Sofos_5 Δημ. September 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εννοείται απλά απόρησα που έχει μόνο της google. Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το viber; Αρκετές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα (με κλειστή οθονη) παρα μονο αν μπω εγώ στο application. Τότε τα "φορτωνει" και εμφανίζονται όλα κανονικα! Σαν να διακόπτει την παροχή WiFi. (δεν έχω περάσει greenify) Το έχω κάνει reboot. Έσβησα και ξαναπερασα την εφαρμογή. Τίποτα. Ξέρεις κανείς τι παιζει; Καταρχήν κοίταξε μήπως έχεις κάποια άλλη εφαρμογή τύπου Greenify η οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Έπειτα μπορείς να ελέγξεις και τις ρυθμίσεις του Wi-Fi (για προχωρημένους, Διατηρήστε το Wi-Fi ενεργοποιημένο κατά την κατάσταση..) και να σιγουρευτείς πως επιλεγμένη είναι η επιλογή "Πάντα". Παράθεση - Λάζαρος - - Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) - [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms - [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Καταρχήν κοίταξε μήπως έχεις κάποια άλλη εφαρμογή τύπου Greenify η οποία ανά τακτά χρονικά διαστήματα κλείνει τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Έπειτα μπορείς να ελέγξεις και τις ρυθμίσεις του Wi-Fi (για προχωρημένους, Διατηρήστε το Wi-Fi ενεργοποιημένο κατά την κατάσταση..) και να σιγουρευτείς πως επιλεγμένη είναι η επιλογή "Πάντα". Δεν έχω περάσει εγω κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του greenify. Υπάρχει περίπτωση να έχει by default η συσκευή καποια; Δεν βρήκα κάποια. Κανονικά στην επιλογή "παντα" ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Τελικά έχει μια εφαρμογή αντίστοιχη του greenify και παρότι έχει "υποψήφιο" το viber σε αυτές, δεν το έχει ενεργοποιημένο για κλείσιμο. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος παρόμοιο προβλημα; Μονο σε αυτό το πρόγραμμα το κάνει, στα υπόλοιπα όλα κανονικότατα λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Οχι δεν έχει, αλλά κατεβάζεις όποιον θέλεις πολύ εύκολα... Πείτε μου κάποια πρόταση γιατί είμαι νέος Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Πείτε μου κάποια πρόταση γιατί είμαι νέος Android. Από εδώ μέσα μου πρότειναν το phonograph και έμεινα ευχαριστημένος. Τσέκαρε το. Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. September 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Από εδώ μέσα μου πρότειναν το phonograph και έμεινα ευχαριστημένος. Τσέκαρε το. Δωρεάν χωρίς διαφημίσεις Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masife Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα . Οταν γράφω μηνυμα δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα CAPS LOCK . αυτό συμβαίνει μονο όταν χρησιμοποιώ την ελληνική γλώσσα Παράθεση :cool: i like my solar system :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα . Οταν γράφω μηνυμα δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα CAPS LOCK . αυτό συμβαίνει μονο όταν χρησιμοποιώ την ελληνική γλώσσα Διπλό χτύπημα στο βελάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μάλλον έχει να κάνει με τους unicode χαρακτήρες και το gsm standard στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Εάν είναι gsm standard γράφεις μόνο κεφαλαία 160 χαρακτήρες και δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις το CAPS LOCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praxitelis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Είχα και εγω το ιδιο πρόβλημα.Ο προηγούμενος φιλος μας εδωσε την λυση.Πηγαινεις στι ρυθμισεις μηνυματων,μετα ρυθμιση σμσ .μετα ρυθμιση κωδικα ,το βαζεις στο αυτοματο και όλα λειτουργουν όπως πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το viber; Αρκετές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα (με κλειστή οθονη) παρα μονο αν μπω εγώ στο application. Τότε τα "φορτωνει" και εμφανίζονται όλα κανονικα! Σαν να διακόπτει την παροχή WiFi. (δεν έχω περάσει greenify) Το έχω κάνει reboot. Έσβησα και ξαναπερασα την εφαρμογή. Τίποτα. Ξέρεις κανείς τι παιζει; Τελικά μόνο εγώ αντιμετωπίζω αυτό το προβλημα στο j5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο εχθές από το mall. Πρώτη εντύπωση εκπληκτική, γρήγορο menu, όμορφο με εξαιρετική οθόνη. Ξεκινάω να το στήσω και ενώ έχω προχωρήσει αρκετά έρχεται η ώρα να τοποθετήσω την microsd. Που είναι η υποδοχή οεο...Να μην σας τα πολυλογώ το τηλέφωνο μου δεν έχει υποδοχή microsd, και κάθομαι και αναρωτιέμαι μήπως κάποιες συσκευές πωλούνται χωρίς υποδοχή microsd ή έτυχε σε εμένα και μόλις ξημερώσει το πάω στον Κωτσοβολο του mall που το αγόρασα και τους το φέρω κολάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πάνω από την sim είναι η υποδοχή σε μένα. Τσέκαρε το λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πάνω από την sim είναι η υποδοχή σε μένα. Τσέκαρε το λίγο Πω-πω ξεφτίλα, λες και πιάνω πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου. Να κάνω μια ερώτηση ακόμη, το αριστερό Hardkeys δίπλα από το κεντρικό πλήκτρο του menu όταν το πατάω μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Όπως ακριβώς και όταν πατήσω παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο του menu. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει αυτό από κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πω-πω ξεφτίλα, λες και πιάνω πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου. Να κάνω μια ερώτηση ακόμη, το αριστερό Hardkeys δίπλα από το κεντρικό πλήκτρο του menu όταν το πατάω μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Όπως ακριβώς και όταν πατήσω παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο του menu. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει αυτό από κάπου? Δυστυχώς όχι, μόνο με root, κάτι που αυτομάτως καταργεί την εγγύηση. Πλέον σε όλες τις συσκευές της η Samsung έχει θέσει ως λειτουργία του αριστερού πλήκτρου αφής αυτή των Πρόσφατων Εφαρμογών και πατώντας το παρατεταμένα της λειτουργίας του Μενού. Παρεμπιπτόντως το έπιασα στα χέρια μου και όντως δείχνει "αεράτο" στη λειτουργία του, ωραία συσκευή. Παράθεση - Λάζαρος - - Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) - [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms - [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Παρεμπιπτόντως το έπιασα στα χέρια μου και όντως δείχνει "αεράτο" στη λειτουργία του, ωραία συσκευή. Οντως μια χαρά συσκευή είναι. Και εξοικονόμηση μπαταρίας άψογη. Αν εξαιρέσω το προβλημα με το viber όλα είναι άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το τσίμπησα να το τσεκάρω από Kaiser. Σαν ζεστό ψωμάκι πουλάει. Μου αρέσει αρκετα. VFM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Από μπαταρία σκίζει. Κοντράρει το Μate 7 που έχω. Με μια πλήρη φόρτιση και 3μιση ώρες οθόνη είμαι 52%!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszoi Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μερικές φορές ακούγεται ο ήχος π.χ μουσική απο το μπροστινό ακουστικό ...το πισω δεν λειτουργεί Λύνεται ομως με μία επανεκκίνηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 5 μιση ωρες οθόνη με αρκετή χρήση data και 1 μιση ώρα κλήσεων από την πρώτη πληρη φόρτιση και τελική μπαταρίο στο 20%... :) Το πήρα για να το δοκιμάσω λίγο και να παίξω και τώρα είμαι στο δίλημμα αν θα κρατήσω αυτό η το Huawei Mate 7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αξίζει να παρει κανεις J5 σε σχεση με το Α5 ? [φιλος ηθελε το Α5 απλα ειδε και αυτο και το σκεφτεται] Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haki Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Aν τον ενδιαφέρουν τα 80 ευρώ που θα γλιτώσει και το μπροστινό φλας, να πάρει J5. Δεν θα παρατηρήσει την διαφορά στην RAM γιατί το J5 αφήνει υπεραρκετή ελεύθερη. Επίσης έρχεται άμεσα με την 5.1.1 και το εντελώς καινούργιο Touchwiz των S6 που είναι ελαφρύτερο και πιό μινιμαλιστικά από τα προηγούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Tο βλεπετε να αναβαθμηζετε σε Android, 6.0 Marshmallow η δεν εχει ελπιδες..Exei NFC Ξερει κανεις? Edited September 29, 2015 by gilera1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Aν τον ενδιαφέρουν τα 80 ευρώ που θα γλιτώσει και το μπροστινό φλας, να πάρει J5. Δεν θα παρατηρήσει την διαφορά στην RAM γιατί το J5 αφήνει υπεραρκετή ελεύθερη. Επίσης έρχεται άμεσα με την 5.1.1 και το εντελώς καινούργιο Touchwiz των S6 που είναι ελαφρύτερο και πιό μινιμαλιστικά από τα προηγούμενα. Eυχαριστω για την απαντηση ! gilera , απ οτι ειδα δεν λεει για NFC... http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php εδώ ομως λεει οτι εχει : http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-j5-galaxy-j7-selfie-focused-smartphones-launched-in-india-716078 Edited September 29, 2015 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το viber αν δεν μπω στην εφαρμογη δεν ερχονται τα μηνυματα, δεν καταλαβα τι λυση δωσατε στο παιδι μπορειτε λιγο να μου πειτε τι κανω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts