Floyd Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 αναζητείται απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Μπορεί να στο αγοράσει εννοείται,τώρα σε τι τιμή πωλείται στην Κίνα ακριβώς θεωρώ πως εδώ πέρα δύσκολα θα το μάθεις :rolleyes: Πρόσεχε να είναι το original και επίσης τις μπάντες δικτύου( μερικές φορές τα xiaomi βγαίνουν και σε wcdma έκδοση που πιάνει μέχρι 3G όπως με το mi4 ) φιλη ειναι τωρα ξεκιναει να πηγαινοερχεται δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα απλα πονταρω πως θα ειναι πιο φτηνα απο τα γνωστα μας κινεζομαγαζα (ελπιζω δλδ) Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) notification led εχει? το βρήκα έχει. περιμένω να γίνει διαθέσιμο στην ευρώπη και το πήρα. τελος Edited October 11, 2015 by basilis_k6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Xiaomi Mi4C Gaming Review /w Benchmarks & Temp. Check! Μύλος με αυτό το antutu, άλλου το βλέπω 40K κάτι, αλλού πάνω από 50K άλλου στο 45K!!! Edited October 11, 2015 by kiriakosk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 η καλυτερη τιμη ειναι vickmall? ευρώπη το 3γιγα δεν το έχω βρει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Το θέμα είναι τι κάνει από multitasking. Μην πάρεις τζάμπα την 3gb έκδοση, και είναι σαν τα samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Το θέμα είναι τι κάνει από multitasking. Μην πάρεις τζάμπα την 3gb έκδοση, και είναι σαν τα samsung.. βασικά δεν με νοιάζει τοσο το 3γ αλλα το 32. αν υπήρχε 32γ με 2 γ ραμ θα επερνα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παρήγγειλα το μαύρο 32άρι με 3GB ram στα 250 ευρώ...(minideal)...αναμένω tracking number :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παρήγγειλα το μαύρο 32άρι με 3GB ram στα 250 ευρώ...(minideal)...αναμένω tracking number :) Προδότη... :P Με το καλό Νικόλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Προδότη... :P Με το καλό Νικόλα. :) χαχα..είπαμε..προσωρινή λύση για λίγες μέρες μέχρι να πάρω το 6Ρ..;) Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παιδια δεν το εχει παρει κανεις στα χερια τ για να μας πει εντυπωσεις??? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Εγω πάντως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη Δευτερα απο Vickmall (σημερα ειναι η 8η μερα) και ακομα δεν εχω παρει tracking number...Μιας και παιρνω πρωτη φορα απο Κινα ειναι λογικό αυτο? Υπάρχει περίπτωση να φταιει το γεγονος οτι επέλεξα NL και οχι SG post? Επίσης οταν λέει στο vickmall οτι περνάει την τελευταία multi rom μιας και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη, περνάει απο το ευροπαικο forum(xiaomi.eu) και στην συγκεκριμένη περίπτωση την 5.10.8 ??? Το έχει ψάξει κανείς? Edited October 13, 2015 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Οποιος το παρει ας γραψει εντυπωσεις please! Στο κινεζικο skroutz μου βγαζει αυτα τα καταστηματα ειναι όλα αξιόπιστα? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4c-3gb-32gb Απο φωτογραφικη εχει καλυτερη απο το Samsung 4s ? Thanks! :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylianosst Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Εγω πάντως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη Δευτερα απο Vickmall (σημερα ειναι η 8η μερα) και ακομα δεν εχω παρει tracking number...Μιας και παιρνω πρωτη φορα απο Κινα ειναι λογικό αυτο? Υπάρχει περίπτωση να φταιει το γεγονος οτι επέλεξα NL και οχι SG post? Επίσης οταν λέει στο vickmall οτι περνάει την τελευταία multi rom μιας και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη, περνάει απο το ευροπαικο forum(xiaomi.eu) και στην συγκεκριμένη περίπτωση την 5.10.8 ??? Το έχει ψάξει κανείς? Και εγώ την Δευτέρα το πήρα από vickamall black 32gb ,Τετάρτη πήρα tracking number με SG post. Το tracking δείχνει αυτό : Despatched to overseas (Country code: GR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Οποιος το παρει ας γραψει εντυπωσεις please! Στο κινεζικο skroutz μου βγαζει αυτα τα καταστηματα ειναι όλα αξιόπιστα? http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4c-3gb-32gb Απο φωτογραφικη εχει καλυτερη απο το Samsung 4s ? Thanks! :) Πήγαινε στο vick ή στο minideal κι ας μην τα γράφει εκεί. απο αυτά που γράφει μόνο το geek είναι σχετικά ( αναλόγως την περίπτωση ) καλό Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή έτσι κι αλλιώς. Όσο για την φωτογραφία δεν είχα ποτέ το samsung 4s για να σου πω. Αλλά αν πετύχεις την έκδοση με τον sony φακό,είναι ισάξιο με πολλά εγχώρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Προς παράδοση μόλις σήμερα στο tracheker... Νεότερα και πρώτες εντυπώσεις το βραδάκι! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλημέρα και από εμένα, μόλις σήμερα έφτασε στην Ελλάδα, επομένως εάν όχι την Παρασκευή από Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου !! (Tracking Number πήρα στις 07/10 με SG) Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πήγαινε στο vick ή στο minideal κι ας μην τα γράφει εκεί. απο αυτά που γράφει μόνο το geek είναι σχετικά ( αναλόγως την περίπτωση ) καλό Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή έτσι κι αλλιώς. Όσο για την φωτογραφία δεν είχα ποτέ το samsung 4s για να σου πω. Αλλά αν πετύχεις την έκδοση με τον sony φακό,είναι ισάξιο με πολλά εγχώρια. Tι εννοεις εαν πετυχεις την εκδοση με sony φακο... ολα τα Mi4c δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα?? :blink: (με ενδιαφέρει το 32giga) Και εαν υποθεσουμε οτι υπαρχουν ξεχωριστες παρτιδες πως θα το καταλαβω πριν το αγορασω...? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Tι εννοεις εαν πετυχεις την εκδοση με sony φακο... ολα τα Mi4c δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα?? :blink: (με ενδιαφέρει το 32giga) Και εαν υποθεσουμε οτι υπαρχουν ξεχωριστες παρτιδες πως θα το καταλαβω πριν το αγορασω...? άλλα έχουν sony άλλα samsung φακό δεν θα το καταλάβεις :) (δεν νομίζω να ανοίξει το κατάστημα το κουτί , να τρέξει πρόγραμμα που θα λέει ποιον φακό έχει κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seragial Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Arrival at destination post (country:gr) στον οδηγό για αγορές από Κίνα δεν εμφανίζεται κάπου αυτή η ένδειξη. Eχει φτάσει Ελλάδα Το κινητακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εδω λεει SONY http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-4c-5-0inch-MIUI-V7-2GB-32GB-Smartphone-4G-FDD-LTE-64-bit-Snapdragon-808-Hexa-Core-1-8GHz-13-0MP-5-0MP---White-354224.html http://www.minideal.net/xiaomi-mi4c-mi-4c-3gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-1-8ghz.html# Εδω??? http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html Sony έχουν καλύτερο φακο απο Samsung ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εδω λεει SONY http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-4c-5-0inch-MIUI-V7-2GB-32GB-Smartphone-4G-FDD-LTE-64-bit-Snapdragon-808-Hexa-Core-1-8GHz-13-0MP-5-0MP---White-354224.html http://www.minideal.net/xiaomi-mi4c-mi-4c-3gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-1-8ghz.html# Εδω??? http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html Sony έχουν καλύτερο φακο απο Samsung ? λοιπόν 1)αν όντως βγαίνουν με 2 κάμερες (και δεν είναι μια ίδια που αποτελείτε από διαφορετικά εξαρτήματα) τότε ας πούμε ότι είναι ισάξιες 2)το τι κάνει κάθε site copy paste στα χαρακτηριστικά δεν σημαίνει και κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 το παρήγγειλα την Δευτέρα στο minideal, και αφού ρώτησα πρώτα στο live chat αν είναι όντως διαθέσιμο όπως έγραφε...Με διαβεβαίωσε η τύπισσα ότι είναι και έκανα την παραγγελία...Τρίτη μεσημέρι (σχεδόν βράδυ γιαυτούς) δεν είχε έρθει ακόμα tracking number και άρχισα να ψιλιάζομαι ότι κλασσικά το λένε διαθέσιμο για να μην χάσουν την παραγγελία και μετά αφού πάρουν τα λεφτά το στέλνουν όποτε ναναι.. Μιλάω λοιπόν πάλι στο τσατ, την ρωτάω αν όντως είναι διαθέσιμο, απαντάει θετικά και ότι σε λίγο θα λάβω tracking number...σε 3' ήρθε μειλ από paypal με tracking number...(πολύ perfect timing..ύποπτπο σχεδόν) Και εδώ αρχίζουν τα ωραία...στο site της sgpost έχει απλά το νούμερο φορτωτικής με status "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) "....και πάλι κάτι μου λέει ότι απλά εκδόσαν μια φορτωτική σαν νούμερο απλά και είναι σε αναμονή για το πότε θα είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο...και αν είναι έτσι, τους έκανα paypal dispute! Ας μου πει κάποιος ότι είναι τραβηγμένο όλο αυτό..:p (Την έχω πατήσει στο παρελθόν με τα δήθεν available/in stock και τώρα φυσάω και το γιαούρτι..) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Betadoros Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Αρα μονοδρομος το αξιοπιστο VickMall http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outnumb Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Arrival at destination post (country:gr) στον οδηγό για αγορές από Κίνα δεν εμφανίζεται κάπου αυτή η ένδειξη. Eχει φτάσει Ελλάδα Το κινητακι? έτσι φένεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts