antonis_kiriazis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Την πέρασα πριμ από λίγο. Σίγουρα απέκτησε την σπιρταδα που του έλειπε, αποτελέσματα κάμερα δεν έχω δει ακόμα αλλά σαν εφαρμογή ανοίγει σαφώς ποιο γρήγορα. Το μόνο μεγάλο φάουλ μέχρι στιγμής για μένα είναι το ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα. Επειδή έχω θήκη πρέπει να το πετύχεις ακριβώς πράγμα πολύ δύσκολο και από την στιγμή που δεν θα πιάσει με την μια,αναγκαστικά πρέπει να βάλω κωδικό. Ενώ πριν έπιανε 9 στα 10 κι όταν δεν έπιανε, στην οθόνη κλειδώματος σου επέτρεπε να ξανά δοκιμάσεις, ενώ τώρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Την πέρασα πριμ από λίγο. Σίγουρα απέκτησε την σπιρταδα που του έλειπε, αποτελέσματα κάμερα δεν έχω δει ακόμα αλλά σαν εφαρμογή ανοίγει σαφώς ποιο γρήγορα. Το μόνο μεγάλο φάουλ μέχρι στιγμής για μένα είναι το ξεκλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα. Επειδή έχω θήκη πρέπει να το πετύχεις ακριβώς πράγμα πολύ δύσκολο και από την στιγμή που δεν θα πιάσει με την μια,αναγκαστικά πρέπει να βάλω κωδικό. Ενώ πριν έπιανε 9 στα 10 κι όταν δεν έπιανε, στην οθόνη κλειδώματος σου επέτρεπε να ξανά δοκιμάσεις, ενώ τώρα όχι. Σχετικα με το αποτυπωμα, υπαρχει καποιος περιορισμος ΓΕΝΙΚΑ στην 6 που για να δουλεψρε απαιτει να μην εχει κλειδωθει η οθονη με gesture. Αν λοιπον χρησιμοποιεις καποια εφαρμογη για κλειδωμα της οθονης (πχ nova με gesture κλπ) τοτε, μετα την αναγνωριση του αποτυπωματος, θα σου ζηταει και το πιν. Αν κλειδωνεις την οθονη ομως, με το κουμπι, τοτε κανενα προβλημα. Αυτο ειναι καινουριο φρουτο του android (διαβαζω οτι και στα νεξους το ιδιο ισχυει) και δεν εχει να κανει ειδικα με τη σονυ και το Ζ5. Περαν αυτου, το αποτυπωμα λειτουργει ισως και καλυτερα απο πριν, κανενα προβλημα. Το μονο bug που εχω εντοπισει ειναι με το small apps tray, που πεφτει πανω στα on screen buttons. (το ανεφερα και πιο πανω). Αυτο συμβαινει μονο οταν απο το μενου ρυθμισεις>προσβασιμοτητα> υπηρεσιες , καποιος βαλει στο <ενεργο> καποια υπηρεσια. Σπαστικο, αλλα οκ, τουλαχιστον βρηκα (μονος μου) την πηγη του προβληματος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι και δεν έχω άλλο gesture, η λειτουργία του σίγουρα έχει αλλάξει που έγινε ποιο ευαίσθητη και δεν σου δίνει την δυνατότητα να ξανά δοκιμάσεις αν δεν πιάσει με την μία. Αύριο μπορεί να του κάνει clean install,θα το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι και δεν έχω άλλο gesture, η λειτουργία του σίγουρα έχει αλλάξει που έγινε ποιο ευαίσθητη και δεν σου δίνει την δυνατότητα να ξανά δοκιμάσεις αν δεν πιάσει με την μία. Αύριο μπορεί να του κάνει clean install,θα το δω. Μάλλον να του κάνεις. 99% των θεμάτων οφείλονται σε μη καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 εχει ξανα αναφερθει οταν μας ερχεται νεα εκδοση του λειτουργικου κανουμε παντα ενα backup και κανουμε παντα καθαρη εγκατασταση για να αποφυγουμε προβληματα και καταπυπα απο το προηγουμενο λογισμικο ακομα και εγω που θα δοσω το Ζ θα του ξανα κανω μια καθαρη εγκατασταση και μετα οχι πληρη επαναφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 (edited) Καλημέρα, σκέφτομαι για αγορά μεταξύ z5 και z5 premium. Η ερώτηση είναι ότι βολεύει στην χρήση το μεγάλο ή καλύτερα να πάω στο κανονικό ? Edited March 15, 2016 by djpar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλημέρα, σκέφτομαι για αγορά μεταξύ z5 και z5 premium. Η ερώτηση είναι ότι βολεύει στην χρήση το μεγάλο ή καλύτερα να πάω στο κανονικό ? για 0.3 ιντσες διαφορά και μια 4Κ οθόνη που δεν θα την καταλάβεις σχεδόν ποτε σε τόσο μικρό μέγεθος δεν νομίζω οτι αξίζει τον εξτρα όγκο το premium, εκτός αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλημέρα, σκέφτομαι για αγορά μεταξύ z5 και z5 premium. Η ερώτηση είναι ότι βολεύει στην χρήση το μεγάλο ή καλύτερα να πάω στο κανονικό ? Το κανονικό υπερτερεί μεταξύ τους. Καλυτερη αυτονομια,καλυτερο κράτημα,πιο premium feeling με το frosted glass εκτός αν σου αρέσουν καθρέπτες να γεμίζει γλίτσα και δάχτυλιες all time με το πολυ glossy φινίρισμα του Premium. Απο την αλλη ουτε και το 4K θα το χαρείς παρα ελαχιστα. Και η τιμη εξισου υπερτερεί το κανονικό. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ζ5 θα σου ελεγα και γω για τους λογους που ειπαν και οι απο πανω. + οτι θεωρω τις γυαλιστερες επιφανειες πολυ κιτς, το frosted glass δειχνει πιο premium και σοβαρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το premium είναι καλύτερο αν βλέπεις αρχεία βίντεο στο YouTube ή ταινίες σε 4Κ ανάλυση, ή να θες να το συνδυάσεις με vr headset αλλά σε όλες τις άλλες χρήσεις δε βλέπεις καμία διαφορά από το απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αξίζει να φύγω από z να πάω σε z5 η δεν θα δω διαφορά. Αλλάζω κυρίως λόγο κάμερας αλλιώς το κινητό κάθετε μια χαρά στην χρήση που κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αξίζει να φύγω από z να πάω σε z5 η δεν θα δω διαφορά. Αλλάζω κυρίως λόγο κάμερας αλλιώς το κινητό κάθετε μια χαρά στην χρήση που κάνω Φαντασου οτι το συγκρινα με Ζ3+ και ειδα αρκετη διαφορα στην καμερα. Απο την αλλη ομως το OIS παραμενει ελλειψη για τις φωτογραφιες μονο γιατι στο βιντεο δεν υπαρχει καλυτερη σταθεροποιηση στην αγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αξίζει να φύγω από z να πάω σε z5 η δεν θα δω διαφορά. Αλλάζω κυρίως λόγο κάμερας αλλιώς το κινητό κάθετε μια χαρά στην χρήση που κάνω καμία σχέση το ενα κινητό με το άλλο.. εννοείται πως αξίζει να πας στο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Τελικά δεν έφταιγε η καθαρή εγκατάσταση ή η μη καθαρή της 6 με το πρόβλημα που είχα με την αναγνώριση του δαχτυλικου αποτυπωματος.Αλλά η εφαρμογή screen lock που έχω για το κλείδωμα της οθόνης με την 6 δεν δουλεύει όπως απροβληματιστα μου δούλευε με την 5,μικρό το κακό θα δοκιμάσω κάποια άλλη. Κάτι άλλο, πως στο καλό επιλέγουμε δικό μας ήχο κλήσης; Πατάω στο + μέσα στους ήχους μου εμφανίζει λευκή οθόνη και μήνυμα πως δεν βρέθηκε περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Τελικά δεν έφταιγε η καθαρή εγκατάσταση ή η μη καθαρή της 6 με το πρόβλημα που είχα με την αναγνώριση του δαχτυλικου αποτυπωματος.Αλλά η εφαρμογή screen lock που έχω για το κλείδωμα της οθόνης με την 6 δεν δουλεύει όπως απροβληματιστα μου δούλευε με την 5,μικρό το κακό θα δοκιμάσω κάποια άλλη. Κάτι άλλο, πως στο καλό επιλέγουμε δικό μας ήχο κλήσης; Πατάω στο + μέσα στους ήχους μου εμφανίζει λευκή οθόνη και μήνυμα πως δεν βρέθηκε περιεχόμενο. Μα στο είπα!! Αν έχεις κάποιο άλλον τρόπο να κλειδώνεις την οθόνη, πλην του κουμπιού, μετά σου ζητάει το pin. Για την επιλογή ήχου, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν πατάω το + μου βγάζει τη μουσική μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αν ειναι δυνατον να περιγραψει καποιος τα βηματα για καθαρη εγκατασταση, ωστε να μην κανω κατι λαθος.. Να κανω backup ειναι απαραιτητο; ακομα και αν δεν με ενδιαφερει να χασω κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Μα στο είπα!! Αν έχεις κάποιο άλλον τρόπο να κλειδώνεις την οθόνη, πλην του κουμπιού, μετά σου ζητάει το pin. Για την επιλογή ήχου, δεν έχει αλλάξει κάτι. Όταν πατάω το + μου βγάζει τη μουσική μου. Οκ,απλώς πριν λειτουργούσε με την λολι γιαυτό μου έκανε εντύπωση. Αυτό με τους ήχους πάντως δεν το βρήκα,δεν μου εμφανίζει καν την μουσική μου στην εφαρμογή "Μουσική" ενώ έχω μέσα στην κάρτα sd και έπαιζε πριν κανονικά. Στην βοήθεια που πάτησα από κάτω αναφέρει πως καλό είναι να μεταφέρω μουσική με το media go από τον υπολογιστή έτσι ώστε κατά την διάρκεια μεταφοράς να τα μετατρέπει σε υποστηριζόμενα από την συσκευή αρχεία,είναι δυνατόν; Πριν δεν είχα πρόβλημα,ενώ άμα πάω στην κάρτα μέσω file explorer και επιλέξω κάποιο κομμάτι μου το παίζει με την 'Μουσική" :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Περιεργο. Βγαλε και ξαναβαλε την καρτα. Αν εχεις πολλα αρχεια ισως θελει 3-4 λεπτα για να ενημερωθει πληρως. Στην εφαρμογη "αλμπουμ" αραγε, βλεπει τις φωτογραφιες που τυχον εχεις στην καρτα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ναι αυτό είναι το περίεργο.Και στο "άλμπουμ" και στο "βίντεο" εμφανίζει τα αντίστοιχα αρχεία κανονικά.... Θα την βγάλω και θα την ξανά βάλω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasdani Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Αν ειναι δυνατον να περιγραψει καποιος τα βηματα για καθαρη εγκατασταση, ωστε να μην κανω κατι λαθος.. Να κανω backup ειναι απαραιτητο; ακομα και αν δεν με ενδιαφερει να χασω κατι; Το ιδιο κι απο εμενα... Θα ηθελα κάποιος να μας δωσει οδηγίες για ''καθαρη'' εγκατάσταση καθώς και τα πλεονεκτήματα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Συνήθως "καθαρή" εγκατάσταση κάνουμε όταν πρόκειται να λάβουμε major update. Με τον τρόπο αυτόν καταφέρνουμε να μην μπλέξουμε τις εκδόσεις μεταξύ τους ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα συμβατότητας ανάμεσα σε εφαρμογές και λογισμικό αφού η νέα έκδοση δεν θα πάει να "κάτσει" πάνω στην παλιά. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για clean install είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τη συσκευή, έπειτα περνάμε την νέα έκδοση μέσω PC Companion και μετά ξανά επαναφορά μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petevam Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 καλησπέρα! λέω μετά από 5 χρόνια iOS να γυρίσω στο android, μέχρι να βγει το iPhone 7, μετά βλέπουμε μπορεί να μην θέλω να ξανά γυρίσω :rotfl: έχετε κάποιο link να δω samples από φωτογραφίες? και γενικά στο manual με λίγο ψάξιμο κτλ βγάζεις καλές? η κάμερα είναι μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι (iPhone 6 έχω, αξιοπρεπή αποτελέσματα χωρίς ρυθμίσεις κτλ), στους άλλους τομείς βλέπω απροβλημάτιστα τρέχει, τώρα που πήρε και την marshmallow ποιος το πιάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλημέρα σε όλους τους χρηστες Ζ5. Ολες οι απορίες σχετικά με την αναβάθμιση σε ΜΜ και άλλα πολλά είναι λυμένα εδω! http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/bd-p/xperia_z5 Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Σαν και εμένα και εσύ από το πρώτο στο τελευταίο Ζ Σκέψου πως είναι ή σειρά 1 της bmw με την σειρά Ζ5 αλο το ένα αλο το αλο εγώ το πήρα σε λευκό έτσι για διάφορα εγω πηρα ενα λευκο Ζ5 συσκευασια ενα ζευγαρι ακουστικα mh-750 μια προστασιας οθονης ζελατινα φωρτιστη σε μαυρο χρωμα και φυλαδια σε ελληνικα το πηρα απο το κινητομανια που ειχα παρει και το Ζ τωρα ειναι ξεκινησε να φωρτιζει απο το 55% θα το ανοιξω να το ελενξω με τα διαγνωστικα αυριο θα αλαξω την καρτα απο το Ζ απο Micro σε nano δεν πυστευω να πειραζει που ειπα απο που το πηρα? αν πειραζει να με ενημερωσουν η admin και moder ευχαριστω Edited March 17, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλοριζικο,:) Σε μας που το εχουμε παρει πριν τα Χριστουγεννα δεν εβαζαν ακουστικα στη συσκευασια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts