GMF80 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Οχι. Αλλο κινητό-διαφορετικό skin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merlin12 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Με το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς λόγω της ταχύτητας καταλαβαίνει προς τα που κατευθείνεσαι και γυρίζει την οθόνη ανάλογα. Όταν όμως θέλεις να πλοηγηθείς με τα πόδια δε θα ξέρει προς τα που κοιτάς. Επίσης εφαρμογές στις οποίες είναι απαραίτητη ή πυξίδα είναι αυτές που γυρνάς το κινητό στον ουρανό και σου δείχνει ποιά αστέρια κοιτάς (sky map, stellarium κτλ). Τέτοιες εφαρμογές δεν δουλεύουν χωρίς πυξίδα. Κάποιου άλλου τύπου εφαρμογές που να μη δουλεύουν χωρίς πυξίδα δε μου έρχονται στο μυαλό, σίγουρα όμως θα υπάρχουν. Εγώ παραπάνω με το stellarium ξενέρωσα γιατί το έχω αγοράσει και το χρησημοποιούσα στο προηγούμενο κινητό. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andronio89 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος κατοχος αν εχει αυτοματη φωτεινοτητα ή μονο χειροκινητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Έχει χειροκίνητη και επιλογη για υπαίθρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_mix Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Παιδια εχω παραγγειλει το j5 απο skroutz και περιμενω. Αυτο που λετε για 32bit και 64bit με προβληματισε. Τι παιζει?Το εχετε τσεκαρει ολοι κ ειναι 32? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Συμφωνα με το site της Qualcomm ο Snapdragon 410 που φοραει το J5 υποστηρίζει και 32 και 64 bit.... Edited November 18, 2015 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ελααα επιτελους βγηκε αναβαθμηση για το viber. Επιπλέον βγηκε μια αναβαθμηση για samsung push services δεν ξερω αν εχει σχεση εγω παντως την εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έμας που δουλεύει κανονικά το viber να την κάνουμε η θα χαλάσει και σε μας !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το κινητο το πηρα πριν 2 μερες για 2η φορά. Την πρωτη το ειχα κρατησει μια εβδομάδα και εχω την εντυπωση οτι ειχα καλυτερη αυτονομια τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έμας που δουλεύει κανονικά το viber να την κάνουμε η θα χαλάσει και σε μας !! Την εκανα εγω και το δοκιμασα...τα ιδια.. Ολοκαινουριο αχρησημοποιητο κινητο το βλεπω να πηγαινει για πουλημα οπου ναναι:angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Όντως τα ίδια με το viber... αν και νομίζω ότι δεν ήταν αυτό το update που περιμένουμε. πάντως σε forums στο android central πληθαίνουν τα αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα από χρήστες με android L!! Θα πρεπει να κανουν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Με τις υπόλοιπες instant messaging εφαρμογές έχετε πρόβλημα (WhatsApp, Facebook messenger, hangouts) ή μόνο με το viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Με το Hangouts που χρησιμοποιω μια χαρα. Για τα υπολοιπα δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andronio89 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Έχει χειροκίνητη και επιλογη για υπαίθρια... Ωραιος! Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Όντως τα ίδια με το viber... αν και νομίζω ότι δεν ήταν αυτό το update που περιμένουμε. πάντως σε forums στο android central πληθαίνουν τα αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο πρόβλημα και μάλιστα από χρήστες με android L!! Θα πρεπει να κανουν κατι. εστειλα παλι στο support στο viber... τα καλα νεα ειναι οτι οντως δεν ειναι η αναβαθμιση που περιμεναμε. τα κακα νεα σε δευτερο mail που τους εστειλα για το ποτε περιπου μου κανανε τον παλαβο δεν θελουν να απαντησουν ειναι προφανες. κοντευω ηδη 2 μηνες που το εχω και το βλεπω να καθεται αντε θα πιασουμε το εξαμηνο οπως παμε.:mad: και οντως το εψαξα και εγω δεν ειναι το κινητο μας ειναι οντως το viber σε συνδυασμο με android L Με τις υπόλοιπες instant messaging εφαρμογές έχετε πρόβλημα (WhatsApp, Facebook messenger, hangouts) ή μόνο με το viber? καλη ερωτηση ..εγω προσωπικα μονο viber χρησιμοποιω ας μας πουν οι υπολοιποι καλο θα ηταν να ξερουμε τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Το hangouts όπου είναι build in τρέχει μια χαρά. Δεν το χρησιμοποιώ πολύ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchal Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά και απο μένα. Είμαι ευτυχής κάτοχος του εν λόγω vfm κινητού. Όλα τέλεια, το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το σήμα του κινητού!! Έχω Vodafone και το σήμα με το συγκεκριμένο τηλ είναι αισχρό! Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να το ρυθμίσω χειροκίνητα σε 3g και το σήμα μου επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα. Όταν το γυρνάω σε 4g πάλι χάνεται ή έχει εξαιρετικά λίγο σήμα και φυσικά χάνω κλήσεις :mad: Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει; η sim πχ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ναι δεν είναι κάτι. .Το περνάνε τελευταία όλες οι εταιρείες..Εγώ έκανα το ίδιο με εσένα έβαλα το Α5 σε 3g και δεν έχανα κλήση (cosmote) τώρα το ξανά γύρισα και δουλεύει καλά ακόμα. .σε vodafone προ χθες είχε το ίδιο πρόβλημα συνάδελφος..Είνα καθαρά θέμα εταιρείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchal Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ok. Κρίμα πάντως να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την 4g δυνατότητα του j5. Έχουν και άλλες συσκευές το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Εχω Vodafone και κανενα προβλημα με το 4G. Μαλιστα εχω αρκετα καλύτερο σημα απο οτι με το προηγουμενο κινητο (Mate 7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kchal Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πολύ πιθανό να είναι και θέμα περιοχής. Εγώ είμαι Βόλο. Εσυ που είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 εστειλα παλι στο support στο viber... τα καλα νεα ειναι οτι οντως δεν ειναι η αναβαθμιση που περιμεναμε. τα κακα νεα σε δευτερο mail που τους εστειλα για το ποτε περιπου μου κανανε τον παλαβο δεν θελουν να απαντησουν ειναι προφανες. κοντευω ηδη 2 μηνες που το εχω και το βλεπω να καθεται αντε θα πιασουμε το εξαμηνο οπως παμε.:mad: και οντως το εψαξα και εγω δεν ειναι το κινητο μας ειναι οντως το viber σε συνδυασμο με android L καλη ερωτηση ..εγω προσωπικα μονο viber χρησιμοποιω ας μας πουν οι υπολοιποι καλο θα ηταν να ξερουμε τι παιζει Με το messenger δεν υπαρχει προβλημα σε εμενα, ολα λειτουργουν ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Πολύ πιθανό να είναι και θέμα περιοχής. Εγώ είμαι Βόλο. Εσυ που είσαι; Κορυδαλλο. Ναι ειναι θεμα ποιοτητατας σηματος κινητης και οχι της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Πρέπει να είναι θέμα περιοχής παιδιά. Εγώ εδώ στην κατερινη έχω πολύ καλό σήμα με αυτό το κινητό σε σχέση με το προηγούμενο. Ακόμα και στο χωριό που δεν είχα σήμα, με αυτό το κινητό όχι μόνο εχω σήμα, αλλά μπαίνω και στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 εστειλα παλι στο support στο viber... τα καλα νεα ειναι οτι οντως δεν ειναι η αναβαθμιση που περιμεναμε. τα κακα νεα σε δευτερο mail που τους εστειλα για το ποτε περιπου μου κανανε τον παλαβο δεν θελουν να απαντησουν ειναι προφανες. κοντευω ηδη 2 μηνες που το εχω και το βλεπω να καθεται αντε θα πιασουμε το εξαμηνο οπως παμε.:mad: και οντως το εψαξα και εγω δεν ειναι το κινητο μας ειναι οντως το viber σε συνδυασμο με android L Μου έστειλαν σήμερα. Αναμένεται τις επόμενες 7 μέρες νέα έκδοση όπου φτιάχνει το πρόβλημα. (Viber support speaking) Ver 5.6.5 αναμενουμε λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts