bill27 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 μαθε ποια μητρικη εχεις και φλασαρε το,θα βρεις οδηγιες σε αυτο το νημα αλλα και στον οδηγο επιβιωσεις για flashing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 *#*#8615#*#* στον dialer του τηλεφώνου και θα σου βγάλει την μητρική που έχεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gipou Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) καλημέρα, μπήκα στο factory mode και μου εβγαλε g931bm-dg-a37-wg-hd-64g8g-60 Edited January 19, 2018 by gipou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Διάβασε από το post #2109 και μετά για να δεις την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Έχει να προτείνει κάποιος μπαταρία για το κινητό που να είναι εφάμιλλη της γνήσιας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Έχει να προτείνει κάποιος μπαταρία για το κινητό που να είναι εφάμιλλη της γνήσιας;;Κι εγώ ψάχνω και πάλι για μπαταρία, στο aliexpress που είχα βρει κάτι κόκκινες, δεν κράτησαν ούτε εξάμηνο Στάλθηκε από το Paris μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Κι εγώ ψάχνω και πάλι για μπαταρία, στο aliexpress που είχα βρει κάτι κόκκινες, δεν κράτησαν ούτε εξάμηνο Στάλθηκε από το Paris μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε nohon δεν υπάρχει τίποτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Σε nohon δεν υπάρχει τίποτα;;Οι nohon νομιζω ήταν οι κόκκινη που ανέφερα, δεν ήταν και πολύ της προκοπής Στάλθηκε από το Moto G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thegoul Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Έχει περάσει κανείς αυτήν :https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=851223 ( 7.1.1 Android BETA4 )? Αξίζει; Έχει διαφορά στην λειτουργία; Τώρα είμαι με την 6άρα η οποία είναι πολύ καλύτερη από ότι με τα 5άρια. Σαν να είναι άλλο τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Την δοκίμασα για μια εβδομάδα αλλά ξαναπήγα στην 6 γιατί έκανε αργό το κινητό με πολλά κολλήματα. Αν δεν είχε τα λαγκαρίσματα δεν θα την έβγαζα γιατί μου φάνηκε ποιο χρηστική από την 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Την δοκίμασα για μια εβδομάδα αλλά ξαναπήγα στην 6 γιατί έκανε αργό το κινητό με πολλά κολλήματα. Αν δεν είχε τα λαγκαρίσματα δεν θα την έβγαζα γιατί μου φάνηκε ποιο χρηστική από την 6. Ευχαριστώ. Και με την 6 μια χαρά πάει. Για μένα καλύτερα από την 5 που είχε, όταν αγοράστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ποσο να πιανει μτχ ένα τέτοιο παιδιά ; Εννοείται σε κατάσταση βιτρίνας με γυαλί και θήκες πάντα Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ποσο να πιανει μτχ ένα τέτοιο παιδιά ; Εννοείται σε κατάσταση βιτρίνας με γυαλί και θήκες πάντα Το αγόρασα για τη γυναίκα μου πριν 2,5 χρόνια στα 37€, αν θυμάμαι καλά (και λειτουργεί ακόμα άψογα). Πόσο να πιάνει τώρα το δικό σου; 15-20€, θα έλεγα ότι πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Α οκ άρα το κρατάω για κάποια ανάγκη στην ευρύτερη οικογένεια! Θα ψαχτω ίσως και για αναβάθμιση σε 6 που γράφετε παραπάνω έτσι από βίτσιο! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Γεια σε όλους έχω ένα παλιό χ5 δεν του έχω κάνει τίποτε από όταν το πήρα, μάλλον το παλιό motherboard. Ποια είναι η τελευταία Rom και από που μπορώ να την κατεβάσω? Διαβάσα παραπάνω ότι υπάρχουν 2 motherboard. Edit Τελικά έβαλα την 6.0 μόνο με system logo recovery boot. πήγα να βάλω το τελευταίο Magisk 16, έπεσε σε bootloop. Φλασαρισα πάλι μόνο boot είναι ΟΚ. Σας παρακαλώ πιο recovery δουλεύει και πιο Magisk? Είμαι με το παλιό motherboard την 6.0 του καινούριου από το link εδώ από το Google Drive σε κάποια νήματα παραπάνω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sent from my U65GT using Tapatalk Edited September 4, 2018 by leotzian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 μόλις έβαλα android 7.1.1. φαίνεται να δουλεύει μια χαρά . Θα δείξει τις επόμενες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Καλημέρα! Υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή ειδικά από Ελλάδα για μπαταρία ; Η μαμά μπαταρία έχεις αρχίσει και τα παίζει κρατώντας ολοένα και λιγότερο. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts