chris_2005 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Το MMS λειτουργεί μόνο μέσω GPRS. MMS μέσω GSM σίγουρα δεν θα δεις! Είναι ίδιες για όλους -είτε καρτοκινητό είτε σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takhs7 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 ok file thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Mε το θέμα της συμπίεσης των ΜΜS τι θα γίνει; Θα το φτιάξει η TIM; Εχω το Νokia N80 και τα mms έρχονται μικρά. Ο παραλήπτης στέλνει MMS 50-60Κb και σαι μένα έρχονται το πολύ μέχρι 10Kb με αποτέλεσμα αν κάνεις zoom στην εικόνα η αλλόιωση είναι εμφανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Έψάξα στο site της ΤΙΜ για τις ρυθμίσεις MMS για το LG KU800 αλλά τίποτα . Μήπως ξέρετε πως μπορώ να τις βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Πάρε στο 1231. Ή συνδύασε τις ρυθμίσεις από ένα άλλο μοντέλο (ας πούμε το KG800) και πέρασε όσες χρειάζονται (αν δεν είναι οι ίδιες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 steile keno sms sto 234 kai meta akoloutha tis odigies pou tha sou erthoun Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 steile keno sms sto 234 kai meta akoloutha tis odigies pou tha sou erthoun Σε τέτοια κινητά δεν υποστηρίζεται η αυτόματη αποστολή ρυθμίσεων. Το ξέρω από το U8210 που έχω. Εκεί μόνο ενεργοποίηση μπορεί να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 tote h lisi einai 1231.h' aurio to proi se katastima tim opou tha lavoun tis rithmiseis me fax apo thn tim Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Πιέστε μενού Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Σημεία πρόσβασης Πιέστε Επιλ Επιλέξτε Προσθήκη νέου Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία: Τίτλος σύνδεσης: ΤΙΜ WAP Διακομιστής: Packet Switching Πιστοποίηση ταυτότητας: PAP Όνομα χρήστη: wap Κωδικός πρόσβασης: wap APN: gwap.b-online.gr Κατηγορία κίνησης: Διαδραστικός Αίτηση μέγιστος ρυθμός: Υπάρχει συνδρομή Αίτηση μέγιστος ρυθμός: Υπάρχει συνδρομή Πιέστε Τέλος Έπειτα πηγαίνετε στο μενού Επιλέξτε Διαδίκτυο Επιλέξτε Ρυθμίσεις Επιλέξτε Λογαριασμοί Πιέστε Επιλ. Επιλέξτε Προσθήκη Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία: Τίτλος λογαριασμού: ΤΙΜ WAP Τρόπος σύνδεσης: UPD(CO) Διεύθυνση ΙΡ διακομιστή: 192.168.200.10 Θύρα διακομιστή μεσολάβ.: 9201 Ασφάλεια: Non secure Πρωτ. Σημείο πρόσβασης: TIM WAP Δευτ. Σημείο πρόσβασης: TIM WAP Πιέστε Επιλ Επιλέξτε Τέλος Τέλος για να έχετε πρόσβαση πηγαίνετε στο Διαδίκτυο> Διαδίκτυο Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Οκ ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα πάρω αυριο το 1231. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anna_Valo Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 exw to sharp gx29,mhpws kserei kaneis pws mporw na energopoihsw ta mms? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 exw to sharp gx29,mhpws kserei kaneis pws mporw na energopoihsw ta mms? :/ Πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις! Κάλεσε στο 1231 (χωρίς χρέωση, πάτησε το 8 όταν αρχίσει το ηχογραφημένο μήνυμα) για να σου τις στείλουν με ένα mail. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 Μπορει το θεμα να ειναι παλιο αλλα εχω ενα προβλημα ο αδεφος μου εχει iphone και χρησιπομοι το imessege σε σχεση με εμας που χρησιμοπιουμε messenger. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τα πακετα της f2g. free2go, q κτλπ που αναφερονται ως "μηνυματα" η"sms" μπορουν να χρησιπομιθουν και για MMS ωστε να μην χρεωθω απο το υπολιπο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2023 On 17/5/2023 at 11:25 ΜΜ, eridion25 said: Μπορει το θεμα να ειναι παλιο αλλα εχω ενα προβλημα ο αδεφος μου εχει iphone και χρησιπομοι το imessege σε σχεση με εμας που χρησιμοπιουμε messenger. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν τα πακετα της f2g. free2go, q κτλπ που αναφερονται ως "μηνυματα" η"sms" μπορουν να χρησιπομιθουν και για MMS ωστε να μην χρεωθω απο το υπολιπο μου; Καθυστερημένη απάντηση αλλά όχι, τα μηνύματα στα πακέτα εννοούν μόνο SMS. Για αποφυγή χρεώσεων, προκειμένου οι φωτογραφίες να αποστέλλονται μόνο μέσω iMessage (σε άλλους χρήστες iPhone) μπορεί να πάει στις ρυθμίσεις > μηνύματα > υπηρεσία MMS και να την απενεργοποιήσει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts