Jump to content

Sony Xperia Z5 Premium

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το καλώδιο του φορτιστή από την συσκευασία ή αλλιώς το sony ucb 11? Ευχαριστώ!

Και Γιατί θες το ίδιο ? Δε. Έχεις αλλο ?

Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 329
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγαπητέ zxr ευχαριστώ, βρήκα στο eshop τελικά. Ο φορτιστης uch10 (που έχει το Ζ5 premium) στην συσκευασία του έχει και του συγκεκριμένο καλώδιο μαζί, σετακι.

not bad...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/c69e16df2372d6c0c3ac2180e0dcbf91.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/c4eb189c45c4ce48d1a2113facdd56b9.jpg

not bad...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/c69e16df2372d6c0c3ac2180e0dcbf91.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/c4eb189c45c4ce48d1a2113facdd56b9.jpg

Μου φαίνεται θα κάνω καιρό να αλλαξω το Ζ3 μου, με έχει κακομαθει! 6:30 ώρες οθόνη με 1:15 ώρα κλήσεις 2 ημέρες αναμονή

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Μου φαίνεται θα κάνω καιρό να αλλαξω το Ζ3 μου, με έχει κακομαθει! 6:30 ώρες οθόνη με 1:15 ώρα κλήσεις 2 ημέρες αναμονή

Εγώ ποτέ δεν έφτανα αυτούς τους χρόνους με το 3 άντε 4μισή ώρες οθόνη

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος Ζ5 premium dual sim και αντιμετωπίζω το εξής. Στην πρώτη slot έχω wind και στην δεύτερη Vodafone, τόσο καιρό είχα εντυπωσιάστει από την διαφορά σήματος ανάμεσα στις δύο εταιρίες με τεράστιο πλεονέκτημα προς την Vodafone.Μεσα στο σπίτι η Vodafone έχει τέρμα σήμα 4/4 νταμακια και η wind 0/4. Λοιπόν παρατήρησα το εξής, το έχω εδώ δίπλα μου και κάνω κλήση από τον αριθμό της wind, ξαφνικά ανεβαίνει το σήμα και πάει τέρμα.. Αύτο μόνο κατά την διάρκεια της κλήσης, όταν κλείσω μετά από λίγο ξαναεπεφτει στα 0/4. Αν ξανακαλεσω ξανά τα ίδια...

(να σημειώσω ότι εκτός κλήσης δεν είναι πάντα στα 0/4 νταμακια, παίζει από 0 έως 1 -2)

Με λίγα λόγια δείχνει να τα δίνει όλα μόνο εν μέσω κλήσης, ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Να το πάω service;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Edited by Vagos55

Εντάξει το βλέπω λίγο αλλιώς, μπορεί να είναι προεόρτια γιά κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι κάποια λειτουργία των dual sim, αν έχει κάποιος εμπειρία στα δικαρτα ας με ενημερώσει αν έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω και με έχει ξενερώσει..πως γίνεται να έχει λιγότερη φωτεινότητα απο το oneplus 2 μου. Μιλάμε τα βαζω δίπλα δίπλα και το φουλ του Ζ5 είναι το αντίστοιχο 75% του op2

send from my cave using smoke signals

Σύμφωνα με εδώ μόνο σε λευκό και ανοιχτά χρώματα επιτυγχάνει υψηλή φωτεινότητα.

Σε μίξη σκούρα λευκά είναι μέτρια πράγματα.

http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z5-Premium-Smartphone-Review.158471.0.html

Πάντως εδώ σε video δείχνει ελαφριά που πλούσια χρώματα με Note 5.

Πάντως το One plus 2 έχει χειρότερη φωτεινότητα.

http://www.notebookcheck.net/OnePlus-2-Smartphone-Review.149481.0.html

Όπως και να έχει πάντα υπάρχουν διαφορές από παρτίδα σε παρτίδα στις περισσότερες συσκευές και ίδιου κατασκευαστή.

Διαφορετικό panel,διαφορετικο revision τα έχω δει σε πολλές ίδιες συσκευές και ουδέποτε η μια αποδίδει το ίδιο με την άλλη.

Παίξε λίγο με το white balance έως βρεις το επιθυμητό.

Η ακόμα το RGB.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σύμφωνα με εδώ μόνο σε λευκό και ανοιχτά χρώματα επιτυγχάνει υψηλή φωτεινότητα.

Σε μίξη σκούρα λευκά είναι μέτρια πράγματα.

http://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-Z5-Premium-Smartphone-Review.158471.0.html

Πάντως εδώ σε video δείχνει ελαφριά που πλούσια χρώματα με Note 5.

Πάντως το One plus 2 έχει χειρότερη φωτεινότητα.

http://www.notebookcheck.net/OnePlus-2-Smartphone-Review.149481.0.html

Όπως και να έχει πάντα υπάρχουν διαφορές από παρτίδα σε παρτίδα στις περισσότερες συσκευές και ίδιου κατασκευαστή.

Διαφορετικό panel,διαφορετικο revision τα έχω δει σε πολλές ίδιες συσκευές και ουδέποτε η μια αποδίδει το ίδιο με την άλλη.

Παίξε λίγο με το white balance έως βρεις το επιθυμητό.

Η ακόμα το RGB.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/83319eae1ed354f6a707794f2033f463.jpg

send from my cave using smoke signals

Ναι πιο φωτεινό το OnePlus(μικρή η διαφορά βέβαια)αλλα το λευκό του ειναι χειρότερο.

Ροζιζει αρκετα

Και το μπλε του ειναι ξεθωριασμένο.

Σαν πιστότητα χρωματων υπερτερεί το Xperia.

Πάντως είμαι σίγουρος οτι αν είχες δεύτερη παρτιδα είτε του ενός είτε του άλλου θα είχε απόκλιση στα χρώματα απο τα παρόν που εχεις.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν είναι τόσο οι παρτίδεςνομίζω , γενικά δεν έχει πολύ φωτεινή οθόνη το Ζ5 premium. Αν δεν κάνω λάθος σε μια συσκευή xperia είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό, σε όλα τα άλλα δεν έχει αναφερθεί κάτι σε διάφορες ανάμεσα σε παρτίδες.

Εγω βλεπω καλυτερο contrast στο Ζ5p ειδικα στο φοντο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι τόσο οι παρτίδεςνομίζω , γενικά δεν έχει πολύ φωτεινή οθόνη το Ζ5 premium. Αν δεν κάνω λάθος σε μια συσκευή xperia είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό, σε όλα τα άλλα δεν έχει αναφερθεί κάτι σε διάφορες ανάμεσα σε παρτίδες.

Πολλοί εχουν ενεργοποιημένο το adaptive brightness και ξεχνούν να το απενεργοποιήσουν για να δουν τη μεγίστη φωτεινότητα. Δε νομιζω να φταινε οι παρτίδες γιατί ολες είναι απο τη Japan Display. Δεν ειναι σαν την Apple παίρνει παρτίδες απο 3-4 διαφορετικές εταιρίες.

• Administrators
Πολλοί εχουν ενεργοποιημένο το adaptive brightness και ξεχνούν να το απενεργοποιήσουν για να δουν τη μεγίστη φωτεινότητα. Δε νομιζω να φταινε οι παρτίδες γιατί ολες είναι απο τη Japan Display. Δεν ειναι σαν την Apple παίρνει παρτίδες απο 3-4 διαφορετικές εταιρίες.

Ειδικά οι οθόνες μπορεί να διαφέρουν (ελάχιστα αλλά ορατά κάποιες φορές) ακόμα και αν βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Απορία, έχω κάποιες εφαρμογές εγκαστεστημενες και όταν πάω να κάνω μεταφορά στην sd μου λέει, μη επαρκής αποθηκευτικός χώρος ενώ έχω άπλετο χώρο. Ξέρεις κάνεις γιατί; Το έκανε και στο office suite δύο τρεις φορές αλλά την μετέφερε τελικά. Τώρα το κάνει σε 2-3 παιχνίδια.

Έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Περί φωτεινότητας:

Με ενεργοποιημένο το adaptive brightness σε καταστάσεις που η θερμοκρασία της συσκευής χτυπάει κόκκινο (στο αυτοκίνητο, μπορεί και υπό ήλιο με gmaps - navi + φόρτιση) νομίζω πως χαμηλώνει φωτεινότητα μόνο του... Είναι ιδέα μου ή κάτι σαν safe mode?

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

Περί φωτεινότητας:

Με ενεργοποιημένο το adaptive brightness σε καταστάσεις που η θερμοκρασία της συσκευής χτυπάει κόκκινο (στο αυτοκίνητο, μπορεί και υπό ήλιο με gmaps - navi + φόρτιση) νομίζω πως χαμηλώνει φωτεινότητα μόνο του... Είναι ιδέα μου ή κάτι σαν safe mode?

το κάνει και σε μένα αυτό και απο ότι ξέρω είναι θέμα προστασίας του κινητού να κατεβάζει ταχύτητα ο επεξεργαστής και φωτεινότητα μόλις ζεσταθεί πολύ

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Σε τι περιπτώσεις γίνεται αυτό; Εγώ σε gaming το έχω ψήσει αλλά δεν έχω δει κάτι. Ίσως να μην το έχω ζεστανει αρκετά.

Έχω δύο συσκευές, Μ2 και το Ζ5 premium. Ενώ πήγαιναν όλα καλά με την σύνδεση τους με το WiFi τώρα το Ζ5 αργεί να συνδεθεί, θέλει να κλείσω και να βγαλω το router από τη μπριζα και να ξαναπερασω κωδικό γειά να συνδεθεί και όταν το κάνει μετά αργεί πολύ. Ξέρει κανείς κάτι;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδιά καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι?

Έχω το lg v10 και σκέφτομαι να το πουλήσω να πάρω το z5p, τι λέτε αξίζει και αν ναι εσείς που το έχετε τι γνώμη έχετε για τη μπροστινή κάμερα?

Είναι το μόνο που με ξενέρωσε, τα χρώματα ειναι λάθος (νομίζω πολύ ψυχρά,έβγαζε τη μπλούζα μου λάθος χρώμα... ) & η ανάλυση λίγο χάλια, ισχύει?

το είδα στο πλαίσιο & έπαιξα κάνα μισάωρο μαζί του.

ps1: το stabilization στο βίντεο απλά δεν υπάρχει !!!

ps2:η πίσω κάμερα έχει το blurr στα άκρα η διορθώθηκε, ισχύει το έχετε προσέξει στις φώτο σας?

Καλησπέρα, έχω της εξής απορία. Όταν λέμε ότι πχ στο Ζ5 premium η μία τετράδα πυρήνων είναι χρονισμένη στα 2Ghz και η άλλη τετράδα στα 1,5 εννοούμε ότι θα δουλεύουν εναλλάξ ανάλογα με τις ανάγκες του κινητού και ποτέ ταυτόχρονα ή ότι στο σύνολο το κινητό έχει 3,5Ghz (που δεν νομίζω);

Με λόγια λογικά ποια είναι τα maximum Ghz που μπορεί να πιάσει τι κινητό.

Δουλεύουν εναλλάξ οι πυρήνες ανάλογα με τις απαιτήσεις των εφαρμογών που τρέχεις. Οι 4 χαμηλότεροι για μεγαλύτερη οικονομία μπαταρίας και οι 4 γρηγορότεροι όταν χρειάζεται η μέγιστη ταχύτητα.

Sent from my E6653 using Tapatalk

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Premium