VaradeRo Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Το έκοψαν κι αυτοί? Ήξερα για την γυφτιά της Voda, καθώς δοκίμασα με ανάλογο τρόπο να στείλω MMS σε μένα, αλλά τζίφος. Πάντως στο site της stet υπάρχει φόρμα για αποστολή MMS από το internet, αλλά (αν κατάλαβα καλά) στέλνει το λογαριασμό στο κινητό σου (αν έχεις 693xxxxxxxx και γίνεις μέλος) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VaradeRo Το έκοψαν κι αυτοί? Ήξερα για την γυφτιά της Voda, καθώς δοκίμασα με ανάλογο τρόπο να στείλω MMS σε μένα, αλλά τζίφος. Πάντως στο site της stet υπάρχει φόρμα για αποστολή MMS από το internet, αλλά (αν κατάλαβα καλά) στέλνει το λογαριασμό στο κινητό σου (αν έχεις 693xxxxxxxx και γίνεις μέλος) Από εκεί μπορείς να στείλεις μόνο τα συγκεκριμένα MMS που έχουν στο site. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Re paidia, otan eimai se roaming (Agglia) den mporw na steilw mms???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. November 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Ξέρει κανείς αν η χρέωση παραμένει η ίδια ; Το γράφει πουθενά στο site της Telestet ; Ρωτάω γιατί πριν από μια εβδομάδα που ενεργοποίησε η κοπέλα μου τα MMS της είπαν ότι η χρέωση είναι 0,039 ευρώ + ΦΠΑ. Έχει ενεργοποιημένο και το GPRS. Υπάρχει διαφορά χρέωσης ανάμεσα στα πακέτα της ή/και αν έχεις ενεργοποιήσει το GPRS ; Ξέρει κανείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. November 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tony_Ts Ξέρει κανείς αν η χρέωση παραμένει η ίδια ; Το γράφει πουθενά στο site της Telestet ; Ρωτάω γιατί πριν από μια εβδομάδα που ενεργοποίησε η κοπέλα μου τα MMS της είπαν ότι η χρέωση είναι 0,039 ευρώ + ΦΠΑ. Έχει ενεργοποιημένο και το GPRS. Υπάρχει διαφορά χρέωσης ανάμεσα στα πακέτα της ή/και αν έχεις ενεργοποιήσει το GPRS ; Ξέρει κανείς ; Προφανώς έκαναν λάθος. Η χρέωση είναι 0,39 ευρώ και όχι 0,039 όπως της είπαν. Δεν έχει αλλάξει κάτι και εξάλλου δεν θα μπορούσαν τα MMS να είναι πιο φθηνά από τα SMS (0,085) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tony_Ts Δημ. November 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2003 Το παράξενο είναι ότι αυτό ακριβώς τους ρώτησε για επιβεβαίωση: "Δηλαδή το MMS είναι πιο φθηνό από το SMS" και της απάντησαν θετικά! Anyway, σε μερικές μέρες θα έρθει ο λογαριασμός και θα μάθουμε στα σίγουρα. Θα ξαναστείλω μήνυμα να σας πω στα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 βρε τους σπάγγους το έκοψαν από το e-mail ε; Καλά... Ε δεν είναι και πολύ τσιφούτιδες; Παλιό γύφτοι... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punfs Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 greetings, na rotisw kati simantiko giati kapou diavasa orismena perierga kai mperdeutika.. MMS settings gia to nokia 6600 einai idia gia tin telestet h prepei na ta allaksw? Παράθεση and swwwwwiiing! he ducks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον punfs ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ CC ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ http://HTTP://.... ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον punfs greetings, na rotisw kati simantiko giati kapou diavasa orismena perierga kai mperdeutika.. MMS settings gia to nokia 6600 einai idia gia tin telestet h prepei na ta allaksw? Oι ρυθμίσεις που θέλεις.Στο παρακάτω αρχείο. Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Είναι σίγουρα για MMS οι παραπάνω ρυθμίσεις? To GPRS access point πρέπει να είναι mnet.b-online.gr Ενώ αν είναι GPRS, το ΑΡΝ είναι gint.b-online.gr Νομίζω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Γράψτε τώρα τις πραγματικές ρυθμίσεις MMS για το ΝΟΚΙΑ 6600!!!!![/ B] Access Point Settings for MMS Note that user must send SMS with text mms#n to 345 in order for the mms service to be activated in 1 working day. The configuration message received can be saved and the MMS profile should be modified with the settings below: Parameter name Telestet MMS Connection name MMS Bearer GPRS GPRS access point name mnet.b-online.gr User name mms Prompt password No Password mms Authentication type Normal Starting page http://192.168.200.95/servlets/mms Connection Security Off WAP Connection type Temporary Advanced Settings Phone IP address Automatic Primary Name Server 0.0.0.0 Secondary Name Server 0.0.0.0 WAP Gateway IP address / Proxy server address 192.168.200.11 Proxy Port number 9401 Δοκιμασμένες!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον matrix Είναι σίγουρα για MMS οι παραπάνω ρυθμίσεις? To GPRS access point πρέπει να είναι mnet.b-online.gr Ενώ αν είναι GPRS, το ΑΡΝ είναι gint.b-online.gr Νομίζω! :) Έχεις δίκιο.Ανέβασα λάθος αρχείο.Αρχείο που αφορά ρυθμίσεις για wap over CSD & wap over GPRS :) Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Τις τελευταίες μέρες μου έχουν σπάσει τα νεύρα με την Telestet και τα mms. Έχω το Nokia 6600 και περασμένες τις σωστές ρυθμίσεις με την βοήθεια του 1231. Σε πολλά σημεία μου βγάζει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το gprs (εμφανίζεται το G με μια γραμμή) ή όταν υπάρχει διαθέσιμο δεν τα στέλνει... Έχω στείλει μερικά τα οποία πήγαν αμέσως στον παραλήπτη. Και μάλιστα αυτός έχει Vodafone. Τους έχω πάρει τηλέφωνο και λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο δίκτυό τους... Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα τους έσκισα :mad: Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 esteila gia panasonic (X70) alla den steilane rithmiseis!! mono to sms pou leei...kalosoritasate ktl. borei kapios na mou pei tis rithmisies? thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfs Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Paidia einai eukolo na mou pei kaneis tis ry8miseis mms gia samsung E700? Giati pae sto site ths telestet kai den exei tipota gia samsung gia na steilw mhnyma sto 123. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sfs Paidia einai eukolo na mou pei kaneis tis ry8miseis mms gia samsung E700? Giati pae sto site ths telestet kai den exei tipota gia samsung gia na steilw mhnyma sto 123. λογικα πρεπει να τις εχει ηδη μεσα το τηλεφωνο , εαν οχι παρε τηλεφωνο στο 1231 να σου τις στειλουν με φαχ η email Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfs Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Den tis exw epeidh exw parei to thlefwno apo agglia. Kserei kaneis tis ry8miseis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Βασικά δεν ήξερα που ακριβώς να ρωτήσω... (έχω stet) Το όριο για ΜΜS είναι 100 KB; αν ναι , τότε μπορώ να στείλω 10 φωτογραφίες των 10 ΚB μαζί;;; αν ναι θα τις πάρουν ποιά τηλ. (κυρίως NOKIA 6600; 6100;, SIEMENS S55; ), από εταιρείες (voda, stet, cote ;; );;; THX Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Ξέρει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω και να ενεργοποιήσω τις ρυθμίσεις MMS σε ένα Samsung S300M ? Στο site της Telestet δεν αναφέρει κάποιο κωδικό για λήψη μέσω SMS σε Samsung. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 MMS#S , στο 345 , ρυθμισεις ειναι μεσα στο κινητο ηδη , απλα στελνεις το μυνημα για να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσια Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 θα το δοκιμάσω. Το τηλέγωνο δεν είναι δικό μου και ετσι δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Πάντως το ΜΜS#S είναι για siemens σύμφωνα με το site ths telestet και φοβάμαι μήπως κατέβουν άλλες ρυθμίσεισ. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Λοιπόν έτσι και έκανα. Ομως εδώ και 2 μέρες δεν δείχνει στην οθόνη να έχει ενεργοποιηθεί το GPRS. Τι άλλο πρέπει να κάνω ??? Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FuZZBaLL Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 exo to x-70 ths panasonic poies einai oi rythiseis gia energopoihsh toy MMS?THANKS :alien: OOOOOOOOO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbad Δημ. January 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2004 Παιδια ξερει κανεις τις ρυθμισεις για ΜΜΣ για το NOKIA 6600 με συμβολαιο? Εχω στειλει το μυνυμα ΜΜS#N στο 123 ηρθαν οι ρυθμισεις τις αποθηκευσα κανονικα (εχω διαβασει και ολα τα σχετικα σε ολα τα threads με οτι εχει σχεσει με το 6600 και τελεστετ) αλλα ΜΜΣ δεν λεει να φυγει!!! Παω να στειλω ΜΜΣ και ειναι συνεχεια σε αναμονη και μετα το αναβαλει για αργοτερα ενω το σηματακι G υπαρχει. Αν υπαρχει παρακαλω κανεις που να ξερει τι ακριβως πρεπει να γινει ασ μου απαντησει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts