clarco5 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geofil (15 Δεκ. 2004 , 23:13) Κανείς που να ξέρει τι ακριβώς μπορούμε να δούμε; Paizei MONO 3gp kai se analisi 128x96 (an baleis kai se analisi 176x144 pou exei metatroph o nokia multimedia player den nomizw na exei problem -ap'oti thimamai toxa dokimasei malista mia fora-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 exei dokimasei kanei syndesh se selides html meso gprs me tim? otan vazo shmeio prosvashs gprs to gint.b-online.gr den mporei na kanei syndesh. ti mporei na ftaiei? otan kaneis anacathmish logismikou ti diagrafetai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος adis (17 Δεκ. 2004 , 13:29) exei dokimasei kanei syndesh se selides html meso gprs me tim? otan vazo shmeio prosvashs gprs to gint.b-online.gr den mporei na kanei syndesh. ti mporei na ftaiei? otan kaneis anacathmish logismikou ti diagrafetai? Gia to prwto den xerw, gia thn anaba8mish, ta panta sbhnontai apo thn mnhmh toy thlefvnoy, ektos apo oti exeis mesa sthn mmc, dhladh pairneis ena thlefvno akribws opws to agorases... Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 kserei kaneis kanena link pou na iparxei o web viwer i kapoios allos web browser gia to kinito kai na einai free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoannisJr Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Συμβαίνει το ίδιο και χωρίς ακουστικά? Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι ότι πολύ πολύ πολύ εύκολα φθείρετε και χαλάει το handsfree… :( Παράθεση Ιδρυτικό μέλος του "Φώφη και τα μυαλά στα κάγκελα", Φώφη Τσεσμελή fan club. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oneiroknot (16 Δεκ. 2004 , 03:17) Συνέχεια παίζω παιχνιδια στο 6230 ακούγοντας μουσική με τα ακουστικά. Πρωτη φορά σήμερα όταν τα παιχνίδια κάνουν έναν ήχο, η μουσική κοβεται για να ακουστεί ο ήχος και μετά συνεχίζει. Μέχρι τώρα δε μου είχε ξανατύχει. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα??? (εκτος απο την απενεργοποίηση του ήχου του παιχνιδιού απο το μενού του παιχνιδιού διότι, απλά, πολλά παιχνίδια δεν έχουν αυτή την επιλογή.) Ευχαριστώ εκ των προτέραιων... Κάτι από αυτάσ που εγκατέστησες τελευταία σου δημιούργησε πιθανότατα το πρόβλημα. Απεγκατέστησέ το και δοκίμασε πάλι. Σε διαφορετική περίπτωση θυσίασε μία απο τις δύο παράλληλες διασκεδάσεις σου :rolleyes: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Μερικές φορές σε άσχετες στιγμές σταματάει ξαφνικά να λειτουργεί η δόνηση του κινητού. Εάν βγάλω τη μπαταρία και το ξανανοίξω λειτουργεί κανονικά. Το τηλέφωνο έχει την 4.28 έκδοση λογισμικού. Εχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Επείγον!!!Μπορώ να συνδεθώ με internet με το 6230;Έχω σύνδεση voda, ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για voda internet; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olorin Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Ρε παιδιά, επειδή είμαι λίγο καινούριος στη ΝΟΚΙΑ (για να καταλάβετε, το τελευταίο κινητό ΝΟΚΙΑ που είχα ήταν το 3410 κι έκτοτε μεταπήδησα για λίγο στην Ericsson με το Τ610...), θέλω να ρωτήσω μερικές απορίες... Sorry, αν έχουν ξαναναφερθεί, αλλά τα threads για το 6230 είναι επιεικώς τεράστια για να τα διαβάσω!!! *Είναι εφικτό να περάσω εφαρμογές και παιχνίδια java σε κάποιο άλλο σημείο του κινητού, εκτός από τον κατάλογο "Συλλογή" της μνήμης του τηλεφώνου που είναι χωρητικότητας μόλις 1,5ΜΒ (ναι μεν η μνήμη είναι 8ΜΒ, αλλά από ό,τι είδα ο συγκεκριμένος φάκελος χωρά μόνο 1,5ΜΒ)??? Τότε η κάρτα τι χρησιμεύει??? Μόνο για ΜΡ3, εικόνες και βίντεο??? *Μπορώ να αντιστοιχήσω κάποιον ήχο κλήσης σε συγκεκριμένο άτομο??? (Ελπίζω η μόνη λύση να μην είναι να φτιάξω μια ομάδα με μοναδικό μέλος αυτόν και μετά να αντιστοιχήσω τον ήχο στην ομάδα...) *Υπάρχουν καθόλου σοβαρές εφαρμογές αντίστοιχες με των συσκευών της series 60??? Ίσως σας φανώ ηλίθιος, αλλά μετά από παραπληροφόρηση φίλων μου, νόμιζα ότι το 6230 ήταν s60 και όχι s40 και για αυτό και μόνο το αγόρασα με αποτέλεσμα να έχω απογοητευθεί οικτρά πλέον... :( Όχι ότι είναι κακό τηλέφωνο, απλώς περίμενα περισσότερα με όσα είχα ακούσει για τις δυνατότητες των s60... *Για κάποιον περίεργο λόγο τις 2 πρώτες μέρες που το αγόρασα δούλευε κανονικά η δόνηση στις κλήσεις και δε δούλευε στα μηνύματα, ενώ από προχθές δε δουλεύει καθόλου!!! Εννοείται ότι την έχω ενεργοποιημένη... Παράθεση My T610 briefcase T610 games-ringtones etc. My T610 briefcase #2 Ό,τι δεν χώρεσε πιο πάνω... Sharkcra's T610 briefcase Μια από τα ίδια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr (20 Δεκ. 2004 , 21:54) Επείγον!!!Μπορώ να συνδεθώ με internet με το 6230;Έχω σύνδεση voda, ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για voda internet; Edw file mou mporeis na breis oles tis ry8miseis gia to 6230 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010800&vars=0000000000 Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Olorin (20 Δεκ. 2004 , 22:59) Ρε παιδιά, επειδή είμαι λίγο καινούριος στη ΝΟΚΙΑ (για να καταλάβετε, το τελευταίο κινητό ΝΟΚΙΑ που είχα ήταν το 3410 κι έκτοτε μεταπήδησα για λίγο στην Ericsson με το Τ610...), θέλω να ρωτήσω μερικές απορίες... Sorry, αν έχουν ξαναναφερθεί, αλλά τα threads για το 6230 είναι επιεικώς τεράστια για να τα διαβάσω!!! *Είναι εφικτό να περάσω εφαρμογές και παιχνίδια java σε κάποιο άλλο σημείο του κινητού, εκτός από τον κατάλογο "Συλλογή" της μνήμης του τηλεφώνου που είναι χωρητικότητας μόλις 1,5ΜΒ (ναι μεν η μνήμη είναι 8ΜΒ, αλλά από ό,τι είδα ο συγκεκριμένος φάκελος χωρά μόνο 1,5ΜΒ)??? Τότε η κάρτα τι χρησιμεύει??? Μόνο για ΜΡ3, εικόνες και βίντεο??? *Μπορώ να αντιστοιχήσω κάποιον ήχο κλήσης σε συγκεκριμένο άτομο??? (Ελπίζω η μόνη λύση να μην είναι να φτιάξω μια ομάδα με μοναδικό μέλος αυτόν και μετά να αντιστοιχήσω τον ήχο στην ομάδα...) *Υπάρχουν καθόλου σοβαρές εφαρμογές αντίστοιχες με των συσκευών της series 60??? Ίσως σας φανώ ηλίθιος, αλλά μετά από παραπληροφόρηση φίλων μου, νόμιζα ότι το 6230 ήταν s60 και όχι s40 και για αυτό και μόνο το αγόρασα με αποτέλεσμα να έχω απογοητευθεί οικτρά πλέον... :( Όχι ότι είναι κακό τηλέφωνο, απλώς περίμενα περισσότερα με όσα είχα ακούσει για τις δυνατότητες των s60... *Για κάποιον περίεργο λόγο τις 2 πρώτες μέρες που το αγόρασα δούλευε κανονικά η δόνηση στις κλήσεις και δε δούλευε στα μηνύματα, ενώ από προχθές δε δουλεύει καθόλου!!! Εννοείται ότι την έχω ενεργοποιημένη... mpno stin silogi mporis na ta perasis file mou ta paixnidia.gia ton ixo klisis ginete mono apo omada.kaigia tis efarmoges den prokite na vris tipota to axiologo!to tilefono einai korifeo alla den kani gia ton logo pou to pires!gia tin donisi pigene na rotisis se kapio nokia club. :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad (21 Δεκ. 2004 , 14:40) Edw file mou mporeis na breis oles tis ry8miseis gia to 6230 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010800&vars=0000000000 Δυστυχώς το 6230 δεν είναι στην λίστα των κινητών που έχει η VODAFONE οσον αφορά τις ρυθμίσεις WAP... :blink: Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fournarhs Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Λοιπόν παίδες σας έχω δύσκολες ερωτήσεις: α) πως γίνεται να κάνουμε mid αρχεία να αναβοσβήνουν την οθόνη όπως κάνουν άλλα νόκια ανάλογα με τον ρυθμό του αρχείου; β) γίνεται να στείλουμε αρχείο mms μέσω bluetooth; Πρίν πεταχτείτε και πείτε πως όχι, πρέπει να σας πώ πως μάλλον γίνεται ανάλογα με το extension του αρχείου που στέλνουμε. Για παράδειγμα το .txt το στέλνει ώς note. Λογικά έτσι μπορούμε να στείλουμε και μεταξύ μας παιχνίδια. και τέλος, γ) πως γίνεται να στείλουμε παιχνίδια μέσω bluetooth αλλά από κινητό σε κινητό. Είναι δύσκολα, αλλά σίγουρα θα έχει κάποιος απάντηση στα προβλήματα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 :alien: Geia sas magkes! eimai kainourgios stin parea...mou feran to Nokia xthes , arketa kalo tha elega! to mono spasimo einai to Vodafone live sximataki kato deksia, tha protimousa na eixe alli epilogi! kserei kanenan pos tha to vgalo? me anavathmisi mporo? i tha xaso tin egkuisi.... opoios to exei kanei as pei !! os pros to firmware, epeidi panta goustara na exo to teleutaio...epsaksa xthes kai vrika auto! (v5.24) mpeite sto link http://www.expansys.com.au/forumthread.asp?code=108417&thread=3225 opoios mporei na paei stin Nokia na mas pei! ...suntoma KALA XRISTOUGENNA _ XRONIA POLLA :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 :p Geia sas magkes! eimai kainourgios stin parea...mou feran to Nokia xthes , arketa kalo tha elega! to mono spasimo einai to Vodafone live sximataki kato deksia, tha protimousa na eixe alli epilogi! kserei kanenan pos tha to vgalo? me anavathmisi mporo? i tha xaso tin egkuisi.... opoios to exei kanei as pei !! os pros to firmware, epeidi panta goustara na exo to teleutaio...epsaksa xthes kai vrika auto! (v5.24) !!!!!!!!EINAI APANTISI SE TOPIC GIA TO 6230!!!!!!!!!!!!!! (exei kai codes kai hotkeys gia to 6230 an psaksete) '5.24 firmware. Exploring' So, today i've got 5.24 firmware installed. I have used older firmware only for several days, but even now I can see some very good changes: 1. You can see Caller ID with any wallpaper - when someone calls you, the wallpaper becomes much much lighter, but it stays there. I think this soluton by Nokia is better than changing color of fonts, as some of members requested. It is really cool. It is really better and smartder than in older 40series nokias. 2. Icon Services is now called "Web" 3. new 'Instant messages' in the 'messages' menu 4. After you take a picture, main NAVI button says 'Send' but not 'Delete' 5. Music player playlist automaticaly sees all the mp3 from mmc, no matter in which folder where they are. 6. When the phone asks you to choose the folder (e.g. when you define where your photos will be stored from camera options menu), main NAVi button is 'SET' instead of 'Open', if you want to open folder (go deeper) have to choose Options->Open folder Sorry, I'm using 6230 only for 2 days. After 1st day I managed to squeze it ****dently - the phone has lost it's internal memory (Free - 0kb, used - 0kb, i changed the main microprocessor at the service center and when I got it, it had 5.24 firmware on it. (25-11-04) waiting for the normal changelog :) P.S. Lithuania (gia na to exoun lithuania tha to exoume kai meis!! :cool: ) !!!!!! EINAI APANTISI SE TOPIC GIA TO 6230! !!!!!!!!! to link einai to eksis http://www.expansys.it/forum.asp?code=108417 opoios mporei na paei stin Nokia na mas pei! ...suntoma KALA XRISTOUGENNA _ XRONIA POLLA :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Χρονια σου πολλα :) , δεν χρειαζοταν να ανοιξεις καινουργιο θεμα ομως :worry: :!: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Mporoume na valoume kiemeis tin v5.24 apo kapio nokia club? Paidia exw en mikro provlimataki...Me to operator logo...kai mou exei spasei ta nevra... Enw xrisimopoiousa to oxygen evala katalathos kapia eikona apo to gallery ws Logo...etsi estila sto kinito mou 3ana ena keno logo gia na to kanw opws itan kai prin...otan pira omws to logo kai prospathisa na to kanw save..den ginotan save... :wacko: :blink: :cry: kai mou evgaze to minima "Save Failed" any ideas? Pls help... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Ερωτηση λιγο ψιλοασχετη. Τα 6230 που δινουν τωρα ποιο firmwaνe εχουν? αυτο το 5.24 η κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Παιδιά ζητώ συγνώμη αλλά επειδή δεν είναι δυνατόν να διαβάσω 237 σελίδες παρακαλώ βοηθήστε με. Είμαι κάτοχος ενός Νokia 6510 και σκεφτομαι τις επόμενες ημέρες ν'αγοράσω ένα Nokia 6230. 1)Θα πράξω καλά; 2)Μήπως σ'αυτα τα χρήματα να πάρω το 6260; 3) ή το 6600; Τέλος όσον αφορά το μενού του 6230 και κυρίως το organizer του 6230 είναι τουλάχιστον το ίδιο με το 6510; Τι άλλο αρνητικό έχει; Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 An isxyei gia thn v5.24. Tote trexw gia anabathmish.... Eimai akoma me thn prwth version (3.14). Elpizw h v5.24 na prosthetei kai ola ta alla twn proigoumenwn version etsi? (i know ilithia erwthsh...) Kserei kaneis an exei erthei sta nokia club edw??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Έχει τύχει ποτέ να λάβετε SMS που από ένα σημείο και μετά η κωδικοποίηση του καταρρέει δηλαδή τα γράμματα του κειμένου μετατρέπονται σε ακαταλαβίστικα σύμβολα.. καθιστώντας το μισό ή ολόκληρο καμία φορά το μήνυμα μη αναγνώσιμο; Υ.Γ. 1.Μου έχει συμβεί μερικές φορές όταν μου στέλλουν SMS από διάφορα κινητά.. (με το παλιό μου 6310i δεν αντιμετώπιζα ποτέ τέτοιο πρόβλημα!!) 2. firmware 4.28 :( Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Επειδή θέλω και εγώ να κάνω αναβάθμιση στην 5.24 ξέρει κανείς να μου πει πως γίνεται στο περίπου η διαδικασία; Στο Club nokia θα πάω. Πόσο κοστίζει περίπου ξέρεται και εκτός απο το τηλ πρέπει να έχω και τίποτα άλλο μαζί μου (πχ. απόδειξη αγοράς) Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 :alien: ela file, gia na kaneis anavathmisi prepei na pas se nokia club(service), me apodiksi agoras(na einai entos xronou) kai to afineis kana misaoro, an pas proi kai den exei kosmo...kai eisai etoimos! apla, ksexna oti exei to tilefono mesa...tha sou meinoun auta stin karta! photo kai tetoia ksexnata- kane ta, backup! paidia, aurio as paei kapoios stin Nokia na rotisei gia to kainourgio firmware(5.24)-an exei vgei...kai pote! kai na mas pei.... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laboratory Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Καλησπέρα παιδιά ξέρεις κανείς γιατί δεν μπορώ να στείλω mms μήνυμα μεγέθους μεγαλύτερο από 100Κb? Γιώργος Υ.Γ. Δίκτυο cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος laboratory (27 Δεκ. 2004 , 01:19) Καλησπέρα παιδιά ξέρεις κανείς γιατί δεν μπορώ να στείλω mms μήνυμα μεγέθους μεγαλύτερο από 100Κb? Γιώργος Υ.Γ. Δίκτυο cosmote Τοσα υποστηριζονται απο τα δικτυα 2g . ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts