Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος M4C (24 Ιούν. 2004 , 21:01)

me ti seira mou dio erwthseis... :

1) diavazontas den exw dei kanenan na epishmenei tis koukides, sto night mode... mipws exw provlima telika.. giati stis fotografies to vrady... emfanizonte koukides kokkines prasines, aspres, klp klp asxetes teleiws me tin olh eikona....

Το Night mode toy 6230 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τι στιγμή στην αγορά (μαζί με του Ε700) Οι κουκίδες είναι δυστυχώς ακόμα εκ των ων ουκ ανευ, μέχρι να προστεθούν σε μερικά χρόνια αποτελεσματικά ΗQ φίλτρα και στα κινητά, για να λύσουν το πρόβλημα....Όμως σαφώς στο 6230 είναι λιγότερο έντονο το φαινόμενο αυτό, ενώ είναι το μοναδικό που βγάζει εμφανείς φωτό σχεδόν στο απόλυτο σκοτάδι...Ουτε υπέρυθρες να είχε... :p

2) exw firmware 3.15, exei vgei neotero..? 8a prepe na paw gia anava8mish isws? i den dior8wnei polla bugs se periptosi pou exei vgei.. opote na perimenw ligo akoma..? kapia lista me ta fixes 8a itan poly ok... :D

Το κινητό με έκδοση 3.14 ή 3.15 δεν έχει κανένα αναγνωρίσιμο ή ευδιάκριτο bug....Δεν έχω ακούσει για κάποια νεώτερη, αλλά προσοχή γιατί οι νεώτερες δεν είναι πάντα η πανάκεια.... ;)

btw, exw pa8ei polu thn plaka mou me to kin.... 1 vdomada to exw... kai eimai akoma erwteumenos opws tin prwti stigmi pou to eida...

lol.....

Εδώ δεν έχεις άδικο....Είναι άψογο.... :) τα έχει όλα και με διαφορά.... ;)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το θέμα αρχίζει να μου θυμίζει "Τέρας του Λοχνες" από την άποψη του μυστηρίου και των απροσδιόριστων εμφανίσεών του... :p

Η δική μου άποψη είναι πως ναι μεν η νόκια θα εμφανίσει σύντομα κάποιο μοντέλο με βελτιωμένες ιδιότητες και δυνατότητες, αυτό όμως δεν θα μοιάζει με το 6230 και σαφώς θα είναι κάποιο άλλο μοντέλο, που σχεδιαστικά δεν θα ξεφέυγει από τα σχέδια της σειράς 40, μπορεί πιθανόν να είναι ο συνεχιστής της σειράς, με πιθανό όνομα 6240.... Δεν βλέπω το λόγο να βγάλει μεγαλύτερη οθόνη και να την βαλει σε ένα παλιό σχέδιο, φτιαγμένο και ραμένο αποκλειστικά για 27,3 Χ27,3 mm....Μου φαίνεται λογική ράφτη και αυτό δεν είναι κάτι που εκφράζει την ΝΟΚΙΑ που εμμένει σε σχεδιατικά πρότυπα και δεν τα αλλοιώνει.... :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (24 Ιούν. 2004 , 22:40)

ρε παιδια μπορει κανεις να μου δωσει τις ρυθμισεις cosmote για mms κτλ για το 6230??

κανεις εδω ρε παιδια???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freddaras (25 Ιούν. 2004 , 01:16)

κανεις εδω ρε παιδια???

Σε προηγούμενη σελίδα (καμια δεκαρία σελίδες πίσω...) είχαν αν δεν κάνω λάθος αναφερθεί....Δες επίσης και το επίσημο site της ΝΟΚΙΑ αν τις έχει συμπεριλαβει, για να τις λάβεις με SMS.....Νομίζω πως πλέον τις στέλνει και η cosmote... ;)

Η ΝΟΚΙΑ αρνείται την ύπαρξη τέτοιου μοντέλου ενώ άλλοι λένε οτι το είχε σχεδιάσει και τελικά το ακύρωσε και οτι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2004 διάδοχος οποιασπήποτε μορφής και ονομασίας του 6230. Θα μείνει το high-end μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Αυτά όλα βέβαια το πόσο αληθή είναι δεν το ξέρουμε. Η ΝΟΚΙΑ αποκλείεται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και να μην απαντήσει στο F700 της SE. Τώρα το πότε θα δούμε αυτήν την απάντηση, ας ελπίσουμε μέσα στο 2004. Να στηριχθεί στο 6230 για άλλους 7 μήνες το βλέπω απίθανο, ήδη η συσκευή βρίσκεται αρκετό καιρό στην αγορά.

Απο την άλλη όμως, προσπαθεί να καθησυχάσει τους κατόχους του 6230 αλλά και τους μελλοντικούς αγοραστές τους οτι η αγορά του 6230, αυτή την χρονική στιγμή δεν θα είναι μια λανθασμένη επιλογή. Άλλωστε, όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιο πριν, η πρόορη ανακοίνωση του 6230i μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στις πωλήσειςτων 40αριών. Το timing των παρουσιάσεων, αυτό το σκοπό έχει. Να προσφέρει το νέο μοντέλο εκείνη την στιγμή που ο προκάτοχος έχει ολοκληρώσει την εμπορική του πορεία και πρωτού το αγοραστικό κοινό αρχίσει να κινείται προς άλλες λύσεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (25 Ιούν. 2004 , 01:36)

Σε προηγούμενη σελίδα (καμια δεκαρία σελίδες πίσω...) είχαν αν δεν κάνω λάθος αναφερθεί....Δες επίσης και το επίσημο site της ΝΟΚΙΑ αν τις έχει συμπεριλαβει, για να τις λάβεις με SMS.....Νομίζω πως πλέον τις στέλνει και η cosmote... ;)

Για το 6230 δεν τις στέλνει ακόμα μέσω smart msg. So χειροκίνητα:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COSMOTE MMS NOKIA 7600/6230

Επιλέξτε από το μενού ΜΗΝΥΜΑΤΑ , ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ , ΜΗΝΥΜΑΤΑ MULTIMEDIA, και

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ . Επιλέγετε το μενού ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΪΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ MUUTMEDIA

Εμφανίζεται μια λίστα από υπομενού που χρειάζεται να ρυθμιστούν:

• Ονομασία ρυθμίσεων /Settings Name ; Πληκτρολογείτε MMS-GPRS

• Αρχική Σελίδα/ Homepage : Πληκτρολογείτε http://195.167.65.220:8002

• Διακομκττής Μεσολάβησης / Proxies : Επιλέγετε Ενεργό/ Enable

• Κύριος Μεσολαβητής /Primary Proxy:

εμφανίζεται Θύρα/ Port : 8080 επιλέγετε ΕΠΙΛΟΓΗ και εμφανίζεται Διεύθυνση/ IP address όπου

πληκτρολογείτε 010.010.010.020

Θα εμφανιστεί 010.010,010.020:8080 και θα πατήσετε OK.

• Δευτερεύων Δία κομιστή ς / Secondary Proxy: Δεν κάνουμε καμία ρύθμιση

• Ρυθμίσεις Φορέα / Bearer Settings :

Σημείο Πρόσβασης GPRS/ access point name ; Πληκτρολογείτε mms

Τύπος Ελέγχου Στοιχείων/ Authentication Type : Επιλέγετε Κανονικός / Normal

Όνομα Χρήστη : κενό

Κωδικός : κενό

done ;)

6230 rulez :spam:

If only my heart had a home...

To πιό πιθανό είναι η παρουσίαση και κυκλοφορία του μεταγενέστερου και εξελικτικού μοντέλου το τελευταίο τρίμηνο του 2004, κοντά στην κυκλοφορία του περιφημου F700.... ;)

Mέχρι τότε δεν νομίζω πως μας πέφτει λίγο το 6230....Τί να πούνε άλλωστε και οι κάτοχοι του Κ700....;;; :p

Για να είμαι ειλικρινής λυπήθηκα καθώς θα ήθελα μια συσκευή που να έχει voice recording μιας ώρας κτλ., τώρα είτε ήταν hoax εξ αρχής είτε στην πορεία μέτρησε η εταιρία τις αντιδράσεις των αγοραστών του 6230 και είδε ότι θα κάνουν κακό στο credibility της αλλάζοντας ρότα .. παίζεται, εάν ήταν αλήθεια ως σχέδιο τότε απλά θα κυκλοφορήσει σε άλλο shell, με διαφορετική ονομασία από Σεπτέμβρη και μετά .. οπότε κανείς δεν θα μπορέσει να διαμαρτυρηθεί για τίποτε καθώς το 6230 θα είναι ένα 5-6αμηνο παλιό..

Υ.Γ.

Το περίφημο ηχείο μου έμοιαζε πιο πολύ για θύρα USB (το είδα και χάρηκα που λένε..)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Παιδια καλησπερα.

Κατεβασα χθες το mobiMB v2.0 απο AIVANET το εγκατεστησα και ειδα οτι διαβαζει το 6230 μου (και το τηλεφωνο και την καρτα) Αλλαδεν μπορω να στειλω στο τηλεφωνο τιποτε.Του λειπει η επιλογη επικολυση ωστε να μεταφερω παιχνιδια οπου θελω.Παρατηρησε κανεις το ιδιο.

(Δεν γνωριζω αγγλικα και δεν μπορεσα να διαβασω τι εγραφε στις οδιγειες).

Μηπως τελικα δεν μπορει να περασει τιποτε στο τηλεφωνο;

Εχώ μία απορία σχετικά με το review του 6230 απο το mobile-review.com!

Στο δεύτερο μέρος εκεί που έχει τις δύο φωτογραφίες για την μνήμη, στην μνήμη του τηλεφώνου γιατί έχει μέγεθος 11.5ΜΒ και εμένα έχει 8,8ΜΒ(δεν εννοώ την ελεύθερη μνήμη αλλα ολόκληρη).Το έχει προσέξει κανείς άλλος;

LIFE IS SHORT... RIDE HARD

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (25 Ιούν. 2004 , 21:38)

Εχώ μία απορία σχετικά με το review του 6230 απο το mobile-review.com!

Στο δεύτερο μέρος εκεί που έχει τις δύο φωτογραφίες για την μνήμη, στην μνήμη του τηλεφώνου γιατί έχει μέγεθος 11.5ΜΒ και εμένα έχει 8,8ΜΒ(δεν εννοώ την ελεύθερη μνήμη αλλα ολόκληρη).Το έχει προσέξει κανείς άλλος;

kai mena leei 10.2mb :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kounabi22 (25 Ιούν. 2004 , 22:03)

kai mena leei 10.2mb :blink:

emena pali, leei 9,5mb.... hmm ti pezei na ginete?? mipws otan ftiaxnan to kin, htan me8ismenoi ?? :wacko:

to psaxnw pantws, an vrw kati 8a sas enimerwsw..

:ninja:

Εχει συνδεθει κανεις με gprs με το 6230 ρε παιδια????Εμενα συνδεεται με ΤΙΜ αλλα αποσυνδεεται αμμεσως... :alien: :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (26 Ιούν. 2004 , 20:24)

Εχει συνδεθει κανεις με gprs με το 6230 ρε παιδια????Εμενα συνδεεται με ΤΙΜ αλλα αποσυνδεεται αμμεσως... :alien: :alien: :alien: :alien:

Eννοείς wap ή ίντερνετ pc μέσω gprs....;;;

Συνδέεσαι μέσω bt ή με κάποιο άλλο τρόπο; :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (26 Ιούν. 2004 , 21:30)

Eννοείς wap ή ίντερνετ pc μέσω gprs....;;;

Συνδέεσαι μέσω bt ή με κάποιο άλλο τρόπο; :blink:

Εννοω συνδεση μεσω pc .Χρησιμοποιω υπερυθρες.

Φιλικά Γιάννης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (26 Ιούν. 2004 , 21:42)

Εννοω συνδεση μεσω pc .Χρησιμοποιω υπερυθρες.

Συνδέεσαι κανονικά και μόνιμα μέσω υπερύθρων με το πρόγραμμα της ΝΟΚΙΑ το Pc suite; Σου αναγνωρίζει κανονικά και μόνιμα το 6230 ή όχι; :worry:

Κι εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα με την σύνδεση bt, μέχρι που ενεργοποίησα ένα υποπρόγραμμα της σύνδεσης (αυτό που δείχνει μια μπρίζα σύνδεσης), μου αναγνώρισε τους drivers kai thn com και όλα λύθηκαν.... ;)

Πάντως είναι γεγονός πως ο συνδυασμός προγραμμάτων, drivers kai com για να αποκατασταθεί επικοινωνία και σύνδεση, δεν είναι και ότι πιό απλό για ένα μέσο χρήστη... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος M4C (26 Ιούν. 2004 , 16:48)

emena pali, leei 9,5mb.... hmm ti pezei na ginete?? mipws otan ftiaxnan to kin, htan me8ismenoi ?? :wacko:

to psaxnw pantws, an vrw kati 8a sas enimerwsw..

Εμένα 10,3 mb... αλήθεια, τί παίζει??

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Καλησπερα σε ολους!Σκεφτομαι και γω για 6230.Τρεις ερωτησουλες:

1)Τελικα wav παιζει η μονο mp3 ringtones?

2)Εχει zoom η καμερα ή επιδεχεται καποια αλλαγη η φωτο αφου την βγαλεις?

3)Νυχτερινη ληψη καλυτερη απο sx1?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtimb (27 Ιούν. 2004 , 01:22)

1)Τελικα wav παιζει η μονο mp3 ringtones?

3)Νυχτερινη ληψη καλυτερη απο sx1?

1 ) gia ringtones pernei : midi , amr, monofonikous nokia , kai mp3... wav den ipostirizei ka8olou... oute gia anaparagogi.. den iparxei kai logos alloste afou einai pio simferon na to kaneis to wav se mp3...

2 ) zoom me tin enia tou zoom den exei... kai stin ousia i epilogi zoom den kanei tpt allo apto na diksei tin foto se pragmatiki analisi , dld 640x480 pixels.. dld afou tin vgaleis.. patas to zoom kai vlepeis tin foto pio megali...

3) den gnwrizw an einai kaliteri apto sx1 , alla apo sxolio pou anafer8ike pio panw gia to night mode... eipo8ike oti exei apta kalitera , to mono elatwma pou vrisko egw stin teliki einai ta polixroma pixels, sto mavro fonto, otan einai poli skotadi.. alla elaxistopoiounte otan tin travaw sta8era... pantos, ontos einai apta kalitera night modes pou exw dei...

elpizw na voi8isa.....

by the way, an gnwrizei kapoios ti ginete me tin mnimi tis siskeuhs... na mas dwsei ta fota tou.. giati mou fente kati ipopto....

pantos i nokia kai osa review eida anaferoun gia 6 mb koinoxristh mnimi.. twra giati o ka8hs exei gyrw sto 9 kai malisa diaforetiki , den mporw na katalavw... ipe8esa oti mporei na pezei to mege8os logo efarmogon pou mporei na fortononte, eite camera, eite video recorder.. eite kapoio buffer twn hxwn klhshs sth mnimi ... me tin ekkinisi tou kin.. alla den isxuei giati ta dokimasa ola , ostoso exw 9,5 mb oti kai na ginei...

:ninja:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtimb (27 Ιούν. 2004 , 01:22)

H κάμερα με κανένα τρόπο δεν έχει ζουμ, ούτε πρίν ούτε μετά....Απλώς κάνει εκ των υστέρων μια απλή μεγένθυση της εικόνας για καλύτερη παρατήρηση των λεπτομερειών, την οποία δεν μπορείς καν να αποθηκεύσεις....Κατηγορηματικά λοιπόν όχι..... :(

Όπως έχω ξαναπεί, ο χρήστης πρέπει να συνηθίσει στην έλλειψη ζουμ και στη χρήση μόνο ανοιχτόχρωμων φόντων wallpapers, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν λειτπουργεί σωστά (δεν φαίνεται) η αναγνώριση κλήσεων.... :o

Αυτά αποτελούν και τα μοναδικά μειονεκτήματα του τηλεφώνου.... :(

Παρατήρησα στην ιστοσελίδα της Νόκια ότι το 6230 αλλάζει εμπρός και πίσω καλύμματα. Την περιέργεια μου κίνησε ένα άλλο site στο οποίο είδα το 6230 σε άσπρο χρώμα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Η πρόσοψη είναι μαζί με τα πλήκτρα, ή το πληκτρολόγιο είναι ξεχωριστό τμήμα; Ρωτάω γιατί θα μου άρεσε η αντίθεση που θα κάνει η άσπρη πρόσοψη (και η πράσινη με το μαύρο kb. Αλήθεια, έχει αγοράσει κανείς δεύτερη πρόσοψη για το 6230; Αν ναι, πόσο κοστίζει;
:shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (27 Ιούν. 2004 , 16:00)

Παρατήρησα στην ιστοσελίδα της Νόκια ότι το 6230 αλλάζει εμπρός και πίσω καλύμματα. Την περιέργεια μου κίνησε ένα άλλο site στο οποίο είδα το 6230 σε άσπρο χρώμα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Η πρόσοψη είναι μαζί με τα πλήκτρα, ή το πληκτρολόγιο είναι ξεχωριστό τμήμα; Ρωτάω γιατί θα μου άρεσε η αντίθεση που θα κάνει η άσπρη πρόσοψη (και η πράσινη με το μαύρο kb. Αλήθεια, έχει αγοράσει κανείς δεύτερη πρόσοψη για το 6230; Αν ναι, πόσο κοστίζει;

To πληκτρολόγιο αποχωρίζεται από την πρόσοψη, ενώ στην συσκευασία των προσόψεων δεν περιλαμβάνεται...Το κόστος των optional προσόψεων είναι γύρω στα 28 Ευρώ, ενώ το πληκτολόγιο μέχρι πρόσφατα δεν είχε έρθει στα ΝΟΚΙΑ shops....(και φυσικά δεν γνωρίζουμε και τιμή γι αυτό...) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (27 Ιούν. 2004 , 16:11)

To πληκτρολόγιο αποχωρίζεται από την πρόσοψη, ενώ στην συσκευασία των προσόψεων δεν περιλαμβάνεται...Το κόστος των optional προσόψεων είναι γύρω στα 28 Ευρώ, ενώ το πληκτολόγιο μέχρι πρόσφατα δεν είχε έρθει στα ΝΟΚΙΑ shops....(και φυσικά δεν γνωρίζουμε και τιμή γι αυτό...) ;)

Ετσι...Κι εγω πηρα την ασημι προσοψη αλλα το πληκτρολογιο παραμενει μαυρο... :alien: :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης