praxitelis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Είχα και εγω το ιδιο πρόβλημα.Ο προηγούμενος φιλος μας εδωσε την λυση.Πηγαινεις στι ρυθμισεις μηνυματων,μετα ρυθμιση σμσ .μετα ρυθμιση κωδικα ,το βαζεις στο αυτοματο και όλα λειτουργουν όπως πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το viber; Αρκετές φορές δεν μου έρχονται τα μηνύματα (με κλειστή οθονη) παρα μονο αν μπω εγώ στο application. Τότε τα "φορτωνει" και εμφανίζονται όλα κανονικα! Σαν να διακόπτει την παροχή WiFi. (δεν έχω περάσει greenify) Το έχω κάνει reboot. Έσβησα και ξαναπερασα την εφαρμογή. Τίποτα. Ξέρεις κανείς τι παιζει; Τελικά μόνο εγώ αντιμετωπίζω αυτό το προβλημα στο j5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πήρα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο εχθές από το mall. Πρώτη εντύπωση εκπληκτική, γρήγορο menu, όμορφο με εξαιρετική οθόνη. Ξεκινάω να το στήσω και ενώ έχω προχωρήσει αρκετά έρχεται η ώρα να τοποθετήσω την microsd. Που είναι η υποδοχή οεο...Να μην σας τα πολυλογώ το τηλέφωνο μου δεν έχει υποδοχή microsd, και κάθομαι και αναρωτιέμαι μήπως κάποιες συσκευές πωλούνται χωρίς υποδοχή microsd ή έτυχε σε εμένα και μόλις ξημερώσει το πάω στον Κωτσοβολο του mall που το αγόρασα και τους το φέρω κολάρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πάνω από την sim είναι η υποδοχή σε μένα. Τσέκαρε το λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πάνω από την sim είναι η υποδοχή σε μένα. Τσέκαρε το λίγο Πω-πω ξεφτίλα, λες και πιάνω πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου. Να κάνω μια ερώτηση ακόμη, το αριστερό Hardkeys δίπλα από το κεντρικό πλήκτρο του menu όταν το πατάω μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Όπως ακριβώς και όταν πατήσω παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο του menu. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει αυτό από κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 26, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πω-πω ξεφτίλα, λες και πιάνω πρώτη φορά κινητό στα χέρια μου. Να κάνω μια ερώτηση ακόμη, το αριστερό Hardkeys δίπλα από το κεντρικό πλήκτρο του menu όταν το πατάω μου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Όπως ακριβώς και όταν πατήσω παρατεταμένα το κεντρικό πλήκτρο του menu. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει αυτό από κάπου? Δυστυχώς όχι, μόνο με root, κάτι που αυτομάτως καταργεί την εγγύηση. Πλέον σε όλες τις συσκευές της η Samsung έχει θέσει ως λειτουργία του αριστερού πλήκτρου αφής αυτή των Πρόσφατων Εφαρμογών και πατώντας το παρατεταμένα της λειτουργίας του Μενού. Παρεμπιπτόντως το έπιασα στα χέρια μου και όντως δείχνει "αεράτο" στη λειτουργία του, ωραία συσκευή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Παρεμπιπτόντως το έπιασα στα χέρια μου και όντως δείχνει "αεράτο" στη λειτουργία του, ωραία συσκευή. Οντως μια χαρά συσκευή είναι. Και εξοικονόμηση μπαταρίας άψογη. Αν εξαιρέσω το προβλημα με το viber όλα είναι άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το τσίμπησα να το τσεκάρω από Kaiser. Σαν ζεστό ψωμάκι πουλάει. Μου αρέσει αρκετα. VFM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Από μπαταρία σκίζει. Κοντράρει το Μate 7 που έχω. Με μια πλήρη φόρτιση και 3μιση ώρες οθόνη είμαι 52%!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszoi Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μερικές φορές ακούγεται ο ήχος π.χ μουσική απο το μπροστινό ακουστικό ...το πισω δεν λειτουργεί Λύνεται ομως με μία επανεκκίνηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 5 μιση ωρες οθόνη με αρκετή χρήση data και 1 μιση ώρα κλήσεων από την πρώτη πληρη φόρτιση και τελική μπαταρίο στο 20%... :) Το πήρα για να το δοκιμάσω λίγο και να παίξω και τώρα είμαι στο δίλημμα αν θα κρατήσω αυτό η το Huawei Mate 7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 αξίζει να παρει κανεις J5 σε σχεση με το Α5 ? [φιλος ηθελε το Α5 απλα ειδε και αυτο και το σκεφτεται] Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Tο βλεπετε να αναβαθμηζετε σε Android, 6.0 Marshmallow η δεν εχει ελπιδες..Exei NFC Ξερει κανεις? Edited September 29, 2015 by gilera1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Aν τον ενδιαφέρουν τα 80 ευρώ που θα γλιτώσει και το μπροστινό φλας, να πάρει J5. Δεν θα παρατηρήσει την διαφορά στην RAM γιατί το J5 αφήνει υπεραρκετή ελεύθερη. Επίσης έρχεται άμεσα με την 5.1.1 και το εντελώς καινούργιο Touchwiz των S6 που είναι ελαφρύτερο και πιό μινιμαλιστικά από τα προηγούμενα. Eυχαριστω για την απαντηση ! gilera , απ οτι ειδα δεν λεει για NFC... http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php εδώ ομως λεει οτι εχει : http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-galaxy-j5-galaxy-j7-selfie-focused-smartphones-launched-in-india-716078 Edited September 29, 2015 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το viber αν δεν μπω στην εφαρμογη δεν ερχονται τα μηνυματα, δεν καταλαβα τι λυση δωσατε στο παιδι μπορειτε λιγο να μου πειτε τι κανω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azazel_669 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 παιδιά να ρωτήσω,τι προτείνετε....αυτο ή το p8 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το viber αν δεν μπω στην εφαρμογη δεν ερχονται τα μηνυματα, δεν καταλαβα τι λυση δωσατε στο παιδι μπορειτε λιγο να μου πειτε τι κανω..... Δεν έχω βρει κάποια λύση δυστυχώς. Φοβάμαι ότι χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το αποφεύγω. Βασικά βαριέμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν έχω βρει κάποια λύση δυστυχώς. Φοβάμαι ότι χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το αποφεύγω. Βασικά βαριέμαι... δεν πιστευω να θελει επαναφορα εγω χθες το πηρα και κατεβασα την εφαρμογη γιατι να θελει επαναφορα.... καπου αλλου κολαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 δεν πιστευω να θελει επαναφορα εγω χθες το πηρα και κατεβασα την εφαρμογη γιατι να θελει επαναφορα.... καπου αλλου κολαει Είχε την 5.1.1 ή την πέρασες εσυ; Κάπου διάβασα ότι μερικές φορές προκαλεί conflicts σε προγράμματα. Τεσπα δεν ξέρω δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Αν βρεις κάτι ενημέρωσε μπας και βγάλουμε άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Tο βλεπετε να αναβαθμηζετε σε Android, 6.0 Marshmallow η δεν εχει ελπιδες..Exei NFC Ξερει κανεις? Nfc έχει ναι. Όσον αφορά την M λογικά θα πρέπει να την πάρει όσο και να αργήσει. Με 5.1.1 out of the box έρχεται δε νομίζω να μη πάρει ούτε μια αναβάθμιση. Το πήραμε για ένα συνάδελφο το κινητό και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Η μπαταρία του είναι εξωπραγματική κυρίως λόγω της 720p οθόνης του. Με 1 ημέρα είναι στο 50% με 3.25 λεπτά οθόνη! Το βλέπω και με πιάνουν τα νεύρα μου συγκρίνοντας το με το Note 4 μου! Ο νέος Tw το κάνει φοβερά ελαφρύ και smooth και η κύρια κάμερα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο! Στα λεφτά του δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδιά να ρωτήσω,τι προτείνετε....αυτο ή το p8 lite Μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στην Επιλογη συσκευής και να πάρεις πολλές γνώμες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Άσχετο. Δόνηση στο πληκτρολόγιο δεν έχει;; Θέλω να βγάλω τον ήχο αλλά να έχω δόνηση κάθε φορά που πατάω κάποιο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Edited October 3, 2015 by gilera1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_the_greek Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Καλορίζικο σε όσους το έχουν αποκτήσει! Μήπως υπάρχει κανείς που έχει πάρει τη dual SIM έκδοση ή απλά γνωρίζει αν και η δεύτερη κάρτα SIM είναι επίσης 4G; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvet Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Μονο η μια καρτα είίναι 4G.Η δευτερη είναι 2G:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts