manwlis77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 εχω το κινητο και εγω απο εχτες μου φενεται παρα μα παρα πολυ γρηγορο τιποτα παραξενο για την ωρα δεν βλεπω σε ολα σουπερ μονο το χρωμα με μου καθεται καλα (κοραλ) , θα το ηθελα ασπρο!!!! εβαλα θηκη Nillikin nature και μια μεμβρανη οθονης απο το ζ1 κομπακτ που ειχε μεινιε μεχρι να ερθει το τζαμακι απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητό και εγώ αλλά κολλάω λίγο στην τιμή! Το βρήκα από εδώ http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=619&category_id=39, πιστεύετε είναι καλό κατάστημα, το ξέρει κανείς σας? Επίσης θέλω να μου πείτε λίγο για την ραμ, είναι οκ που είναι 2 γκιγκα? Νιώσατε ποτέ ότι θα θέλατε λίγο παραπάνω?? Ευχαριστώ :) Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητό και εγώ αλλά κολλάω λίγο στην τιμή! Το βρήκα από εδώ http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=619&category_id=39, πιστεύετε είναι καλό κατάστημα, το ξέρει κανείς σας? Επίσης θέλω να μου πείτε λίγο για την ραμ, είναι οκ που είναι 2 γκιγκα? Νιώσατε ποτέ ότι θα θέλατε λίγο παραπάνω?? Ευχαριστώ :) εγω προσωπικα δεν εχω αγορασει απ'αυτο το καταστημα.αλλα στο σκρουτζ που εριξα μια ματια διαβαζω καλες κριτικες. τα 2 gb ram ειναι μια χαρα.ομως εγω θα παιρνα Z3 compact η Z3 το κανονικο.και ο λογος ειναι η πολυ καλες αποδοσεις της μπαταριας και θερμοκρασιες.ομως αμα εσυ το γουσαρεις αυτο το κινητο..παρ'το ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πήγαινε πάρε το από εκεί, άνοιξε το επιτόπου μπροστά τους και δες το Καλή τιμή πάντως είναι αυτή Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πήγαινε πάρε το από εκεί, άνοιξε το επιτόπου μπροστά τους και δες το Καλή τιμή πάντως είναι αυτή Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι από Θεσσαλονίκη! Έχει κάπου στο σκρουτζ αξιολόγηση καταστημάτων; Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Είμαι από Θεσσαλονίκη! Έχει κάπου στο σκρουτζ αξιολόγηση καταστημάτων; γι'αυτο που ρωτησες. https://www.skroutz.gr/m/1628/Smarties#shop-reviews Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 εχω το κινητο και εγω απο εχτες μου φενεται παρα μα παρα πολυ γρηγορο τιποτα παραξενο για την ωρα δεν βλεπω σε ολα σουπερ μονο το χρωμα με μου καθεται καλα (κοραλ) , θα το ηθελα ασπρο!!!! εβαλα θηκη Nillikin nature και μια μεμβρανη οθονης απο το ζ1 κομπακτ που ειχε μεινιε μεχρι να ερθει το τζαμακι απο ebay ασεεεεε φιλε σε νιωθω..και εγω το κοραλ εχω :D :D Μην μασας ρε συ...Κανενα θεμα...Ισα ισα ειναι διαφορετικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Θέλω το άσπρο σας τρελός!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Τελικα ειναι τοσο ερωτας το ασπρο ρε παιδια,για πειτε εσεις που το εχετε,γιατι ειμαι σε διλλημα "ασπρο ή μαυρο"? :rolleyes: Edited April 23, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Πήρα το μαύρο, κόσμημα!!!! Λοιπόν σήμερα με χάλασε. Έβγαζα βίντεο σήμερα την κόρη μου και μου έκανε τρέλα πράγματα κόλλησε,ανέβαζε θερμοκρασία έβγαζε μήνυμα (λόγω υψηλής θερμοκρασίας η κάμερα θα σταματήσει.) Λέτε να έφταιγε που ήμουνα κόντρα στον ήλιο, γιατί οταν πήγα κάτω από δέντρο στην σκιά δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Γι'αυτό να ξέρετε ζεσταίνετε που ζεσταίνετε το κινητό , μην το δουλεύετε στον ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Πήρα το μαύρο, κόσμημα!!!! Λοιπόν σήμερα με χάλασε. Έβγαζα βίντεο σήμερα την κόρη μου και μου έκανε τρέλα πράγματα κόλλησε,ανέβαζε θερμοκρασία έβγαζε μήνυμα (λόγω υψηλής θερμοκρασίας η κάμερα θα σταματήσει.) Λέτε να έφταιγε που ήμουνα κόντρα στον ήλιο, γιατί οταν πήγα κάτω από δέντρο στην σκιά δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Γι'αυτό να ξέρετε ζεσταίνετε που ζεσταίνετε το κινητό , μην το δουλεύετε στον ήλιο. Καλοριζικο!Να φανταστω οτι τραβαγες βιντεο στην 4Κ αναλυση για να σου βγαλει το μυνημα ε?Μηπως παρατηρησες στα ποσα λεπτα εγγραφης σου εβγαλε το μυνημα,γιατι συνηθως λεγεται οτι το βγαζει μετα απο 20' συνεχους εγγραφης βιντεο στην 4Κ... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/15/sony-xperia-z5-compact/lifestyle/-728w2/gsmarena_004.jpg Η συγκεκριμένη συσκευη δείχνει πιο ομοιόμορφη σε λευκό ή μαύρο. Κίτρινη ή Κοραλί ειναι πιο εντυπωσιακή... Γούστα ειναι αυτά. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλοριζικο!Να φανταστω οτι τραβαγες βιντεο στην 4Κ αναλυση για να σου βγαλει το μυνημα ε?Μηπως παρατηρησες στα ποσα λεπτα εγγραφης σου εβγαλε το μυνημα,γιατι συνηθως λεγεται οτι το βγαζει μετα απο 20' συνεχους εγγραφης βιντεο στην 4Κ... Το δούλευα στην foul HD , την πρώτη φορά κόλλησε στα τρία λεπτά και μόνο με επανεκκίνηση έστρωσε. Μετά στα 3 με 4 λεπτά μου το ξαναβγαλε το μήνυμα. Όταν πήγα κάτω από σκιά στα 7 λεπτά κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έχω βαρεθεί να περιμένω την αυτόματη αναβάθμιση σε Android 6. :( Oύτε ΟΤΑ, ούτε όταν το συνδέω με companion στον υπολογιστή βρίσκει κάτι. Πείτε μου, πώς μπορώ να βρώ, να κατεβάσω και να φλασαρω την νέα έκδοση; Θέλω απολύτως στοκ κατάσταση, για να μην διακινδυνέψω εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Αν θες τη γνώμη κάνε υπομονή...Ναι το κινητό είναι καλύτερο σαφέστατα απο το 5.1.1. αλλά μην διακινδυνέψεις διάφορα προβλήματα με ότι αυτό συνεπαγεται με το φλασάρισμα!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπέρα παιδιά.:) Μια ερώτηση για αγορά Micro Sd. Έχει πάρει ένας φίλος το κινητό και ψαχνω μια sd να του πάρω. Από μια σύντομη ερευνα που έκανα σήμερα, ειναι πολύ καλή επιλογή η Samsung Evo + 64GB. Επίσημα δεν λένε οτι μπορει να γράψει 4k video αλλά από οτι βλεπω σε χρήστες το κάνει μια χαρά. Επίσης η συσκευη κάνει εγγραφη περί τα 55Mbps στα 4k, δλδ στα 6.5MB per second, και η microsd γράφει οτι υποστηρίζει 20MB per second( επιβεβαιωμενο από τεστ χρηστών). Έτσι όπως το βλεπω ειναι μια χαρά η κάρτα, άπλα να ρωτήσω τι κάρτα εχετε πάρει εσείς? Έχει κανένας την evo plus για να είμαι 100% σίγουρος? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 ασεεεεε φιλε σε νιωθω..και εγω το κοραλ εχω :D :D Μην μασας ρε συ...Κανενα θεμα...Ισα ισα ειναι διαφορετικο... Φέρνει καθόλου αυτό ρε ροζ αυτό ρε μάγκες?:) Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Φέρνει καθόλου αυτό ρε ροζ αυτό ρε μάγκες?:) Φέρνει, πάρε κάτι άλλο Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Καλησπερα παιδια.Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για να ξεκλειδωνουμε την συσκευη μονο με δακτυλικο αποτυπωμα,χωρις να ζηταει μοτιβο κλπ.Ευχαριστω EDIT:Ακυρο,το βρηκα... Edited April 26, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλησπέρα! Μια ερωτηση θέλω να κανω, όσοι έχουν περάσει την 6άρα έχουν δει κάποια διαφορά στην κάμερα,έχει βελτιωθεί? Έχουν μπει κάποιες ρυθμίσεις ακόμα πχ κλειστρο ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Η Αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καμιά αισθητή διαφορά!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πήρα κι εγώ σήμερα το δικό μου, κοραλί, και πιστέυω ότι το χρώμα τα σπάει :D Για περαιτέρω εντυπώσεις θα γράψω μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 καλοδουλευτο!!! χάρη εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πήρα κι εγώ σήμερα το δικό μου, κοραλί, και πιστέυω ότι το χρώμα τα σπάει :D Για περαιτέρω εντυπώσεις θα γράψω μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης! Και αλλος στην παρεα με κοραλι χρώμα..Στην αρχη εγω ειχα θεμα αλλα τωρα μαρεσει πολυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 καλοδουλευτο!!! χάρη εσυ? Έλα ναι :happy: Πολύ μου αρέσει το χρώμα τελικά! Άντε με το καλό να έρθει και το δικό σου :) Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts