Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να στο αγοράσει εννοείται,τώρα σε τι τιμή πωλείται στην Κίνα ακριβώς θεωρώ πως εδώ πέρα δύσκολα θα το μάθεις :rolleyes:

Πρόσεχε να είναι το original και επίσης τις μπάντες δικτύου( μερικές φορές τα xiaomi βγαίνουν και σε wcdma έκδοση που πιάνει μέχρι 3G όπως με το mi4 )

φιλη ειναι

τωρα ξεκιναει να πηγαινοερχεται

δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα

απλα πονταρω πως θα ειναι πιο φτηνα απο τα γνωστα μας κινεζομαγαζα (ελπιζω δλδ)

κουκουρουκου

notification led εχει?

το βρήκα έχει. περιμένω να γίνει διαθέσιμο στην ευρώπη και το πήρα. τελος

Edited by basilis_k6

Xiaomi Mi4C Gaming Review /w Benchmarks & Temp. Check!

Μύλος με αυτό το antutu, άλλου το βλέπω 40K κάτι, αλλού πάνω από 50K άλλου στο 45K!!!

Edited by kiriakosk

Το θέμα είναι τι κάνει από multitasking. Μην πάρεις τζάμπα την 3gb έκδοση, και είναι σαν τα samsung..

βασικά δεν με νοιάζει τοσο το 3γ αλλα το 32. αν υπήρχε 32γ με 2 γ ραμ θα επερνα αυτό.

Παρήγγειλα το μαύρο 32άρι με 3GB ram στα 250 ευρώ...(minideal)...αναμένω tracking number :)

Προδότη... :P Με το καλό Νικόλα. :)

129026.png?1640591734

Προδότη... :P Με το καλό Νικόλα. :)

χαχα..είπαμε..προσωρινή λύση για λίγες μέρες μέχρι να πάρω το 6Ρ..;)

Εγω πάντως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη Δευτερα απο Vickmall (σημερα ειναι η 8η μερα) και ακομα δεν εχω παρει tracking number...Μιας και παιρνω πρωτη φορα απο Κινα ειναι λογικό αυτο? Υπάρχει περίπτωση να φταιει το γεγονος οτι επέλεξα NL και οχι SG post?

Επίσης οταν λέει στο vickmall οτι περνάει την τελευταία multi rom μιας και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη, περνάει απο το ευροπαικο forum(xiaomi.eu) και στην συγκεκριμένη περίπτωση την 5.10.8 ??? Το έχει ψάξει κανείς?

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Οποιος το παρει ας γραψει εντυπωσεις please!

Στο κινεζικο skroutz μου βγαζει αυτα τα καταστηματα ειναι όλα αξιόπιστα?

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4c-3gb-32gb

Απο φωτογραφικη εχει καλυτερη απο το Samsung 4s ?

Thanks! :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγω πάντως το εχω παραγγειλει απο την προηγουμενη Δευτερα απο Vickmall (σημερα ειναι η 8η μερα) και ακομα δεν εχω παρει tracking number...Μιας και παιρνω πρωτη φορα απο Κινα ειναι λογικό αυτο? Υπάρχει περίπτωση να φταιει το γεγονος οτι επέλεξα NL και οχι SG post?

Επίσης οταν λέει στο vickmall οτι περνάει την τελευταία multi rom μιας και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη, περνάει απο το ευροπαικο forum(xiaomi.eu) και στην συγκεκριμένη περίπτωση την 5.10.8 ??? Το έχει ψάξει κανείς?

Και εγώ την Δευτέρα το πήρα από vickamall black 32gb ,Τετάρτη πήρα tracking number με SG post.

Το tracking δείχνει αυτό : Despatched to overseas (Country code: GR)

Οποιος το παρει ας γραψει εντυπωσεις please!

Στο κινεζικο skroutz μου βγαζει αυτα τα καταστηματα ειναι όλα αξιόπιστα?

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4c-3gb-32gb

Απο φωτογραφικη εχει καλυτερη απο το Samsung 4s ?

Thanks! :)

Πήγαινε στο vick ή στο minideal κι ας μην τα γράφει εκεί. απο αυτά που γράφει μόνο το geek είναι σχετικά ( αναλόγως την περίπτωση ) καλό

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή έτσι κι αλλιώς.

Όσο για την φωτογραφία δεν είχα ποτέ το samsung 4s για να σου πω.

Αλλά αν πετύχεις την έκδοση με τον sony φακό,είναι ισάξιο με πολλά εγχώρια.

Προς παράδοση μόλις σήμερα στο tracheker...

Νεότερα και πρώτες εντυπώσεις το βραδάκι!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Καλημέρα και από εμένα, μόλις σήμερα έφτασε στην Ελλάδα, επομένως εάν όχι την Παρασκευή από Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου !! (Tracking Number πήρα στις 07/10 με SG)
Xiaomi Mi9T Pro

Πήγαινε στο vick ή στο minideal κι ας μην τα γράφει εκεί. απο αυτά που γράφει μόνο το geek είναι σχετικά ( αναλόγως την περίπτωση ) καλό

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή έτσι κι αλλιώς.

Όσο για την φωτογραφία δεν είχα ποτέ το samsung 4s για να σου πω.

Αλλά αν πετύχεις την έκδοση με τον sony φακό,είναι ισάξιο με πολλά εγχώρια.

Tι εννοεις εαν πετυχεις την εκδοση με sony φακο... ολα τα Mi4c δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα?? :blink: (με ενδιαφέρει το 32giga)

Και εαν υποθεσουμε οτι υπαρχουν ξεχωριστες παρτιδες πως θα το καταλαβω πριν το αγορασω...?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Tι εννοεις εαν πετυχεις την εκδοση με sony φακο... ολα τα Mi4c δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα?? :blink: (με ενδιαφέρει το 32giga)

Και εαν υποθεσουμε οτι υπαρχουν ξεχωριστες παρτιδες πως θα το καταλαβω πριν το αγορασω...?

άλλα έχουν sony άλλα samsung φακό

δεν θα το καταλάβεις :) (δεν νομίζω να ανοίξει το κατάστημα το κουτί , να τρέξει πρόγραμμα που θα λέει ποιον φακό έχει κλπ)

Arrival at destination post (country:gr) στον οδηγό για αγορές από Κίνα δεν εμφανίζεται κάπου αυτή η ένδειξη.

Eχει φτάσει Ελλάδα Το κινητακι?

λοιπόν

1)αν όντως βγαίνουν με 2 κάμερες (και δεν είναι μια ίδια που αποτελείτε από διαφορετικά εξαρτήματα) τότε ας πούμε ότι είναι ισάξιες

2)το τι κάνει κάθε site copy paste στα χαρακτηριστικά δεν σημαίνει και κάτι

το παρήγγειλα την Δευτέρα στο minideal, και αφού ρώτησα πρώτα στο live chat αν είναι όντως διαθέσιμο όπως έγραφε...Με διαβεβαίωσε η τύπισσα ότι είναι και έκανα την παραγγελία...Τρίτη μεσημέρι (σχεδόν βράδυ γιαυτούς) δεν είχε έρθει ακόμα tracking number και άρχισα να ψιλιάζομαι ότι κλασσικά το λένε διαθέσιμο για να μην χάσουν την παραγγελία και μετά αφού πάρουν τα λεφτά το στέλνουν όποτε ναναι..

Μιλάω λοιπόν πάλι στο τσατ, την ρωτάω αν όντως είναι διαθέσιμο, απαντάει θετικά και ότι σε λίγο θα λάβω tracking number...σε 3' ήρθε μειλ από paypal με tracking number...(πολύ perfect timing..ύποπτπο σχεδόν)

Και εδώ αρχίζουν τα ωραία...στο site της sgpost έχει απλά το νούμερο φορτωτικής με status "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) "....και πάλι κάτι μου λέει ότι απλά εκδόσαν μια φορτωτική σαν νούμερο απλά και είναι σε αναμονή για το πότε θα είναι διαθέσιμο το τηλέφωνο...και αν είναι έτσι, τους έκανα paypal dispute!

Ας μου πει κάποιος ότι είναι τραβηγμένο όλο αυτό..:p

(Την έχω πατήσει στο παρελθόν με τα δήθεν available/in stock και τώρα φυσάω και το γιαούρτι..) :O

Arrival at destination post (country:gr) στον οδηγό για αγορές από Κίνα δεν εμφανίζεται κάπου αυτή η ένδειξη.

Eχει φτάσει Ελλάδα Το κινητακι?

έτσι φένεται