dimos80 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εννοείς έβαλες μια παλιότερη βερσιόν; Δες αν τρέχει σωστά και ενημέρωσε μας. Με ενδιαφέρει αν δουλεύει Ως τώρα νομίζω ότι με την παλαιότερη version του Viber έρχονται σωστά τα μηνύματα... Πρέπει όμως να απενεργοποιήσει τις αυτόματες αναβαθμίσεις από το play store ώστε να διατηρηθεί αυτή η έκδοση..σε μια δυο μέρες θα είμαι σίγουρος αν δουλεύει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos80 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Άκυρο...τα ίδια κάνει και η παλιά έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Το πήρα κι εγώ το J5 και καλορίζικο. Ενώ είναι μαύρο είχε άσπρα ακουστικά. Εντόπισα δυο σημαντικές ελλείψεις σε σχέση με το Symbian: Δεν έχει φωνητική κλήση και εκφώνηση ονόματος καλούντος. Βρήκα μια εφαρμογή "αναφώνιση", μετά το svox για ελληνικά και Αριάδνη, αλλά δεν δουλεύει. Ξέρει κανείς τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 http://s14.postimg.org/ire80u2qp/Screenshot_2015_11_30_11_10_49.png Αυτά είναι... Δεν ξέρω πως τα έχει καταφέρει η Samsung με αυτό το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπερα.το κινητακι για τα λεφτα του ειναι σουπερ.θελω να ρωτησω,δονηση εχει το πληκτρολογιο γιατι δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Δεν το βρισκω. Μαλλον δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Καλησπερα.το κινητακι για τα λεφτα του ειναι σουπερ.θελω να ρωτησω,δονηση εχει το πληκτρολογιο γιατι δεν το βρισκω Δεν το βρισκω. Μαλλον δεν εχει. Δεν έχω στη κατοχή μου την εν λόγω συσκευή οπότε δεν γνωρίζω να σας βοηθήσω με το πληκτρολόγιο της Samsung, αλλά σίγουρα μπορείτε να βάλετε δόνηση με οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο απ'το Play Store. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημερα παιδια.Γνωριζουμαι αν θα παρουμε την εκδοση 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει΄Ισως την πάρει ίσως όχι. Το γεγονός ότι έχει πάει πολύ καλά στις πωλήσεις ίσως βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Όντως έχει πάει καλά στις πωλησεις; Ρωτάω γιατί γενικά δεν βλέπω να βγαίνουν πολλά εξαρτήματα για το συγκεκριμένο μοντέλο. (Official) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ειχα διαβασει οτι ειναι το 1ο κινητο της Samsung σε πωλησεις το τελευταιο τριμηνο. Γενικα η σειρα J παει πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ειχα διαβασει οτι ειναι το 1ο κινητο της Samsung σε πωλησεις το τελευταιο τριμηνο. Γενικα η σειρα J παει πολυ καλα. Επίσης αν μπεις στο gsmarena θα δεις πως είναι μαζί με το j7 στο top 10 by daily interest εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ε άντε να μας δώσουν και την 6 τότε...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 root, custom roms κλπ υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αν και δεν ασχολουμαι εδω και χρονια με αυτα λογικα ναι. Καπου πηρε το ματι μου πολυ καλη custom mars για το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bassakos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Η τιμη στα σκρουτζομαγαζα ειναι κατω απο 170 ευρώ , ετοιμάζομαι για τις γιωρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Μεχρι τωρα επιβαιβεωνω και εγω.Σουπερ το κινητακι.Το θεμα.ελλειψης hdr λυθηκε με εφαρμογη,τα προγραμματα πλοηγησης και ολες οι εφαρμογες του νοτε τις ρολαρει αριστα,λανγκ κανενα.Μπαταρια και φωτεινοτητα δεν υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raf13 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 παιδια επειδη θελω να αγορασω το κινητο και εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για αυτο μπορειται να μου πειτε αν ειναι διαθεσιμο στο sevenspot και επισης αν μεχρι τελη ιανουαριου θα ειναι διαθεσιμο.. ευχαριστω :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Επειδη ψηνομαι κι εγω να αγορασω το συγκεκριμενο... Βρηκα το dual sim σε χρωμα gold στο seven spots. Ειναι η πιο φθηνη τιμη στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη, ΑΛΛΑ... Λενε στα specs οτι ειναι το j500h. Τα αλλα Ελληνικα sites εχουν το j500f Συμφωνα ομως με αυτο http://www.phonemore.com/samsung-galaxy-j5/models/448 το κινητο ειναι 3G ΑΛΛΑ στο seven το πουλανε για 4G. Αν οντως ειναι ετσι, θα πεσει πολυ μπινελικι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Επειδη ψηνομαι κι εγω να αγορασω το συγκεκριμενο... Βρηκα το dual sim σε χρωμα gold στο seven spots. Ειναι η πιο φθηνη τιμη στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη, ΑΛΛΑ... Λενε στα specs οτι ειναι το j500h. Τα αλλα Ελληνικα sites εχουν το j500f Συμφωνα ομως με αυτο http://www.phonemore.com/samsung-galaxy-j5/models/448 το κινητο ειναι 3G ΑΛΛΑ στο seven το πουλανε για 4G. Αν οντως ειναι ετσι, θα πεσει πολυ μπινελικι... Δεν νομίζω να βγαίνει 3g. Και εγώ θα αγοράσω μάλλον το dual sim . Με προβληματίζει ο ήχος κλήσης που είναι χαμηλός. Έχετε πρόβλημα όσοι το έχετε αγοράσει; Επισης διάβασα ότι με το τελευταίο update η μπαταρία δεν έχει τόσο καλή διάρκεια πλέον και ότι το κινητό ζεσταίνεται. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Δεν νομίζω να βγαίνει 3g. Και εγώ θα αγοράσω μάλλον το dual sim . Με προβληματίζει ο ήχος κλήσης που είναι χαμηλός. Έχετε πρόβλημα όσοι το έχετε αγοράσει; Επισης διάβασα ότι με το τελευταίο update η μπαταρία δεν έχει τόσο καλή διάρκεια πλέον και ότι το κινητό ζεσταίνεται. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει, ευχαριστώ. Δεν ισχύει φίλε. Έκανα την αναβάθμιση και καμία διαφορά σε μπαταρία και θερμοκρασία. Συγκεκριμένα ξεχνάω να το φορτισω. Μη σου πω μου φαίνεται και καλύτερη η διαρκεια μετα το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Συμφωνώ. Μετα το update ειναι ακομα καλυτερη η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boxeur Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ποτε πηρατε το update παιδια; σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα νομιζω.. Παράθεση Oneplus 8T - Poco F2 Pro - Redmi 8 - Redmi Note 4X - Samsung Galaxy J5 - Coolpad F1 - Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Συμφωνώ. Μετα το update ειναι ακομα καλυτερη η μπαταρια. δηλαδη ποσες ωρες sot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Δεν ισχύει φίλε. Έκανα την αναβάθμιση και καμία διαφορά σε μπαταρία και θερμοκρασία. Συγκεκριμένα ξεχνάω να το φορτισω. Μη σου πω μου φαίνεται και καλύτερη η διαρκεια μετα το update. Συμφωνώ. Μετα το update ειναι ακομα καλυτερη η μπαταρια. Ευχαριστω παιδια. Παντως πηγα και το ειδα σε μαγαζι και ο ηχος ειναι χαμηλος σε σχεση με αλλα κινητα.Τσεκαρα τα ringtones και καποια δεν ακουγοντουσαν καν μεσα στο μαγαζι. Πολυ αδυναμο το ηχειο. Μακαρι να τον ανεβασει με update αλλα δεν νομιζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts