δείχνει να έχει θέμα (4.900mah) συγκριτικά με το ipad ωστόσο εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις.Για το touchwiz που είπες και τα όποια κολληματάκια (αν) εχει λόγω αυτού, πίστεύω με έναν άλλο launcher ή άλλη rom θα λύνονται.Δες και τις αξιολογήσεις στο skroutz, γενικά είναι πολύ καλές.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszeus Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 πανω κατω σε αυτα τα λεφτα διαφορες δν θα δεις κ τα κιν θα παιζουν ικανοποιητηκα το 90% των παιχνιδιων. θα σου πρότεινα το moto e 4g ή το xperia e4g(προσοχή το 4g ) το σονυ ισως να εχει λιγο καλυτερη gpu(χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια!) κ αυτα ειναι περιπου στα 120€. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis29 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΟ παιδια θα μου προτεινατε. εκτος το l g g 2 ν.που να εχει μεγαλη μπαταρια καλη καμερα κ 5.2 ιντσες/ για συχνη χρηση ιντερνετ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μετά από πολλές μέρες αναζήτησης κινητού, κατέληξα σε αυτά τα δύο. ( Xiaomi mi4 και meizu mx4) Που απ ότι έχω διαβάσει γενικότερα εδώ μέσα είναι και τα δύο αξιοπρεπεστατα και χωρίς αμφιβολία value for money. Βέβαια, όντας άσχετη από χαρακτηριστικα τηλεφώνων περα των βασικών δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο θα ήταν καλύτερη επιλογή :/ Με ενδιαφέρει η κάμερα του κατά κύριο λόγο όπως και η μπαταρία. και ο αποθηκευτικος χώρος :p Ποιο από τα δύο θα προτείνατε ?? :) Επίσης, επειδή δεν έχω ξανα παραγγείλει από έξω, μπορεί κάποιος να μου πει πόσο καιρό κάνει να έρθει το κινητό ? Και τι παίζει με το τελωνείο ?? Ή έστω να μου δώσετε ένα λινκ να διαβάσω γιατί είμαι σίγουρη πως θα έχει αναλυθεί εδώ το θέμα. απλά δεν μπόρεσα να το βρω :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Επειδή δεν είσαι σχετική γιαυτο πάρε μια συσκευή από δω καλύτερα να μην περιμένεις μέρες μην πω μήνες και να ναι με ευρωπαϊκή εγγύηση να σαι καλυμμένη σε περίπτωση στραβης.... υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις και άσε τα παράεισαγωγής απο Κίνα Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_danai_ Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ποιο προτείνεις ? :) 300-350 ευρώ το πολύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Επειδή δεν είσαι σχετική γιαυτο πάρε μια συσκευή από δω καλύτερα να μην περιμένεις μέρες μην πω μήνες και να ναι με ευρωπαϊκή εγγύηση να σαι καλυμμένη σε περίπτωση στραβης.... υπάρχουν πολλές αξιόλογες προτάσεις και άσε τα παράεισαγωγής απο Κίνα Μπορείς κάλλιστα να πάρεις κάποιο από τα 2 απ'την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρια τηλέφωνα και θελω τι γνώμη σας για το ποιο θεωρείτε καλύτερο (Meizu m2 note vs Lenovo K3 note vs Jiayu S3) καθως επίσης και τι εμπειρίες χρησης έχετε με τα συγκεκριμένα τηλέφωνα. Ο ΜΤΚ6753 και η Mali-T720MP3 gpu του M2 note έχουν διαφορά μεγάλη από τον ΜΤΚ6752 και την Mali-T760MP2 του Κ3 note; Ποιο από τα 3 έχει την καλύτερη κάμερα; Ορίστε το συγκριτικό των 2 πρώτων -->http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7266&idPhone2=7147 Το Jiayu S3 το δεν βρήκα κάπου στο gsmarena παρά μόνο σκόρπια στα σάητς των αγορών εδώ--->http://www.geekbuying.com/item/Jiayu-S3-5-5--FHD-Android-4-4-Smartphone-4G-LTE-MTK6752-Octa-Core-1-7-GHz-3GB-RAM-16GB-ROM-13-0MP-NFC-Miracast-OTG-Black-339486.html?gclid=CIK1z9ztrcYCFW2WtAodA1cHuA Έχει το ιδιο SoC με το Κ3 νοτε αλλά την Mali-T760 αντι για την Mali-T760MP2 του Κ3 νοτε... έχουν διαφορά στις καρτες γραφικών δηλαδή; Κλειδώνουν γρήγορα αυτοί οι ΜΤΚ στους δορυφόρους; Λέει την αλήθεια το geekbuying για τα specifications του Jiayu S3; Ευχαριστώ. Edited June 26, 2015 by Inevar Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ειμαι ετοιμος τελικα για xiaomi αλλα ποιο απο τα το MI4i η ΜΙ4 4G ειναι στα ιδια χρηματα :wacko: http://www.minideal.net/xiaomi-mi-4i-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon615-octa-core-1-7ghz-android-5-0-2gb-16gb-64-bit-13-0mp-white.html http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-special-version-ram-2gb-rom-16gb-miui-v5-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-5-inch-fhd-smartphone.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 ειμαι ετοιμος τελικα για xiaomi αλλα ποιο απο τα το MI4i η ΜΙ4 4G ειναι στα ιδια χρηματα :wacko: http://www.minideal.net/xiaomi-mi-4i-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon615-octa-core-1-7ghz-android-5-0-2gb-16gb-64-bit-13-0mp-white.html http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-special-version-ram-2gb-rom-16gb-miui-v5-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-5-inch-fhd-smartphone.html αν δεν σε ενδιαφέρει η dual sim λειτουργία του mi4i τότε το mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 πανω κατω σε αυτα τα λεφτα διαφορες δν θα δεις κ τα κιν θα παιζουν ικανοποιητηκα το 90% των παιχνιδιων. θα σου πρότεινα το moto e 4g ή το xperia e4g(προσοχή το 4g ) το σονυ ισως να εχει λιγο καλυτερη gpu(χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια!) κ αυτα ειναι περιπου στα 120€. Thanks! Κοιτάζω Motorola-LG G3S-Samsung s3 neo! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Αν θες καλη καμερα το jiayu το απορριπτεις. Αν θες να δουλευει out of the box και να μην ψαχνεσαι καθε λιγο και λιγακι για custom roms που να μην ειναι γεματες κινεζιες, το lenovo το απορριπτεις. Οποτε πας για το meizu κατα τη γνωμη μου με τον κινδυνο ομως οτι δεν ειναι δοκιμασμενο. Δες και το huawei p8 απο σκρουτζομαγαζο περιπου στα 200€., ακριβοτερο απο τα υπολοιπα, αλλα ειναι ευρωπαικη εκδοση με πολυ καλη καμερα και το δουλευεις out of the box. Edited June 26, 2015 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 το g2 δε σου αρεσει? σε τι λειτουργικο ψαχνεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ένα ιδανικό "επώνυμο " θα ήταν το xperia z2. Απλά ξεφεύγει στην τιμή. Από Κίνα μεριά σίγουρα θα υπάρχει κάτι αν σε ενδιαφέρει και θα σου πούνε τα παιδιά που έχουν ασχοληθεί και με αυτά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αδερφε σε βλεπω και εσενα σιγα σιγα προς κινα μερια :lol: ,για τα λεφτα που αναφερεις αυτο ειναι καλο http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Το onda v989 νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη, αλλα για καποιο λογο πρεπει να εχει σταματησει η παραγωγη του. Ισως μονο στο ebay να το βρεις. Απο τα υπολοιπα μαλλον σε βλεπω προς cube το οποιο αν και εχει χειροτερη οθονη απο τα υπολοιπα, εχει αποδειχτει αξιοπιστο. Αν και το v919 εχει πολυ καλυτερη οθονη, πασχει απο λειτουργικο απ οσο εχω διαβασει και θα σε παιδεψει. The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αδερφε σε βλεπω και εσενα σιγα σιγα προς κινα μερια :lol: ,για τα λεφτα που αναφερεις αυτο ειναι καλο http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html Έχω στο νου μου τα meizu m2 note, lenovo k3 note, jiayu s3. Και αυτό δυνατό είναι! Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Εγώ πάλι θα πρότεινα OPPO, κοίταξε πιο συγκεκριμένα το R7 Plus ή προς κάποιο από τα πρόσφατα μοντέλα της Sony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Ποιο προτείνεις ? :) 300-350 ευρώ το πολύ. δες το lg g2 32αρι ή το lg g3 ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς κάλλιστα να πάρεις κάποιο από τα 2 απ'την Ελλάδα. σωστος παιζει το meizu απο γερμανο αλλα δεν εχει καλη μπαταρια Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts