sfortis Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι αλλά δεν βολευει καθόλου. Πρέπει να κάνεις dtap σε κενό χώρο και όχι οπουδήποτε στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Οσοι εχουν κανει την τελευταια αναβαθμιση, υπαρχει στον launcher επιλογη για double rap to screen off? Οπως στο z3 tablet? Ναι πατάς σε κάποιο άδειο μέρος της οθόνης και σβήνει (double tap). Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εμενα παντως τωρα μιας και αναφερθηκε το Double tap,ειχα θεματα με την 6.0 δηλαδη οταν το ειχα ενεργο με κλειδωμενη οθονη και τυχαινε να το εβαζα στην τσεπη του τζην το εβγαζα και ειχε ενεργοποιηθει η οθονη απο μονη της και ειχαν πατηθει διαφορα(dialer,κλπ) και το απενεργοποιησα.Οσο το ειχα ανενεργο το double tap δεν το παρυσιαζε..Βεβαια δεν εχω παρει ακομα την 6.01 για να ξερω αν διορθωθηκε το συγκεκριμενο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι πατάς σε κάποιο άδειο μέρος της οθόνης και σβήνει (double tap). Στάλθηκε από το E6653 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nice! μετά όμως ξεκλειδώνει με το δακτυλικό ή θα θέλει κωδικό? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παντως τωρα μιας και αναφερθηκε το Double tap,ειχα θεματα με την 6.0 δηλαδη οταν το ειχα ενεργο με κλειδωμενη οθονη και τυχαινε να το εβαζα στην τσεπη του τζην το εβγαζα και ειχε ενεργοποιηθει η οθονη απο μονη της και ειχαν πατηθει διαφορα(dialer,κλπ) και το απενεργοποιησα.Οσο το ειχα ανενεργο το double tap δεν το παρυσιαζε..Βεβαια δεν εχω παρει ακομα την 6.01 για να ξερω αν διορθωθηκε το συγκεκριμενο... Να το βάζεις με την οθόνη προς τα έξω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Να το βάζεις με την οθόνη προς τα έξω. χμ,δεν το ειχα σκεφτει αυτο.ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Να το βάζεις με την οθόνη προς τα έξω. χμ,δεν το ειχα σκεφτει αυτο.ευχαριστω... Εγώ είχα θέμα και έτσι και το είχα καταργήσει. Είχα κατανάλωση μπαταρίας γιατί αναβε και έσβηνε η οθόνη προφανώς. Με την 6 έχεις επιλογή μόνο για σβήσιμο οθόνης.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εγώ είχα θέμα και έτσι και το είχα καταργήσει. Είχα κατανάλωση μπαταρίας γιατί αναβε και έσβηνε η οθόνη προφανώς. Με την 6 έχεις επιλογή μόνο για σβήσιμο οθόνης.. Νίκο, στο τάμπλετ, με την 6.0.1 έχει διπλό tap και για άναμμα και για σβήσιμο οθόνης. Καλή μαγκιά! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Εμένα ακόμα να έρθει με custom gr rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Νίκο, στο τάμπλετ, με την 6.0.1 έχει διπλό tap και για άναμμα και για σβήσιμο οθόνης. Καλή μαγκιά! Αφου στο είχα πει από το Ζ3 ήδη ότι το φέρνει...όντως λέει το κλείδωμα πιο πολύ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αφου στο είχα πει από το Ζ3 ήδη ότι το φέρνει...όντως λέει το κλείδωμα πιο πολύ.. Ναι ρε, μου το είχες πει, αλλά νόμιζα ότι έκανες λάθος γιατί στο Ζ5 δεν υπήρχε αυτό το feature. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παιδες..5-6 ωρες οθονη βγαζετε ευκολα?σε μια μερα παντα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 παιδες..5-6 ωρες οθονη βγαζετε ευκολα?σε μια μερα παντα 2-2.30 με το ζορι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 2-2.30 με το ζορι. Ναι, τοσο σε διαστημα 1 μερας με μικτη χρηση wifi/ δικτυου και πολλους ομως συγχρονισμους να τρεχουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγώ με lollipop που ήρθε το κινητό έφτανα 7 ώρες άνετα. Χωρίς δεδομένα,πάντα ανοιχτό wifi με πολύ viber και Facebook messenger. Με την 6 έπεσε λίγο αλλά έφτανα τις 6 ώρες άνετα. Με το update που πήρε η 6 άλλαξαν όλα. Σπάνια φτάνω τις 5 ώρες και συνήθως είμαι στις 4. Με την ίδια χρήση,ίδιες εφαρμογές και αυτόματη φωτεινότητα στη μέση.Η 6.01 δεν μου εχει έρθει ακόμα ούτε ΟΤΑ ούτε στο companion.οταν έρθει θα τη βάλω με καθαρή εγκατάσταση και βλέπουμε. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγώ με lollipop που ήρθε το κινητό έφτανα 7 ώρες άνετα. Χωρίς δεδομένα,πάντα ανοιχτό wifi με πολύ viber και Facebook messenger. Με την 6 έπεσε λίγο αλλά έφτανα τις 6 ώρες άνετα. Με το update που πήρε η 6 άλλαξαν όλα. Σπάνια φτάνω τις 5 ώρες και συνήθως είμαι στις 4. Με την ίδια χρήση,ίδιες εφαρμογές και αυτόματη φωτεινότητα στη μέση.Η 6.01 δεν μου εχει έρθει ακόμα ούτε ΟΤΑ ούτε στο companion.οταν έρθει θα τη βάλω με καθαρή εγκατάσταση και βλέπουμε. Sent from my iPad using Tapatalk Με πόση αναμονή όλα αυτά όμως? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 μου φαίνονται εξωγήινα τα νούμερα αυτά. Δεν τα εχω δει ποτέ, ούτε καν έχω πλησιάσει! Φυσικά στη συσκευή ειναι πάντα όλα ενεργοποιημενα, BT-WiFi-GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγω πριν της 6 επαιζα καπου στις 5-5.30 ωρες με πολλους συγχρονισμους και wifi/data Με την 6 επεσα στις 3 ωρες με το ζορι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Εγω πριν της 6 επαιζα καπου στις 5-5.30 ωρες με πολλους συγχρονισμους και wifi/data Με την 6 επεσα στις 3 ωρες με το ζορι. Πως γίνεται αυτό ρε παιδια το Ζ3 στην 6 πάει ακόμα καλύτερα η μπαταρία του Μήπως έχετε drain από κάπου; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Πως γίνεται αυτό ρε παιδια το Ζ3 στην 6 πάει ακόμα καλύτερα η μπαταρία του Μήπως έχετε drain από κάπου; Κατα τη γνωμη μου, και το Ζ5 καλυτερα παει. Ομως, χρησιμοποιωντας τη συσκευη σε πραγματικες συνθηκες, με συγχρονισμους, εναλλαγες δικτυων, 4g κλπ, το sot δεν μπορει να ειναι 5 και 6 ωρες. Αν το βγαλω απο φορτιστη και το βλεπω youtube μεχρι να σβησει, οκ. Μπορει να βγαλει και 8 ωρες, δεν ξερω. Αλλα αυτο δεν εχει νοημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Κατα τη γνωμη μου, και το Ζ5 καλυτερα παει. Ομως, χρησιμοποιωντας τη συσκευη σε πραγματικες συνθηκες, με συγχρονισμους, εναλλαγες δικτυων, 4g κλπ, το sot δεν μπορει να ειναι 5 και 6 ωρες. Αν το βγαλω απο φορτιστη και το βλεπω youtube μεχρι να σβησει, οκ. Μπορει να βγαλει και 8 ωρες, δεν ξερω. Αλλα αυτο δεν εχει νοημα. Τα παιδιά το συγκρίνουν με πως ήταν πριν με την λολι άρα θα λένε για περίπου ίδιες συνθήκες Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 http://support.sonymobile.com/gr/xperiaz5/software/ Πιο πρόσφατο διαθέσιμο λογισμικό Ενδέχεται να έχετε ήδη το πιο πρόσφατο λογισμικό, ανάλογα με την ημερομηνία αγοράς. Οι ενημερώσεις λογισμικού διατίθενται για λήψη σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ανάλογα με το λειτουργό του δικτύου ή/και τη χώρα. Συνεπώς, δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια ακριβή ημερομηνία για τη διάθεση μιας συγκεκριμένης ενημέρωσης για τη συσκευή σας. Έκδοση Android: Android 6.0 (Marshmallow) Πιο πρόσφατο διαθέσιμο λογισμικό: 32.2.A.0.224 Έναρξη κυκλοφορίας: 2016-06-06 Για να βρείτε την τρέχουσα έκδοση λογισμικού της συσκευής σας: Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο -> Αριθμός δομής / έκδοσης Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων λογισμικού εξαρτάται από τη χώρα ή/και το λειτουργό σας. Περιλαμβάνεται σε αυτό το λογισμικό Βελτιωμένες ρυθμίσεις απορρήτου: διαχειριστείτε και ελέγξτε τα δικαιώματα δεδομένων εφαρμογής. Ολοκαίνουριο περιβάλλον κάμερας: κάντε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις με απλές χειρονομίες. Έξυπνη διάρκεια ζωής μπαταρίας: κάντε περισσότερα για μεγαλύτερο διάστημα, με το Doze και το App Standby. Μηνύματα Xperia™: εκφραστείτε με δημιουργικότητα με την εύκολη πρόσβαση εντός εφαρμογής στα Αυτοκόλλητα. Direct Share: μοιραστείτε τη δραστηριότητα με φίλους, πρόσφατες επαφές και λίστες εφαρμογών. αλα εμενα δεν εχει ερθει τιποτα ακομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Τα παιδιά το συγκρίνουν με πως ήταν πριν με την λολι άρα θα λένε για περίπου ίδιες συνθήκες Απο το Δεκεμβριο εχω τη συσκευη, την εχω δουλεψει με λολιποπ.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Δεν μας είχε συνηθίσει η Sony σε τέτοια πράγματα με υποβάθμιση εμπειρίας χρήσης με σημαντική αναβάθμιση λογισμικού στο πρόσφατο παρελθόν. Υποτίθεται με την 6 θα έπαιρνε τα πάνω της η συσκευη απο άποψη αυτονομίας. Η στην χειρότερη στα ίδια με 5.1.1. Μπορει ο συνδυασμός 810 με 2900 μπαταρία να μην βοηθάει,αλλα ειναι πισωγύρισμα η μείωση αυτονομίας που επέφερε η εταιρία με νεότερη έκδοση android. Μάλλον η z3 σειρά ηταν το κύκνειο άσμα της ειδικά στο τομέα αυτονομίας δύσκολα θα δούμε τέτοιες επιδόσεις και απο την νεα Χ σειρά. Κρίμα. Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Τόσο πολύ έπεσε η αυτονομία; Με την 6 έχω το λιγότερο +30% παραπάνω σε σχεση με το G4. Πάντως, για την οθόνη που έχει, το SOT είναι τέλειο. Έρχεται και ένα full review έτσι για το καλό. :D Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Και εγώ ικανοποιημένος είμαι από τη μπαταρία αν και δεν ξέρω τι αυτονομια είχε οταν φορούσε ακόμα τη lollipop μιας και όταν το πήρα φορούσε ήδη τo Marshmallow. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα μου έβγαλε 3 ωρες τουλάχιστον σερφάρισμα(με wifi) αρκετή μουσική και γύρισα σπίτι με 40% μπαταρία:) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts