alextrela Δημ. November 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 (edited) Εντυπωσιακά review και σε σύγκριση με το Note 5 σε ποιότητα video το κοιτάει στα ίσια χωρις να υστερεί πουθενά μα πουθενά. SONY Xperia Z5 Premium 4K: What It Is and What It Isn't Sony Xperia Z5 Premium Review Sony Xperia Z5 Premium - 4K Display Test! Edited November 23, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μπαταρία θέλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μπήκε στο bestprice: http://www.bestprice.gr/item/2154658266/sony-xperia-z5-premium.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Για να δούμε πόσο γρήγορα θα πέσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Μπαταρία θέλω! Αν κρίνω απο εδω λιγα πράγματα η μπαταρια τελικά παρ όλο τεράστια ειναι σε χωρητικότητα. http://www.stuff.tv/sony/xperia-z5-premium/review Αλλα ας περιμένουμε περισσότερα review. Το μονο σίγουρο εποχές z2/3 πάνε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας επομένως καλυτερα να τα συγκρίνουμε με τις παρόν συσκευες. Edited November 24, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αν κρίνω απο εδω λιγα πράγματα η μπαταρια τελικά παρ όλο τεράστια ειναι σε χωρητικότητα. http://www.stuff.tv/sony/xperia-z5-premium/review Αλλα ας περιμένουμε περισσότερα review. Το μονο σίγουρο εποχές z2/3 πάνε οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας επομένως καλυτερα να τα συγκρίνουμε με τις παρόν συσκευες. εξαρταται τι χρηση κανει, αν το ελιωσε στα βιντεο πιστευω οτι δεν βγαζει.. σε ομιλια ομως πχ θα βγαλει πολυ ή σε χρηση viber κτλ οπου δεν δουλευει 4κ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια απο δω εχει αγορασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? https://www.eglobalcentral.eu/product/z5%20premium?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=z5%20premium Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια απο δω εχει αγορασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? https://www.eglobalcentral.eu/product/z5%20premium?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=z5%20premium Πρώτη φορά το βλέπω το συγκεκριμένο. Μπορείς να στείλεις κάνα email για παραπάνω πληροφορίες πχ αν στελνει Ελλάδα, αν είναι unlocked συσκευή, απο ποια χώρα τα εισάγει το συγκεκριμένο κατάστημα, τι παίζει με DOA κλπ. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλημέρα, σήμερα είδα από gsm arena το review της συσκευής. Αν και τα benchmark δε λένε πολλά (μη θυμηθούμε τα κολπάκια της Samsung) είναι φαινομενικά δυνατό και με τέτοια οθόνη. Έδωσε ρέστα φέτος η άτιμη η Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλημέρα, σήμερα είδα από gsm arena το review της συσκευής. Αν και τα benchmark δε λένε πολλά (μη θυμηθούμε τα κολπάκια της Samsung) είναι φαινομενικά δυνατό και με τέτοια οθόνη. Έδωσε ρέστα φέτος η άτιμη η Sony. Τα Benchmark γενικά δεν χρειάζεται να τα βλέπουμε. Τα νούμερα δεν λένε τίποτα. Η εμπειρία χρήσης του κάθε κινητού μετράει στο φιναλε. Περιμένω πως και πως να το δω σε κατάστημα να δούμε πως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Απογοητευτική θα χαρακτήριζα την αυτονομια για τα δεδομένη της Sony. Εκτός αν οι 7 ώρες video ήταν με 4K ανάλυση διοτι αν ειναι 1080p ειναι μέσα μετριότητα επιεικής έκφραση. Συμφωνα με τις μετρήσεις του GSMarena. Θα περιμένουμε μετρήσεις του πιο αξιόπιστου NotebookCheck να βγάλουμε πιο ασφαλές συμπέρασμα. Πάντως σε πιστότητα χρωμάτων οθόνης θελει πολυ δουλεια η Sony. Μέτριο contrast,πολυ υψηλές τιμές μαύρου και παλι αρκετα προς το ψυχρό επίπεδο του λευκού. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Νέο φρεσκότατο review που και εδω αν εξαιρέσουμε τα καρφιά για το UI που ειναι εκτός τόπου και χρονου ταχα οτι ειναι οτι πιο μακρυά σε σε απόσταση απο stock android :lol:(ειναι προφανές οτι δεν του αρεσει το Sony skin UI),ΑΛΛΑ εχει περα για περα δίκαιο για το βαρυφορτωμένο bloatware που σε καθε νέα συσκευή η Sony το μπουκώνει οσο δεν παει για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους :rolleyes:. Αλλα η αυτονομια αποδεικνύεται και σε αυτο το review απογοητευτική(καμία σχέση με τις ταχα 2 ημέρες αυτονομια που μας λέει η Sony) και σε χειρότερα επιπεδα απο το z5 το regular. Κατα τα αλλα συμφωνώ στα περισσότερα και στα θετικά και στα αρνητικά οπου αναγράφονται ιδιαίτερη μνεία στο κάκιστο γυαλιστερό φινίρισμα και οτι δεν προτίμησε το frosted glass του z5 και επίσης στο πλαστικόειδες corner που δεν συνάδει για Premium συσκευή ποσο μάλλον για το πιο "Premium"της σειρας. Τι να το κανεις το λειψό 4K αμα η μπαταρια φεύγει αέρα πατέρα με το που ανάψεις την οθονη και κατακρυλα σαν καταρράκτη:wacko: Απλά πέταξε μια λείψη 4K οθονη χωρις να δωσει την πρέπουσα σημασία σε αρκετούς άλλους παράγοντες κατι σαν ενα πείραματικο μοντελο. Και απο την αλλη το gaming απαγορεύεται διοτι σαν ανετα ψήνεις ομελέτα απο τις θερμοκρασίες,οταν ο ανταγωνισμός δεν εχει τετοια φαινόμενα θερμοκρασιών σε gaming. Πραγματικά δεν βρίσκω κανενα λογο να το προτιμήσει αυτο έναντι του κανονικού z5. Ημέρα με την νύχτα ανάμεσα στα 2 αδερφάκια. http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-z5-premium-1303153/review OUR VERDICT Sony has done it – here's the first phone to ever have a 4K display and it's unsurprisingly stunning. But in the search for a headline feature, Sony has managed to miss the mark on a few of the basics that could have made this a fantastic phone. FOR Huge 4K display Impressive finger scanner Great camera set up AGAINST Poor battery life Lacklustre design Cumbersome for some Η σούμα οπως περιγράφετε ειναι αποκαλυπτική και περα ως περα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-z5-premium-1303153/review/9 Edited November 28, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ασε μας ρε Alex δηλαδη 8 ωρες 4Κ βιντεο η upscaling σου φαίνονται λιγες, ενω στο Ζ5 που παιζει στο 1/4 της αναλυσης σε 10 ωρες σου φαίνονται πολλές?? Θα μας τρελάνεις μου φαίνεται. Και αυτες οι ωρες ειναι αμα παρακολουθεις συνεχόμενα βιντεο. Ομως για απλη καθημερινη χρηση ανετα βγαζει 2 μερες. Αμα εσυ θελεις να δικαιολογησεις αλλα κινητα που με απλη χρηση και στη μιση αναλυση βιντεο και φωτογραφιων δεν βγαζουν ουτε τη μερα δε παει να πει οτι θα παρουσιάζεις το ασπρο - μαυρο συγκρίνοντας το βιντεο playback με την απλη χρήση. Και σορρυ για το υφος αλλα δεν είμαστε ολοι αφελείς. Το κινητο μπορει να το παρω μπορει και οχι, απλα μη πιστεύουμε το καθενα στο internet που ξερουμε οτι και αυτοι να ζήσουν θελουν και αυτους που παίρνουν διαφήμιση και φιλοδωρήματα θα υποστηρίξουν στη τελική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Ασε μας ρε Alex δηλαδη 8 ωρες 4Κ βιντεο η upscaling σου φαίνονται λιγες, ενω στο Ζ5 που παιζει στο 1/4 της αναλυσης σε 10 ωρες σου φαίνονται πολλές?? Θα μας τρελάνεις μου φαίνεται. Και αυτες οι ωρες ειναι αμα παρακολουθεις συνεχόμενα βιντεο. Ομως για απλη καθημερινη χρηση ανετα βγαζει 2 μερες. Αμα εσυ θελεις να δικαιολογησεις αλλα κινητα που με απλη χρηση και στη μιση αναλυση βιντεο και φωτογραφιων δεν βγαζουν ουτε τη μερα δε παει να πει οτι θα παρουσιάζεις το ασπρο - μαυρο συγκρίνοντας το βιντεο playback με την απλη χρήση. Και σορρυ για το υφος αλλα δεν είμαστε ολοι αφελείς. Το κινητο μπορει να το παρω μπορει και οχι, απλα μη πιστεύουμε το καθενα στο internet που ξερουμε οτι και αυτοι να ζήσουν θελουν και αυτους που παίρνουν διαφήμιση και φιλοδωρήματα θα υποστηρίξουν στη τελική. Αμα διαβάσεις προσεχτικά τι αναγράφεται,λέει οτι 90 λεπτά video και έφυγε 31% μπαταρια δηλαδη 4.5 ώρες(3 90λεπτα video) συνολικά εως αδειάσει η μπαταρια. Ποιες 8 ώρες μου λες;;;; Αμα σου φαινεται οι 4.5 ώρες φυσιολογικό ακόμα και 4K να ειναι,πάω πάσο. Και το χειρότερο οτι με μέτρια χρηση συνολικά 1 ημέρα του βγάζει. 2 ημέρες θα σου βγάλει μια μονο μια τυπική light χρηση που δεν κανεις μεγαλη χρηση on screen time στο on. Ας φρόντιζε το τελικό αποτέλεσμα να ειναι πολυ καλυτερο η Sony,ας έβαζε 4000 μπαταρια,ας έβαζε ενα panel με καλυτερη ενεργειακή αποδοση ας έβαζε εναν πιο αποδοτικο επεξεργαστή. Και εγω πίστευα οτι λειτουργώντας ως 1080p θα είχε καλυτερη αυτονομια απο το z5 βάση της σχετικα μεγάλης μπαταρίας(3430)έλα όμως που δεν συμβαίνει οπως αναφέρουν πολλά review και οχι απλώς 1. Τωρα για τα φιλοδώρημα η διαφημίσεις το ίδιο site έβγαλε και το z5 και το z5c με βαθμολογία 4.5 με άριστο το 5 κάνοντας ιδιαίτερη θετική μνεία για την πολυ καλή εως άριστη αυτονομια αντίστοιχα για z5 και z5c. Εκει δηλαδη δεν τα "πήραν" για τις θετικές εντυπώσεις και μονο στο z5 premium;;;;; Δεν νομίζω να στέκει αυτο ως επιχείρημα. Edited November 28, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Nα πέσουν οι εντάσεις παρακαλώ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αμα διαβάσεις προσεχτικά τι αναγράφεται,λέει οτι 90 λεπτά video και έφυγε 31% μπαταρια δηλαδη 4.5 ώρες(3 90λεπτα video) συνολικά εως αδειάσει η μπαταρια. Ποιες 8 ώρες μου λες;;;; Αμα σου φαινεται οι 4.5 ώρες φυσιολογικό ακόμα και 4K να ειναι,πάω πάσο. Και το χειρότερο οτι με μέτρια χρηση συνολικά 1 ημέρα του βγάζει. 2 ημέρες θα σου βγάλει μια μονο μια τυπική light χρηση που δεν κανεις μεγαλη χρηση on screen time στο on. Ας φρόντιζε το τελικό αποτέλεσμα να ειναι πολυ καλυτερο η Sony,ας έβαζε 4000 μπαταρια,ας έβαζε ενα panel με καλυτερη ενεργειακή αποδοση ας έβαζε εναν πιο αποδοτικο επεξεργαστή. Και εγω πίστευα οτι λειτουργώντας ως 1080p θα είχε καλυτερη αυτονομια απο το z5 βάση της σχετικα μεγάλης μπαταρίας(3430)έλα όμως που δεν συμβαίνει οπως αναφέρουν πολλά review και οχι απλώς 1. Τωρα για τα φιλοδώρημα η διαφημίσεις το ίδιο site έβγαλε και το z5 και το z5c με βαθμολογία 4.5 με άριστο το 5 κάνοντας ιδιαίτερη θετική μνεία για την πολυ καλή εως άριστη αυτονομια αντίστοιχα για z5 και z5c. Εκει δηλαδη δεν τα "πήραν" για τις θετικές εντυπώσεις και μονο στο z5 premium;;;;; Δεν νομίζω να στέκει αυτο ως επιχείρημα. Στο συγκεκριμενο λενε 4.5 ωρες και αλλου λενε για 8. Ποιο ειναι σωστο ή λαθος δεν ξερω γιατι δεν εχω τη συσκευη, απλα περιμενω να δω γνωμες απο πραγματικους χρηστες στο xda και αλλου και μετα να κρινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 αρκετά ανώτερο το v10 lg στην κάμερα εδώ στο βιντεακι. Μεγάλη περιέργεια έχω για την μπαταρία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Το James Bond Edition τι ειναι; Ποια διαφορα εχει απο το απλο μαυρο; http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=46936&ref=bestprice.gr#.Vlytv_nhDNM στο κανονικο Ζ5 γιατι δεν βλέπω το ασημι; Υπαρχει ως χρωμα πια; Το γραφιτης για ανδρα μηπως ειναι καλυτερο; Η μηπως αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για να παω στο premium, για να καταλαβω διαφορα μια και ηδη εχω το Ζ3; Απο την άλλη αυτο που με ενδιαφερει ειναι η φωτογραφικη που ειναι ιδια, δε θα τρελαθω απο την μεγαλη οθονη με τη μεγαλη αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 το ενα ειναι μαυρο του james Και το αλο ειναι ανθρακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το James Bond Edition τι ειναι; Ποια διαφορα εχει απο το απλο μαυρο; http://www.agorazoome.gr/index.php?target=products&product_id=46936&ref=bestprice.gr#.Vlytv_nhDNM στο κανονικο Ζ5 γιατι δεν βλέπω το ασημι; Υπαρχει ως χρωμα πια; Το γραφιτης για ανδρα μηπως ειναι καλυτερο; Η μηπως αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα για να παω στο premium, για να καταλαβω διαφορα μια και ηδη εχω το Ζ3; Απο την άλλη αυτο που με ενδιαφερει ειναι η φωτογραφικη που ειναι ιδια, δε θα τρελαθω απο την μεγαλη οθονη με τη μεγαλη αναλυση εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το james bond απλα εχει θεματα του bond μεσα και ειχε και καποια ηχεια που εδινε, δεν ξερω τωρα αν τα δινει, η cosmote νομιζω τα ειχε τα ηχεια. Απο εκει και περα, το να πας στο Premium αν δε θες μεγαλη οθονη, εξτρα κοστος, και περιττη αναλυση οθονης 4Κ, τι νοημα εχει? Για μενα το Ζ5 ειναι το πιο ολοκληρωμενο συνολικα κινητο φετος, εαν βεβαια εκτιμας το αδιαβροχο και την μπαταρια. Αν αυτα τα 2 δε σε ενδιαφερουν τοτε ενα G4 / S6 ειναι πιο ολοκληρωμενα αφου εχουν καλυτερες καμερες ισως (δεν ειναι και σιγουρο). Ομως για ενα κλικ καλυτερη καμερα εγω δε θα θυσιαζα αδιαβροχο και μπαταρια. Αν και ειμαι στο edge τωρα, σκεφτομαι να γυρσω στο Ζ5 οταν θα πεσει η τιμη και εφοσον μου αρεσει απο κοντα το compact. (αλλιως περιμενω να δω και Ζ6 σε 4 μηνες) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Επιτέλους το είδα και έκανα ένα Mini review με το s6 edge plus μου (δίπλα ακριβώς είχε και το Ζ5 σε ασπρο) Ήταν το χρώμα Chrome (όλη μέρα με ένα αζαξ στο χέρι θα εισαι,όχι πως το edge πάει πισω) Κατασκευή ξέρουμε ότι είναι φοβερή,κάθεται καλά στο χέρι.Δεν το ένιωσα ζεστό παρόλο που ήταν εκθεσιακό,ίσως να στεκοταν αρκετή ώρα χωρίς να το παίξουν μιας και ήταν άδειο το μαγαζί . lag free και κλασσικό Sony ui που είναι πολύ κοντά στο pure Android. Μπαταρία δεν μπορώ να ξερω.Παμε στην κάμερα τώρα . έβγαλα κάποιες με το Samsung και κάποιες με το Sony. (Παρόλο που τα δείγματα ήταν σε κλειστό χώρο το Samsung για μένα είναι ανώτερο όπως και σε βραδυνα πλάνα. Όσα δείγματα είδα από την νέα Ζ5 σειρά είναι πίσω από τον ανταγωνισμό).οταν άνοιξα να δω τις φωτογραφίες δεν ξερω αν τις εδειχνε σε 4Κ η επρεπε εγω να το ρυθμισω μιας και δεν το εψαξα.ο ηχος θα μπορούσε να ήταν ένα κλικ ποιο δυνατός. Η οθόνη ωραία φωτεινή αλλά και πάλι αυτή του Samsung μου αρέσει περισσότερο. Με λίγα λόγια είδα ένα ίδιο σχέδιο από Ζ1 και μετά με μεγαλύτερη οθόνη. Σαν εμπειρία χρήσης είμαι σίγουρος θα ρολλαρει τελεια.Τωρα το μεγαλύτερο θέμα είναι η μπαταρια όπου εκεί νομίζω το Ζ5 θα είναι καλύτερο και πως τα πάει ο 810. Δεν με εντυπωσίασε τόσο πολύ η συσκευή. Ίσως αν την δουλέψω παραπάνω να αλλάξω γνώμη μιας και είμαι σε δίλημμα αν πάρω αυτό η το απλό μετά τις γιορτές. Ξέρω σας κούρασα αλλά είπα να γράψω μια γνώμη που πήρα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 τις φωτο τις πηρες μαζι σου να τις ριξεις pc ή απλα τις ειδες στις οθονες τους? Αν δεν τις παρεις με ενα ΒΤ μαζι η συγκριση ισως ειναι λιγο λαθος. Απο εκει και περα για τις οθονες νομιζω ειναι μεγαλη η διαφορα στην νοοτροπια τους αρα και στο γουστο. Πχ εμενα του edge Που εχω δε με τρελανε ακομα και αν το ζεστο λευκο που εχει λενε οτι ειναι πιο σωστο. Οποτε προτιμω της σονυ τα ψυχρα, απο την αλλη η σονυ δεν πεφτει μεσα στα πραγματικα οπως η samsung Που ειναι πιο κοντα. Οσο για εικονες, γενικα το 4Κ δουλευει αυτοματα απο ο,τι εχω καταλαβει σε multimedia υλικο, αλλα στη φωτο δε νομιζω οτι εχει διαφορα, μονο στι βινετο λογικα. Τσιμπα το να δουμε εντυπωσεις! (και ζητα ενα ΑΖΑΞ δωρο.) ΟΣο για το χρωμα, το μαυρο θα ειναι λες και πηρες οντως ενα Ζ1,Ζ2 κτλ(ασχετως αν τα υλικα κανουν διαφορα), αλλα στα αλλα 2 χρωματα κανει μπαμ..και διαφερει.προσωπικα θα επαιρνα το λευκο-καθρεφτακι γιατι η αποχρωση του χρυσου δε μαρεσει απο τις φωτο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έφυγα βιαστικά γιατί με πήραν τηλέφωνο από την δουλειά και δεν πήρα τις φωτογραφίες. Αν πάω ξανά και δεν έχει κόσμο θα βγάλω άλλες και θα τις παρω.Στο θέμα οθόνης φυσικά ο καθένας έχει άλλη γνώμη και γουστο.Λογικο κιόλας. Το Chrome σαν χρώμα μου άρεσε πολύ. Μαύρο με τίποτα αν το πάρω οντως.το gold από όσες φωτογραφίες είδα μοιάζει γυφτικο. Το χρυσο του edge πχ είναι κόσμημα (για μενα).αρχές Ιανουαρίου θα ξέρω αν το πάρω η πάρω το Ζ5 μιας και θα έχει πέσει η τιμή . Αααα ξέχασα να αναφέρω πως στο κράτημα και ειδικα αν πας να το σηκώσεις από το τραπέζι είναι χίλιες φορές καλύτερο από το edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Έφυγα βιαστικά γιατί με πήραν τηλέφωνο από την δουλειά και δεν πήρα τις φωτογραφίες. Αν πάω ξανά και δεν έχει κόσμο θα βγάλω άλλες και θα τις παρω.Στο θέμα οθόνης φυσικά ο καθένας έχει άλλη γνώμη και γουστο.Λογικο κιόλας. Το Chrome σαν χρώμα μου άρεσε πολύ. Μαύρο με τίποτα αν το πάρω οντως.το gold από όσες φωτογραφίες είδα μοιάζει γυφτικο. Το χρυσο του edge πχ είναι κόσμημα (για μενα).αρχές Ιανουαρίου θα ξέρω αν το πάρω η πάρω το Ζ5 μιας και θα έχει πέσει η τιμή . Αααα ξέχασα να αναφέρω πως στο κράτημα και ειδικα αν πας να το σηκώσεις από το τραπέζι είναι χίλιες φορές καλύτερο από το edge χαχα, Κωνσταντινος ακους? :lol: Παντως μου κανει εντυπωση που εχει καλυτερο κρατημα απο edge..θα περιμενα το ιδιο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 χαχα, Κωνσταντινος ακους? :lol: Παντως μου κανει εντυπωση που εχει καλυτερο κρατημα απο edge..θα περιμενα το ιδιο.. Καλύτερο δηλαδή αν πας να το σηκώσεις από το τραπέζι. Στο edge υπάρχει μια δυσκολία λόγο της οθόνης. Σαν κράτημα στο χέρι όσο είχα το Ζ2 ήταν λίγο παράξενο μιας και είναι τετράγωνο. Αλλά από Ζ3 και μετά στις ακρες ειναι διαφορετικά από το Ζ2. Αλλά όλα θέμα συνήθειας ειναι.Οταν πήρα το note 4 έλεγα τι παντοφλα πηρα,τώρα ότι πιάνω κάτω από 5,7 μου φαίνεται μικρό. Τώρα για το χρυσο οι φωτογραφίες αυτό δείχνουν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts