panagos_21 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cypherth (15 Σεπ. 2004 , 14:04) re paidia telika to kinitaki auto posi ora binteo krataei? iparxei programma pou na to kanei na trabaei binteo mexri na teliosei i mnimi tou opos sta 7650, 6600 kai 7610 ???? thnks κραταει μεχρι 4 λεπτα, αν διαλεξεις μεγιστη διαρκεια. προγραμμα για να τραβας απεριοριστο βιντεο δεν υπαρχει καθως αυτη η εφαρμογη ειναι .sis και δεν υποστηριζεται απο series 40 κινητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tracker Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (15 Σεπ. 2004 , 13:47) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΤΡΑΚΕΡ. Δε νομιζω πως τιθεται θεμα πνευμ.δικαιωματων αφου οι φωτο,ειναι της κοπελας μου... :rolleyes: Απο κει και περα,επειδη δεν εχω ψαχτει καθολου με επεξεργασια φωτο,μαλλον ειναι αυτο που λες με τη συμπιεση... Ομως πως εξηγεις το οτι οταν "μεγαλωσα" τη φωτο δουλεψε? (δεν ξερω αν τη φωτο την τραβηξε απ το κινητο της ή απο αλλο μεσο - αν θες να σου στειλω ενα ε-μαιλ με τη φωτο να μου πεις κι εσυ τι συμβαινει κ πως το εξηγεις- ειναι πολυ μικρη γυρω στα 10kb. Παντως μπραβο σου φαινεσαι αξιολογος τυπος! Σ'ευχαριστω φιλε singer :cool: Γουσταρω πολυ οτιδηποτε εχει να κανει με την τεχνολογια και επισης μ'αρεσει να βρισκω τροπους να ξεγελαω τα μηχανακια οταν πεισμωνουν και κανουν το δικο τους. Στο φλεγον τωρα το email μου ειναι tsizmo@hotmail.com στειλε αν θες την φωτο να το παλεψω λιγο. Παντως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα μεγεθους, θα μου επιτρεψεις να επιμεινω σ'αυτο που σου ειπα για την μεταροπη σε BMP και μετα σε JPEG χωρις να πειραξεις το μεγεθος. Νομιζω θα δουλεψει. Παράθεση http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Hello, και συγχαρητηρια σε ολους για την καλη δουλεια. Για ηχο ξυπνητηριου εχω ενα mp3. Χθες ετυχε να εχω συνδεδεμενα στο κινητο τα ακουστικα και συνεβη το εξης κουφο :blink: : το mp3 αντι να ακουστει απο το ηχειακι ακουστικε απο τα ακουστικα :wacko: . Συμβαινει μονο στο δικο μου κινητο ή οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (14 Σεπ. 2004 , 18:14) Μα το αναφερω αυτο... λεω : ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ OUTLOOK ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:κλπ,κλπ για σκεψου ομως ποσο σημαντικο ειναι αυτο.... αν τις εχεις τις επαφες στο τηλ σου ομορφα κι ωραια,πριν τις συγχρονισεις κανεις κ αυτο που αναφερω... οποτε τις εχεις "σωσμενες" σωστα.Διοτι αν προσπαθησεις να ξαναπερασεις τις επαφες απο το αουτλουκ στο κινητο κ δεν τις εχεις προβλημενες κατα ονομα,θα σου τις περασει "στραβα" στο κινητο!!! εγω εκανα τοσο κοπο για να το βρω κ συ με κριτικαρεις αντι να πεις ενα μπραβο....σνιφ , κλαψ , λυγμ :( Λύσε μου εμένα την εξής απορία: Τα έχω περάσει από το sx1 στο outlook και από κει προσπαθώ να τα περάσω στο 6230 με καταχώρηση επώνυμο... πώς μπορώ? έχω κάνει όλες τις εναλλαλκτικές αλλά δεν τα καταγράφει σωστά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosvet Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος melontas (15 Σεπ. 2004 , 10:29) Gia na leitourgisoun tha prepei na ta egkatastiseis me to nokia Application installer apokleistika. me aplo copy paste den anagnorizontai File to egkatestisa to pc suite alla bgazei epilogi mono gia yperythres kai gia seiriaki syndesi toy kinitoy, oxi gia card reader. mipos prepei na balo allo programmataki i alli ekdosi toy pc suite? exo ayto poy einai sto cd mazi me to kinito apo tin nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (15 Σεπ. 2004 , 16:37) File to egkatestisa to pc suite alla bgazei epilogi mono gia yperythres kai gia seiriaki syndesi toy kinitoy, oxi gia card reader. mipos prepei na balo allo programmataki i alli ekdosi toy pc suite? exo ayto poy einai sto cd mazi me to kinito apo tin nokia. Η εγκατασταση πρεπει να γινει στο κινητο και οχι στην καρτα μνημης. Εξαλλου τα παιχνιδια και οι εφαρμογες αποθηκευονται στην μνημη του κινητου. Ετσι ο μονος τροπος να εγκαταστησεις παιχνιδια ειναι μεσω καλωδιου, ir και ισως και bluetooth(δεν το εχω δοκιμασει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Re paidia ti diafores exei i ekdosi tou 6230 Vodafone Live me to kanoniko ? To exei kaneis ? Peite mou leptomereies gia na ksero ti na paro..thanks :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (15 Σεπ. 2004 , 16:37) File to egkatestisa to pc suite alla bgazei epilogi mono gia yperythres kai gia seiriaki syndesi toy kinitoy, oxi gia card reader. mipos prepei na balo allo programmataki i alli ekdosi toy pc suite? exo ayto poy einai sto cd mazi me to kinito apo tin nokia. φιλε, πρεπει να αποθηκευτουν κατευθειαν στο κινητο. δεν γινεται με την Mmc reader. πρεπει να εχεις καλωδιο ή υπερυθρες οπωσδηποτε. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (14 Σεπ. 2004 , 05:20) Παναγο... κατι παιζει με το προφιλ σου. Πρεπει να προσεξεις οτι εχεις επιλεξει το κανονικο!!! Αν εχεις κανει μετονομασια καποιο αλλο προφιλ,προσεξε μην μπερδευτεις!!!Οταν λες το αρχειο σου ως ηχος κλησης,παει και εφαρμοζει στο "κανονικο" προφιλ!!! Για καν'το κ πες μου. Τα ίδια μου κάνει και μένααααααααααα... όποιους ήχους θέλει παίζει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nobleman (15 Σεπ. 2004 , 21:01) Τα ίδια μου κάνει και μένααααααααααα... όποιους ήχους θέλει παίζει!!! αλλαξες mmc κι εσυ και αρχισε να στο κανει? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (15 Σεπ. 2004 , 22:48) αλλαξες mmc κι εσυ και αρχισε να στο κανει? Ναι... αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι ίσως οφείλεται σε αυτό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 hello paidia!xerei kaneis kanena programmataki gia to kin mas pou na kaneis perihghsh sto kin tou allou meso BT opws auto pou exoun ta SonyEricsson? h kane programma pou na hacarei BT allwn? thanks! Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 k kati allo pou xexasa na pw. exei kaneis to "JABWT Browser"? xerei ti kanei? Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (15 Σεπ. 2004 , 08:32) geia sas paidia. xthes agorasa ena card reader k perasa apo ti mmc moy ola ta bideakia k pics sto pc moy.ebala k kati nea mp3's sto kinitouli. prospathisa na balo k kamia dekaria java games sti mmc alla otan mpika sto falelo toys eixan ena erwtimatiko k den ta ypostirize to kinito. einai jar arxeia gia nokia 7210 k 6100 k 66100. exete kamia idea? eyxaristo poly! Stin MMC mesw Card reader (opws exeis) tha arxeiothetis ola ta pragmata ektos apo ta Application kai ta games opws sou eipan kai ta paidia. Eikones,Wallpapers, AAC, Mp3, ektos apo JAVA Applications + Games ta opoia prepei na mpoun stin mnimi tou tilefonou. (Ta opoia einai kai mikra se xwro kai ta pernas grigora!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michosvet (15 Σεπ. 2004 , 16:37) File to egkatestisa to pc suite alla bgazei epilogi mono gia yperythres kai gia seiriaki syndesi toy kinitoy, oxi gia card reader. mipos prepei na balo allo programmataki i alli ekdosi toy pc suite? exo ayto poy einai sto cd mazi me to kinito apo tin nokia. Oxi kai ayto to cd kanei i ekdosi 5.8 mia xara einai kai pernas ta games grigora mias kai min xexname einai poli mikra ta arxeia. Fadazomai sto kouti tin 5.8 sou eixane opws kai se emena. Gia ta games einai OK ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος parido (15 Σεπ. 2004 , 23:41) k kati allo pou xexasa na pw. exei kaneis to "JABWT Browser"? xerei ti kanei? το εχω εγω. αν υπαρχει συσκευη κοντα πατας inquiry και σου βρισκει ποιες συσκευες ειναι κοντα. οταν παταω explore services μου κλεινει. οταν παταω service details(και υπαρχει συσκευη κοντα) μου δειχνει κατι στοιχεια! αυτα για αυτο! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nobleman (15 Σεπ. 2004 , 23:04) Ναι... αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι ίσως οφείλεται σε αυτό... αποδεδειγμενα φταιει αυτο. το δοκιμασα παρα πολλες φορες με ολα τα υποστηριζομενα αρχεια μουσικης και με τις 2 mmc. η 32αρα που ειχε το κινητο δουλευε αψογα ενω η 128αρα δημιουργουσε προβλημα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (16 Σεπ. 2004 , 12:08) το εχω εγω. αν υπαρχει συσκευη κοντα πατας inquiry και σου βρισκει ποιες συσκευες ειναι κοντα. οταν παταω explore services μου κλεινει. οταν παταω service details(και υπαρχει συσκευη κοντα) μου δειχνει κατι στοιχεια! αυτα για αυτο! :) k se mena to idio. ara den einai katholou xrisimo gia emas,afou den mporoume na tropopoihsoume tipota.... euxaristw gia thn apanthsh!!! tha goustara polu na briskame ena programmataki na kanoume perihghsh se alla kin, opws ta SonyEricsson... Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Kalimera guys!!! Na rwtisw kati??? Sto site edw sta hacks tis nokia exei kati gia energopoiisi HR kai EFR Codec. Gnwrizei kapoios peri tinos prokeitai kai an einai aparaitita gia to 6230??? Eyxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverthan Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Ρε παιδιά πήρα από το Πλαίσιο ένα USB Bluetooth αντάπτορα, τον ΜΑ-700 ο οποίος "λέει" ότι μεταξύ άλλων υποστηρίζει και το 6230. Το μοναδικό όμως που υποστηρίζει είναι ο κατάλογος και τα μηνύματα! Ούτε ανεβοκατέβασμα αρχείων ούτε τίποτα! Δεν υποστηρίζει καθόλου το PC Suite!!!! Πήρα τηλέφωνο στο Nokia Club και μου είπανε ότι πρέπει να υποστηρίζει ένα από τα παρακάτω πρωτόκολλα - Bluetooth 1.1 και Digianswer 1.0.9 - για να "δούλεψει το πράγμα... " (να βρίσκει το PC Suite τον αντάπτορα άρα και το κινητό). Επειδή δεν θέλω να καταφύγω στη λύση του καλώδίου και ακόμη περισσότερο να μην κλάψω τα 59 Euro, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλο αντάπτορα δοκιμασμένο? Εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη λύση , όλα καλοδεχούμενα :) Thanks Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/images/avatars/13.jpg "We are made of emotions, we are all looking for emotions, it's only a question of finding a way to experience them..." Ayrton Senna ::: Always in our hearts... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 paidia kai alli mia erwtisi...pws ginetai na vgalw to logotypo tis vodafone apo to kinito? meta apo ena search pou ekana katevasa ena arxeio blank to opoio einai ena aspro fonto. to perasa ws tapetsaria alla den egine tipota. ti prepei na kanw??? eyxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peka (16 Σεπ. 2004 , 17:35) paidia kai alli mia erwtisi...pws ginetai na vgalw to logotypo tis vodafone apo to kinito? meta apo ena search pou ekana katevasa ena arxeio blank to opoio einai ena aspro fonto. to perasa ws tapetsaria alla den egine tipota. ti prepei na kanw??? eyxaristw... pigene http://www.logolove.gr kai steilto dorean ston eafto sou kai sosto kai telioses Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Εχω απο σημερα ενα 6230 και εκανα sync με το outlook για να μεραφερω τις επαφες μου. Μου το εκανε μονον που μου βαζει πρωτα το μικρο και μετα το επωνυμο οποτε εγινε σαλατα ο τηλ καταλογος. Μηπως ξερετε τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (15 Σεπ. 2004 , 15:24) Hello, και συγχαρητηρια σε ολους για την καλη δουλεια. Για ηχο ξυπνητηριου εχω ενα mp3. Χθες ετυχε να εχω συνδεδεμενα στο κινητο τα ακουστικα και συνεβη το εξης κουφο :blink: : το mp3 αντι να ακουστει απο το ηχειακι ακουστικε απο τα ακουστικα :wacko: . Συμβαινει μονο στο δικο μου κινητο ή οχι??? to dokimasa kai ego kai ekane to idio. an anti gia mp3 evaza os ixo afipnisis ton klassiko, tote o ixos akougotan kai apo to kinito paralila me ta akoustika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (16 Σεπ. 2004 , 19:12) Εχω απο σημερα ενα 6230 και εκανα sync με το outlook για να μεραφερω τις επαφες μου. Μου το εκανε μονον που μου βαζει πρωτα το μικρο και μετα το επωνυμο οποτε εγινε σαλατα ο τηλ καταλογος. Μηπως ξερετε τι παιζει; Η απάντηση βρίσκεται 1-2 σελίδες πιο πίσω. :D Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts