Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και όμως χωρίς φως,στο αυτόματο,σε δωμάτιο χωρίς φως βγάζω φωτογραφία,τουλάχιστον στην οθόνη του 920 πολύ καλή. Έχει πολύ δυνατό διπλό led φλας.

Ψάχνω τον αντικαταστάτη του & κοιτάω σε android μεριά γιατί το 950 είναι ακριβό.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

μάλλον τα μπερδέψαμε λίγο.... με φλάς σε σκοτεινό δωμάτιο όλα τα τηλέφωνα βγάζουν μια χαρά φώτο.... και χωρίς φλάς μόνο με υπέρυθρες μπορείς να δεις στο σκοτάδι..

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μάλλον τα μπερδέψαμε λίγο.... με φλάς σε σκοτεινό δωμάτιο όλα τα τηλέφωνα βγάζουν μια χαρά φώτο.... και χωρίς φλάς μόνο με υπέρυθρες μπορείς να δεις στο σκοτάδι..

κοιτα, τα σονυ δεν φημιζονται για τα δυνατα τους φλας. Εχουν βελτιωσει την ενταση αλλα δεν ειναι οπως τα διπλα led αλλων. ειναι μονα και οχι ο,τι πιο δυνατο.

Απο εκει και περα, προσωπικα το θεωρω το τελευταιο κριτηριο αυτο γιατι στις 1000 φωτο θα χρειαστει μονο σε πολυ κοντινες και σε προσωπα, εκτος αν πιστευεις οτι εχει νοημα το φλας σε βραδινα τοπια.

Αν πχ θες σε ενα τραπεζι να βγαλεις ή σε δωματιο κτλ σε εναν καφε και τετοια τοτε το Ζ5 δεν ειναι 1η επιλογη εφοσον το βαζεις ψηλα το φλας.

Εγω πιο πολυ φακο το χρησιμοποιω παρα φλας, οπου εκει δε με νοιαζει η ενταση, απλα λιγο φως για να βρω κλειδια ή αν πεσει κατι κατω κτλ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Στα πόσα λέτε αξίζει αυτό το κινητό;

εγω θα το επαιρνα στα 400-450. ΠΑραπανω προτιμω S6.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Υπάρχει tempered glass για το πίσω μέρος της συσκευής ;

Οποίος έχει δει κατι ας ενημερώσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Το iso μπορεί να επιλεγεί μόνο στα 8mp; αυτό είναι κακό; διορθώθηκε; έχω ψηθεί άσχημα να το πάρω αλλά δεν λεει να πεσει η τιμη!

Το iso μπορεί να επιλεγεί μόνο στα 8mp; αυτό είναι κακό; διορθώθηκε; έχω ψηθεί άσχημα να το πάρω αλλά δεν λεει να πεσει η τιμη!

Από ότι ξέρω νομίζω μέχρι 20.7 μπορεί να πάει το Superior Auto και έχεις να διαλέξεις πόσα MP θέλεις. Και βασικά έχει πέσει αρκετά η τιμή του όταν σε γνωστά καταστήματα κάνει ακόμα 769 ενώ σε σκρουτζομαγαζο έχει πάει στα 530

κατάλαβα, θα προτιμήσω κάποιον επίσημο αντιπρόσωπο γιατί φοβάμαι τα λοιπά καταστήματα δεν το εχω ψάξει τόσο. Η κάμερα όντως είναι τόσο καλή; άλλα review λενε οτι ειναι απίστευτη άλλα λένε οτι είναι χειρότερη από iphone 6s και samsung s6, ξέρει κανείς τι ισχύει τελικά απο εμπειρία;; είμαι άσχετος γενικά, με ενα lumia δανεικό κυκλοφορώ.θέλω και σε χαμηλό φωτισμό να τραβάει καλές φωτο

Galaxy s6 LG g4 δεν τα φτάνει στην κάμερα . Σε ημερήσιες φωτογραφίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Βγάζει αρκετά καλες.σε χαμηλό φωτισμό και ειδικα στο αυτόματο δεν πρόκειται να πάρεις φωτογραφία της προκοπής. Εάν παίξεις στο manual εκεί αλλάζουν τα πράγματα.

Nikos_Mpl:Το είδα χθες σε χρυσό. Τελικά δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με γυφτικο. Το έβαλα δίπλα δίπλα με το edge plus το δικό μου και είναι ένα κλικ ποιο σκούρο το Ζ5. Ωραίο χρυσό έχει τελικά

Edited by giorgos_dinamik

Galaxy s6 LG g4 δεν τα φτάνει στην κάμερα . Σε ημερήσιες φωτογραφίες δεν θα έχεις πρόβλημα. Βγάζει αρκετά καλες.σε χαμηλό φωτισμό και ειδικα στο αυτόματο δεν πρόκειται να πάρεις φωτογραφία της προκοπής. Εάν παίξεις στο manual εκεί αλλάζουν τα πράγματα.

Nikos_Mpl:Το είδα χθες σε χρυσό. Τελικά δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με γυφτικο. Το έβαλα δίπλα δίπλα με το edge plus το δικό μου και είναι ένα κλικ ποιο σκούρο το Ζ5. Ωραίο χρυσό έχει τελικά

Καλησπερα.

Το αγορασες τελικα;

Εγω το εχω παραγγειλει απο το you και περιμενω....:rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπερα.

Το αγορασες τελικα;

Οχι δεν το έχω αγοράσει ακόμα.μετά τις γιορτές θα γίνει η αγορά.Αλλά έχω κολλήσει σε αυτο και ανάμεσα στο premium. Το μονο σίγουρο είναι ότι για δεύτερη συσκευή θα έχω sony :)

Καλησπερα.

Το αγορασες τελικα;

Σε χρυσο ρε Φλωρινιωτη;;; :lol:

Ασε ξερω, εισαι φαν του μαυρου! :D

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Σε χρυσο ρε Φλωρινιωτη;;; :lol:

Ασε ξερω, εισαι φαν του μαυρου! :D

Δεν ειπα για χρωμα ρε παιδια, αμεσως να με προγκιξετε!!! :lol:

Μαυρο το περιμενω απο το you. Αλλα λεει 4-7 εργασιμες. :cry:

Καλησπέρα. Έχω το Ζ3 και σκέφτομαι τώρα με την εορταστική προσφορά να το δώσω και να πάρω το Ζ5. Αξίζει η αλλαγή; Τι διαφορές θα βρώ;

Καλησπέρα. Έχω το Ζ3 και σκέφτομαι τώρα με την εορταστική προσφορά να το δώσω και να πάρω το Ζ5. Αξίζει η αλλαγή; Τι διαφορές θα βρώ;

Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει και τόσο η μετάβασή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρκετα καλυτερη καμερα ακομα και στο auto, χειροτερη μπαταρια, λιγο καλυτερη οθονη, χειροτερα ηχεια, καλυτερη εμφανιση (λιγο υποκειμενικο αυτο).

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Για εμένα ειναι ενα αρκετα βελτιωμένο z3.

Στα +

-32gb εσωτερικός χώρος συν micro sd.

-Frosted glass(μεγαλη υπόθεση πραγματικά-ελπίζω να ακολουθήσουν και αλλοι κατασκευαστές)

-Καλυτερα κάμερα συνολικά.

-Ακάλυπτη USB θυρα(ξεμπερδεύεις απο βγάλε -βάζεις καπάκι)

-Πιο ζωντανό και ευδιάκριτο notification led απο το z3.

-Ενα κλικ καλυτερη οθονη(πιο καλό λευκο,ενα κλικ καλυτερη ευκρίνεια εξω,πιο πίστα χρωματα)

Το μοναδικό μείον

-Ενα-δυο κλικ χειρότερη αυτονομια που σε χρόνους SOT μισή ώρα με 45 λεπτά κατω χονδρικά απο z3 η ενα 10% σε ποσοστό περίπου.

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό εντος 15 στην κατηγορία του ειναι καλυτερο ξεκαθαρα στην αυτονομια (m9/s6/s6 edge/G4/p8)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όπως το βλέπω με αυτά που λέτε μάλλον δεν αξίζει η αλλαγή, ούτως ή άλλως είμαι πολύ ικανοποιημένος από το Ζ3.

Ούτως ή άλλως υπάρχουν συγκεκριμένα νήματα για αυτές τις ερωτήσεις. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτως ή άλλως υπάρχουν συγκεκριμένα νήματα για αυτές τις ερωτήσεις. :)

Ωχ, συγνώμη. Αν υπάρχει πρόβλημα παρακαλώ σβήσε τα post.. :)

για μενα αν θες να κανεις αλλαγη ακομα και απο Ζ3 αξιζει το Ζ5 για τους λογους που λεει ο Αλεξ, και κυριως για την καμερα...και το usb.

όντως σε review δεν λενε και τα καλύτερα για low light φωτογραφίες, θα το ψάξω κι αλλο!

όντως σε review δεν λενε και τα καλύτερα για low light φωτογραφίες, θα το ψάξω κι αλλο!

Πάντως σε low light δεν είμαι ευχαριστημένος με το edge γιατί απλά στο αυτοματο δεν δίνει κάτι καλό και το manual του σου δίνει ένα από τραγικό iso 800 που δεν μπορεις να κάνει πολλά άρα θεωρώ ότι το να λέμε πολύ καλύτερα τα άλλα είναι υπερβολη.

Πάντως σε low light δεν είμαι ευχαριστημένος με το edge γιατί απλά στο αυτοματο δεν δίνει κάτι καλό και το manual του σου δίνει ένα από τραγικό iso 800 που δεν μπορεις να κάνει πολλά άρα θεωρώ ότι το να λέμε πολύ καλύτερα τα άλλα είναι υπερβολη.

Νικο, και τα 800 iso ειναι πολλα.

Ετσι και αλλιως, με τετοια ρυθμιση, ο θορυβος ειναι στο θεο και ηψφωτογραφια σχεδον αχρηστη.

Ακομα και με καλες compact δεν μπορεις να τραβηξεις με ασφαλεια πανω απο 400 iso χωρις πολυ φως.

Και 3200 να εφτανε, τι θα το εκανες?

Ε όχι και υπερβολή ότι το G4 και s6 σειρά είναι αρκετά ανώτερα από τα sony σε όλες τις συνθήκες. Το λένε και όλα τα review και όσα έχω δει και μόνος με φιλους και δείγματα. Ακόμα και πιο πρόσφατο lg v10 vs Z5 premium που είδα στην κάμερα ήταν καλύτερο το lg. Το πρόβλημα είναι ότι η Sony ΔΕΝ θέλει να δώσει κάμερα ώστε να ανταγωνιστεί με τους υπόλοιπους. Για μένα μεγάλο φάουλ.

Για σένα μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό ότι τα υπόλοιπα είναι καλύτερα (σεβαστή η άποψη σου) αλλά για μένα η Sony στο θέμα κάμερας είναι πίσω,όπως αστείο είναι που μιλάει και για την καλύτερη κάμερα σε κινητό

• The title was changed to Sony Xperia Z5