konstantinoslp Δημ. May 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Τι εννοεις ακριβως;Εχω βαλει μια 32gb και δεν ειναι γεματη Μήπως τα χει παίξει ή χρειάζεται εκ νέου φορμάτ. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Θέλωντας να αναδείξω αυτό το πρόβλημα που έχω με το Ζ5 με το ξεθωριασμα στο τζαμάκι του φακού εκανα ενα συγκριτικό με ενα Xperia mini sti 15 που ευτυχώς το κράτησα και έχω κινητο αυτή τη στιγμη... Αυτο είναι το Xperia mini (Προσοχη μιλάω αποκλειστικά για τη ποιότητα της εικόνας που δεν είναι πολύ μεγάλη παρόλο που το Ζ5 είναι κορυφαίο θέλωντας να αναδείξω πόσο επηρέαζει το τελικο αποτέλεσμα) http://s33.postimg.org/5i04eufof/mini.jpg Και το Z5 http://s33.postimg.org/x6xvuf273/image.jpg Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzoglu Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Εχει τυχει σε κανεναν να κρασαρει το κινητο στο αλμπουμ;η γενικα να σας κρασαρει σε διαφορες εφαρμογες.Εμενα στο αλμπουμ μου κρασαρει συχνα πυκνα στις επαφες και επισης κολλανε τα καρε στην καμερα οταν ξεκιναει το rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να μπούμε στο Beta program της Sony και να λαμβάνουμε το τελευταιο firmware καθε φορα? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Για το beta program διάβασα ότι ισχύει για συγκεκριμένες συσκευές (Ζ2-Ζ3). Στο Ζ3 υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της ΒΕΤΑ έκδοσης του android 6.01 αλλά και του Ν! Για το δικό μας δεν βρήκα κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Για το beta program διάβασα ότι ισχύει για συγκεκριμένες συσκευές (Ζ2-Ζ3). Στο Ζ3 υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της ΒΕΤΑ έκδοσης του android 6.01 αλλά και του Ν! Για το δικό μας δεν βρήκα κάτι.. ναι και εγω απο οσο εψαξα δεν βρηκα και ειπα μηπως ξερει κανεις κατι παραπανω. Ελπιζω να βιαστει λιγο γιατι εχει αρχισει και τα battery drain τελευταια διχως να εχω εγκαταστησει τιποτα καινουργιο.. Και βαριεμαι να το στησω απο την αρχη και σε 1 βδομαδα->1 μηνα να μου βγαλει update. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Έχω ένα θέμα που με είχε απασχολήσει παλιότερα και έλπιζα με την αναβάθμιση σε 6 να έχει λυθεί. Το κινητό ΔΕΝ συγχρονίζει τις επαφές του Facebook. Παλιά, όταν έβαζες συγχρονισμό, σε ρωτούσε αν θέλεις όλες τις επαφές ή μόνο όσες έχουν τηλεφωνικό νούμερο και μετά, σου τις εμφάνιζε στις επαφές του κινητού. Έπειτα μπορούσες να τις συγχωνεύσεις με τις ήδη υπάρχουσες, ωστε να έχεις φωτο επαφών, μαιλ κλπ... Τώρα, παρόλο που στο facebook messenger έχει επιλογή για συγχρονισμό επαφών, δεν κάνει τίποτε...Οι επαφές δεν εισάγονται στο μενού επαφών του κινητού και δεν φαίνονται πουθενά... Καμιά ιδέα για επιτυχή εισαγωγή;;; Λογικά είναι θέμα της σονυ, αφού το ίδιο μου κάνει και στο z3c... (και θα αναρτήσω κ εκεί την ίδια ερώτηση μπας και έχει κανένας άλλος καμιά ιδέα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Battery drain εχω και εγώ Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackArtsInc Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όλοι έχουμε. Ακόμα και με root, Greenify και App Ops πάλι δεν ξεπερνάω 18-19 ώρες με 4 ώρες οθόνη ανοικτή. Πανάθλιο. Not sent by me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Όλοι έχουμε. Ακόμα και με root, Greenify και App Ops πάλι δεν ξεπερνάω 18-19 ώρες με 4 ώρες οθόνη ανοικτή. Πανάθλιο. Not sent by me! Τουλαχιστον ας "φταει" οτι ολα τα εξτρα update της 6 τα περασαμε πανω απο την καθαρα περασμενη 6, και δεν περασαμε το καθε update με καθαρη εγκατασταση. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Όλοι έχουμε. Ακόμα και με root, Greenify και App Ops πάλι δεν ξεπερνάω 18-19 ώρες με 4 ώρες οθόνη ανοικτή. Πανάθλιο. Not sent by me! Φίλε μου με τις 4:15 λεπτά οθόνη σε παλαιότερο μου post θα δεις οτι έβγαλα σχεδον 2,5 μέρες....Κοίταξε μήπως κάνεις κάτι λάθος Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 για το battery drain στην 6 δείτε λίγο εδω για να μην τα ξαναγράφω και αφήστε να περάσουν 2-3 κύκλοι πλήρους φόρτισης για να δειτε πως πάει - εγώ με το Ζ3c ειμαι κοντά στην προηγούμενη απόδοση μπαταριάς μετά από 15 μέρες+ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6715756#post6715756 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 για το battery drain στην 6 δείτε λίγο εδω για να μην τα ξαναγράφω και αφήστε να περάσουν 2-3 κύκλοι πλήρους φόρτισης για να δειτε πως πάει - εγώ με το Ζ3c ειμαι κοντά στην προηγούμενη απόδοση μπαταριάς μετά από 15 μέρες+ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6715756#post6715756 όχι, με 40-50 λεπτα soc η μπαταρια φτανει στο 10%. Αρχισε μετα απο ενα firmware update (νομιζω στην 185) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όλοι έχουμε. Ακόμα και με root, Greenify και App Ops πάλι δεν ξεπερνάω 18-19 ώρες με 4 ώρες οθόνη ανοικτή. Πανάθλιο. Not sent by me! Σε είδα στο σχετικό νήμα του xda. Θέλεις να μας πείς λίγα λόγια για το root; Κάποιον οδηγό ίσως; Τελικά με τα DRM keys τι γίνεται, σώνονται ή τα χάνεις; Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδια καλησπερα. Το κινητο υπαρχει περιπτωση να καιει τοσο πολυ λογο χαλασμένης η γεμάτης micro sd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σε είδα στο σχετικό νήμα του xda. Θέλεις να μας πείς λίγα λόγια για το root; Κάποιον οδηγό ίσως; Τελικά με τα DRM keys τι γίνεται, σώνονται ή τα χάνεις; Ροοτ γινεται απλα ειναι μια μικρη διαδικασια. Εχω κανει εγω στο Ζ5 (στην .185 ειμαι). Τα DRM keys σωνονται (ολο το TA partition) απλα πριν ξεκλειδωσεις τον bootloader και οταν εισαι στην Lolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis543 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δηλαδή ο φίλος που πήρε χθες τη συσκευή και είχε πάνω 6.0 με έκδοση 32.1.Α.185 τζάμπα θα μπει στη διαδικασία, έτσι; Μάλιστα. Παράθεση Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackArtsInc Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Βασικά από πλευράς tweaking νομίζω το φτάνω στα όρια του το τηλέφωνο. Με κάνα 2ωρο κλήσεις και περίπου 4 κάτι ώρες ανοικτή οθόνη και το τηλέφωνο γενικά ενεργό κάνα 6 ωρο (όχι deep sleep δηλαδή) περνάω μάξιμουμ 19-20 ώρες για κάθε φόρτιση. Αυτό που παρατήρησα τελευταία είναι ότι βελτιώνονται κάπως όλα αυτά με φόρτιση με απλό φορτιστή και όχι Quick Charge 2.0! Not sent by me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δηλαδή ο φίλος που πήρε χθες τη συσκευή και είχε πάνω 6.0 με έκδοση 32.1.Α.185 τζάμπα θα μπει στη διαδικασία, έτσι; Μάλιστα. Κοιτα κι εγω ημουν στην ΜΜ οταν αποφασισα να κανω ροοτ. Το αποφασισα οταν ηταν σιγουρο οτι τα κλειδια δεν χανονταν αλλιως δε θα εμπαινα στον κοπο. Γυρισα πισω με Flashtool,εκανα τη διαδικασια και αναβαθμισα. Αν πραγματικα χρειαζεται το ροοτ τοτε δε θα μπει τζαμπα στη διαδικασια. Εγω ας πουμε χρειαζομαι το xposed. Συν τη μελλοντικη υποστηριξη για custom kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδια καλησπερα. Το κινητο υπαρχει περιπτωση να καιει τοσο πολυ λογο χαλασμένης η γεμάτης micro sd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Παιδια καλησπερα. Το κινητο υπαρχει περιπτωση να καιει τοσο πολυ λογο χαλασμένης η γεμάτης micro sd ? Όχι. Καίει λόγω του επεξεργαστή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Ναι αυτό το ξέρω.. Έλεγα μήπως ήταν και αυτό... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το πράμα ρε παιδιά. Μιλάμε τα εχω δει όλα... Το έχω τόσους μήνες και ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα αυτό το πράμα... Ας πούμε κάθομαι να παίξω το Angry Birds 2 και το κινητό περνει πραγματικά φωτιά... Τοσο βαρύ είναι το παιχνίδι και το κινητό δεν το σηκώνει? Και μάλιστα λαγκαρει απίστευτα εκείνη την ώρα... Αμα βγω από το παιχνίδι εκείνη την ώρα για να μπω στον launcher του κινητού οι εφαρμογές ανοίγουν σταδιακά.. Υπομονή απλα μέχρι να πέσει η τιμή στο Xperia X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Επιστροφή του κινητού μου απο το επίσημο service της sony για την αλλαγη στο τζαμακι της κάμερας λογω ξεθωριάσματος.. Το κινητό μου ήρθε πίσω με την 6.0.1 απο τις παρατηρήσεις που έχω να κάνω...Πολύ καλή δουλειά απ'οτι φαίνεται έγινε... Όλα λειτουργούν εξαιρετικά και μετα απο 50 κάτι αναβαθμίσεις εφαρμογών είχα μια απώλεια μπαταρίας της τάξης του 15%... Πραγματικά μετα απο μια εβδομάδα με το Samsung S7 και γύρω στις 10 μέρες με ένα samsung J3 ομολογώ που μου έληψε!! Αυτό για μένα λέει πολλά για την επιλογή μου!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Ναι αυτό το ξέρω.. Έλεγα μήπως ήταν και αυτό... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το πράμα ρε παιδιά. Μιλάμε τα εχω δει όλα... Το έχω τόσους μήνες και ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα αυτό το πράμα... Ας πούμε κάθομαι να παίξω το Angry Birds 2 και το κινητό περνει πραγματικά φωτιά... Τοσο βαρύ είναι το παιχνίδι και το κινητό δεν το σηκώνει? Και μάλιστα λαγκαρει απίστευτα εκείνη την ώρα... Αμα βγω από το παιχνίδι εκείνη την ώρα για να μπω στον launcher του κινητού οι εφαρμογές ανοίγουν σταδιακά.. Υπομονή απλα μέχρι να πέσει η τιμή στο Xperia X. Και παίζει με τη συσκευή. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Επιστροφή του κινητού μου απο το επίσημο service της sony για την αλλαγη στο τζαμακι της κάμερας λογω ξεθωριάσματος.. Το κινητό μου ήρθε πίσω με την 6.0.1 απο τις παρατηρήσεις που έχω να κάνω...Πολύ καλή δουλειά απ'οτι φαίνεται έγινε... Όλα λειτουργούν εξαιρετικά και μετα απο 50 κάτι αναβαθμίσεις εφαρμογών είχα μια απώλεια μπαταρίας της τάξης του 15%... Πραγματικά μετα απο μια εβδομάδα με το Samsung S7 και γύρω στις 10 μέρες με ένα samsung J3 ομολογώ που μου έληψε!! Αυτό για μένα λέει πολλά για την επιλογή μου!! Την έβαλα κι εγώ χθες, ίδια κατανάλωση για ίδιες αναβαθμίσεις, το κινητό πήρε φώκο όμως μέχρι να τις κάνει :lol: Έχει επιστρέψει το stamina mode, άντε να δούμε.! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts