junglist Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το διόρθωσα. Νόμιζα ότι πλέον όσοι ασχολούνται θα το είχαν δει μέχρι τώρα. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Ωραίος... Μπα, εγώ την έχω στα υπόψιν αλλά δεν την έχω ξεκινήσει.... Anyway η νέα λατρεία είναι το Narcos πλέον... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 επισης βγηκε αλλη μια νεα σειρα ενδιαφερουσα που ναι και αυτη βασισμενη σε βιβλιο THE ZOO http://www.imdb.com/title/tt3250026/?ref_=nv_sr_1 ωραίο το zoo, περιπέτεια - οικολογικό θρίλερ. δεν ξερω αν και πόσο μπορει να τραβηξει και τι προγραμματισμός υπάρχει, αλλά έχει ενδιαφέρον μέχρι τώρα.. (αν και κάτι μου λέει οτι το τέλος θα είναι αρκετά προβλέψιμο :P ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Mr. ROBOT finale Καταρχήν ήταν ενδιαφέρον που έπαιξαν σκηνές από Ελλάδα με πανό από τις πορείες κλπ. Πώς γίνεται παιδιά τόσο καιρό να είναι το ίδιο πρόσωπο ο χακερ και ο αρχηγός της οργάνωσης; Και πώς όλα τα άτομα της ομάδας μιλούσαν και στους 2 τόσο καιρό; Έλα ντε... Σήμερα αξιώθηκα να δω το 9 και το 10. Πολύ καλά επεισόδια και έκαναν να περιμένω την επόμενη σεζόν. Φαντάζομαι έχει πάρει ανανέωση έτσι; (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ξέρουμε αν το Narcos θα συνεχιστεί και 2η σεζόν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Mr. ROBOT finale Καταρχήν ήταν ενδιαφέρον που έπαιξαν σκηνές από Ελλάδα με πανό από τις πορείες κλπ. Πώς γίνεται παιδιά τόσο καιρό να είναι το ίδιο πρόσωπο ο χακερ και ο αρχηγός της οργάνωσης; Και πώς όλα τα άτομα της ομάδας μιλούσαν και στους 2 τόσο καιρό; Είναι στυλ fight Club. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ξέρουμε αν το Narcos θα συνεχιστεί και 2η σεζόν; Ναι ανανεώθηκε για άλλη μία σίγουρα [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Ναι ανανεώθηκε για άλλη μία σίγουρα Αυτό περίμενα να ακούσω! Thanks! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Είναι στυλ fight Club. Κακη αντιγραφη του fight club κατα τη γνωμη μου. Πηραν την ευρηματικη ιδεα της ταινιας και την ξεχειλωσαν σε μια τηλεοπτικη σειρα. Επεσαν ετσι στην παγιδα του Lost. Ανοιξαν πολλα θεματα τα οποια δεν μπορεσαν να δικαιολογησουν πειστικα. Δεν γραφω παραπανω γιατι το τελος της 1ης σεζον με αφησε αδιαφορο, ενω τα πρωτα 3 επεισοδια με ειχαν ενθουσιασει. Το μονο που πραγματικα μ' ενοχλησε ηταν που τη χωρα μας την μετονομασαν σε Εσθονια, (πουθενα δεν αναφερεται η Ελλαδα, αντιθετα μολις αναφερεται η Εσθονια προβαλλονται πλανα απο τις διαδηλωσεις στη χωρα μας) δειγμα της προχειρης δουλειας των σεναριογραφων στο τελειωμα της σεζον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Τέλος και το Last Ship. Άραγε πάει για 3η σεζόν; ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Τέλος και το Last Ship. Άραγε πάει για 3η σεζόν; Ναι έχει ανανεωθεί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 τελικα το beauty and the beast κανεις δε το βλεπε:lol: Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ναι έχει ανανεωθεί Ωραία, γιατί η μονομαχία με το υποβρύχιο ήταν όλα τα λεφτά και μου αρέσει που βγαίνει λίγο μαυρίλα από την γιατρό. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Σειραρα που βλέπω αυτές τις μερες Utopia Εξαιρετική σίγουρα στο τοπ 5 σειρών που έχω δει. Μην σας ξεφύγει δείτε την όλοι. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία, γιατί η μονομαχία με το υποβρύχιο ήταν όλα τα λεφτά και μου αρέσει που βγαίνει λίγο μαυρίλα από την γιατρό. Για να δούμε έχω αγωνία για τη γιατρό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Σειραρα που βλέπω αυτές τις μερες Utopia Εξαιρετική σίγουρα στο τοπ 5 σειρών που έχω δει. Μην σας ξεφύγει δείτε την όλοι. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δούμε έχω αγωνία για τη γιατρό Ναι καλή αλλά κόπηκε οπότε τι να το κάνεις.. Γενικά ένας λόγος που αποφεύγω αγγλικές σειρές (με κάποιες εξαιρέσεις) είναι ότι σπάνια συνεχίζουν μετά από μια-δύο σεζόν και μένουν στη μέση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ξεκίνησε και το Bing Bang Theory. Όταν γυρίσω σπίτι το κατεβάζω και αν βρω υπότιτλους το βλέπω άμεσα. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ναι καλή αλλά κόπηκε οπότε τι να το κάνεις.. Γενικά ένας λόγος που αποφεύγω αγγλικές σειρές (με κάποιες εξαιρέσεις) είναι ότι σπάνια συνεχίζουν μετά από μια-δύο σεζόν και μένουν στη μέση.. Και πάλι είναι πολύ καλύτερες σαν σειρές από τις περισσότερες αμερικανικές. Αν τη συνεχιζαν ίσως να χαλούσε στις επόμενες σεζόν οπότε κράτησε 2 άψογες σεζόν χωρίς να κάνει καθόλου κοιλιά. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεκίνησε και το Bing Bang Theory. Όταν γυρίσω σπίτι το κατεβάζω και αν βρω υπότιτλους το βλέπω άμεσα. Η 8 σεζόν δεν βλεποταν πολύ κακά όλα τα επεισόδια. Την ίδια μοίρα θα έχει και η 9 σεζόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 ξεκινησε και η τελευταια σεζον για το εξαιρετικο Downton Abbey GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Και πάλι είναι πολύ καλύτερες σαν σειρές από τις περισσότερες αμερικανικές. Αν τη συνεχιζαν ίσως να χαλούσε στις επόμενες σεζόν οπότε κράτησε 2 άψογες σεζόν χωρίς να κάνει καθόλου κοιλιά. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η 8 σεζόν δεν βλεποταν πολύ κακά όλα τα επεισόδια. Την ίδια μοίρα θα έχει και η 9 σεζόν. Κατά την γνώμη μου καλό ξεκίνημα η 9η σεζόν. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Ξεκίνησε και η 9η σεζόν Doctor Who [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Βγήκε επίσημα το πρώτο επεισόδιο του BLINDSPOT. Θέα η Alexander (η πολεμίστρια του Thor) που φαίνεται σχεδόν γυμνή γεμάτη με τατουάζ και φαίνεται ενδιαφέρον το στορυ. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Βγήκε επίσημα το πρώτο επεισόδιο του BLINDSPOT. Θέα η Alexander (η πολεμίστρια του Thor) που φαίνεται σχεδόν γυμνή γεμάτη με τατουάζ και φαίνεται ενδιαφέρον το στορυ. Θεά η τύπισσα, αλλά καραβαρέθηκα. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Αν ψαχνετε νέες σειρές δείτε το limitless. Καλό θα ήταν να δείτε και την ταινία πρώτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Βγήκε επίσημα το πρώτο επεισόδιο του BLINDSPOT. Θέα η Alexander (η πολεμίστρια του Thor) που φαίνεται σχεδόν γυμνή γεμάτη με τατουάζ και φαίνεται ενδιαφέρον το στορυ. Μου κίνησες την περιέργεια και το κατέβασα, μου άρεσε και θα το συνεχίσω Θεά η τύπισσα, αλλά καραβαρέθηκα. Αντιθετως εμένα με κράτησε άνετα το επεισόδιο υ.γ.: Εννοείται θεά η Jaimie Alexander [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Αν ψαχνετε νέες σειρές δείτε το limitless. Καλό θα ήταν να δείτε και την ταινία πρώτα.. δεν υπαρχουν υποτιτλοι.... ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου κίνησες την περιέργεια και το κατέβασα, μου άρεσε και θα το συνεχίσω Αντιθετως εμένα με κράτησε άνετα το επεισόδιο υ.γ.: Εννοείται θεά η Jaimie Alexander ενδιαφερουσα σειρα...υποτιτλοι που? ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts