Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι το βάρος του και αίσθηση όταν το κρατάς στο χέρι. Δείχνει χοντροκομμένο. Κατα τα αλλα φαίνεται μια χαρά. Ειδικα η οθόνη για τα λεφτα του πολυ καλη.

Ίσα-ίσα, το ότι είναι σχετικά βαρύ και χοντροκομμένο μ' αρέσει στη συγκεκριμένη συσκευή. :)

Τέλος, χτες που το χρησιμοποιούσα σαν 2ο (δεν έχω τελειώσει το σετάρισμα), το ακουστικό μια χαρά ακουγόταν και σε φασαρία, όπως και η οθόνη κάτω από ήλιο φαίνεται αρκετά καθαρά.

Huawei Nova 5T

Φιλε το ατομο που ενδιαφερεται για το κινητο δε θελει να μπλεκει με Κινα κτλ. Καταλαβαινεις η ψευδαισθηση της ασφαλειας. Εσυ καλα εκανες και πηρες το x5 απο κινεζικο μαγαζι, αλλα αν χτυπα ξυλο παθει κατι το κινητο δε νομιζω να εχεις καλυτερη υποστηριξη απο Ελλαδα.

Κατανοητό, αλλά επαναλαμβάνω. Δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχεις αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο που με τη σειρά του το έχει κάνει εισαγωγή από κινέζικο κατάστημα. Να σε καλύψουν από τον επίσημο εισαγωγέα το βλέπω λίγο χλωμό. Μακάρι βέβαια να λέω κοτσάνες, αλλά αν σκεφτείς ότι η φθηνότερη τιμή στο skroutz (για το απλό) παίζει στα 78,5€, αν το διαιρέσεις δια 123 και πολλαπλασιάσεις επί 100, για να βρεις πόσο είναι χωρίς ΦΠΑ βγαίνει περίπου 64€. Άρα έχει κάποιο περιθώριο κέρδους (μεγαλύτερο ακόμα αν έχει πετύχει καμία καλύτερη τιμή από 52€ που το βρήκα εγώ αν παραγγείλει ίσως πολλά κομμάτια), οπότε δεν το βλέπω απίθανο σαν σενάριο.

Πράγμα που μάλλον το επιβεβαιώνει η σελίδα του αντιπροσώπου : http://www.oebesa.gr/index.php/smartphones. Εκτός αν κάτι μου ξέφυγε, δε βλέπω το X5 σε καμία εκδοχή του. Όπως είναι λογικό δεν νομίζω να καλύψει κάποια βλάβη από συσκευή αγορασμένη στην Κίνα που δεν φέρνει μάλιστα ο ίδιος. Οπότε σε περίπτωση βλάβης βασίζεσαι αποκλειστικά στο κατάστημα που το αγόρασες για κάποια αντικατάσταση ή αποζημίωση. Αν δεν υπάρχει το συγκεκριμένο κατάστημα π.χ. σε 1 χρόνο τι κάνεις; Οπότε καταλήγουμε ότι μάλλον πρέπει να ζυγίσεις το ρίσκο ανάμεσα σε αγορά από Κίνα και αγορά συσκευής από παραεισαγωγή πάλι από Κίνα. Προσωπικά, και με βάση τη στατιστική, νομίζω ότι είνια καλύτερα απευθείας από Κίνα και τα χρήματα του μεσάζοντα, καθώς και το ΦΠΑ να μείνουν στην τσέπη μου...

Το αν θα το πάρεις από Ελλάδα είναι αυτονόητο ότι σου παρέχει καλύτερη υποστήριξη; Θέλω να πω, υπάρχει ένας επίσημος εισαγωγέας. Αν το μαγαζί που στο πουλήσει το έχει πάρει από αυτόν, οκ. Αν το έχει πάρει από κανέναν κινέζο όμως, μήπως ήταν καλύτερα να το έπαιρνες απευθείας εσύ από αυτόν; Εμένα μου κόστισε 52€ τελική. Μου φαίνεται άσκοπο να δώσω άλλα 26,5€ επιπλέον για να το πάρω από εδώ, από τη στιγμή που θα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Κατανοητό, αλλά επαναλαμβάνω. Δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχεις αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο που με τη σειρά του το έχει κάνει εισαγωγή από κινέζικο κατάστημα. Να σε καλύψουν από τον επίσημο εισαγωγέα το βλέπω λίγο χλωμό. Μακάρι βέβαια να λέω κοτσάνες, αλλά αν σκεφτείς ότι η φθηνότερη τιμή στο skroutz (για το απλό) παίζει στα 78,5€, αν το διαιρέσεις δια 123 και πολλαπλασιάσεις επί 100, για να βρεις πόσο είναι χωρίς ΦΠΑ βγαίνει περίπου 64€. Άρα έχει κάποιο περιθώριο κέρδους (μεγαλύτερο ακόμα αν έχει πετύχει καμία καλύτερη τιμή από 52€ που το βρήκα εγώ αν παραγγείλει ίσως πολλά κομμάτια), οπότε δεν το βλέπω απίθανο σαν σενάριο.

Πράγμα που μάλλον το επιβεβαιώνει η σελίδα του αντιπροσώπου : http://www.oebesa.gr/index.php/smartphones. Εκτός αν κάτι μου ξέφυγε, δε βλέπω το X5 σε καμία εκδοχή του. Όπως είναι λογικό δεν νομίζω να καλύψει κάποια βλάβη από συσκευή αγορασμένη στην Κίνα που δεν φέρνει μάλιστα ο ίδιος. Οπότε σε περίπτωση βλάβης βασίζεσαι αποκλειστικά στο κατάστημα που το αγόρασες για κάποια αντικατάσταση ή αποζημίωση. Αν δεν υπάρχει το συγκεκριμένο κατάστημα π.χ. σε 1 χρόνο τι κάνεις; Οπότε καταλήγουμε ότι μάλλον πρέπει να ζυγίσεις το ρίσκο ανάμεσα σε αγορά από Κίνα και αγορά συσκευής από παραεισαγωγή πάλι από Κίνα. Προσωπικά, και με βάση τη στατιστική, νομίζω ότι είνια καλύτερα απευθείας από Κίνα και τα χρήματα του μεσάζοντα, καθώς και το ΦΠΑ να μείνουν στην τσέπη μου...

Σωστα τα λες. Απο οτι βλεπω αξιζει το ρισκο μιας και για αυτα που δινει ειναι παμφτηνο. Το κινεζικο eshop που το πηρες(για να μη λεμε ονοματα) για ποσο διαστημα σου δινει εγγυηση?

Δεν κοίταξα, αλλά υποθέτω 1 χρόνο.

Τελικά ψάχνοντας στη σελίδα του ΟΕΒΕ βλέπω σημερινή ανακοίνωση ότι φέρνει το Χ5 στα 79€ την άλλη βδομάδα. Πιο κάτω βλέπω τιμή για το Χ5 Pro στα 118€. Έστω και αν δεν είναι τρελή διαφορά (στο απλό τουλάχιστον), προσωπικά πάλι προτιμώ τον Κινέζο. Έχει διαφορά να πεις ξόδεψα 80€ και 50€.

Περισσότερο οφείλω να ομολογήσω πως με βάζει σε σκέψεις κάτι άλλο. Βλέποντας αυτά που λέει εδώ, λες πως ίσως αξίζει να το πάρεις με 2 χρόνια εγγύηση(που είναι υποχρεωτική και από το νόμο για όποιον πουλάει στην Ελλάδα, μην το ξεχνάμε). Μετά κοιτώντας στο site τους όμως τους όρους εγγύησης, βλέπω να λέει : "Από την ημερομηνία αγοράς και για χρονικό διάστημα ενός (1) ημερολογιακού έτους ισχύει η παρούσα ως εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής για τον πρώτο αγοραστή.

Δηλαδή και 1 χρόνο, και μόνο για τον πρώτο ιδιοκτήτη; Τι γίνεται με την υποχρεωτική διετία που ορίζει ο νόμος;

Επίσης παρακάτω διαβάζω : "Η εγγύηση συμπληρώνεται και ταχυδρομείται προς την εταιρεία OEBE Electric Hellas S.A. Αν το απόκομμα εγγυήσεως δεν ταχυδρομηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, η συσκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση." Κάπως αναχρονιστικό μου φαίνεται αυτό. Εκτός αν είναι για να είναι σίγουροι πως δεν θα τους πάει κάποιος τηλέφωνο από παραεισαγωγή και να διεκδικεί επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης. Αλλά και πάλι δεν θα αρκούσε μια απόδειξη;

Γεια σας και χαρά σας.

Το X5 έχω με την V14 και όλα μέχρι στιγμής καλά.

Σήμερα διαπίστωσα ένα πρόβλημα σχετικό με το Nokia Here (Maps). Ενώ η εφαρμογή εγκαταστάθηκε μια χαρά και τρέχει, όταν βάζω μια διαδρομή και πατάω για αυτόματη πλοήγηση μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και κολλάει εκεί. Δε προχωράει ούτε εμφανίσει κάτι όσο και αν περιμένω...

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν του κάνει το ίδιο?

Όποιος μπορεί ας δει και ας μου γράψει.

Ευχαριστώ απο πριν.

Δεν κοίταξα, αλλά υποθέτω 1 χρόνο.

Τελικά ψάχνοντας στη σελίδα του ΟΕΒΕ βλέπω σημερινή ανακοίνωση ότι φέρνει το Χ5 στα 79€ την άλλη βδομάδα. Πιο κάτω βλέπω τιμή για το Χ5 Pro στα 118€. Έστω και αν δεν είναι τρελή διαφορά (στο απλό τουλάχιστον), προσωπικά πάλι προτιμώ τον Κινέζο. Έχει διαφορά να πεις ξόδεψα 80€ και 50€.

Περισσότερο οφείλω να ομολογήσω πως με βάζει σε σκέψεις κάτι άλλο. Βλέποντας αυτά που λέει εδώ, λες πως ίσως αξίζει να το πάρεις με 2 χρόνια εγγύηση(που είναι υποχρεωτική και από το νόμο για όποιον πουλάει στην Ελλάδα, μην το ξεχνάμε). Μετά κοιτώντας στο site τους όμως τους όρους εγγύησης, βλέπω να λέει : "Από την ημερομηνία αγοράς και για χρονικό διάστημα ενός (1) ημερολογιακού έτους ισχύει η παρούσα ως εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής για τον πρώτο αγοραστή.

Δηλαδή και 1 χρόνο, και μόνο για τον πρώτο ιδιοκτήτη; Τι γίνεται με την υποχρεωτική διετία που ορίζει ο νόμος;

Επίσης παρακάτω διαβάζω : "Η εγγύηση συμπληρώνεται και ταχυδρομείται προς την εταιρεία OEBE Electric Hellas S.A. Αν το απόκομμα εγγυήσεως δεν ταχυδρομηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, η συσκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση." Κάπως αναχρονιστικό μου φαίνεται αυτό. Εκτός αν είναι για να είναι σίγουροι πως δεν θα τους πάει κάποιος τηλέφωνο από παραεισαγωγή και να διεκδικεί επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης. Αλλά και πάλι δεν θα αρκούσε μια απόδειξη;

Πραγματικα ειναι μπερδεμα η κατασταση!! Για Ελλαδα νομιζω οτι τα γνωστα μαγαζια στο skroutz ειναι οκ αν και με αυτα που ειπες θεωρω πλεον καλυτερο το κινεζικο(ειναι αξιοπιστο πραγμα πολυ σημαντικο!!) και εφοσον βλεπω και τα reviews αγοραστων θεωρω οτι θα αντεξει ανετα ενα χρονο. Απο κει και περα ειναι φτηνη επενδυση οποτε μαλλον θα αξιζει το ρισκο:)

P.S. Διαβαζοντας αναλυτικα τα comments απο μερικα ξενα eshops ειδα οτι εχει καποια θεματακια, αν το παρεις απεξω. Χαρακτηριστικα η πλειοψηφια των αγοραστων ειναι ελληνες οι οποιοι ζητουν απο τον πωλητη: να φλασαρει international rom, να εχει μεσα τα ελληνικα ως διαθεσιμη γλωσσα, να αφαιρεσει ολες τις κινεζικες περιττες εφαρμογες και το κουτι να περιεχει eu ανταπτορα. Πλεον με αυτα που διαβαζω δεν ξερω αν αξιζει να παρεις το κινητο απεξω. Ελπιζω βεβαια σημερα να τα εχουν διορθωσει αλλιως Ελλαδα και παλι Ελλαδα.

Edited by fourtwo

Γεια σας και χαρά σας.

Το X5 έχω με την V14 και όλα μέχρι στιγμής καλά.

Σήμερα διαπίστωσα ένα πρόβλημα σχετικό με το Nokia Here (Maps). Ενώ η εφαρμογή εγκαταστάθηκε μια χαρά και τρέχει, όταν βάζω μια διαδρομή και πατάω για αυτόματη πλοήγηση μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και κολλάει εκεί. Δε προχωράει ούτε εμφανίσει κάτι όσο και αν περιμένω...

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν του κάνει το ίδιο?

Όποιος μπορεί ας δει και ας μου γράψει.

Ευχαριστώ απο πριν.

Δεν έχω ακόμη το τηλέφωνο για να δοκιμάσω. Ωστόσο πριν από λίγο Xperia Z που έχω ήρθε αναβάθμιση για το Here. Καλού κακού, κράτησα ένα backup από την προηγούμενη έκδοση μπας και χρειαστεί. Μπορείς να δεις αν αυτό που έχεις εγκατεστημένο είναι η έκδοση 1.1.9701 ή παλαιότερη; Ρυθμίσεις=> εφαρμογές, την βρίσκεις και πατάς πάνω της και στην οθόνη που σου ανοίγει σου λέει.

Δεν έχω ακόμη το τηλέφωνο για να δοκιμάσω. Ωστόσο πριν από λίγο Xperia Z που έχω ήρθε αναβάθμιση για το Here. Καλού κακού, κράτησα ένα backup από την προηγούμενη έκδοση μπας και χρειαστεί. Μπορείς να δεις αν αυτό που έχεις εγκατεστημένο είναι η έκδοση 1.1.9701 ή παλαιότερη; Ρυθμίσεις=> εφαρμογές, την βρίσκεις και πατάς πάνω της και στην οθόνη που σου ανοίγει σου λέει.

Version 1.1.964 (code:10141)

Αυτή

Αν δε βγάλεις άκρη, περίμενε να σου έρθει η αναβάθμιση μπας και διορθωθεί.

Πραγματικα ειναι μπερδεμα η κατασταση!! Για Ελλαδα νομιζω οτι τα γνωστα μαγαζια στο skroutz ειναι οκ αν και με αυτα που ειπες θεωρω πλεον καλυτερο το κινεζικο(ειναι αξιοπιστο πραγμα πολυ σημαντικο!!) και εφοσον βλεπω και τα reviews αγοραστων θεωρω οτι θα αντεξει ανετα ενα χρονο. Απο κει και περα ειναι φτηνη επενδυση οποτε μαλλον θα αξιζει το ρισκο:)

P.S. Διαβαζοντας αναλυτικα τα comments απο μερικα ξενα eshops ειδα οτι εχει καποια θεματακια, αν το παρεις απεξω. Χαρακτηριστικα η πλειοψηφια των αγοραστων ειναι ελληνες οι οποιοι ζητουν απο τον πωλητη: να φλασαρει international rom, να εχει μεσα τα ελληνικα ως διαθεσιμη γλωσσα, να αφαιρεσει ολες τις κινεζικες περιττες εφαρμογες και το κουτι να περιεχει eu ανταπτορα. Πλεον με αυτα που διαβαζω δεν ξερω αν αξιζει να παρεις το κινητο απεξω. Ελπιζω βεβαια σημερα να τα εχουν διορθωσει αλλιως Ελλαδα και παλι Ελλαδα.

Αυτοι που ζητανε να φλασαρουνε ΡΟΜ δεν διαβαζουν την περιγραφη που ΕΧΕΙ ΗΔΗ την διεθνη ΡΟΜ. Οποτε δεν υπαρχει θεμα εκει. Μονο σε κατι ναυαρχιδες κινητα ( κινητα που γαζωνουν πραγματικα ) μονο σε κατι τετοιες περιπτωσεις, και μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου. Κανενα doogee που ειχα στην κατοχη μου και εδωσα για συγγενεις δεν ειχε θεμα με την ΡΟΜ ( 310, 550, Υ100, και τωρα Χ5), και ιδιατερα τα τελευταια ηταν πεντακαθαρα χωρις κινεζιες.

Το Βιμαλλ για παραδειγμα ξερει τι θα κανει και που θα στειλει το κινητο. Βλεπει Ελλαδα... τι θελει;; ευρωπαικο βυσμα, το στελνει. Ξερουν την δουλεια τους δεν χρειαζεται να τους λεμε τα αυτονοητα.

Κ

Αυτοι που ζητανε να φλασαρουνε ΡΟΜ δεν διαβαζουν την περιγραφη που ΕΧΕΙ ΗΔΗ την διεθνη ΡΟΜ. Οποτε δεν υπαρχει θεμα εκει. Μονο σε κατι ναυαρχιδες κινητα ( κινητα που γαζωνουν πραγματικα ) μονο σε κατι τετοιες περιπτωσεις, και μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου. Κανενα doogee που ειχα στην κατοχη μου και εδωσα για συγγενεις δεν ειχε θεμα με την ΡΟΜ ( 310, 550, Υ100, και τωρα Χ5), και ιδιατερα τα τελευταια ηταν πεντακαθαρα χωρις κινεζιες.

Το Βιμαλλ για παραδειγμα ξερει τι θα κανει και που θα στειλει το κινητο. Βλεπει Ελλαδα... τι θελει;; ευρωπαικο βυσμα, το στελνει. Ξερουν την δουλεια τους δεν χρειαζεται να τους λεμε τα αυτονοητα.

Κ

Ελα ντε. Ειδικα σε αυτο το site το 80% ειναι Ελληνες που ζητανε ακριβως τα πραγματα που προανεφερα. Πιθανοτατα θα τα πηρες απο το vickmall και θα εχεις αποψη πανω σε αυτο. Οποτε το κινητο το παιρνουμε χωρις να το εχουνε φλασαρει απο πριν:)

Ελα ντε. Ειδικα σε αυτο το site το 80% ειναι Ελληνες που ζητανε ακριβως τα πραγματα που προανεφερα. Πιθανοτατα θα τα πηρες απο το vickmall και θα εχεις αποψη πανω σε αυτο. Οποτε το κινητο το παιρνουμε χωρις να το εχουνε φλασαρει απο πριν

Ουτε και εγω το καταλαβαινω ποιος ο λογος να ζητας τα αυτονοητα !!!;;:blink::blink:

Το κινητο μου ηρθε ετοιμο, στα αγγλικα, και μαλιστα με μια εφαρμογη της doogee που συνδεεται μεσω δικτιου στον υπολογιστη. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν καμια αχρηστη κινεζια, αλλα αποδειχτηκε πολυ καλο εργαλειο.

Ουτε και εγω το καταλαβαινω ποιος ο λογος να ζητας τα αυτονοητα !!!;;:blink::blink:

Κατάλοιπο της εποχής που οι Κινέζοι δεν κοίταζαν τόσο την διεθνή αγορά και τα κινητά τους χρειαζόταν επέμβαση. Τότε που βλέπαμε πάμφθηνα κινητά και μας έτρεχαν τα σάλια μέχρι να δούμε οτι δεν λειτουργούσαν με το ευρωπαϊκό 3G :rolleyes:

Το βλεπω στα σκρουτζομαγαζα στα 80 ευρω ,

θεωρω οτι για μπατζετ κατω τον 100 ευρω ειναι μια χαρα επιλογη ,

το ερωτημα ειναι το εξης υπαρχει περιπτωση να το συναντησω σε φυσικο καταστημα ωστε να το πιάσω στα χερια μου και να το περιεργαστω πριν την αγορα ?

το ερωτημα ειναι το εξης υπαρχει περιπτωση να το συναντησω σε φυσικο καταστημα ωστε να το πιάσω στα χερια μου και να το περιεργαστω πριν την αγορα ?

Κάποιος εδώ είχε γράψει οτι το είδε σε Welcome Store.

Δεν το βρίσκω στο site τους πάντως.

Eγώ το είδα στο welcome stores εδώ κοζάνη αλλά 1ον είχαν μόνο το pro ως εκθεσιακό και 2ον δεν ήταν καν φορτισμένο για να μπορει να το περιεργαστεί ο υπόψηφιος πελάτης.. μισές δουλειές δηλαδή :p

Eγώ το είδα στο welcome stores εδώ κοζάνη αλλά 1ον είχαν μόνο το pro ως εκθεσιακό και 2ον δεν ήταν καν φορτισμένο για να μπορει να το περιεργαστεί ο υπόψηφιος πελάτης.. μισές δουλειές δηλαδή :p

Όταν θα πάει τότε να πάρει μαζί του και ένα φορτιστή ;)

Τουλάχιστον θα δει το μέγεθος και την ποιότητα κατασκευής (φαντάζομαι εξωτερικά δεν έχουν διαφορές τα δύο μοντέλα)

Καλησπέρα. Έχω 2 θέματα..

1. Ο ήχος κλειδώματος "χάθηκε". Έχω ελέγξει το διακόπτη στις ρυθμίσεις, έχω κλεισει και ανοίξει τη συσκευή, πουθενά ο ήχος. :lol:

2. Πιο σοβαρό αυτό. Όταν βάζω τη συσκευή να φορτίσει κλειστή, η ένδειξη δείχνει ότι πάει στο 100%, αλλά μόλις την ανοίξω, δείχνει 83%. Είμαι στην 3η φόρτιση, αν αυτό σημαίνει κάτι. Επίσης, όλες οι φορτίσεις έχουν γίνει κανονικά. Μόλις πηγαίνει στο 5% και φόρτιση μέχρι το 100%.

Huawei Nova 5T

Συγνώμη για το άσχετο, αλλά νομίζω ότι κάθε μια εβδομάδα επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις και απαντήσεις, σαν να βλέπω το παρά πέντε για εικοστή φορά για να μη πω τους απαράδεκτους και μαρτυρήσω την ηλικία μου.

Ειλικρινά, δεν πιστεύω σε όσα λένε για Τρίτη ή Παρασκευή και 13, μαύρες γάτες, πέρασμα κάτω από σκάλα κλπ, αλλά αυτά που μου συνέβησαν σήμερα δεν εξηγούνται.

Βλέποντας την καλοκαιρία (και το γεγονός ότι το trackitonline έδειχνε ότι το κινητό έφτασε την ΤΕ το απόγευμα αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι στα ΕΛΤΑ), αποφάσισα χθες το απόγευμα να πάρω παραμάσχαλα το παλιό laptop (και τη γυναίκα μου) και να πάω στα νότια προάστεια για ένα τριήμερο ηρεμίας.

Άνοιξα το πρωί το laptop, σερφάρισα, διάβασα τα νέα και στις 07.30 μπλοκάρει και δεν συνδεόταν με τίποτε στο router.

Λίγο αργότερα μπαίνω με το κινητό στο gmail και μεταξύ των άλλων διαβάζω update του trackitonline με το οποίο το δέμα σαν να διακτινίστηκε, πέρασε όλα τα στάδια, από χθες το βράδυ και όλη τη νύχτα, και στις 07.30 (την ίδια ώρα που μπλοκάρισε το laptop) είχε δωθεί στον ταχυδρόμο (γνωστό μου) για παράδοση!!!

Παίρνω το laptop αγκαλιά και πάω σε γνωστό μου τεχνικό και αφού του εξήγησα ότι επείγομαι, το άφησα.

Ενημερώνω τον γιο μου για το πρόβλημα και, κυρίως, για το δέμα και του ζητάω να με ενημερώσει όταν γυρίσει στο σπίτι (ελπίζοντας ότι ο ταχυδρόμος θα το αφήσει στο γραμματοκιβώτιο).

Ο τεχνικός τηλεφώνησε στις 15.00 ότι ήταν έτοιμο και το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το Eset (δεν το πιστεύω αλλά λίγο το κακό), και ελάφρυνα την τσέπη μου κατά 20€.

Με παίρνει και ο γιος, στη συνέχεια για να μου πει ότι βρήκε ... μόνο το ειδοποιητήριο ...

Άντε τώρα να περιμένω μέχρι τη ΔΕ το πρωί ...

(Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά έπρεπε να πω τον πόνο μου).

Όποιος ενδιαφέρεται για πιο γρήγορα και την αποφυγή τυχόν τελωνείου, στα 61 ευρώ από Πολωνία: http://www.ebay.com/itm/Unlocked-DOOGEE-X5-HD-5-0-Android-5-1-3G-Wifi-Smartphone-Bluetooth4-0-Handy-IPS-/201456390732?hash=item2ee7bc924c:g:jFQAAOSw~bFWLz~X

Εγώ χθες παρήγγειλα ένα δεύτερο από βικμαλλ και τώρα που το είδα ξενέρωσα.

Άκυρο στέλνει από Χονγκ κονγκ

Στην περιγραφή λέει ότι έρχεται από ΗΚ και όχι από την Πολωνία.

Και, εν πάση περιπτώσει, η τιμή 39€ δεν υπάρχει πουθενά.

Ίσως πρόκειται για το c

Edited by makap

Παρατήρησε κανείς με το tempered glass ασάφεια στην αφή (να πατάς ένα γράμμα και να πατιέτε το διπλανό ή να πρέπει κάποιες φόρες να πατάς πιο έντονα για επιλέξεις ένα μικρο κείμενο)? Είναι κάτι που οφείλετε στην οθόνη ή στο tempered glass? Γιατί έβγαλα την μεμβράνη αμέσως επειδή ήταν κακής ποιότητας (δεν γλιστρούσε το χέρι και ανάλογα τον φωτισμό έκανε διάφορους χρωματισμούς) και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω σωστά.