TrobocopR Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Όχι, και αυτές παίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 ekana mia dokimi kai eimai poli xaroumenos kai giafto 8a thn mirastw mazi sas :) :) to na stilis ena Mp3 sto kinito kai meta logika sthn MMC me yperi8res 8elei peripou 45 lepta peripou analoga to mege8os tou tragoudiou .gia na stilis me BT pou einai pio grigoro kanei peripou 15 lepta kai pio ligo .exei miamisi bdomada pou agorasa ektipoti Hp o opios exei ypodoxes gia kartes mnimis ebala lipon thn mnimi tou kinitou ston ektipoti kai metefera ena tragoudi sthn karta to opio ekane 10 me 15 defterolepta :) :) eggihmenw . tis ypodoxes pou exei o ektipoths gia kartes mnimis o upologistis ths blepei san skliro disko :) afta opia aporia rotiste filika Grek Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Σε εμένα πάντως η μεταφορά τραγουδιού ΑΑC μέσω bt από το πρόγραμμα της νοκια κρατά ελάχιστα λεπτά, και δοκιμασμένη μεταφορά τραγουδιού mp3 από Ρ900, πάλι το ίδιο.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 christ-k esy milas gia lepta egw milaw gia defterolepta :) exei megali diafora 15 defterolepta einai para poli grigora gia meta fora enos mp3 sthn MMC :) Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 (30 Ιούν. 2004 , 18:13) ekana mia dokimi kai eimai poli xaroumenos kai giafto 8a thn mirastw mazi sas :) :) to na stilis ena Mp3 sto kinito kai meta logika sthn MMC me yperi8res 8elei peripou 45 lepta peripou analoga to mege8os tou tragoudiou .gia na stilis me BT pou einai pio grigoro kanei peripou 15 lepta kai pio ligo .exei miamisi bdomada pou agorasa ektipoti Hp o opios exei ypodoxes gia kartes mnimis ebala lipon thn mnimi tou kinitou ston ektipoti kai metefera ena tragoudi sthn karta to opio ekane 10 me 15 defterolepta :) :) eggihmenw . tis ypodoxes pou exei o ektipoths gia kartes mnimis o upologistis ths blepei san skliro disko :) afta opia aporia rotiste filika Grek Καλά, το 6230 δε συνδέεται στον Η/Υ και μέσω καλωδίου USB? Δε θα αναγνωρίζεται η κάρτα έτσι ως αφαιρούμενος δίσκος? Επίσης, δε θα είναι πιο γρήγορη η μεταφορά δεδομένων από τον Η/Υ στο κινητό με το καλώδιο? Τα ρωτάω αυτά γιατί ούτε υπέρυθρες προτίθεμαι να βάλω στο PC, ούτε bluetooth αντάπτορα, ούτε και να αλλάξω τον 930C για να πάρω κάποιον που να δέχεται κάρτες μνήμης. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 (30 Ιούν. 2004 , 18:23) christ-k esy milas gia lepta egw milaw gia defterolepta :) exei megali diafora 15 defterolepta einai para poli grigora gia meta fora enos mp3 sthn MMC :) Σαφώς, απλώς εγώ σχολίασα τους χρόνους μεταφοράς που δήλωσες μέσω bt, μιας και μου φαίνονται αρκετά μεγάλοι....Από την άλλη δεν είναι ό,τι πρακτικότερο η εξαγωγή της ΜΜC εκτός των άλλων, για να μην χαλαρώσουν και οι επαφές της πίσω πρόσοψης, από τις συχνές εξαγωγές.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 den ksero ti na sou apantisw christ-k :) afto pou kserw einai oti h taxitita metaforas enas mp3 me ton ektipoti pou eipa pio panw pou metefera egine mesa se 15 DEFTEROLEPTA.kotetsi gia to kalodio sinedesis tou kinitou me to pc den ksero na sou pw gia to bt kai tis yperi8res eipa pio panw gia to an al8es hj oxi na alksis ektipoti esy kseris :) egw anefera to diko mou peristatiko apla ksanaanafero oti h meta fora egine apistefta grigora se 15 DEFTEROLEPTA filika Grek Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Στο φόρουμ της ΝΟΚΙΑ δεν αναφέρουν τίποτα για 6230i. Κι εδώ που τα λέμε, τι ωραία που θα νιώθουν αυτοί που έχουν αγοράσει το 6230, όταν τους λέει η "αγαπημένη" τους εταιρία ότι το τηλέφωνο που τους πούλησε δεν είναι και τόσο καλό. Για χάρη τους λοιπόν το βελτίωσε και τι τους ζητά; Τίποτα! Μόνο καμιά 400ριά ευρώ για να αποκαλούν τους εαυτούς τους ευτυχείς κατόχους μιας πολυμηχανής (όχι κουζίνας, μη μπερδευόμαστε), που παρεπιπτόντως είναι και τηλέφωνο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 γεια σας παιδια....εβαλα το καλωδιο usb του 7610 για να συνδεσω το 6230.εβαλα τον νοκια explorer..αλλα τιποτα.το εχει κανει κανεις??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 (30 Ιούν. 2004 , 18:13) ekana mia dokimi kai eimai poli xaroumenos kai giafto 8a thn mirastw mazi sas :) :) to na stilis ena Mp3 sto kinito kai meta logika sthn MMC me yperi8res 8elei peripou 45 lepta peripou analoga to mege8os tou tragoudiou .gia na stilis me BT pou einai pio grigoro kanei peripou 15 lepta kai pio ligo .exei miamisi bdomada pou agorasa ektipoti Hp o opios exei ypodoxes gia kartes mnimis ebala lipon thn mnimi tou kinitou ston ektipoti kai metefera ena tragoudi sthn karta to opio ekane 10 me 15 defterolepta :) :) eggihmenw . tis ypodoxes pou exei o ektipoths gia kartes mnimis o upologistis ths blepei san skliro disko :) afta opia aporia rotiste filika Grek SE EYXARISTW POLY WORD1983!!MOY ELYSES KYRIOLEKTIKA TA XERIA!!k eikones boreis na metafereis k video upload k download!!TA PANTA!! Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 drkaltsas einai fobera praktikw xerome pou boh8isa esto kai enan :) Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Για να καταλάβετε την υπόθεση 6230i πρέπει να ψάξετε το ζήτημα SE F700 .. ;) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2004 Αυτός είναι βέβαια ο λόγος που σχεδίασε το 6230i αλλά κατάλαβε γρήγορα οτι το 6260 είναι σαφώς ανώτερο και απο το 6230i αλλά και απο το F700 και είναι αρκετό. Έτσι κρατάει μια τίμια στάση απέναντι στους κατόχους του 6230, στις πωλήσεις του 6230 (αφού η φήμη και μόνο της κυκλοφορίας του 6230i είναι ικανή να αποτρέψει πολλούς απο το να πάρουν το 6230, αλλά και στην ίδια την εταιρία αφού τα σχόλια και οι κατηγορίες που ακολουθούσαν την κυκλοφορία του 6230i δεν θα ήταν καθόλου κολακευτικά. Η ΝΟΚΙΑ δεν το χρειάζεται ακόμα το 6230ι αφού το 6260 καλύπτει πολλές κατηγορίες αγοραστών λόγω εμφάνισης, χαρακτηριστικών και προπάντων τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 ;) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 ( 1 Ιούλ. 2004 , 15:57) drkaltsas einai fobera praktikw xerome pou boh8isa esto kai enan :) Na'sai kala!Apla to mono provlima twra einai pws prepei lian syntomos na parw megalyteris mnimis karta mmc giati me ta mp3 i 32ara einai poly mikri!Goustareis, vazeis prama mesa k ksexilizei to kinito me mp3!tha katevasw k mpeg4 videakia! :whistle: :lol: twra perimenoume epitelous prosopseis!Kserei kaneis pote erxonte? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος drkaltsas ( 2 Ιούλ. 2004 , 10:13) twra perimenoume epitelous prosopseis!Kserei kaneis pote erxonte? Έχουν ήδη έρθει βασικά. Στο Nokia Club Κοζάνης υπάρχουν η πράσινη, η καφέ και η μαύρη. Ρώτησα για την άσπρη αλλά μου είπαν ότι δε γνωρίζουν πότε και αν έρθει. Οι τιμές είναι γύρω στα 30 ευρώ εδώ. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi ( 2 Ιούλ. 2004 , 12:26) Έχουν ήδη έρθει βασικά. Στο Nokia Club Κοζάνης υπάρχουν η πράσινη, η καφέ και η μαύρη. Ρώτησα για την άσπρη αλλά μου είπαν ότι δε γνωρίζουν πότε και αν έρθει. Οι τιμές είναι γύρω στα 30 ευρώ εδώ. Ωραία χρώματα βγάλανε για αρχή!! :lol: Οι τιμές αναμενόμενες αλλά φαντάζομαι πώς οι περισσότεροι θα περιμένουν την άσπρη,άντε να δούμε!Ευχαριστώ για την πληροφορία kotetsi!Έχει κανείς ιδέα πού,στη Θεσσαλονίκη,θα βρούμε φθηνές mmc; Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 @ drkaltsas Παλι καλά που έβαλες και το κόμμα μετά το που!!!!!!!!!!!! Μην ωάχνεις την φθινότερη,δεν είναι πάντα και καλύτερη. Αν θες να πάρει πάρε μια απο τις 3 μάρκες: 1)Kingston 2)SanDisk 3)Lexar Είναι οι καλύτερες! Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Καλησπέρα και από εμένα .Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του 6230. Έχω αλλάξει παρά πολλά κινητά και μπορώ να πω ότι είμαι Fan της siemens. Ήμουν αντιnokias μέχρι που πήρα το 6230 . Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα ότι ήθελα σε κινητό Nokia.Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος και στην επιλογή μου με βοηθήσατε και εσείς με αυτά που γράψατε στις πρώτες σελίδες και σας ευχαριστώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποια σελίδα με βιντεακια, εικόνες ,μελωδίες και γενικά τα πάντα μόνο για το 6230. Με ενδιαφέρει κάποια εφαρμογή να σβήνει το λογότυπο του φορέα. Συγνώμη αν κούρασα και ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 2 Ιούλ. 2004 , 19:39) Καλησπέρα και από εμένα .Εδώ και μια εβδομάδα είμαι και εγώ κάτοχος του 6230. Έχω αλλάξει παρά πολλά κινητά και μπορώ να πω ότι είμαι Fan της siemens. Ήμουν αντιnokias μέχρι που πήρα το 6230 . Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα ότι ήθελα σε κινητό Nokia.Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος και στην επιλογή μου με βοηθήσατε και εσείς με αυτά που γράψατε στις πρώτες σελίδες και σας ευχαριστώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κάποια σελίδα με βιντεακια, εικόνες ,μελωδίες και γενικά τα πάντα μόνο για το 6230. Με ενδιαφέρει κάποια εφαρμογή να σβήνει το λογότυπο του φορέα. Συγνώμη αν κούρασα και ευχαριστώ :rolleyes: Πήγαινε στο http://www.logolove.gr στα λογότυπα-γόμες και στείλε το κενό λογότυπο στο κινητό σου. Πρέπει πρώτα να κάνεις register. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Μπες κατευθείαν μέσω wap στο wap.keeptouch.net και με ένα μόνο κλικ κατέβασε το λευκό λογότυπο.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k ( 3 Ιούλ. 2004 , 10:25) Μπες κατευθείαν μέσω wap στο wap.keeptouch.net και με ένα μόνο κλικ κατέβασε το λευκό λογότυπο.... ;) Ευχαριστω πολυ φιλε christ-k το εκανα και ολα ενταξει.Να σε ρωτησω κατι το 6600 ειναι ποιο καλο απο το 6230;Το 6600 εχει ποιο δυνατο ηχειο απο το 6230,εχει ηχογραφιση ηχου, ηχογραφιση συνομιλιας ;Δηλαδη εκτος απο την οθονη εχει τιποτα αλλο που να ειναι ποιο καλο απο το 6230;Απο αναμονη πως παει το 6600;Ευχαριστω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 ψαχνω ελληνική σημαία για να την βάλω wallpaper.εχει κανείς κάτι υπ όψη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Πρωτη!!!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Δευτερη.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts