Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ήρθε και το δικό μου χθες μετά από ένα περίπου μήνα. Τίμιο για τα λεφτά του φαίνεται.....

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Παιδιά με ενδιαφέρει να το πάρω μόνο και μόνο για GPS. Αξίζει την αγορά ή θα με κλαίνε αι ρέγγε;

Λοκαρει γρήγορα; Ακολουθεί γρήγορα αν αλλάξεις διαδρομή;

Παιδιά με ενδιαφέρει να το πάρω μόνο και μόνο για GPS. Αξίζει την αγορά ή θα με κλαίνε αι ρέγγε;

Λοκαρει γρήγορα; Ακολουθεί γρήγορα αν αλλάξεις διαδρομή;

Γιατι μονο για Τζιπιες? Μια χαρα και για τηλεφωνο ειναι!

Εγω εχω ξαναγραψει οτι ειναι απο τα καλυτερα για πλοηγηση που εχω χειριστει! Αν σκεφτεις μαλιστα και την τιμη του, ε τοτε .....

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Γιατί μόνο αυτή τη χρήση θα χρειαστεί να κάνει. Όλα τα υπόλοιπα τα κάνει η υπάρχουσα συσκευή μου. Λόγω της τιμής του με ψήνει για χαμάλη στη δουλειά ώστε να μη χρησιμοποιώ το δικό μου.

Σε αυτή τη τιμή έστω και από Ελλάδα πιστεύω με συμφέρει η αγορά του.

Αν το θες μόνο για gps μήπως να πας σε κάποιο 5,5 ιντσών και με μεγαλύτερη μπαταρία;

Η μπαταρία, στο αυτοκίνητο τουλάχιστον, δεν είναι θέμα. Παίρνει έναν αντάπτορα, για τον αναπτήρα. Η κεραία του gps τον "καίει", ειδικά αν το θέλει για τη δουλειά του.

Huawei Nova 5T

Οfftopic αλλά gps σκέτο δηλαδή εκείνα τα pna με windows ce δε συμφέρει πια να πάρεις.Καθώς στο android βρίσκεις πια περισσότερα προγράμματα και χάρτες και καλύτερη ταχύτητα.Απο την άλλη η φόρτιση/υπερθέρμανση ίσως ειναι ένα θέμα αλλά αυτό υπήρχε και σε εκείνα τα μηχανήματα και έχω δει απο γνωστούς κυριολεκτικά λιωμένες συσκευές :lol:

Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για το μοντέλο Pro. Μήπως μπορούμε να το βρούμε από Ελλάδα; υπάρχει κάποια αποθήκη εδώ ή κάποιο κατάστημα. Πάντως στο geekbuying το βρήκα στα 80$.

Φυσικά και μπορείς να το βρεις, αλλά όχι στην ίδια τιμή. Ενδεικτικά, στο skroutz το βγάζει από 92€.

Sent from my XT1562

Καλησπερα

Ειδα το συγκεκριμενο κινητο τωρα και μου αρεσε.Αλλα διαβαζω για θεματα και προβληνατα με το touch.Εχω το Lumia 535 και το touch του εχει θεματα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπερα

Ειδα το συγκεκριμενο κινητο τωρα και μου αρεσε.Αλλα διαβαζω για θεματα και προβληνατα με το touch.Εχω το Lumia 535 και το touch του εχει θεματα.

Το touch ΕΊΧΕ προβλήματα, μετά τις αναβαθμίσεις που πήρε έχει διορθωθεί..... Το έχω και για αυτό μπορώ να πω με σιγουριά κάποια πράγματα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το pro. Πολύ καλύτερο.

Sent from my XT1562

Ξερω αλλα θα το παρω απο Ελλαδα,αυτο ειναι το θεμα.Αλλιως θα παιρνα το pro απο Κινα(και λογω 4G).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Καλησπερα

Θέμα δεν έχει με το touch. Έτσι λειτουργεί.

Είναι 2 σημείων επαφής και όχι παραπάνω. Αν πληκτρολογείς γρήγορα ή σε κάποιο game πρέπει να αγγίξεις σε 2 ή περισσότερα σημεία, ίσως έχεις θέμα. Δεν παίζω παιχνίδια, γι' αυτό και το ίσως.

Huawei Nova 5T

Θέμα δεν έχει με το touch. Έτσι λειτουργεί.

Είναι 2 σημείων επαφής και όχι παραπάνω. Αν πληκτρολογείς γρήγορα ή σε κάποιο game πρέπει να αγγίξεις σε 2 ή περισσότερα σημεία, ίσως έχεις θέμα. Δεν παίζω παιχνίδια, γι' αυτό και το ίσως.

Ενταξει,δεν ειναι τοσο σοβαρο.Με 2 δαχτυλα πληκτρολογω και χωρις διορθωση γραφω γρηγορα. Απο μπαταρια πως παει; Κραταει μια μερα ή εχει θεμα; Γιατι διαβαζω οτι η πραγματικη χωρητικοτητα της μπαταριας ειναι μικροτερη και αυτο ειναι θεμα.Διαβασα και τις πρωτες σελιδες,βρηκα και δειγματα καμερας.Συμπαθητικο τηλεφωνακι,σκεφτομαι να παρω ενα και στον πατερα μου(εχει ενα ζτε μονοπυρηνο αλλα σκυλι ακουραστο ειναι).

Edited by Nikolas14

Οπως ειπανε και τα παιδια το προβλημα με την αφη εχει λυθει (στην v18 που ειμαι εγω ειναι μια χαρα).

Η μπαταρια του με μεση χρηση εμενα μου βγαζει 2 μερες

Οπως ειπανε και τα παιδια το προβλημα με την αφη εχει λυθει (στην v18 που ειμαι εγω ειναι μια χαρα).

Η μπαταρια του με μεση χρηση εμενα μου βγαζει 2 μερες

Ωραια,θα το εχω στα υποψιν το κινητακι.Αξιο vfm

Ενταξει,δεν ειναι τοσο σοβαρο.Με 2 δαχτυλα πληκτρολογω και χωρις διορθωση γραφω γρηγορα. Απο μπαταρια πως παει; Κραταει μια μερα ή εχει θεμα; Γιατι διαβαζω οτι η πραγματικη χωρητικοτητα της μπαταριας ειναι μικροτερη και αυτο ειναι θεμα.Διαβασα και τις πρωτες σελιδες,βρηκα και δειγματα καμερας.Συμπαθητικο τηλεφωνακι,σκεφτομαι να παρω ενα και στον πατερα μου(εχει ενα ζτε μονοπυρηνο αλλα σκυλι ακουραστο ειναι).

2000mAh είναι κανονικά.

Είναι πολύ αξιόλογο, ειδικά αν υπολογίσεις και την τιμή του.

Huawei Nova 5T

Εντάξει είναι vfm αλλά η μπαταρία του αρχίζει να μου τη δίνει αν σκεφτείς ότι αλλά λέει απ'οξω στην ταμπέλα και με κοροιδεψαν. Πάντως σήμα φοβερό

Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει είναι vfm αλλά η μπαταρία του αρχίζει να μου τη δίνει αν σκεφτείς ότι αλλά λέει απ'οξω στην ταμπέλα και με κοροιδεψαν. Πάντως σήμα φοβερό

Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μπαταρια πως παει; Ποσο S.O.T σου δινει;