Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή είμαι ανάμεσα στο Ζ5, Galaxy S6 και Nexus 5X, θέλω να ρωτήσω 3 πράγματα:

1) Η μπαταρία είναι το ίδιο καλή όπως τα προηγούμενα Z?

2) Η καμερα; Ότι έχω δει βίντεο σύγκριση, αλλά και από κοντά, φαίνεται χειρότερη από S6 και 5X. (αυτόματο πάντα)

3) Το πίσω μέρος που είναι ματ, φαίνεται να μη γρατζουνιεται εύκολα, ισχυει;

Επίσης, φοβάμαι μήπως γρατζουνιστει η καμερα όπως του compact μου επειδή ακουμπάει κατευθείαν σε όποια επιφάνεια το αφήσω...είναι flat εξάλλου. (έχει γρατζουνιες η καμερα του z3 compact που έχω και ούτε εστιάζει καλά, ούτε τπτ, χωρίς να του έχω κάνει κάτι, απλά το ακουμπουσα)

Βοήθεια πληζ!

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Οι διαφορές στην κάμερα μεταξύ όλων των κινητών τελευταίας γενιάς είναι πραγματικά μικρές.

Ολοι αυτοί οι λιλιπούτειοι αισθητήρες, γράφουν καλά στο φως και άσχημα στην απουσία του. That's physics. (για την ακρίβεια, το Ζ5 εχει 1/2.3" αισθητήρα, λιγο μεγαλύτερο του ανταγωνισμού)

Απο εκεί και πέρα ας αφήσουμε τους marketeers να κάνουν δουλειά τους και να μας βάζουν να χτυπιόμαστε!

Πάντως, λόγω 23mp δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα chart της δοκιμής του phonearena, φτάνοντας περίπου στο 30, οταν τα αλλα γίνονται blur στο 20.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7534&idPhone2=6849&idPhone3=7588

Στο Ζ5 τωρα, μου άρεσε ο ευρυγώνιος φακός του (23mm eq!) ,το πραγματικά γρήγορο focus και το τρομερό stabilization στο video που είναι πραγματικά μακράν του ανταγωνισμού.

Η κάμερα δεν θα σου γρατσουνιστεί εύκολα, αφου το πλαισιο του τηλεφώνου δεν τις επιτρέπει να ακουμπήσει κατω.

ps. ειναι το πρώτο μου Ζ οπότε δεν μπορώ να σου πω για την μπαταρία! Πάντως σε σχέση με το nexus 5 που ειχα, ειναι μακράν καλύτερη!

Edited by sfortis

1) Η μπαταρία είναι το ίδιο καλή όπως τα προηγούμενα Z?

2) Η καμερα; Ότι έχω δει βίντεο σύγκριση, αλλά και από κοντά, φαίνεται χειρότερη από S6 και 5X. (αυτόματο πάντα)

3) Το πίσω μέρος που είναι ματ, φαίνεται να μη γρατζουνιεται εύκολα, ισχυει;

Βοήθεια πληζ!

1) Δεν ξερω για αλλα z αλλα απο το s6 που ειχα αισθητα καλυτερη του ζ5

2) το αυτοματο τη μέρα παρομοιο με τα αλλα απλα στις νυχτερινες εχει θορυβο,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να επιλεξεις νυχτερινο σκηνικο χειροκινητα ( μερικες σελίδες πισω εχω ανεβασει φωτο βραδυ στο auto και manual να δεις διαφορα)

3) το εχω χωρις θηκη επειδη θέλω να το χαιρομαι, το πισω μερος μου δίνει την εντύπωση οτι δεν γρατζουνιεται ευκολα επίσης δακτυλιες τις ξεχνας.

Αυτο που λες να μην ακουμπάει η καμερα το προσέχω και γω,αλλα επςιδη δεν θελω να του βαλω tempered glass και χασω την αισθηση του του εχω βαλει 2 διαφανή λαστιχακια σιλικόνης :lol: ουτε ακουμπαει ουτε τπτ και χαιρομαι το κινητο όπως ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

1)

Αυτο που λες να μην ακουμπάει η καμερα το προσέχω και γω,αλλα επςιδη δεν θελω να του βαλω tempered glass και χασω την αισθηση του του εχω βαλει 2 διαφανή λαστιχακια σιλικόνης :lol: ουτε ακουμπαει ουτε τπτ και χαιρομαι το κινητο όπως ειναι

Ωπα...που τα βρήκες τα λαστιχακια και πως στερεωνονται για να μη φύγουν;

Φανταζομαι θα ειναι σαν τα ποδαρακια που εχουν τα λαπτοπς

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ωπα...που τα βρήκες τα λαστιχακια και πως στερεωνονται για να μη φύγουν;

Φανταζομαι θα ειναι σαν τα ποδαρακια που εχουν τα λαπτοπς

Κατι τετοιο..

Είναι στρογγυλά σε μεγεθος 2φορες το φλας περιπου και ειναι αυτοκολλητα. Επειδη ειναι κ διαφανή δεν χαλανε καθολου την εμφανιση και το κινητο το ακουμπάω σε οποιαδηποτε επιφανεια χωρις αγχος γρατσουνιας :)

Μπορει να τα βρεις σε κάποιο σουπερμαρκετ ισως αλλιως σε κατάστημα με επιπλα κουζινας θα βρεις σε διαφορα μεγεθη

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Συνήθως το γυαλί που έχουν οι κάμερες είναι αντιχαραχτικό για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Less is more...

Καλημέρα παίδες!!! Έχω το xperia z3 και σκέφτομαι για αλλαγή με xperia z5. Αξίζει ή τσάμπα κόπος και χρήμα?

Καλημέρα παίδες!!! Έχω το xperia z3 και σκέφτομαι για αλλαγή με xperia z5. Αξίζει ή τσάμπα κόπος και χρήμα?

εξαρταται τι ζητας..αν πχ ειναι σημαντικη η φωτογραφια για σενα, θεωρω πως αξιζει..Οχι οτι ειναι καμια τρελη βελτιωση αλλα υπαρχει σημαντικη βελτιωση. Στα υπολοιπα δε νομιζω οτι κερδιζεις κατι, εγω προτιμω την μεγαλυτερη αυτονομια του Ζ3.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γεια και χαρά σε όλους!

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.

Η τζειμς μπντ έκδοση εκτός του ηχείου τι άλλη διαφορά έχει;Περιέχει μεμβράνη προστασίας όπως το Ζ1;

Σας ευχαριστώ!

ΥΓ. Αν δεν έχει μεμβράνη προστασίας όποιος έχει βάλει ας μου προτείνει παρακαλώ

Και η συσκευασια του "απλου" Ζ5 περιεχει ζελατινη προστασιας.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Με το κουμπί του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος τι παίζει;Είναι αξιόπιστος;Μπορώ να μην τον έχω ενεργό να φανταστώ έτσι;

Με το κουμπί του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος τι παίζει;Είναι αξιόπιστος;Μπορώ να μην τον έχω ενεργό να φανταστώ έτσι;

Λειτουργεί άψογα!Εγώ τουλάχιστον δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα ή θέμα!Ναι αν θέλεις εσύ το ενεργοποιείς!

Είμαι ανάμεσα στο Ζ5 και τα S6, Nexus 5X και lumia 950.

Ο μόνος λόγος που δεν παίρνω το Ζ5 είναι το η καμερα που υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα και η τιμή (μαζί με το Lumia είναι πιο ακριβά)...

Εχει πάρει καμία αναβάθμιση για τη κάμερα; (δεν έχει τόσο "δυναμική" φώτο όσο τα άλλα και τα άσπρα τα υπερτονιζει)

Πριν πάρω το Ζ5 κοίταξα και τα S6/S6 edge και εκτός απτην έλλειψη sd δεν μου άρεσε η οθόνη τους. Μου αρέσει το έντονο λευκό και αυτά τα 2 κιτρινίζουν πολύ. Το nexus δεν το κοίταξα καθόλου λόγω sd. Το 950 λέει πολύ! Edited by paulo6sousa

Εχει πάρει καμία αναβάθμιση για τη κάμερα; (δεν έχει τόσο "δυναμική" φώτο όσο τα άλλα και τα άσπρα τα υπερτονιζει)

Περιμενουμε ακόμα για αναβάθμιση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Παίδες , μόλις το πήρα ...Κάνατε πρώτη φόρτιση ;Πρώτες εικόνες εξαιρετικές ...

Επίσης ,επειδή κόλλησα ,για να περαστούν οι εφαρμογές απο το παλιό πρέπει να μπω σε wifi σωστά;;

Επίσης τα σκουπίδια της κοσμοτε πως τα βγαζω πχ ο κόσμιος εσύ κλπ

Edited by geovrettos1908

Όταν το είχα πρώτο ανοίξει είχε περίπου 50 %. Το δούλεψα μέχρι να πέσει κοντά στο 10 και το φορτισα. Από τότε το φορτίζω κοντά στο 15%. Για τις εφαρμογές πρέπει να συνδεθείς σε wifi. Λογικά έχεις πάρει branded cosmote. Δεν ξέρω αν αφαιρούνται ή πρέπει να περάσεις unbranded rom. Θα σου πουν τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα!

Καλησπέρα παιδία. Πιστεύετε οτι με τη νεα έκδοση android παίζει να γίνει πιο γρήγορο το κινητό και να βελτιωθεί η κάμερα; όχι οτι έχω παράπονο αλλά όσο να ναι το θέλω όσο καλύτερο γίνεται!

Καλησπέρα παιδία. Πιστεύετε οτι με τη νεα έκδοση android παίζει να γίνει πιο γρήγορο το κινητό και να βελτιωθεί η κάμερα; όχι οτι έχω παράπονο αλλά όσο να ναι το θέλω όσο καλύτερο γίνεται!

Παντα υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης και ειδικά με νεα έκδοση λογισμικού εφόσον υλοποιηθεί στο ύψιστο βαθμο απο Google/Sony.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Υπαρχουν σοβαρα περιθωρια βελτιωσης. Αυτη τη στιγμη η συσκρυη ειναι αισθητα πιο αργη, λχ απο το z3 tablet, που εχει τον 801. Το τηλεφωνο στους επομενους μηνες πιστευω θα γινει πολυ καλυτερο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα παιδιά! Μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμο το android M για το Ζ5;

Νομίζω ότι η τελευταία ενημέρωση λέει για μέσα Φεβρουαρίου

Νομίζω ότι η τελευταία ενημέρωση λέει για μέσα Φεβρουαρίου

Πέρα από το σχεδιασμό του που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες φίρμες, αποτελεί μια καλή αγορά σε βάθος χρόνου? Δεδομένου των χαρακτηριστικών του(επεξεργαστής=snapdragon 810,3gb ram,camera) αλλά και της υποστήριξης από sony.

Σε σύγκριση με κάποιο κινέζικο brand που προσφέρει περισσότερα στην ίδια τιμή περίπου, όπως το meizu 5 pro, ποια θα ήταν η γνώμη σας???

Edited by EnGiNeEr87

• The title was changed to Sony Xperia Z5