Jump to content

Olorin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Olorin

  • Ημ. Γέννησης 23/05/1981

Olorin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όλα εντάξει, κατάφερα να την ενεργοποιήσω την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων... ;)
  2. Μιας και είναι εδώ το σχετικό thread, ας μεταφέρω εδώ κάποιες απορίες που έχω σχετικά με το καινούριο μου 6230... - Γιατί όταν γράφω μηνύματα με κεφαλαία γράμματα, κάθε φορά που πατάω κάποιο πλήκτρο εκτός των 2...0 (π.χ. σημεία στίξης, αλλαγή θέσης δρομέα, σβήσιμο κ.λπ.) επαναφέρονται αυτόματα τα μικρά? Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό!!! - Από τότε που άλλαξα κινητό, δε λειτουργεί η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων (ξέρετε όταν ανοίγω το κινητό να μου έρχεται μήνυμα από την Cosmote με το ποιες κλήσεις είχα όταν ήταν κλειστό). Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω από πουθενά???
  3. Παιδιά, συγγνώμη που σας ενοχλώ και πάλι, αλλά τυγχάνει να έχω ακόμα μερικές απορίες, παρόλο που έχουν περάσει 3-4 εβδομάδες με το κινητό. - Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιώ τις υπέρυθρες ή πρέπει καθε φορά που τις ανοίγω να περιμένω μέχρι να κλείσουν μόνες τους? - Γιατί όταν γράφω μηνύματα με κεφαλαία γράμματα, κάθε φορά που πατάω κάποιο πλήκτρο εκτός των 2...0 (π.χ. σημεία στίξης, αλλαγή θέσης δρομέα κ.λπ.) να επαναφέρονται αυτόματα τα μικρά? Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό!!! - Α, ξέχασα το πιο σημαντικό!!! Από τότε που άλλαξα κινητό, δε λειτουργεί η υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων (ξέρετε όταν ανοίγω το κινητό να μου έρχεται μήνυμα από την Cosmote με το ποιες κλήσεις είχα όταν ήταν κλειστό). Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω από πουθενά???
  4. Ρε παιδιά, επειδή είμαι λίγο καινούριος στη ΝΟΚΙΑ (για να καταλάβετε, το τελευταίο κινητό ΝΟΚΙΑ που είχα ήταν το 3410 κι έκτοτε μεταπήδησα για λίγο στην Ericsson με το Τ610...), θέλω να ρωτήσω μερικές απορίες... Sorry, αν έχουν ξαναναφερθεί, αλλά τα threads για το 6230 είναι επιεικώς τεράστια για να τα διαβάσω!!! *Είναι εφικτό να περάσω εφαρμογές και παιχνίδια java σε κάποιο άλλο σημείο του κινητού, εκτός από τον κατάλογο "Συλλογή" της μνήμης του τηλεφώνου που είναι χωρητικότητας μόλις 1,5ΜΒ (ναι μεν η μνήμη είναι 8ΜΒ, αλλά από ό,τι είδα ο συγκεκριμένος φάκελος χωρά μόνο 1,5ΜΒ)??? Τότε η κάρτα τι χρησιμεύει??? Μόνο για ΜΡ3, εικόνες και βίντεο??? *Μπορώ να αντιστοιχήσω κάποιον ήχο κλήσης σε συγκεκριμένο άτομο??? (Ελπίζω η μόνη λύση να μην είναι να φτιάξω μια ομάδα με μοναδικό μέλος αυτόν και μετά να αντιστοιχήσω τον ήχο στην ομάδα...) *Υπάρχουν καθόλου σοβαρές εφαρμογές αντίστοιχες με των συσκευών της series 60??? Ίσως σας φανώ ηλίθιος, αλλά μετά από παραπληροφόρηση φίλων μου, νόμιζα ότι το 6230 ήταν s60 και όχι s40 και για αυτό και μόνο το αγόρασα με αποτέλεσμα να έχω απογοητευθεί οικτρά πλέον... :( Όχι ότι είναι κακό τηλέφωνο, απλώς περίμενα περισσότερα με όσα είχα ακούσει για τις δυνατότητες των s60... *Για κάποιον περίεργο λόγο τις 2 πρώτες μέρες που το αγόρασα δούλευε κανονικά η δόνηση στις κλήσεις και δε δούλευε στα μηνύματα, ενώ από προχθές δε δουλεύει καθόλου!!! Εννοείται ότι την έχω ενεργοποιημένη...
×
×
  • Create New...