Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά, είχα κάνει disable ένα process, το Google One Time Init. Οι ειδοποιήσεις του messenger επέστρεψαν, όπως και οι ήχοι του κλειδώματος. :happy: Στο facebook, όμως, δε θέλουν να χτυπήσουν..

Έχω την εντύπωση πως η υπηρεσία Google One Time Init δεν έχει σχέση με τους ήχους και τις ειδοποιήσεις, αλλά αφού επανήλθαν, τότε έχει καλώς.

Εγώ ας πούμε την έχω διαγράψει εντελώς και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ως τώρα.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την εντύπωση πως η υπηρεσία Google One Time Init δεν έχει σχέση με τους ήχους και τις ειδοποιήσεις, αλλά αφού επανήλθαν, τότε έχει καλώς.

Εγώ ας πούμε την έχω διαγράψει εντελώς και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα ως τώρα.

Τότε, την απενεργοποιώ. :) Έτσι κι αλλιώς, μου "καθόταν" κάπως. Θα ψάξω και σήμερα να δω τι γίνεται με το facebook, αλλιώς επαναφορά.

Huawei Nova 5T

Ξέρει κανένας ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις του ακουστικού στο engineering menu? γιατί μόλις ρύθμισα το μικρόφωνο βάσει του ποστ στο 4pda και ο συνομιλητής είδε μεγάλη διαφορά.

Τότε, την απενεργοποιώ. :) Έτσι κι αλλιώς, μου "καθόταν" κάπως. Θα ψάξω και σήμερα να δω τι γίνεται με το facebook, αλλιώς επαναφορά.

Θα σου πω τα αυτονόητα, δες στις ρυθμίσεις του Fb μήπως έχεις απενεργοποιήσει κάτι και κυρίως αν έχεις διαγράψει τους ήχους που εγκαθίστανται μαζί μ' αυτό (φάκελος media στην sdcard).

Το "Google One Time Init" χρειάζεται για την πρώτη ρύθμιση του Google λογαριασμού σου, είναι το μενού δηλαδή που σου εμφανίζεται την πρώτη φορά που ανοίγεις το PlayStore ή όποτε κάνεις προσθήκη λογαριασμού Google.

Οπότε, καλά κάνεις και το απενεργοποιείς, αν και δεν καταναλώνει πόρους από το σύστημα.

Θα σου πω τα αυτονόητα, δες στις ρυθμίσεις του Fb μήπως έχεις απενεργοποιήσει κάτι και κυρίως αν έχεις διαγράψει τους ήχους που εγκαθίστανται μαζί μ' αυτό (φάκελος media στην sdcard).

Το "Google One Time Init" χρειάζεται για την πρώτη ρύθμιση του Google λογαριασμού σου, είναι το μενού δηλαδή που σου εμφανίζεται την πρώτη φορά που ανοίγεις το PlayStore ή όποτε κάνεις προσθήκη λογαριασμού Google.

Οπότε, καλά κάνεις και το απενεργοποιείς, αν και δεν καταναλώνει πόρους από το σύστημα.

Thanks!! Θα το δω. :)

Huawei Nova 5T

Εφόσον δεν έχεις κάνει root, τότε αποκλείεται να έχεις σβήσει το οτιδήποτε.

Πήγαινε: Ρυθμίσεις συστήματος > Ήχος και ειδοποίηση

και στο πεδίο "Ειδοποιήσεις και άλλα" έλεγξε τις επιλογές "Ειδοποίηση" και "Διακοπές".

Εκεί δίνεται η δυνατότητα να απενεργοποιείται οποιαδήποτε ειδοποίηση ή ήχος για όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων και των μηνυμάτων.

Δες μήπως κάτι ή κι εσύ ο ίδιος καταλάθος έχετε απενεργοποιήσει.

Αν δεν κατανοείς το πώς λειτουργούν, εδώ είμαι να σε βοηθήσω περαιτέρω.

πως πρεπει να τις εχουμε τις ρυθμισεις εκει?:rolleyes:

μπερδευτηκα...:blink::blink::blink:

πως πρεπει να τις εχουμε τις ρυθμισεις εκει?:rolleyes:

μπερδευτηκα...:blink::blink::blink:

Κοίτα, κατά κανόνα ισχύει πως όποια εφαρμογή ενεργοποιείς μέσα από τη συγκεκριμένη ρύθμιση, παύει να εμφανίζει ειδοποιήσεις.

Για παράδειγμα, στην καρτέλα "Ειδοποίηση", αν πας στην εφαρμογή "Μυνήματα" και ενεργοποιήσεις τον αποκλεισμό, δεν θα σου εμφανίζονται τα εισερχόμενα μηνύματα για όσο διάστημα τον έχεις ενεργοποιημένο.

Την "Προτεραιότητα" ακόμα τη σκαλίζω και δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια η λειτουργικότητά της. Το ίδιο και με την καρτέλα "Διακοπές", ακόμα πέφτει δηλαδή πειραματισμός.

Όταν θα έχω ξεκάθαρη άποψη, θα ενημερώσω.

Thanks!! Θα το δω. :)

Χτες προσπαθούσα να ανεβάσω screenshot, αλλά το myphone δε θέλει πλέον να ανεβάζουμε...

Στις ρυθμίσεις έχω τις παρακάτω επιλογές:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ:

Όταν έρχονται κλήσεις και ειδοποιήσεις:

Πάντα διακοπή.

Διακοπές προτεραιότητας:

Γεγονότα και ειδοποιήσεις:

Ναι

Κλήσεις:

Ναι

Όχι

Κλήσεις/μηνύματα:

Από όλους

Χρόνος διακοπής:

Κανένας.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη:

Εμφάνιση όλου του περιεχομένου των ειδοποιήσεων

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ:

Facebook:

Μπλοκάρισμα:

Να μην εμφανίζονται ποτέ ειδοποιήσεις γι' αυτή την εφαρμογή:

Όχι

Προτεραιότητα: Εμφάνιση των ειδοποιήσεων στην κορυφή της λίστας και να συνεχίσουν να έρχονται, όταν η συσκευή είναι ρυθμισμένη στο "Μόνο διακοπές προτεραιότητας":

Όχι

Επίσης, πάλι δεν ακούγεται ο ήχος κλειδώματος.. :lol:

EDIT του EDIT:

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ το κινητό με μια κάρτα micro sim της Cosmote, What's up συγκεκριμένα. Χτες έβαλα και μια F2G, ο βασικός μου αριθμός, αλλά δεν τη διαβάζει σε καμιά από τις 2 υποδοχές... Η Wind, στα καρτοκινητά της, δίνει multi-sims, οπότε δε μπορώ να την αποφύγω.

Πείτε μου ότι δε "διαβάζει" κομμένες κάρτες sim....

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Καλημέρα στην παρέα,

πως μπορώ να αλλάξω κωδικό στη sim στο Χ5?

Δεν έχω το τηλέφωνο, αλλά αν πας ρυθμίσεις => ασφάλεια δεν έχει ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM;

:mad:Παρέλαβα το δέμα από το Ταχ. Γραφείο αφού είχε έρθει ο ταχυδρόμος την ΠΑ αλλά δεν βρήκε κανένα και άφησε σημείωμα.

Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, βρήκα ένα φτηνό μαύρο αντάπτορα (θηλυκό αμερικάνικο αρσενικό ευρωπαϊκό), που με προδιέθεσε αρνητικά για το τι θα βρω μέσα στο κουτί, και το μαύρο χαρτονένιο κουτί που δεν είχε σημάδια αλλοίωσης ή πίεσης, αλλά ένα από τα αυτοκόλλητα έγραφε "Color: White" ενώ είχα παραγγείλει μαύρο :mad:

Το κουτί είναι χωρισμένο σε δύο μέρη και στο μεν πρώτο έχει το κινητό μέσα απλό σακουλάκι και στο άλλο α) ένα μαύρο φτηνό φορτιστή (usb/ ευρωπαϊκό), β) το καλώδιο usb και γ) το αγγλικό manual.

Το πλαστικό άσπρο πίσω κάλυμμα είναι αρκετά φτηνιάρικο και ξεκουμπώνει πολύ εύκολα. Μετά την αφαίρεση της προστασίας της μπαταρίας, ενεργοποιήθηκε και χρειάστηκε scroll προς τα πάνω για να να ανοίξει. Η μπαταρία του έχει ένδειξη φόρτισης 36% και την άφησα για να δω πότε θα αδειάσει. Από τη γρήγορη περιήγηση, μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις για τα λεφτά που έδωσα. Δεν έβαλα sim ακόμη (λείπει η σύζυγος που θα το πάρει), ώστε να δοκιμάσω τις λειτουργίες του αλλά το σύνδεσα με το WiFi και άλλες απλές πρώτες ρυθμίσεις και φαίνεται να είναι ένα αξιόλογο εργαλείο, για τα χρήματα που έδωσα ($42,75 με τους πόντους που είχα στο Everbuying).

Edit

1. Πήγα σε κατάστημα Wind, άλλαξα sim (είχα παλιά) χωρίς να πληρώσω τα 6€ που ζήτησε, την έβαλα και αμέσως έδειξε αναβάθμιση στην V15 και την εγκατέστησα.

2. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνονται ακουστικά:mad:

Edited by makap

Παρέλαβα το δέμα από το Ταχ. Γραφείο αφού είχε έρθει ο ταχυδρόμος την ΠΑ αλλά δεν βρήκε κανένα και άφησε σημείωμα.

To είπα εγώ οτι θα παραλάβεις πριν απο μένα...

Με €5-€6 αγοράζεις μαύρο κάλυμμα μπαταρίας απο το eBay.

Αυτό, ειλικρινά, δεν το περίμενα.

Η SG έχει αποδειχθεί πιο γρήγορη από την PostNL, με την οποία ήρθε το δικό μου την ΤΕ 11/11 το απόγευμα στο αεροδρόμιο, αλλά η ταχύτατη εξέλιξη της διαδρομής από το απόγευμα της ΠΕ 12/11 μέχρι το πρωί της ΠΑ 13/11, οπότε παραδόθηκε στον (γνωστό μου) ταχυδρόμο, με εξέπληξε αφενός ευχάριστα, για την ταχύτητα αφετέρου δυσάρεστα αφού δεν ήταν κανείς στο σπίτι για να το παραλάβει. Σήμερα πήγα 2 φορές στο Γραφείο αφού την πρώτη (09.00) δεν είχε έρθει ακόμη το αυτ/το από με τα δέματα από το Χαλάνδρι.

σε προηγούμενό σου ποστ, αναφέρεις ότι:

Οι ειδοποιήσεις του messenger επέστρεψαν, όπως και οι ήχοι του κλειδώματος. :happy: Στο facebook, όμως, δε θέλουν να χτυπήσουν..

Σήμερα έγραψες ότι:

Επίσης, πάλι δεν ακούγεται ο ήχος κλειδώματος.. :lol:

Τελικά τι ισχύει;:lol:

Είδες αν στο προφίλ του ήχου είναι ενεργοποιημένος ο "Ήχος κλειδώματος οθόνης";

Αυτό, ειλικρινά, δεν το περίμενα.

Η SG έχει αποδειχθεί πιο γρήγορη από την PostNL, με την οποία ήρθε το δικό μου την ΤΕ 11/11 το απόγευμα στο αεροδρόμιο, αλλά η ταχύτατη εξέλιξη της διαδρομής από το απόγευμα της ΠΕ 12/11 μέχρι το πρωί της ΠΑ 13/11, οπότε παραδόθηκε στον (γνωστό μου) ταχυδρόμο, με εξέπληξε αφενός ευχάριστα, για την ταχύτητα αφετέρου δυσάρεστα αφού δεν ήταν κανείς στο σπίτι για να το παραλάβει. Σήμερα πήγα 2 φορές στο Γραφείο αφού την πρώτη (09.00) δεν είχε έρθει ακόμη το αυτ/το από με τα δέματα από το Χαλάνδρι.

Δεν έχει σχέση η ξένη ταχυδρομική πλέον, στα ΕΛΤΑ φαίνεται οτι κολλάει το πράγμα. Το δικό μου είναι στο Ελ.Βεν απο τις 9\11, σύμφωνα με την SG.

Είμαι περίεργος να δω τη συσκευασία και αν έχει διαφορές απο αυτήν που σου έστειλε το Εverbuying.

Δεν έχει σχέση η ξένη ταχυδρομική πλέον, στα ΕΛΤΑ φαίνεται οτι κολλάει το πράγμα. Το δικό μου είναι στο Ελ.Βεν απο τις 9\11, σύμφωνα με την SG.

Είμαι περίεργος να δω τη συσκευασία και αν έχει διαφορές απο αυτήν που σου έστειλε το Εverbuying.

Ξαναδιάβασε το προηγούμενο post γιατί συμπληρώθηκε και με αρνητικά.

2. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνονται ακουστικά:mad:

Αναμενόμενο, λόγω της πολύ χαμηλής τιμής του κινητού. Κόβουν απο όπου μπορούν.

Το καταλαβαίνω, αλλά δεν είχε αναφερθεί από κανένα.

Θα μπορούσαν να προσθέσουν τα ακουστικά αντί για τον άχρηστο αντάπτορα αμερικάνικου/ευρωπαικού.

Αν κατάλαβα καλά, ο αντάπτορας ήταν έξω απο το κουτί του τηλεφώνου;

Μήπως τον έβαλε το μαγαζί και όχι η Doogee;

σε προηγούμενό σου ποστ, αναφέρεις ότι:

Σήμερα έγραψες ότι:

Τελικά τι ισχύει;:lol:

Είδες αν στο προφίλ του ήχου είναι ενεργοποιημένος ο "Ήχος κλειδώματος οθόνης";

Και τα 2. :lol: Ο messenger λειτουργεί υποδειγματικά, ειδοποιήσεις και οι κύκλοι σαν pop-ups, αλλά το facebook δεν ήθελε να λειτουργήσει. Μόνο αν έμπαινα στην εφαρμογή, έβλεπα 5 ειδοποιήσεις, π.χ. Μέχρι πριν λίγο λειτουργούσαν οι ειδοποιήσεις του και σε αυτό υποδειγματικά, αλλά τώρα που την άνοιξα, πάλι είχε 3 ειδοποιήσεις, που δε χτύπησαν. Πάντα για την επίσημη εφαρμογή. Τρελό το X5! :lol:

Ναι, είναι ενεργοποιημένος. Τόσο καιρό δεν είχα βάλει κάποια ασφάλεια, swipe up και ξεκλείδωνε η συσκευή. Τώρα, που έχω βάλει pattern, μια χαρά ακούγεται.

Τις διαβαζει κανονικα

:confused: Θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο..

P.S.: Ωραία υπογραφή! :p

Huawei Nova 5T

Αν κατάλαβα καλά, ο αντάπτορας ήταν έξω απο το κουτί του τηλεφώνου;

Μήπως τον έβαλε το μαγαζί και όχι η Doogee;

Ναι, ήταν έξω από το κουτί, αλλά λέμε τώρα....

Έκανα και ένα claim για το back cover και τα ακουστικά.

Να δούμε τι θα βγει.

Να δούμε τι θα βγει.

Για ποιο λογο ακριβως το εκανες αυτο????

Και φυσικα εχει αναφερθει εδω οτι στην συσκευασια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακουστικα.

Καταστημα αγορας??

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Να δούμε τι θα βγει.

Καταστημα αγορας??

ναι βρε δεν ειναι τοσο σοβαρο μονο για το χρωμα....γνωμη μου βεβαια

Καταστημα αγορας??

Καλά, μην με μαλώνεις, δεν θα το ξανακάνω ...

Μα, είμαστε σοβαροί;

Τι ερώτηση είναι αυτή;

Τι θα πει "για ποιο λόγο το έκανα;" και μάλιστα με 4 ερωτηματικά (????)

Σε ότι αφορά στο κατάστημα αγοράς, εάν παρακολουθούσες τη συζήτηση, θα το είχες διαβάσει.