Jump to content

Huawei Mate S

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχεις δωσε κάποιο λινκ με ξενες ρομ κ οδηγίες ξεκλειδωματος bootloader.. Το πιθανότερο να χρειαστούν..

Τώρα θα περασω την 321..

Edit : περασα κ την 361 αμέσως μετά κ να δούμε τώρα.....

Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by dkmtb

• Απαντήσεις 816
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ 6 /ΕΜUI 4.0 ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΠΑΩ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡ ΤΙΠΟΤΑ. την εχω ξεζιπαρισμενη στο pc & zipαρισμενο. Edited by STELIOS063

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ 6 /ΕΜUI 4.0 ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΠΑΩ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΠΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡ ΤΙΠΟΤΑ. την εχω ξεζιπαρισμενη στο pc & zipαρισμενο.

Ποια ρομ έχεις τώρα? Ποια διαδικασία ακολουθείς όσον αφορά το zip αρχείο? Αυτή?

-θα κατεβάσεις το αρχείο με τη ρομ

-θα κάνεις unzip το αρχείο και μέσα έχει ένα φάκελο dload που έχει μέσα ένα αρχείο UPDATE.APP.

-κάνεις copy paste το φάκελο dload στην sd card.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ποια ρομ έχεις τώρα? Ποια διαδικασία ακολουθείς όσον αφορά το zip αρχείο? Αυτή?

-θα κατεβάσεις το αρχείο με τη ρομ

-θα κάνεις unzip το αρχείο και μέσα έχει ένα φάκελο dload που έχει μέσα ένα αρχείο UPDATE.APP.

-κάνεις copy paste το φάκελο dload στην sd card.

ΕΧΩβ177 /εχω ξεζιπαρει το αρχειο που πηρα απο hi care.τα εχω σε ενα φακελο που εχει 1)software 2)update up που ειναι κενος?3)huaway klp 4)open sourch klp νομιζω στν φακελο softwer εχει αυτο που λες? σοφτγουερ μετα dld & μεσα UPTADE UP .ΑΥΤΟ ΑΝΙΓΡ/ ΕΠΙΚΚΟΛ? ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ SD DOWNLOAD? η μονο του /τοφακελο dload sthn sd? ok μονο του εγινε χιλα ευχαριστω φιλε μου εγραψε επιτυχης & τωρα βετιστοποιηση σθστηματος

Edited by STELIOS063

ΕΧΩβ177 /εχω ξεζιπαρει το αρχειο που πηρα απο hi care.τα εχω σε ενα φακελο που εχει 1)software 2)update up που ειναι κενος?3)huaway klp 4)open sourch klp νομιζω στν φακελο softwer εχει αυτο που λες? σοφτγουερ μετα dld & μεσα UPTADE UP .ΑΥΤΟ ΑΝΙΓΡ/ ΕΠΙΚΚΟΛ? ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ SD DOWNLOAD?

Όχι, δεν χρησιμοποιείς το αρχείο από το hicare με αυτόν το τρόπο. Όταν κατέβηκε το αρχείο έπρεπε να πας Ενημέρωση λογαριασμού και θα το έβλεπε αυτόματα. Εναλλακτικά μπορείς να κατεβάσεις τη ρομ από το site της huawei από λινκς που έχω δώσει σε προηγούμενο ποστ και να κάνεις τοπική Ενημέρωση.

Καλησπερα στους φιλους και κατοχους του mate s.Ηθελα να ρωτησω ολους οσους εχουν κανει το update σε 6.0 αν συνεχιζει να υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην microsd.
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Εχω λίγα λεπτά που έβαλα την marshmallow 6 /emui 4 όπως τα είπαν τα παιδιά παραπάνω αλλά και όπως αναγράφονται στο pdf που έχει τις οδηγίες η HUA μαζί με το update. και σε πρώτη φάση δεν μου αρέσει. Κυρίως η emui. Λίγα πράγματα που παρατήρησα

1)Κατεβάζοντας την μπάρα με τις συντομεύσεις έχω προκαθορισμένο αριθμό που μπορώ να βάλω.

2)Δεν μπορώ απο την εφαρμογή themes να κατεβάσω άλλα.

3)Οι ρυθμίσεις είναι αρκετά λιγότερες. Ιδιαίτερα το σημείο που στην emui 3 επέλεγα ποιες εφαρμογές να τρέχουν παρασκήνιο τώρα δεν υπαρχει.. :cry:

Τουλ ξέρουμε εαν βελτιώθηκε η μπαταρία?? Γιατι εμένα πριν βράδυ 7 ωρες ετρωγε 7-10 μονάδες η μπαταρία ενώ με ultra χρήση 6-8.

Επίσης ξέρουμε εάν θα μπορούμε στο μέλλον να βάλουμε emui 4.1?

Γενικά οι υπόλοιποι τι γνώμη εχετε για andr 6/ ui 4 ??

Edited by guru7

Εχω λίγα λεπτά που έβαλα την marshmallow 6 /emui 4 όπως τα είπαν τα παιδιά παραπάνω αλλά και όπως αναγράφονται στο pdf που έχει τις οδηγίες η HUA μαζί με το update. και σε πρώτη φάση δεν μου αρέσει. Κυρίως η emui. Λίγα πράγματα που παρατήρησα

1)Κατεβάζοντας την μπάρα με τις συντομεύσεις έχω προκαθορισμένο αριθμό που μπορώ να βάλω.

3)Οι ρυθμίσεις είναι αρκετά λιγότερες. Ιδιαίτερα το σημείο που στην emui 3 επέλεγα ποιες εφαρμογές να τρέχουν παρασκήνιο τώρα δεν υπαρχει.. :cry:

Τουλ ξέρουμε εαν βελτιώθηκε η μπαταρία?? Γιατι εμένα πριν βράδυ 7 ωρες ετρωγε 7-10 μονάδες η μπαταρία ενώ με ultra χρήση 6-8.

Έβγαλες συμπεράσματα για τη ρόμ μέσα σε λίγα λεπτά χρήσης :confused:

Για το 1., και εμένα με ψιλοχαλασε αλλά ίσως το αλλάξουν σε κάποιο update. Για το 2, κατεβαζω κανονικά όπως πριν, κάνε μια εγγραφή στο αναγνωριστικό Huawei, ίσως παίζει ρόλο αυτό. Για το 3, οι ρυθμίσεις είναι περισσότερες, ειδικά για εξοικονομηση μπαταρίας. Υπάρχουν οι ρυθμίσεις για το παρασκήνιο αλλά και για βελτιστοποίηση, doze.

Δες εδώ για προστατευόμενες

http://i.imgur.com/yrCxpic.jpg

http://i.imgur.com/ELuNirN.jpg

Και Για βελτιστοποίηση πας ρυθμίσεις, εφαρμογές, σύνθετες ρυθμίσεις, παραβλεψη βελτιστοποίησης

http://i.imgur.com/KnxtHnL.png

Αυτές είναι που έχω αφήσει Εγώ, Γενικά αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από πχ messenger ή κάποια άλλη εφαρμογή τότε πρέπει να την επιλέξετε εδώ και στις προστατευόμενες. Αν δεν θέλετε, τότε μην μην την βάζετε στις προστατευόμενες και για βελτιστοποίηση Γιατί καταναλώνουν μπαταρία.

http://i.imgur.com/DJiVPP6.png

http://i.imgur.com/x11dI9X.png

Γενικά η 6 και η emui 4 εμένα μου αρέσει πολύ. Πολλές παραμετροποιησεις, το ui πολύ καλό και ομορφο και το κινητό πολύ γρήγορο. Λογικά σε λίγο καιρό θα πάρουμε και κάποιο update.

Καλησπερα στους φιλους και κατοχους του mate s.Ηθελα να ρωτησω ολους οσους εχουν κανει το update σε 6.0 αν συνεχιζει να υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας εφαρμογων στην microsd.

Ναι υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς στην εξωτερική μνήμη, πχ

http://i.imgur.com/KIZpBef.png

Edited by zananiro

Το ζητουμενο ειναι να μπορει να κανει την αλλαγη.Γιατί και το xperia που ειχα ειχε το κουμπι κι οταν εκανε αλλαγη εγραφε μήνυμα αδυνατη μετακινηση λογο χωρου κτλ... Edited by Johny-B
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΤΥΠΟΥ SMS!
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Το ζητουμενο ειναι να μπορει να κανει την αλλαγη.Γτ και το xperia που ειχα ειχε το κουμπι κι οταν εκανε αλλαγη εγραφε μνμ αδυνατη μετακινηση λογο χωρου κτλ...

Γίνεται κανονικά η αλλαγή, τις μεταφέρει στην sd card. Απλά δεν γίνεται για όλες τις εφαρμογές όπως αυτές του.συστήματος.

Zananiro η βελτιστοποίηση τι ακριβώς κανει στις εφαρμογές που αν την παραλείψουμε βοηθάει τη μπαταρια?

Επίσης για τα θέματα που είπες που βρήκες άλλα ?

Τέλος ολοι που μιλάω όταν το βάζω σε ανοιχτή ακροάση μου λένε ότι με ακούνε σαν ρομπότ. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο?

Edited by guru7

Καλημερα,

εγω κατεβασα το 6 με μεθοδο 3 κουμπια και ειμαι πολυ πιο happy απο πριν.

πιο γρηγορο τηλ - οχι κοληματα στο scroll στην κεντρικη οθονη - πολυ καλυτερη μπαταρια.

μια βδομαδα την εχω, το drain που ειχα πριν δεν εχει ξαναεμφανιστει....αν ειναι απο συμπτοση θα δειξει.

εγω προτεινω χωρις να ειμαι ειδικος να προχορησετε και να το βαλετε

Zananiro η βελτιστοποίηση τι ακριβώς κανει στις εφαρμογές που αν την παραλείψουμε βοηθάει τη μπαταρια?

Επίσης για τα θέματα που είπες που βρήκες άλλα ?

Τέλος ολοι που μιλάω όταν το βάζω σε ανοιχτή ακροάση μου λένε ότι με ακούνε σαν ρομπότ. Έχει κανείς κάτι παρόμοιο?

Η βελτιστοποίηση ή doze, είναι χαρακτηριστικό της marshmallow και αδρανοποιεί τις εφαρμογές όταν το κινητό δεν έχει χρησιμοποιηθεί για 30λεπτά, με αποτέλεσμα να μην καταναλώνουν ενέργεια. Παράληψη θα κάνεις για τις εφαρμογές που ΔΕΝ θες να αδρανοποιουνται όπως viber κλπ. Οπότε αν επιλέξεις παράλειψη/επιτρέπεται ΔΕΝ βοηθά την μπαταρία.

Για το δεύτερο που Ρωτάς δεν είχα κάποιο παράπονο, ίσως να σου πει κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί συχνά.

Η βελτιστοποίηση ή doze, είναι χαρακτηριστικό της marshmallow και αδρανοποιεί τις εφαρμογές όταν το κινητό δεν έχει χρησιμοποιηθεί για 30λεπτά, με αποτέλεσμα να μην καταναλώνουν ενέργεια. Παράληψη θα κάνεις για τις εφαρμογές που ΔΕΝ θες να αδρανοποιουνται όπως viber κλπ. Οπότε αν επιλέξεις παράλειψη/επιτρέπεται ΔΕΝ βοηθά την μπαταρία.

Για το δεύτερο που Ρωτάς δεν είχα κάποιο παράπονο, ίσως να σου πει κάποιο παιδί που το χρησιμοποιεί συχνά.

βελτιστοποιηση?

πως το ενεργοποιω?

Για το θέματα που κατεβαζεις κανονικά όπως πριν που πρέπει να κάνω μια εγγραφή (???αναγνωριστικό Huawei??-που είναι) γιατι εγώ έχω μονο τ 6 που ειναι default στο themes ??

επειδή και τα 6 δεν βλέπονται ιδιαίτερα μήπως έχει κάποιος καμιά άλλη επιλογή?

Για το θέματα που κατεβαζεις κανονικά όπως πριν που πρέπει να κάνω μια εγγραφή (???αναγνωριστικό Huawei??-που είναι) γιατι εγώ έχω μονο τ 6 που ειναι default στο themes ??

επειδή και τα 6 δεν βλέπονται ιδιαίτερα μήπως έχει κάποιος καμιά άλλη επιλογή?

Παιδιά, ψάξτε λίγο τις ρυθμίσεις, παίξτε λίγο με αυτές, μπείτε στα διάφορα μενού. Εδώ είναι...το αναγνωριστικό

http://i.imgur.com/tWtm0IG.jpg

Και εδώ τα θέματα που μου βγάζει

http://i.imgur.com/zuIAgkZ.png

Παιδιά, ψάξτε λίγο τις ρυθμίσεις, παίξτε λίγο με αυτές, μπείτε στα διάφορα μενού. Εδώ είναι...το αναγνωριστικό

http://i.imgur.com/tWtm0IG.jpg

Και εδώ τα θέματα που μου βγάζει

http://i.imgur.com/zuIAgkZ.png

Δεν έχω το το "αναγνωριστηκό HUA" στις ρυθμίσεις.... :blink::blink::blink:

Γιατι ετσι?

Καλησπέρα...

Λοιπόν έκανα update από τα αρχεία που βρήκα στο site της hua για το κινητό μας.

CRR-L09, Android 6.0 EMUI 4

Όμως αρχικά παρατήρησα πως δεν είχα επιλογη να κατεβάσω νέα θέματα και στην πορεία πως δεν είχα το αναγνωριστηκό Huawei (huawei ID , hwid).

Τα θέματα που είχα (χωρίς το τελευταίο)

Screenshot_2016_08_25_01_16_59.jpg

Αρχικά ξεκίνησα να βρω το αναγνωριστηκό Huawei (huawei ID) μήπως βγάλω άκρη. Από ψάξιμο στο νετ διάβασα κάπου για ΗiApp μέσω της οποία μπορείς να κατεβάσεις το huawei ID και τα θέματα.

Μετά απο αρκετό ψάξιμο γιατί με περιόριζε η τοποθεσία μου και (μάλλον η ROM??) βρήκα το ΗiApp στα κινεζικα.

http://www.filedropper.com/hiappheme

Aφού το εγκατέστησα και το έκανα update είναι αυτό το εικονίδιο.

Screenshot_2016_08_25_01_11_19.jpg

Δοκίμασα διάφορες προσπαθώντας να βρώ τα θέματα και το αναγνωριστηκό Huawei (huawei ID) . Το δεύτερο το πέτυχα είναι ένα απο τα κοκκινα με το σήμα τις hua (ανοίγωντας το εικονίδια βλέπεις φώτο και βγάζεις μια άκρη) , το πρώτο πάλι όχι. Παρόλλα αυτα βρήκα αρκετές εφαρμογές στα αγγλικά της hua που δεν υπήρχαν στο playstore. Το αναγνωριστηκό Huawei (huawei ID) στην εγκατάσταση έβγαινε και στα ελληνικά. Τώρα γιατι στο playstore δεν υπάρχει η δν μπορείς με κάποιο τρόπο να το ενημερώσεις από το κινητό δεν ξέρω. Έκανα κανονικα εγκατάσταση εμφανίστηκε στις ρυθμίσεις, έκανα account αλλά μέχρι εκεί.

Για την ξενέρα με το θέμα απλά κατέβασα το θέμα που έχω στο zip το έβαλα στο φακελο με τα θέματα στο κινητό και το εβλεπε κανονικά η αντίστοιχη εφαρμογή. Το συγκεκριμένο αλλάζει μόνο τα εικονίδια και με κάλυψε αρκετά.

Screenshot_2016_08_25_01_13_34.jpg

Τώρα γιατί είχα αυτο το πρόβλημα με τα θέματα και το αναγνωριστικό hua δεν έβγαλα άκρη.... :/

Edited by guru7

Δεν έχω το το "αναγνωριστηκό HUA" στις ρυθμίσεις.... :blink::blink::blink:

Γιατι ετσι?

Καλησπέρα...

Λοιπόν έκανα update από τα αρχεία που βρήκα στο site της hua για το κινητό μας.

Γιατί έχεις την Β321, το αναγνωριστικό Huawei είναι στην Β361 και δεν είναι app, είναι στις ρυθμίσεις. Άλλα όπως σου είπα δεν είναι σίγουρο ότι οφείλεται σε αυτό όσον αφορά τα θέματα. Επίσης, στο screenshot, φαίνεται το ΙΜΕΙ, σβηστο Γιατί είναι προσωπικό δεδομένο.

Edited by zananiro

σημερα εβαλα το τζαμι στην οθονη http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=11488 και ειναι το κατι αλλο.τελεια εφαρμογη πιανει ολη την οθονη πολυ καλη υφη .ειχα επιφυλαξεις πως θα κατσει επανω στο κινητο και εμεινα απολυτα ικανοποιημενως μετα την τοποθετηση.καμια σχεση με τα απλα tempered glass που δειχνουν την οθονη σαν κουτσουρεμενη λογω της κυρτοτητας στην ακρη γυρω γυρω.παιδια αξιζουν τα χρηματα που κανει οσοι θελουν ας το παρουν και θα μειονουν απολυτα ικανοποιημενοι
salonika city :thanks:

καλησπερα φιλε μηπως κρατησες το κουτακι να μας πεις τι μαρκα ειναι να το δω απο το ebay γιατι για θεσσαλονικη με τα μεταφορικα θα παει πανω απο 15 ευρω

δυστυχως φιλε μου δεν το κρατησα το κουτι του.15.40 μου βγηκε με τα μεταφορικα για θεσσαλονικη και εμενα.ριξε μια ματια και εδω εχει διαφορες τιμες http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XFULL+COVER+TEMPERED+GLASS+huawei+mate+s.TRS0&_nkw=FULL+COVER+TEMPERED+GLASS+huawei+mate+s&_sacat=0 Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

παιδια η συσκευη δουκευει απροβληματιστα?

λαγκ κλπ υπαρχει

θελω να κανω παλι αλλαγη και λεω να παρω αυτη την συσκευη!!

Κοιτα φιλε μου, εχω τη συσκευη σχεδον 2 μηνες, ακομα review δεν εκανα αλλα θα το κανω. μεχρι και τωρα σε ολα ειναι απροβληματιστο. Lag σε "σκληρη" υποθετω χρηση δηλαδη κατω απτον ηλιο με καυσωνα στη παραλια, με καμια 10ρια ανοιχτες καρτελες και ταυτοχρονα εναλλαγη viber, instagram με 4g , φωτογραφιες και hotspot το κινητο, δεν παρατηρησα.