Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο σημερα και εγω κατοχος. Μου ειχε λειψει η απλοτητα των σονυ μετα Απο ολα τα ζ που ειχαν στην κατοχη μου στο παρελθον. Η αναβαθμιση σε 6 εχει επαναφερει το σταμινα οπως διαβαζω σωστα; Μιας και το αγαπημενο μου ηταν το ζ3 κομπακτ πολυ θα ηθελα να δω τις διαφορες τους στις επομενες μερες
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι αυτό το ξέρω.. Έλεγα μήπως ήταν και αυτό... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το πράμα ρε παιδιά. Μιλάμε τα εχω δει όλα... Το έχω τόσους μήνες και ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα αυτό το πράμα...

Ας πούμε κάθομαι να παίξω το Angry Birds 2 και το κινητό περνει πραγματικά φωτιά... Τοσο βαρύ είναι το παιχνίδι και το κινητό δεν το σηκώνει? Και μάλιστα λαγκαρει απίστευτα εκείνη την ώρα...

Αμα βγω από το παιχνίδι εκείνη την ώρα για να μπω στον launcher του κινητού οι εφαρμογές ανοίγουν σταδιακά..

Υπομονή απλα μέχρι να πέσει η τιμή στο Xperia X.

Σε καταλαβαίνω. Δυστυχώς η Sony χαντάκωσε όλη τη σειρά Z5 με τον επεξεργαστή που έβαλε. Εγώ θα περιμένω το x performance. Μέχρι τότε υπομονή

Σε καταλαβαίνω. Δυστυχώς η Sony χαντάκωσε όλη τη σειρά Z5 με τον επεξεργαστή που έβαλε. Εγώ θα περιμένω το x performance. Μέχρι τότε υπομονή

Ε ναι ρε παιδια δεν γινετε να ειμαι τρελος για το θεμα οτι το κινητο καιει.

Αξιζει να παω σε xperia X ?

Ε ναι ρε παιδια δεν γινετε να ειμαι τρελος για το θεμα οτι το κινητο καιει.

Αξιζει να παω σε xperia X ?

Νομίζω ότι σε απόλυτα χαρακτηριστικά αυτή τη στιγμή το Ζ5 είναι καλύτερο του Χ.

Γι'αυτο λένε για το X performance...

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Νομίζω ότι σε απόλυτα χαρακτηριστικά αυτή τη στιγμή το Ζ5 είναι καλύτερο του Χ.

Γι'αυτο λένε για το X performance...

Ακόμα και το performance δεν είναι καλύτερο..δες κάμερα-βίντεο

Το απλό Χ είναι mid σ όλα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ακόμα και το performance δεν είναι καλύτερο..δες κάμερα-βίντεο

Το απλό Χ είναι mid σ όλα..

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το performance αλλά σε σχέση με το z5 έχει μακράν καλύτερο επεξεργαστή. Επίσης το xperia x εντυπωσιάζει στα διάφορα reviews στο YouTube και στέκεται πολύ καλά απέναντι στις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών. Τέλος η σειρά x δείχνει να έχει και πολύ καλύτερη και πιο φωτεινή οθόνη από τη σειρά Z5.

Εγώ μετά από 2 μήνες εδώ θέλω να πω ότι το τηλέφωνο είναι πολύ όμορφο και πολύ καλό και δεν μετάνιωσα που το πήρα.

Το επόμενο μου όμως δεν θα είναι Sony. Υπάρχουν καλύτερες εταιρείες για κατασκευή κινητών

Oneplus A6013

Παίδες ας μην βγαίνουμε off με συγκρίσεις. Η σειρά χ για μένα είναι μέτρια σε όλα. Θες screen to body ratio που όλοι είναι πάνω από 70 θες κάμερα που έχει μόνο απλό βίντεο θες που έβγαλαν αδιάβροχο από Χ θες μπαταρία? Δεν έχει καμία πρωτιά η Sony με τα X.σε όλα μμέτρια. Τώρα για το Ζ5c το θέλω για τον πατέρα μου. Τον ενδιαφέρει η αυτονομία πάρα πολύ. Το Ζ1c δεν τον βγάζει τη μέρα καθώς μιλάει πολύ και είχα καταλήξει στο Ζ5c. Όμως σκέφτομαι και το Ζ3c που έχει καλύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλύτερη ώστε να αξίζει.

Γιαυτό μετά σκέφτηκα το Α5 2016 της Samsung που έχει καλή αυτονομία κι είναι καλύτερο σε κάμερα και οθόνη. Ο λόγος που το σκέφτηκα πέρα από το κόστος είναι ότι δείχνει πιο premium και επειδή η αδερφή μου είδε το Z5c ξενέρωσε και δε θέλει να πάρουμε τετοιο κινητό για δώρο στον πατέρα.

Τι στο καλό να κάνω τώρα εγώ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες ας μην βγαίνουμε off με συγκρίσεις. Η σειρά χ για μένα είναι μέτρια σε όλα. Θες screen to body ratio που όλοι είναι πάνω από 70 θες κάμερα που έχει μόνο απλό βίντεο θες που έβγαλαν αδιάβροχο από Χ θες μπαταρία? Δεν έχει καμία πρωτιά η Sony με τα X.σε όλα μμέτρια. Τώρα για το Ζ5c το θέλω για τον πατέρα μου. Τον ενδιαφέρει η αυτονομία πάρα πολύ. Το Ζ1c δεν τον βγάζει τη μέρα καθώς μιλάει πολύ και είχα καταλήξει στο Ζ5c. Όμως σκέφτομαι και το Ζ3c που έχει καλύτερη μπαταρία αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλύτερη ώστε να αξίζει.

Γιαυτό μετά σκέφτηκα το Α5 2016 της Samsung που έχει καλή αυτονομία κι είναι καλύτερο σε κάμερα και οθόνη. Ο λόγος που το σκέφτηκα πέρα από το κόστος είναι ότι δείχνει πιο premium και επειδή η αδερφή μου είδε το Z5c ξενέρωσε και δε θέλει να πάρουμε τετοιο κινητό για δώρο στον πατέρα.

Σε κάποιο review είδα 6ωρο οθόνη το απλό x. Ας περιμένουμε να δούμε και το performance. Μακριά από Z5c αν θες τη γνώμη μου. Το Z3c είχε και καλύτερη αυτονομία και δεν έκαιγε με το παραμικρό.

Και εγω συμφωνω με τον φιλο απο πανω..Με κλειστα ματια Z3 Compact.Απο εκει ηρθα εγω..

Μετα απο 1.5 χρόνο ουτε μια φορα κόλλημα και ποτε δεν ειχε ανεβάσει υπερβολικές θερμοκρασίες.

παίζει να είμαι ο μοναδικός ευχαριστημένος κάτοχος Ζ5 compact με αυτά που διαβάζω εδώ μεσα!!

Kia sportage ex full

Σε κάποιο review είδα 6ωρο οθόνη το απλό x. Ας περιμένουμε να δούμε και το performance. Μακριά από Z5c αν θες τη γνώμη μου. Το Z3c είχε και καλύτερη αυτονομία και δεν έκαιγε με το παραμικρό.

καλα και στο s6 υπηρχαν παλικαρια που ανεβαζαν φωτο με 6 ωρες, δε λεει κατι αυτο.

Και εγω συμφωνω με τον φιλο απο πανω..Με κλειστα ματια Z3 Compact.Απο εκει ηρθα εγω..

Μετα απο 1.5 χρόνο ουτε μια φορα κόλλημα και ποτε δεν ειχε ανεβάσει υπερβολικές θερμοκρασίες.

Τι να πω ρε παιδια, και εγω παρακολουθω τοσο καιρο το νημα και με εχει προβληματισει το γεγονος οτι δεν εχω δει 5-10 ατομα να ειναι ευχαριστημενοι. Στο Ζ3c υπηρξαμε πολλοι οι ευχαριστημμενοι, εδω τιποτα. Το να παρω Z3c το εχω τελευταια επιλογη αν και πιο φθηνη, καθως θελω να του παρω κατι φρεσκο, οποτε μαλλον θα παω σε Α5 2016.

Τι να πω ρε παιδια, και εγω παρακολουθω τοσο καιρο το νημα και με εχει προβληματισει το γεγονος οτι δεν εχω δει 5-10 ατομα να ειναι ευχαριστημενοι. Στο Ζ3c υπηρξαμε πολλοι οι ευχαριστημμενοι, εδω τιποτα. Το να παρω Z3c το εχω τελευταια επιλογη αν και πιο φθηνη, καθως θελω να του παρω κατι φρεσκο, οποτε μαλλον θα παω σε Α5 2016.

Δυστυχώς η Σόνυ μας τα χει κάνει λίγο μαντάρα, μετά το Ζ3 (αυτό έχω) δεν έχει δώσει κάτι άξιο προσοχής, πάντα βγάζει τα μοντέλα 6 μήνες αργότερα απ τον ανταγωνισμό, με ίδια χαρακτηριστικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ακριβά σε σχέση με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες που στο εξάμηνο αυτό έχει πέσει η τιμή τους σημαντικά.

Εγώ μάλλον θα πάω μετά από πολλά χρόνια σε Samsung (S7 edge) αλλά περιμένω να πέσει κάνα κατοστάρικο ακόμα

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

παίζει να είμαι ο μοναδικός ευχαριστημένος κάτοχος Ζ5 compact με αυτά που διαβάζω εδώ μεσα!!

Πρέπει να είσαι πολύ cool τύπος:cool: για να μην σε ενοχλεί το θέμα θερμότητα! :lol: Πέραν αυτού πάντως, του γεγονότος δλδ ότι καίει με ένα απλό browsing στο ιντερνετ, είναι μία καλή συσκευή. Η κάμερα ειδικά δεν παίζεται!

Εν τω μεταξυ στο δικο μου ακομα να ερθει η 6.0.1 ... πφφφφ.. αντε και με τρωει το χερι μου για φορματ

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πρέπει να είσαι πολύ cool τύπος:cool: για να μην σε ενοχλεί το θέμα θερμότητα! :lol: Πέραν αυτού πάντως, του γεγονότος δλδ ότι καίει με ένα απλό browsing στο ιντερνετ, είναι μία καλή συσκευή. Η κάμερα ειδικά δεν παίζεται!

Εδώ σε θέλω....Το κινητό μου καίει μόνο κατα τη διαρκεια των αναβαθμίσεων όταν αυτες είναι πολλές και μόνο στις πρώτες 4-5... Μετά επανέρχεται σε πολύ λογικά επίπεδα.... (Καθως είχα το s7 μια βδομάδα στα χέρια μου μη νομίσει κανεις οτι θα το παρει και θα ξεχασει τη θερμοτητα....απλα συμβουλευτηκά το λέω)

Kia sportage ex full

Εδώ σε θέλω....Το κινητό μου καίει μόνο κατα τη διαρκεια των αναβαθμίσεων όταν αυτες είναι πολλές και μόνο στις πρώτες 4-5... Μετά επανέρχεται σε πολύ λογικά επίπεδα.... (Καθως είχα το s7 μια βδομάδα στα χέρια μου μη νομίσει κανεις οτι θα το παρει και θα ξεχασει τη θερμοτητα....απλα συμβουλευτηκά το λέω)

Είναι μάπα ο snapdragon σου! Εμάς που καίει είναι τούρμπο! ;)

Βρε παιδια ποση ωρα κανει να φορτισει απο 10 σε 100%? Εκανε τρεις ωρες εμενα. Ειναι οκ; Παντα με τον δικο του φορτιστη -καλωδιο

Βρε παιδια ποση ωρα κανει να φορτισει απο 10 σε 100%? Εκανε τρεις ωρες εμενα. Ειναι οκ; Παντα με τον δικο του φορτιστη -καλωδιο

Πολύ ώρα είναι. Δοκίμασε σε άλλη πρίζα

Σιγουρα δεν φταει η πριζα. Μεχρι χτες g4 και α5 φορτιζαν σωστα. Αρα μαλλον παω για καλωδιο

Σιγουρα δεν φταει η πριζα. Μεχρι χτες g4 και α5 φορτιζαν σωστα. Αρα μαλλον παω για καλωδιο

Δοκίμασε και σε άλλη πρίζα πάντως. Ένα τέτοιο κουλό μου έκανε εμένα το τάμπλετ. Ενώ οι άλλες συσκευές φόρτιζαν κανονικά, το τάμπλετ φόρτιζε πολύ αργά.

Note 4 & Tapatlk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε επανεκκίνηση.

Μετά την αναβάθμιση σε ανδροιδ 6 παρατήρησα ότι έφυγε η εφαρμογή για αναγνώριση γραμμικών κωδικών και QR codes που υπήρχε ως επιλογή εγκατάστασης στην εφαρμογή της κάμερας. Ή μήπως κάνω κάτι λάθος;

Έβαλα άλλο πρόγραμμα από το store, αλλά είναι αυτόνομο και όχι μέσω της εφαρμογής της καμερας...

Μιας ερωτηση και αν γνωριζει καποιος ας μου πει :-) το κινητο ενω εχει αποδειξη δυο μηνων στο Xperia care μου πει πως εχει εγγυηση εως τον νοεμβρη του 17;

Το εχει καποιος παρατηρησει η μονο σε εμενα συμβαινει;

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact