Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω το κινητο και εγω απο εχτες

μου φενεται παρα μα παρα πολυ γρηγορο

τιποτα παραξενο για την ωρα δεν βλεπω

σε ολα σουπερ

μονο το χρωμα με μου καθεται καλα (κοραλ) , θα το ηθελα ασπρο!!!!

εβαλα θηκη Nillikin nature και μια μεμβρανη οθονης απο το ζ1 κομπακτ που ειχε μεινιε μεχρι να ερθει το τζαμακι απο ebay

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητό και εγώ αλλά κολλάω λίγο στην τιμή! Το βρήκα από εδώ http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=619&category_id=39, πιστεύετε είναι καλό κατάστημα, το ξέρει κανείς σας?

Επίσης θέλω να μου πείτε λίγο για την ραμ, είναι οκ που είναι 2 γκιγκα? Νιώσατε ποτέ ότι θα θέλατε λίγο παραπάνω??

Ευχαριστώ :)

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι πολύ για το κινητό και εγώ αλλά κολλάω λίγο στην τιμή! Το βρήκα από εδώ http://www.smarties.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&product_id=619&category_id=39, πιστεύετε είναι καλό κατάστημα, το ξέρει κανείς σας?

Επίσης θέλω να μου πείτε λίγο για την ραμ, είναι οκ που είναι 2 γκιγκα? Νιώσατε ποτέ ότι θα θέλατε λίγο παραπάνω??

εγω προσωπικα δεν εχω αγορασει απ'αυτο το καταστημα.αλλα στο σκρουτζ που εριξα μια ματια διαβαζω καλες κριτικες.

τα 2 gb ram ειναι μια χαρα.ομως εγω θα παιρνα Z3 compact η Z3 το κανονικο.και ο λογος ειναι η πολυ καλες αποδοσεις της μπαταριας και θερμοκρασιες.ομως αμα εσυ το γουσαρεις αυτο το κινητο..παρ'το ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήγαινε πάρε το από εκεί, άνοιξε το επιτόπου μπροστά τους και δες το

Καλή τιμή πάντως είναι αυτή

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγαινε πάρε το από εκεί, άνοιξε το επιτόπου μπροστά τους και δες το

Καλή τιμή πάντως είναι αυτή

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι από Θεσσαλονίκη! Έχει κάπου στο σκρουτζ αξιολόγηση καταστημάτων;

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Είμαι από Θεσσαλονίκη! Έχει κάπου στο σκρουτζ αξιολόγηση καταστημάτων;

γι'αυτο που ρωτησες. https://www.skroutz.gr/m/1628/Smarties#shop-reviews

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω το κινητο και εγω απο εχτες

μου φενεται παρα μα παρα πολυ γρηγορο

τιποτα παραξενο για την ωρα δεν βλεπω

σε ολα σουπερ

μονο το χρωμα με μου καθεται καλα (κοραλ) , θα το ηθελα ασπρο!!!!

εβαλα θηκη Nillikin nature και μια μεμβρανη οθονης απο το ζ1 κομπακτ που ειχε μεινιε μεχρι να ερθει το τζαμακι απο ebay

ασεεεεε φιλε σε νιωθω..και εγω το κοραλ εχω :D :D

Μην μασας ρε συ...Κανενα θεμα...Ισα ισα ειναι διαφορετικο...

Τελικα ειναι τοσο ερωτας το ασπρο ρε παιδια,για πειτε εσεις που το εχετε,γιατι ειμαι σε διλλημα "ασπρο ή μαυρο"? :rolleyes: Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Πήρα το μαύρο, κόσμημα!!!!

Λοιπόν σήμερα με χάλασε.

Έβγαζα βίντεο σήμερα την κόρη μου και μου έκανε τρέλα πράγματα κόλλησε,ανέβαζε θερμοκρασία έβγαζε μήνυμα (λόγω υψηλής θερμοκρασίας η κάμερα θα σταματήσει.)

Λέτε να έφταιγε που ήμουνα κόντρα στον ήλιο, γιατί οταν πήγα κάτω από δέντρο στην σκιά δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.

Γι'αυτό να ξέρετε ζεσταίνετε που ζεσταίνετε το κινητό , μην το δουλεύετε στον ήλιο.

Πήρα το μαύρο, κόσμημα!!!!

Λοιπόν σήμερα με χάλασε.

Έβγαζα βίντεο σήμερα την κόρη μου και μου έκανε τρέλα πράγματα κόλλησε,ανέβαζε θερμοκρασία έβγαζε μήνυμα (λόγω υψηλής θερμοκρασίας η κάμερα θα σταματήσει.)

Λέτε να έφταιγε που ήμουνα κόντρα στον ήλιο, γιατί οταν πήγα κάτω από δέντρο στην σκιά δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.

Γι'αυτό να ξέρετε ζεσταίνετε που ζεσταίνετε το κινητό , μην το δουλεύετε στον ήλιο.

Καλοριζικο!Να φανταστω οτι τραβαγες βιντεο στην 4Κ αναλυση για να σου βγαλει το μυνημα ε?Μηπως παρατηρησες στα ποσα λεπτα εγγραφης σου εβγαλε το μυνημα,γιατι συνηθως λεγεται οτι το βγαζει μετα απο 20' συνεχους εγγραφης βιντεο στην 4Κ...

Poco X3 nfc 6/128

http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/15/sony-xperia-z5-compact/lifestyle/-728w2/gsmarena_004.jpg

Η συγκεκριμένη συσκευη δείχνει πιο ομοιόμορφη σε λευκό ή μαύρο.

Κίτρινη ή Κοραλί ειναι πιο εντυπωσιακή...

Γούστα ειναι αυτά.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Καλοριζικο!Να φανταστω οτι τραβαγες βιντεο στην 4Κ αναλυση για να σου βγαλει το μυνημα ε?Μηπως παρατηρησες στα ποσα λεπτα εγγραφης σου εβγαλε το μυνημα,γιατι συνηθως λεγεται οτι το βγαζει μετα απο 20' συνεχους εγγραφης βιντεο στην 4Κ...

Το δούλευα στην foul HD , την πρώτη φορά κόλλησε στα τρία λεπτά και μόνο με επανεκκίνηση έστρωσε.

Μετά στα 3 με 4 λεπτά μου το ξαναβγαλε το μήνυμα.

Όταν πήγα κάτω από σκιά στα 7 λεπτά κανένα πρόβλημα.

Έχω βαρεθεί να περιμένω την αυτόματη αναβάθμιση σε Android 6. :(

Oύτε ΟΤΑ, ούτε όταν το συνδέω με companion στον υπολογιστή βρίσκει κάτι. Πείτε μου, πώς μπορώ να βρώ, να κατεβάσω και να φλασαρω την νέα έκδοση; Θέλω απολύτως στοκ κατάσταση, για να μην διακινδυνέψω εγγύηση...

Αν θες τη γνώμη κάνε υπομονή...Ναι το κινητό είναι καλύτερο σαφέστατα απο το 5.1.1. αλλά μην διακινδυνέψεις διάφορα προβλήματα με ότι αυτό συνεπαγεται με το φλασάρισμα!!

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Καλησπέρα παιδιά.:)

Μια ερώτηση για αγορά Micro Sd.

Έχει πάρει ένας φίλος το κινητό και ψαχνω μια sd να του πάρω.

Από μια σύντομη ερευνα που έκανα σήμερα, ειναι πολύ καλή επιλογή η Samsung Evo + 64GB. Επίσημα δεν λένε οτι μπορει να γράψει 4k video αλλά από οτι βλεπω σε χρήστες το κάνει μια χαρά. Επίσης η συσκευη κάνει εγγραφη περί τα 55Mbps στα 4k, δλδ στα 6.5MB per second, και η microsd γράφει οτι υποστηρίζει 20MB per second( επιβεβαιωμενο από τεστ χρηστών).

Έτσι όπως το βλεπω ειναι μια χαρά η κάρτα, άπλα να ρωτήσω τι κάρτα εχετε πάρει εσείς?

Έχει κανένας την evo plus για να είμαι 100% σίγουρος?

ασεεεεε φιλε σε νιωθω..και εγω το κοραλ εχω :D :D

Μην μασας ρε συ...Κανενα θεμα...Ισα ισα ειναι διαφορετικο...

Φέρνει καθόλου αυτό ρε ροζ αυτό ρε μάγκες?:)

Καλησπερα παιδια.Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι ρυθμισεις πρεπει να κανουμε για να ξεκλειδωνουμε την συσκευη μονο με δακτυλικο αποτυπωμα,χωρις να ζηταει μοτιβο κλπ.Ευχαριστω

EDIT:Ακυρο,το βρηκα...

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Καλησπέρα! Μια ερωτηση θέλω να κανω, όσοι έχουν περάσει την 6άρα έχουν δει κάποια διαφορά στην κάμερα,έχει βελτιωθεί? Έχουν μπει κάποιες ρυθμίσεις ακόμα πχ κλειστρο ?

Ευχαριστώ!

Πήρα κι εγώ σήμερα το δικό μου, κοραλί, και πιστέυω ότι το χρώμα τα σπάει :D Για περαιτέρω εντυπώσεις θα γράψω μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης!

Πήρα κι εγώ σήμερα το δικό μου, κοραλί, και πιστέυω ότι το χρώμα τα σπάει :D Για περαιτέρω εντυπώσεις θα γράψω μετά από καμιά εβδομάδα χρήσης!

Και αλλος στην παρεα με κοραλι χρώμα..Στην αρχη εγω ειχα θεμα αλλα τωρα μαρεσει πολυ :D

καλοδουλευτο!!! χάρη εσυ?

Έλα ναι :happy: Πολύ μου αρέσει το χρώμα τελικά! Άντε με το καλό να έρθει και το δικό σου :)

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact