Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και η TakeMS 256 δε φενεται να κλειδωνει :(

Κατι αλλο: Μεχρι τι μεγεθους εφαρμογες δεχεται το 6230? Νομιζω οτι καπου στο manual ειδα μεχρι 100 η 128 kb αλλα στην προσπαθεια να περασω ενα Java μεγεθους 64 και κατι ψηλα, το Pc Suite 6.1 βγαζει λαθος...

Επισης βρηκε/εφτιαξε κανεις games installer για το Suite 6.1?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιτέλους είμαι κάτοχος του 6230.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι στο site της nokia δεν υπάρχει το 6230 για αποστολή ρυθμίσεων του wap και του mms.

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

cosmote έχεις?

αν ναι πάρε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της και θα σου τα στείλουν.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (24 Μάι. 2004 , 09:25)

πριν απο καμια εβδομαδα σας ειχα συμβουλευσει οσους απο εσας αντιμετωπιζαν προβλημα με ημερομηνια,να δοκιμασετε κατι με τις ρυθμισεις ημερομηνιας.Τελικα "δουλεψε" αυτο?λυνετε δηλ. το προβλημα με αυτο?υπαρχει καποιος που συνεχιζει να εχει προβλημα με ημερομηνια-ωρα?

Εμένα πάντως δεν δούλεψε με τον τρόπο που είπες :(

Forza scuderia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος birbilis (24 Μάι. 2004 , 11:46)

Κατι αλλο: Μεχρι τι μεγεθους εφαρμογες δεχεται το 6230? Νομιζω οτι καπου στο manual ειδα μεχρι 100 η 128 kb αλλα στην προσπαθεια να περασω ενα Java μεγεθους 64 και κατι ψηλα, το Pc Suite 6.1 βγαζει λαθος...

Max JAR Size: 128 KB

http://www.forum.nokia.com/main/0,6566,016-1334,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Το πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία δεν λύνεται με κανένα τρόπο και εμφανίζεται-εξαφανίζεται όποτε θέλει.το κινητό το έχω τρεις βδομάδες και δεν είχε παρουσιάσει το πρόβλημα.Πριν τρεις ημέρες μετά τη φόρτιση παρουσιάστηκε.Στην επόμενη φόρτιση δεν παρουσίασε τίποτα.Τώρα το φορτίζω και να δούμε.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Βρε παιδιά το πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία μου το παρουσίασε ξαφνικά, όπως γράφω και πιο πάνω.Έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι διαφορετικό έκανα στο κινητό πριν μου παρουσιάσει το πρόβλημα.Θυμήθηκα λοιπόν ότι τις φορτίσεις τις έκανα πάντα όταν έμενε μια μπάρα ή όταν μου έβγαζε μπαταρία εξαντλείται.Τότε δεν είχα το πρόβλημα.Πριν τρεις μέρες μου έσβησε τελείως από μπαταρία.Μετά από αυτή τη φόρτιση παρουσιάστηκε το πρόβλημα.Τώρα που το έχω φορτίσει πριν σβήσει από μπαταρία δεν παρουσιάζει το πρόβλημα.Έχει κανείς παρατηρήσει αυτό που λέω;

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (24 Μάι. 2004 , 22:23)

Βρε παιδιά το πρόβλημα με την ώρα και την ημερομηνία μου το παρουσίασε ξαφνικά, όπως γράφω και πιο πάνω.Έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι διαφορετικό έκανα στο κινητό πριν μου παρουσιάσει το πρόβλημα.Θυμήθηκα λοιπόν ότι τις φορτίσεις τις έκανα πάντα όταν έμενε μια μπάρα ή όταν μου έβγαζε μπαταρία εξαντλείται.Τότε δεν είχα το πρόβλημα.Πριν τρεις μέρες μου έσβησε τελείως από μπαταρία.Μετά από αυτή τη φόρτιση παρουσιάστηκε το πρόβλημα.Τώρα που το έχω φορτίσει πριν σβήσει από μπαταρία δεν παρουσιάζει το πρόβλημα.Έχει κανείς παρατηρήσει αυτό που λέω;

to provlima emfanizete opote nane einai bug pou tha lithi me tin kainouria anavathmisi.min spas adika to kefali sou den ftes esy!
Γιαννης

Guest mpi8kotouli
Το πρόβλημα με την ημερομηνία και την ώρα, αν παρατηρήσετε, εμφανίζεται όταν βγάλετε την μπαταρία για μερικά λεπτά η όταν το κινητό κλείσει λόγω μπαταρίας και δεν μπεί άμεσα για φόρτιση. Το γνώριζω και από το 6510 που είχα κάποια στιγμή! :o

Συμφωνώ απόλυτα, είναι κλασσικό φαινόμενο σε διάφορα μοντέλα της Nokia, αφού συνήθως ο εσωτερικός συσσωρευτής του ρολογιού έχει αυτονομία περίπου 10 λεπτών μετά την διακοπή της τροφοδοσίας του από την εξωτερική μπαταρία ενώ δεν σπανίζουν και οι περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος του όποτε με την άμεση αφαίρεση ή πλήρη αποφόρτιση της μπαταρίας χάνονται αμέσως οι αντίστοιχες πληροφορίες.

Υ.Γ.

Ναι το 6510 πάσχει από αυτό το φαινόμενο (τουλάχιστον και το δικό μου), το ίδιο συμβαίνει και στο 8850 (υποθέτω και στο 6310i μου αλλά δεν «παίζω» μαζί του λόγο χρήσης του ημερολογίου του).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

γεια σας παιδια,εψαξα αλλα δεν βρηκα απαντηση στην ερωτηση μου..Η ποιοτητα των μπ3 πως ειναι?..συγριτικα με ενα σχ-1 για να καταλαβω.ευχαριστω..
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Βρε παιδιά αγόρασα και εγώ αυτό το καταπληκτικό κινητό αλλά αυτό το θέμα με το σβήσιμο της ημερομηνίας με έχει σπασει πάρα πολύ. Εμένα μου εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που το φορτίζω. Ίσως επειδή το φόρτιζα πάντα κλειστό το βράδυ. Χτές το πήγα στην ALPHA COPY αλλά δεν κατάφεραν τίποτα γιατί σήμερα το πρωί μου ξαναπαρουσιάστηκε. Τους το ξαναπήγα και τους είπα ότι έχω μάθει ότι το πρόβλημα πασουσιάζεται και σε άλλα 6230 και με κοίταζαν σαν UFO. Τέλος πάντων το άφησα να το κοιτάξουν σήμερα και θα το ξαναπάρω αύριο, αλλά έχω απογοητευτεί και πιστεύω ότι ούτε τώρα θα το λύσουνε. Τί άλλο να κάνω; Είναι τρομερό σπασιμο ΚΑΘΕ φορά να γίνεται αυτό. Πείτε μου την γνώμη σας

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Alexkass

isaksia me to sx1 ;)

ara den ine bug. simveni se ola ta nokia me time-backup battery.

Όχι Αλέξη δεν ισάξια η αναπαραγωγή των mp3 στο 6230. Φίλε Γαλίνιε το 6230 είναι λίγο καλύτερο από το P900 για να καταλάβεις.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Προσπαθώ να στείλω μία εικόνα σε ένα 6100 με υπέρυθρες από 6230 και μου βγάζει ότι η αποστολή είναι ανεπιτυχής. Ξέρει κανείς τι τρέχει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galinios (25 Μάι. 2004 , 09:43)

γεια σας παιδια,εψαξα αλλα δεν βρηκα απαντηση στην ερωτηση μου..Η ποιοτητα των μπ3 πως ειναι?..συγριτικα με ενα σχ-1 για να καταλαβω.ευχαριστω..

Me SX1 den xerw alla me tin ebiria ti dikia mou kai se sigrisi me discman mp3, einai POLY KALI! :lol:

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από antonisb

Προσπαθώ να στείλω μία εικόνα σε ένα 6100 με υπέρυθρες από 6230 και μου βγάζει ότι η αποστολή είναι ανεπιτυχής. Ξέρει κανείς τι τρέχει.

Οι υπέρυθρες του 6230 είναι ανοιχτές όμως του 6100 δεν είναι ανοιχτές είναι κλειδωμένες για αυτό δεν μπορείς να στείλεις!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (25 Μάι. 2004 , 11:06)

Οι υπέρυθρες του 6230 είναι ανοιχτές όμως του 6100 δεν είναι ανοιχτές είναι κλειδωμένες για αυτό δεν μπορείς να στείλεις!

Ανοίγω τις υπέρυθρες και από τα δύο και κάνω αποστολή. Αλλά τίποτα.

Δεν έχει σημασία πως τις ανοίγεις... φαίνοντε ανοιχτές αλλά δεν είναι... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ 6100!!!
GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lychnos70 (25 Μάι. 2004 , 10:53)

Βρε παιδιά αγόρασα και εγώ αυτό το καταπληκτικό κινητό αλλά αυτό το θέμα με το σβήσιμο της ημερομηνίας με έχει σπασει πάρα πολύ. Εμένα μου εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που το φορτίζω. Ίσως επειδή το φόρτιζα πάντα κλειστό το βράδυ. Χτές το πήγα στην ALPHA COPY αλλά δεν κατάφεραν τίποτα γιατί σήμερα το πρωί μου ξαναπαρουσιάστηκε. Τους το ξαναπήγα και τους είπα ότι έχω μάθει ότι το πρόβλημα πασουσιάζεται και σε άλλα 6230 και με κοίταζαν σαν UFO. Τέλος πάντων το άφησα να το κοιτάξουν σήμερα και θα το ξαναπάρω αύριο, αλλά έχω απογοητευτεί και πιστεύω ότι ούτε τώρα θα το λύσουνε. Τί άλλο να κάνω; Είναι τρομερό σπασιμο ΚΑΘΕ φορά να γίνεται αυτό. Πείτε μου την γνώμη σας

Δεν μπορώ να καταλάβω την φρίκη που έχετε φάει να φορτίζετε το κινητό κλειστό και μάλιστα κάτι 10ωρα!!!! Πού το είδατε γραμμένο αυτό το πράγμα???? !!!!!!! Χαλαρώστε... κινητό είναι δεν είναι πολύτιμος λίθος... Ίσως να οφείλεται και σε αυτό που έχετε πρόβλημα με την ημερομηνία...

Προσωπικά εμένα ποτέ δε μου έχει εμφανιστεί το πρόβλημα (v 3.15) και το φορτίζω με άσχετες φορτίσεις... δηλαδή την μία το φορτίζω όταν έχει 1 γραμμή, την άλλη όταν έχει 2 γραμμές και γενικά όποτε μου καπνίσει και πάντα ανοιχτό κατά την φόρτιση (αυτός εξάλλου δεν είναι ο ρόλος της λιθίου μπαταρίας???)... Το κινητάκι κρατάει 2μισι μέρες πάνω κάτω (πάντα ανοικτό ακόμα και τις νύχτες), με τουλάχιστον 45 λεπτά συνομιλίας τη μέρα, παίξιμο mp3 κάθε μέρα για κάνα 20λεπτο, με σπάνια χρήση GPRS ή BT. Μόνο τις πρώτες φορτίσεις τις έκανα προσεκτικά όπως με είχαν συμβουλέψει τα παιδιά εδώ...

Προτείνω δηλαδή να το φορτίζετε ανοιχτό, να μην το ανοιγοκλείνετε και γενικά αφήστε το και λίγο στην τύχη του... για ανθρώπους είναι σχεδιασμένο, όχι για ρομπότ!!!!

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

logika to 'prob' parousiazetai otan mini poli ora ksefortisto to kinito.

to posa lepta-ores ine to 'poli ora' den kserw. analoga me tin backup battery.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

εγω ειχα το 6510 και δεν μου ειχε παρουσιασει ποτε στα 2 περιπου χρονια που το ειχα προβλημα με την ημερομηνια.

εχω 3.15 και το προβλημα μου εχει παρουσιαστει μονο μια φορα. το κινητο μου εχει μεινει αφορτιστο ισως και πανω απο ωρα η και ωρες! το βαζω να φορτιζει, ανοιγω το κινητο και ολα μια χαρα!

το προβλημα εμφανιζεται οποτε θελει αυτο, οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω.

συμφωνω με τον biller και εγω το κινητο το φορτιζω ανοιχτο και ακουω ραδιοφωνο, στελνω sms κτλπ. το κλεινω για να μπει στην ταχια φορτιση μονο οταν θελω να βγω και ξερω οτι θα λειψω για ωρα. (δεν εχω διαπιστωσει ακομα τα ορια του κινητου ακομα και εκνευριζομαι. στο 6510 δεν μου συνεβαινε αυτο.)