Jump to content

Ξένη Τηλεοπτική Σεζόν 2015-16

VeCo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 156
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όπως όλα δείχνουν, τελείωσε μόνιμα άλλο ένα διαμάντι, το BANSHEE.

4 σεζόν ήταν σταθερό στις αξίες του: φουλ δράση, καταπληκτικούς χαρακτήρες, τρομερή υπόθεση και μερικά όμορφα κορίτσια.

Ξεχωριστή σειρά και αν και δεν ανήκε στην Α κατηγορία σειρών, σίγουρα είχε το κοινό του.

Απορώ πως μου είχε ξεφύγει αυτή η σειρά... Πρόσφατα την ξεκίνησα και είναι καταπληκτική... Ο 4ος κύκλος είναι και ο τελευταίος...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μόλις τελείωσα την δεύτερη σεζόν του "The Leftovers". Έπαθα ζημιά, ξαναγύρισα πίσω στον χρόνο, τότε που έβλεπα την πρώτη σεζόν του Lost. Ας ελπίζουμε ότι η τρίτη (και τελευταία) δε θα μας απογοητεύσει. :rolleyes:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Top Gear s23e01. Πολυ ακριβη παραγωγη, αλλα αθλιο αποτελεσμα. Ελπιζω μετα το κραξιμο που εφαγαν και στη Βρετανια, να το βελτιωσουν. Απ ολο το επεισοδιο αξιζε μονο το μαρκαρισμα του μεγαλου Τεντι Σεριγχαμ στον Γκορντον Ραμσεϊ. Τοσο χαλια ηταν το υπολοιπο επεισοδιο.

Πρεμιέρα 03.06.2016

Η νέα σειρά του FOX είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic του Robert Kirkman, δημιουργού της σειράς «The Walking Dead». Σε μια άλλη Ρώμη εκτυλίσσεται η υπόθεση του «Outcast», στη φανταστική πολίχνη του Νότου των ΗΠΑ, αγαπημένο τοπίο του Ρόμπερτ Κέρκμαν και των ακραίων ιστοριών του.

Η υπόθεση κινείται γύρω από έναν βασανισμένο νέο άνδρα με βαρύ παρελθόν και βίαιες μνήμες κι έναν ιερέα που προσπαθεί να πολεμήσει το Κακό. Και οι δύο είναι κυριευμένοι από δαίμονες, possessed, αλλά σε διαφορετικό βαθμό και σε άλλο επίπεδο παραδοχής και νοητικής επεξεργασίας του μεταφυσικού, και η πρωτοτυπία της σειράς είναι πως ξεκινά από τους χαρακτήρες ενδοσκοπικά και όχι από εξωτερικά περιστατικά-πυροτεχνήματα που θα μπορούσαν να εντυπωσιάσουν ευκολότερα αλλά και να δώσουν ένα πιο επιφανειακό στίγμα. (Πηγή:lifo.gr)

Η σειρά έχει ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν ενω μέχρι στιγμής έχουν βγει 18 κόμικ από το Ιούνιο του 2014 εως και τον Απρίλιο του 2016 : https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_by_Kirkman_and_Azaceta#cite_note-6

Δείτε το πρώτο επεισόδιο μέσω του fox και της υπηρεσίας του facebook live : https://www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL/videos/717470801689901/?hc_location=ufi

Ποιος μετέφερε το θέμα μου στην ενότητα αυτήν για μια σειρά που ήδη έχει ξεκινήσει ; Θα αναγκαστούμε δηλαδή να ξανανοίξουμε θέμα για την σειρά για να μπορούμε να συζητάμε για αυτήν ; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...

Ποιος μετέφερε το θέμα μου στην ενότητα αυτήν για μια σειρά που ήδη έχει ξεκινήσει ; Θα αναγκαστούμε δηλαδή να ξανανοίξουμε θέμα για την σειρά για να μπορούμε να συζητάμε για αυτήν ; Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω...

Καλησπέρα.

Το θέμα που άνοιξες συνενώθηκε με το παρόν, καθώς είναι γενικά προτιμητέο οι συζητήσεις για σειρές να γίνονται εδώ όπου θα τις δουν περισσότερα μέλη.

Ευχαριστώ και συνεχίζουμε εντός θέματος.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 months later...

Τελείωσα το STRANGER THINGS.

Λυπητερο το τέλος αλλά πολύ καλή η σειρά.

Βλέπω και την 4η σεζόν του RAY DONOVAN.

Εκπληκτικό το πώς βρίσκει θέματα να κρατάει ακόμα το ενδιαφέρον ψηλά.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...