Redshift Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 ναι λαθος μου ,δεν ειχα βαλει το camera 2 api gianni μπορεις να δεις τις ρυθμισεις κ να μου γραψεις συνοπτικα σε τι ρυθμισεις εχεις καταληξει κ ειδικα ποιο μοντελο; μονο το nexus 6 auto μου δουλευει κ αν ενεργοποιησω hdr+ μαυριζει η εικονα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 παιδες ποια rom προτεινετε για το mi4c? θελω να το αναστησω για εναν φιλο μύνημα 2742 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 ναι λαθος μου ,δεν ειχα βαλει το camera 2 api gianni μπορεις να δεις τις ρυθμισεις κ να μου γραψεις συνοπτικα σε τι ρυθμισεις εχεις καταληξει κ ειδικα ποιο μοντελο; μονο το nexus 6 auto μου δουλευει κ αν ενεργοποιησω hdr+ μαυριζει η εικονα Config: Nexus 6 auto Model: Nexus 6P για καλυτερη λεπτομερεια-μεγαλυτερο μεγεθος εικονας ή pixel 2XL για πιο μικρο HDR+ Default,medium,high. (οσο πιο μεγαλο αργει η επεξεργασια και βγαζει πιο καλο αποτελεσμα. Στα very/super high κρασαρει) Επισης η λεπτομερεια εικονας ανεβαινει στις συνθετες ρυθμισεις. Εγω την εχω 97%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Config: Nexus 6 auto Model: Nexus 6P για καλυτερη λεπτομερεια-μεγαλυτερο μεγεθος εικονας ή pixel 2XL για πιο μικρο HDR+ Default,medium,high. (οσο πιο μεγαλο αργει η επεξεργασια και βγαζει πιο καλο αποτελεσμα. Στα very/super high κρασαρει) Επισης η λεπτομερεια εικονας ανεβαινει στις συνθετες ρυθμισεις. Εγω την εχω 97%. ευχαριστω αδερφε Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anohs Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Επειδή μου έσπασε η οθόνη, έχει κάποιος καμία; Η καμία συσκευή που έχει πρόβλημα αλλά λειτουργική οθόνη; παρ την από εδώ και χωρίς τελώνιο https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-4C-Mi4C-M4C-LCD-with-frame-Display-and-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-Phone-Black/32858147593.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dja2Ngi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να πουλήσω ένα mi4c 32/3 σε πλήρη λειτουργική κατάσταση με καλή μπαταρία αλλά με φυσιολογική φθορά στα πλαστικά του μέρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 πόσο πιστεύετε ότι μπορώ να πουλήσω ένα mi4c 32/3 σε πλήρη λειτουργική κατάσταση με καλή μπαταρία αλλά με φυσιολογική φθορά στα πλαστικά του μέρη? Εγω πουλησα το μικροτερο 2/16 σε καλη κατασταση στα 50. Οποτε 60-70? (Φανταζομαι στα 60 θα το διωξεις γρηγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Η sim της wind στο redmi 6 μου δινει 4g οχι ομως στο 4c.Γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Το Mi 4c πολύ πιθανόν να μην υποστηρίζει την Β20. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Το Mi 4c πολύ πιθανόν να μην υποστηρίζει την Β20. Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Το Mi 4c πολύ πιθανόν να μην υποστηρίζει την Β20. Sent from my iPhone using TapatalkΤο mi4c δεν υποστηρίζει την b20 μπάντα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nuckellio Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 για τις μπαταριες που κυκλοφορουν στα σκρουτζομαγαζα εχουμε καμια εικονα τι παιζει? υπαρχει πιθανοτητα να ειναι αυθεντικες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts