Jump to content

EnGiNeEr87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EnGiNeEr87

  1. EnGiNeEr87

    LG G5

    Καλησπέρα, έφτασε ο καιρός να αλλάξω συσκευή και δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Αρχικά μου άρεσε το lg V10, αλλά με το που βγήκε το G5 θεωρώ πως αποτελεί καλύτερη μακροχρόνια λύση για τις ανάγκες μου. Βέβαια, το s6 αποτελεί μια καλή vfm λύση ενώ καλή εντύπωση μου έκανε το νέο huawei p9. Από κει και πέρα, το xiaomi mi5 και το νέο zte axon 2 με εντυπωσίασαν σχεδιαστικά. Σίγουρα το thread αναφέρεται στο G5 και μιας και με ενδιαφέρει πιο πολύ σαν συσκευή θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτήν έναντι άλλων. Επιθυμία μου είναι να κρατήσω την νέα συσκευή αρκετό καιρό, γύρω στα 3 χρόνια.
  2. EnGiNeEr87

    Meizu Pro 5

    Συμφωνώ puzzle21, απλά ρώτησα να μάθω πιο πολύ εντυπώσεις. Μήπως θα μπορούσες να μου πεις εσύ περισσότερα σχετικά με τη συσκευή??? Έχω διαβάσει αρκετά reviews και το κυριότερο που με απασχολεί είναι πως αντιμετωπίζει κάποιος ένα θέμα βλάβης της συσκευής από τη στιγμή που δεν υπάρχει εκπροσώπηση της εταιρείας στην Ευρώπη. Ακόμη, σαν user experience τί γνώμη έχεις για τη συσκευή σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες???
  3. Πέρα από το σχεδιασμό του που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες φίρμες, αποτελεί μια καλή αγορά σε βάθος χρόνου? Δεδομένου των χαρακτηριστικών του(επεξεργαστής=snapdragon 810,3gb ram,camera) αλλά και της υποστήριξης από sony. Σε σύγκριση με κάποιο κινέζικο brand που προσφέρει περισσότερα στην ίδια τιμή περίπου, όπως το meizu 5 pro, ποια θα ήταν η γνώμη σας???
  4. EnGiNeEr87

    Meizu Pro 5

    Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Αγόρασες δεύτερο για να πουλήσεις το πρώτο??? Μήπως αντιμετωπίζει κάποιο θέμα? Ποια έκδοση είναι? Με τα 4gb? Γενικά, ποια η γνώμη σου για τη συσκευή συγκριτικά με άλλες ναυαρχίδες τύπου s6, note 4, z5 ???
  5. EnGiNeEr87

    Meizu Pro 5

    Καλησπέρα σας παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το m 5 pro. Από ποιο κατάστημα προτείνεται να γίνει η αγορά και εσείς σε τι τελικό ποσό το πήρατε μαζί με μεταφορικά? Το κινητό από αυτά που βλέπω έρχεται με την flyme 4.5 . Οι αναβαθμίσεις στο λειτουργικό γίνονται αυτόματα ή πρέπει κάθε φορά να τις βάζει κάποιος μόνος του όπως διαβάζω κάποιοι προσπαθείτε? Το κινητό λειτουργεί με οποιονδήποτε πάροχο τηλεφωνίας? Σε διάφορα site πώλησης κινητών τηλεφώνων βλέπω μερικούς κατά την αγορά να αναγράφουν οδηγίες στους υπεύθυνους τι να κάνουν προτού το στείλουν. Για παράδειγμα: 1) 2) Install Google play store and Google apps 3) Install the LATEST but ORIGINAL version (English), DO NOT install the multi language one 4) Remove ALL Chinese apps 5) Check that the phone works properly 100% (after root) and for any damage (Software/Hardware) or screen problems (pixels/scratches) before send 7) Send EU adapter 8) Make sure all gifts are included 9) Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation 10) Send me the tracking number Πιστεύετε ότι είναι μια πάγια τακτική για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο? Ειδικά ότι αφορά το rooting και το install google store είναι απαραίτητα για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά από roms ενώ φυσικά θα παίρνει τις αναβαθμίσεις του λογισμικού αυτόματα? Παρακαλώ δώστε τα φώτα σας διότι δεν γνωρίζω πολλά και δεν θέλω να δώσω τσάμπα χρήματα για κάτι που δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω με άνεση. Με το θέμα της εγγύησης, πώς κινούμαστε σε περίπτωση βλάβης??? Πρέπει κάποιος να περάσει custom roms για να φύγουν οι κινέζικες εφαρμογές ή γίνεται και αλλιώς όπως γράφουνε κάποιοι που τ παραγγέλνουν με το μήνυμα που έγραψα πιο πάνω???
  6. EnGiNeEr87

    Meizu Pro 5

    Κάποιος να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση αγοράς και μεταχείρισης του m 5 pro??? Ακόμη, αγοράζοντας από μεταπωλητές υπάρχει εγγύηση???Και αν ναι πρέπει να το στείλεις Κίνα?
  7. EnGiNeEr87

    Meizu Pro 5

    Καλησπέρα σας παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το m 5 pro. Από ποιο κατάστημα προτείνεται να γίνει η αγορά και εσείς σε τι τελικό ποσό το πήρατε μαζί με μεταφορικά? Το κινητό από αυτά που βλέπω έρχεται με την flyme 4.5 . Οι αναβαθμίσεις στο λειτουργικό γίνονται αυτόματα ή πρέπει κάθε φορά να τις βάζει κάποιος μόνος του όπως διαβάζω κάποιοι προσπαθείτε? Το κινητό λειτουργεί με οποιονδήποτε πάροχο τηλεφωνίας? Σε διάφορα site πώλησης κινητών τηλεφώνων βλέπω μερικούς κατά την αγορά να αναγράφουν οδηγίες στους υπεύθυνους τι να κάνουν προτού το στείλουν. Για παράδειγμα: 1) Mark as a "GIFT" and declare a low value to avoid custom taxes 2) Install Google play store and Google apps 3) Install the LATEST but ORIGINAL version (English), DO NOT install the multi language one 4) Remove ALL Chinese apps 5) Check that the phone works properly 100% (after root) and for any damage (Software/Hardware) or screen problems (pixels/scratches) before send 7) Send EU adapter 8) Make sure all gifts are included 9) Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation 10) Send me the tracking number Πιστεύετε ότι είναι μια πάγια τακτική για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο? Ειδικά ότι αφορά το rooting και το install google store είναι απαραίτητα για κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά από roms ενώ φυσικά θα παίρνει τις αναβαθμίσεις του λογισμικού αυτόματα? Παρακαλώ δώστε τα φώτα σας διότι δεν γνωρίζω πολλά και δεν θέλω να δώσω τσάμπα χρήματα για κάτι που δεν θα μπορώ να αξιοποιήσω με άνεση.
×
×
  • Create New...